hassan.Sabbah
Registered User
دارم بازی لیورپول و برایتون رو تماشا میکنم برایتون قوطی شده ماچجوری ۲ فصله از اینا باختیم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
تیمی که با انگیزه اتوبوس پارک کردن و ضدحمله زدن، میاد تو زمین لیاقتش بیشتر از این نیست!!!!دارم بازی لیورپول و برایتون رو تماشا میکنم برایتون قوطی شده ماچجوری ۲ فصله از اینا باختیم؟
تو چند دقیقه اینجوری نتیجه برگشت!!!!بفرما. یه بازی هم که داشتیم قشنگ بازی می کردیم این شد. باز هم اتوبان آقای شاو
بعید میدونم حسین جان، با این شکلی که تماشاچی ها، امشب داشتن به وودوارد دستور میدادن که خوزه رو باید بندازه بیرون، فکر نمیکنم به نیم فصل هم برسه...بعیده مورون تا انتهای فصل جایی بره
محمد جان، بازی جسورانه یه چیزه و بازی قشنگ یه چیز دیگه، گفتم که، این بازی فقط موقعی اتفاق افتاد که موران فهمید در آستانه اخراج هستش و مشخصا هم نتونست نتیجه بگیره که به پایان دوران حضورش در فوتبال برسه...سه تا اشتباه از جونز شاو و اسمال و یه باخت مفتضحانه. تازه لیندلوف هم تو دو تا صحنه پشت هم خیلی تلاش کرد یه گل تقدیمشون کنه ولی خب قسمت نبود.
مرده شور بازی زیبا جسورانه رو ببره. بازی زیبا برای من بازی ایه که ببریم. چه 1 شوت داشته باشیم چه 100 تا. چه با آتیش بازی به دست بیاد چه با پارک اتوبوس و قطار. بازی مزخرف هم بازی ایه که ببازیم چه اصلا شوت نزنیم چه مثل امشب 23 تا شوت داشته باشیم. سه برابر حریف!