• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
باخت بدی بود.
واقعا هم بدشانس بودیم، نیمه اول راحت میتونستیم 3 تا گل جلو باشیم، ولی حجم اشتباهات فردی و بی دقتی بازیکنامون خیلی زیاده.
این بازی رو به مورینیو اصلا نمیشه خرده گرفت، از نظر تاکتیکی کاملا برتر بودیم و رو چنتا اشتباه شیرازه تبم از هم پاشید.
من هم با حسین عزیز موافقم، مورینیو تا آخر فصل باید بمونه، مگر اینکه فاجعه ای مثل دوره قبلش تو چلسی اتفاق بیفته.
تو تصویر کلی مورینیو مقصر اصلی وضعیت تیم هست، ولی این بازی بازیکنا مقصر اصلی بودن.
شاو و لینگارد انصافا نبمه اول لااقل عالی بودن، تو این چندتا بازی از پیش فصل قشنگ دارم سر حال شدن شاو رو میبینم، روز به روز داره به فرم ایده آلش نزدیکتر میشه با اینکه مصدوم هم شد تا آخر بازی کم نیورد، یادمون هم نره دنی روزی که میخواستیم جای شاو بخریم چقدر فرت داد و رسما سمت چپشون اتوبان بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در کل فصل سختی پیش روئه و روزای بد زیادی جلومونه،
فقط امیدوارم این دفعه دیگه یه تصمیم عجله ای و مسکن وار نگیرن مدیرا، مثل ون حال بعد مویس و مو بعد اون فقط مربی رو عوض نکنن که یه کاری کرده باشن،
واقعا یه گزینه مناسب پیدا کنن و همه جوره حمایتش کنن، اگه قرار باشه الکی فقط یکیو برای بستن دهن هوادارا بیارن ترجیح میدم مورینیو قراردادشو تموم کنه

pershima

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34
سبک مورینیو اعتماد به نفس بازیکنا رو کاهش داده طوریکه وقتی عقب میفتن از کامبک عاجزن
وضع فعلی هم تقصیر خودشه.لینگارد نمیتونه از دو قدمی توپ رو گل کنه.نمیدونم چرا سانچز رو سمت راست بازی نمیده که تو بارسا سمت راست بازی میکرد و مارسیال رو بزاره سمت چپ.وگرنه مارسیال حروم میشه
لیندلف هم کارایی لازم رو نداره انگار از توپ میترسه.در کل امیدوارم تا الان زیدان تو مارکته تا نیم فصل بیارنش که نپره چون با سبک خوزه امیدی به آینده نیس

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من تعویض مورون به نفع تیم نیست در این شرایط البته اگر نتایج همینجوری پیش بره چاره ای نمیمونه ولی امیدوارم تعویضی صورت نگیره تا نتیجه اعتراض بیشتر از پیش بره سمت تیم مدیریتی و تیم مدیریتی جدید و مربی جدید باهم شروع کنن...البته به شخصه فکر میکنم اگر مورون تو یک ماه آینده نتایج نا امید کننده بگیره مطبوعات پدرشو در میارن...مورون با ونگال و مویس فرق داره تنها چیزی که ماجرای اونها رو جذاب میکرد یونایتد بود ولی خود مورن هرجا که باشه برای مطبوعات جذابه جدای یونایتد که حالا خودش همیشه زیر ذره بین بوده

