• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
دارم بازی لیورپول و برایتون رو تماشا میکنم برایتون قوطی شده ماچجوری ۲ فصله از اینا باختیم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دارم بازی لیورپول و برایتون رو تماشا میکنم برایتون قوطی شده ماچجوری ۲ فصله از اینا باختیم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
تیمی که با انگیزه اتوبوس پارک کردن و ضدحمله زدن، میاد تو زمین لیاقتش بیشتر از این نیست!!!!
این تیمها از پیش باخته هستن، بازی های رفت و برگشت جلوی سویارو که نگاه بکنیم، میفهمیم که موران یه لوزر به تمام معناست که روی بازیکنها هم تاثیر خودش رو گذاشته...
فقط تنها دلیلی که میتونم فکر کنم که چرا جلوی تیمهای بالای جدول نتیجه بهتری میگیره، اینه که تیمهای بزرگتر دچار این اتوبوس پارک کردن و ضدحمله هاش میشن، چیزی که تیمهای کوچیک، اصلا دچارش نمیشن...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
ترکیب اصلی یه کم عجیبیه. وینگرمون لینگارده فقط. فرد و هررا و پوگبا و ماتیچ هم زمان تو بازی ان.
والنسیا هم خدا رو شکر برگشته و جونز و اسمال هم جای بایی و لیندلوف بازی می کنن.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟
هررا داره دفاع راست بازی میکنه؟؟؟؟؟
و والنسیا وینگر راست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دروغ چرا، از بازی تیم اصلا ناراضی نیستم تا اینجا، تیم خیلی دونده و رو به جلو بازی کرده!!!
ببینیم در ادامه چطور بازی میکنن...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
:general210::general210::general210::general210::general210:
واقعا این تیم مورینیو هستش؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek:
100 درصد رفته پیش رئیس و راهنمایی گرفته!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
دقیقا داریم ترکیب 2-4-4 لوزی رئیس رو بازی میکنیم!!!!!!!!!!!
و تیم داره خیلی قشنگ هم بازی میکنه!!!!!
موقعیت خیلی خوب میسازیم و بازی تیم خیلی روون هم هستش!!!!!
بازی کردن هررا در دفاع راست، خیلی جالب هستش!! و والنسیا هم برگشته به پست اصلی خودش، هافبک کناری راست!!!!!!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حقیقت رو بخوایم حساب کنیم، درسته که داریم هجومی بازی میکنیم و رسما باز تر داریم بازی میکنیم، باعث شده که تاتنهام هم چندین موقعیت عالی گیرش اومده باشه که با هنر دفاع ها و مخصوصا هررا و اسمالینگ و دخیا، مانع گلزنیشون شدیم...
ولی به جرات میتونم بگم که خوشحال ترین تماشاچی های چند فصل اخیر رو داریم میبینیم تو ورزشگاه، واسه هر کاری به شدت دارن تشویق میکنن!!!!!
یعنی نتیجه اصلا شاید واسشون مهم نباشه به اون حدی که بازی زیبا واسشون مهم هستش!

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
بفرما. یه بازی هم که داشتیم قشنگ بازی می کردیم این شد. 2 گل تو 2 3 دقیقه! و باز هم اتوبان آقای شاو

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بفرما. یه بازی هم که داشتیم قشنگ بازی می کردیم این شد. باز هم اتوبان آقای شاو
تو چند دقیقه اینجوری نتیجه برگشت!!!!
الانه که مورینیو دیگه بهونه داره برای اتوبوس پارک کردن همیشگی!!!!!
میدونی دلیلش چیه؟؟؟
این که یه تیمی که 2 فصله همش داره اتوبوس پارک میکنه، یه دفعه ای بخوای ازش اینجوری بازی کنه، خوب مشخصه که نمیتونه و نتیجش اینجوری میشه...
من که از بازی تیم راضی هستم، ولی نتیجه رو نه اصلا راضی نیستم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شاید امشب از دست مورینیو راحت بشیم، چیزی که واسم جالب بود، حرکات کریک در نیمه اول بود که خیلی با مورینیو صحبت میکرد و یه جورایی مثلا میخواستن دوربینها بگن که این سبک بازی، کار کریک هستش، ولی خوب رسما نشون داد مورینیو که عمرا نمیتونه سبک بازی تهاجمی رو انجام بده...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
سه تا اشتباه از جونز شاو و اسمال و یه باخت مفتضحانه. تازه لیندلوف هم تو دو تا صحنه پشت هم خیلی تلاش کرد یه گل تقدیمشون کنه ولی خب قسمت نبود.
مرده شور بازی زیبا جسورانه رو ببره. بازی زیبا برای من بازی ایه که ببریم. چه 1 شوت داشته باشیم چه 100 تا. چه با آتیش بازی به دست بیاد چه با پارک اتوبوس و قطار. بازی مزخرف هم بازی ایه که ببازیم چه اصلا شوت نزنیم چه مثل امشب 23 تا شوت داشته باشیم. سه برابر حریف!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بعیده مورون تا انتهای فصل جایی بره
بعید میدونم حسین جان، با این شکلی که تماشاچی ها، امشب داشتن به وودوارد دستور میدادن که خوزه رو باید بندازه بیرون، فکر نمیکنم به نیم فصل هم برسه...
سه تا اشتباه از جونز شاو و اسمال و یه باخت مفتضحانه. تازه لیندلوف هم تو دو تا صحنه پشت هم خیلی تلاش کرد یه گل تقدیمشون کنه ولی خب قسمت نبود.
مرده شور بازی زیبا جسورانه رو ببره. بازی زیبا برای من بازی ایه که ببریم. چه 1 شوت داشته باشیم چه 100 تا. چه با آتیش بازی به دست بیاد چه با پارک اتوبوس و قطار. بازی مزخرف هم بازی ایه که ببازیم چه اصلا شوت نزنیم چه مثل امشب 23 تا شوت داشته باشیم. سه برابر حریف!
محمد جان، بازی جسورانه یه چیزه و بازی قشنگ یه چیز دیگه، گفتم که، این بازی فقط موقعی اتفاق افتاد که موران فهمید در آستانه اخراج هستش و مشخصا هم نتونست نتیجه بگیره که به پایان دوران حضورش در فوتبال برسه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اصلا بازیکن ها بازی هجومی یادشون رفته

ساختار تیم هم بی اشکال نیست
درسته اشتباهات فردی داریم اما از نظر ساختاری در حمله و دفاع مشکلات اساسی داریم

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
نیمه دوم تاکتیک فقط بکش زیرش. سر زن هم نداریم اخه! به جز فلینی.
بیرون کشیدن هررا اشتباه بود. تو نیمه اول چند تا صحنه رو هررا جمع کرد وقتی مدافعا پرت بودن.
از این فرد هم واقعا انگار چیزی در نمیاد.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
من احتمال کم کاری بازیکنان رو خیلی بالا می دونم .... نیمه اول چی بود و نیمه دوم چی شدیم !!! لعنت به گلیزرها

بالا