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
به نظر من هم تعویض مربی راهگشا نیست با این بازیکنان . خط دفاع رسما تعطیله . لوکاکو واقعا نمی تونه مهره قابل اتکای یک تیم باشه . یا 100 هست یا 0 و بیشتر مواقع 0 هست !!! پوگبا هم اگر دلش با تیم نیست باید با رقم خوب تا پایان نقل و انتقالات به بارسلونا و تیم های خواهانش فروخته بشه چون عامل دو دستگی رختکن میشه .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
راستش @AslanSalarkia , @batoobato عزیز، من هم اصلا با تعویض مربی، موافق نیستم، ولی مقصر نتیجه بازی دیشب رو 100 درصد، مورینیو میدونم نه دفاع ها و نه هیچ بازیکن دیگه ای!!!!!
تیمی که 3-2 فصله با سبک اتوبوس پارک کردن و ضدحمله بازی میکنه، به هیچ عنوان نمیتونه در عرض یک هفته، بازیش از این رو به اون رو بکنه، آخه نباید این تیم حداقل یه بازی تو پیش فصل، یه چندتا بازی شاید ساده تر در لیگ رو با این سبک انجام داده باشه که بخواد یک دفعه ای در طول یک هفته تغییر سبک بازی بده؟؟؟؟
اون هم جلوی تاتنهام؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاملا مطمئن هستم این سبک بازی دیشب فقط برای لجبازی با تماشاچی ها و خبرنگارها بوده که بخواد سبک بازی خودش رو اثبات بکنه...
من که از بازی تیم در نیمه اول، در قسمت حمله، خیلی خیلی خیلی راضی هستم(درضمن مطمئنم که این سبک بازی، کار موران نبوده) اما در قسمت دفاعی، فجیع بودیم و شانس اوردیم که هررا چندین بار، دفاع رو جمع کرد و با بیرون اومدنش، رسما دفاع فجیع تر شد!!! اصلان جان شرمندتم ولی تو روح جونز که باید مثل اسمالینگ با اوردنگی از تیم بیرون انداخته بشه...
ما واسه این سبک بازی 2-4-4 لوزی، احتیاج به هافبک های جنگنده و دونده داریم، چیزی که ماتیچ عمرا نبوده و نیست و بازی کردنش دیشب در اون پست احمقانه بود، حتی اگه هررا اونجا بازی میکرد، شاید نتیجه بهتری میگرفتیم، فرد و پوگبا بازی خوبی کردن، ولی ماتیچ آشغال بود تو زمین، آشغال!!!!
من به شخصه از بازی دیشب شاو، لذت بردم(البته فقط قسمت حمله، تو دفاع که فاجعه بود مخصوصا نیمه دوم)، لینگارد اگه نبود و سانچز بازی میکرد در پست اصلیش در نیمه اول، راحت با اختلاف نیمه اول رو برنده بیرون اومده بودیم، البته در صورتیکه لوکاکو تو زمین نبود!!!!
شما وقتی بازیکنهای سبک بازی مسخره مورینیو رو دارید، انتظار سبک بازی فوق العاده تیم رئیس رو ازش نباید داشته باشید(WWOOOOWWW این حرف ها، من رو یاد زمانی میندازه که میخواستیم جایگزین اسکولز رو بخریم و هی میگفتیم که خط هافبکمون ضعیفه و اندرسون و فلچر نمیتونن خط هافبک رو کنترل کنن!!!!!:general507::general507:)
در نهایت، مشکلات این تیم، فقط یه مقصر داره، فقط و فقط مربیش هستش، بازیکنهایی که خریدن واسش، اصلا به تیم کمک نکردن، یا حداقل واسه این سبک بازی اصلا به تیم نمیتونن کمک کنن و مربی بعدی هر کسی که باشه، عمرا نمیتونه به جایی برسه با این تیم...:(:(
مشکل این تیم فقط بازیکن نیست، روحیه و جنگندیش رو مربیش ازش گرفته، واقعا اصلا هیچ جوره در حد یه تیم برنده نیست این تیم...:(:mad:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قرعه کشی UCL هم انجام شد و در یک گروه فوق العاده سخت در کنار یووه و والنسیا و یانگ بویز قرار گرفتیم...
رسما دوباره رونالدو با یه تیم دیگه میاد منچستر بازی میکنه و پوگبا هم روبروی یووه بازی میکنه، چه حاشیه ای درست بشه...
لیورپول هم رسما در گروه مرگ قرار گرفت، وسیتی خرشانس در یکی از ساده ترین گروه های ممکن قرار گرفت!!!!!!!!!
این گروه لوکوموتیو مسکو چقدر مسخرست!!!!!!؟؟؟؟
آخه واسه چی این لوکوموتیو باید سید 1 باشه؟؟؟؟
اوه اوه اوه!!!!!
تاتنهام هم به اینتر و بارسا خورد!!!!!!!
11.JPG
امسال به نظرم بازیهای گروهی جذابی خواهیم داشت، غیر از یکی دوتا گروه D, E, F که واقعا مسخره هستن، بقیه گروه ها جذاب هستن!!!!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گروهمون از اون گروهاست که اصلا تعجب نمیکنم اگه صعود نکنیم :/
اصلان شرمندتم، ولی اگه صعود نکنیم که مورینیو رو با اوردنگی باید بیرون بندازیم، منظورم اینه که منچستری که از پس یووه و والنسیا تو دور گروهی برنیاد، باید در باشگاه رو تخته کنن...
راستش من هم بعید نمیدونم این قضیه رو، والنسیا حداقل از سویا قویتر هستش!!! و یووه هم تیم قوی داره، ولی خوبی بازی با یووه این هستش که یووه هم دفاعی بازی میکنه، شاید بتونیم از پس یووه بربیایم، راستش امیدم جلوی یووه بیشتره تا والنسیا!!!!
یه نکته خیلی جالبی وجود داره، اگه بریم بالا امسال، به احتمال زیاد بعنوان تیم دوم، باید با تیمهای صدرنشین بازی کنیم، به نظرتون با کی بازی میکنیم؟؟؟ PSG یا اتلتیک یا بارسا یا رئال یا بایرن یا خوش شانسی میاریم و جلوی یه تیم از گروه D بازی میکنیم؟؟؟

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
برعکس خیلی‌ها که از یونتوس میترسند اتفاقا امید من بیشتر رو بازی یونتوس هست چون سبکشون به ما میخوره و والنشیا رو حریف خطرناکی میدونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این هم برنامه بازی ها، رسما دوتا بازی اول تکلیف تیم رو مشخص میکنه که تو همین یک ماه آینده هستش، دو بازی که حتما باید با برد از زمین خارج بشیم، بازی آخر هم تو مستایا هستش که مشخصا واسه مشخص شدن صعود باید با والنسیا رقابت کنیم!!!!!
3231.JPG
باید بگم که اگه مورینیو نتونه از گروهش صعود کنه که به مورینیو میگن از همون مستایا، برو خونه خالت!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه بد جوری از قافله عقب افتادیم.

با روندی که چلسی و سیتی و لیورپول در پیش گرفتن. ما فکر کنم باید به فکر سهمیه اروپا باشیم.

تیمشون هم خوب بازی میکنه هم نتیجه میگیره. مربی ما هم که فقط حرف میزنه . اونها هم تو زمین حرف میزنند.

به نظرم اگه فردا هم بازی رو نبریم باید به فکر عوض کردن تفکرات به هر شکل باشیم. فعلا فقط مدیرا مینازن به برند اقتصادی و .... اما با این روند فوتبالی دور از ذهن نیست که این جایگاه رو هم بزودی امثال تیمهای رئال یا بارسا ازمون بگیرن.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد خان، بدجور نصفشه!!!!:general711:
فردا بازی رو نبریم، رسما تو 4 هفته، اختلاف امتیازمون با تیمهایی که میخوان سهمیه بگیرن بیشتر از 6 امتیاز میشه، قهرمانی که جوکی بیش نیست...
شایعه تمدید قرارداد مارسیال هستش که مورینیو هم تایید کرده در مصاحبش(درحقیقت اینجوری به خبرنگارها گفت که: بزارید اول انجام بشه، بعد در موردش صحبت کنید) خوب دیگه غرض ورزانه تر از این نمیشد حرف بزنه، مشخصا همه میدونیم که موران با مارسیال مشکل داره و خواهان فروشش بود!!!!
خیلی جاها از این تمدید قرارداد مارسیال برداشت کردن که مورینیو به زودی اخراج میشه و گرنه که مارسیال هم قصد ادامه کار با مورینیو رو نداره!!
اخبار دیگه ای نیست، فقط این رو بگم که لیورپول هم بازی قبلی و هم این بازی رو به سختی برنده از زمین بیرون اومد، لستر بهتر از لیورپول بازی کرد ولی لیورپول برنده بیرون اومد، بازی قبلی هم که الطاف داوری نصیبشون شده بود، سیتی هم همینطور ناپلئونی بازیش رو برد، نتایج سیتی هم افت کرده امسال، ولی خوب بالاخره وضعیتشون خیلی بهتر از ما هستش...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
در خصوص بازی فردا نمیدنم چرا اما یه حسی بگم میگه تو یه بازی برتر‌ میبریم، کلا نمیتونم تحت هسچ شرایطی به چیزی غیر برد فکر کنم واقعا حال تیممون خوب نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
20 دقیقه به شروع بازی مونده، ترکیب هم اومده به همون مسخرگی همیشگیش و یه چیز خیلی آشغال تر اینه که فرد بیرونه و فلینی میخواد بازی کنه!!!!!!!!!!!!!
البته برنلی که تیم ته جدول هستش که اگه نبریمش دیگه باید بریم تعطیلات، ولی با 2تا هافبک دفاعی اینجوری بیای تو زمین جلوی همچین تیمی؟ گریه آوره...
دخیا، والنسیا، لیندلوف، اسمالینگ، شاو، ماتیچ، فلینی، پوگبا، لینگارد، سانچز و لوکاکو...:general502::general502::general502:
جلوی تیمی که میخواد 11 نفره دفاع کنه، با ترکیب ماتیچ و فلینی بیای تو زمین، 2تا برداشت بیشتر نمیشه کرد، یا میخوای از همون دقیقه 1 بکشی رو دروازه، یا اینکه احمق هستی و نمیفهمی که تیمت مثل همیشه موقعیت گل نمیتونه بسازه تو این بازی...
حالا ببینیم که بازی چطور پیش میره، آخر بازی دهنم به فحشه یا ...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خیلی جالبه، یه چند دقیقه اول بازی رو حمله های دست و پا شکسته ای کردیم، بعدش بازی افتاده دست برنلی و داره حمله میکنه!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب لوکاکو بالاخره روی یه کشیدن از خودش یه چیزی نشون داد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و باز هم مثل همیشه لوکاکو شونصدتا موقعیت 100درصد خراب میکنه تو هر بازی...:mad::mad::mad:

بالا