• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا مقایسه این قدر غلطه که توضیح کاملش سخته و فقط از میلاد بر میاد (اونم چون الان خیلی عصبیه قطعا با من مخالفه :D)
والله محمد جان، من هم دیگه انگیزه و حوصلش رو ندارم...
نظر همه محترم و قابل استناده، ولی فکر میکنم که همه متفق القول، میگن که مربی باید عوض بشه، گزینه هر کسی باشه، دیگه وضعیت بدتر از این نمیتونه بشه...
تیم داره به سمتی میره که سهمیه یورولیگ رو هم نمیتونه بگیره!!!
مجموعه عواملی دست به دست هم داده تیم این وضعیت رو داره اما من اگر قرار باشد مقصران رو معرفی کنم قبلا گفتم مدیریت باشگاه و بعد بازیکنان و بعد مربیان .
شما هر چه قدر هم به من بگی من قبول نمی کنم تو منچستر غیر از دخه آ ستاره ای داشته باشیم و تا حدودی پوگبا و رشفورد . لوکا بازیکن متوسط به بالا هست . یادمون نرفته فصل قبل 10 بازی گل نزد !!! دقیقا مثل مهدی طارمی می مونه . دو تا گل می زنه 50 تا نمی زنه . باقی بازیکنان هم هم بازیکنان هم معمولی هستند و از شانس خوبشون در یونایتد هستند . ناگفته نماند یکی مثل والنسیا با این سنش عالی هست . ولی والنسیا همیشه تقریبا کیفیتش در همین حد خوب بوده . ما داریم در مورد ستاره و بازیکن کلیدی صحبت می کنیم که تیم ما نداره . بازیکنی که وقتی تو ترکیب باشن خیال هواداران راحت باشه . هر تیم بزرگ حداقل 4 5 بازیکن این طوری لازم داره . تیم ما نداره . بایرن رو ببینید . یوونتوس رو ببینید . بارسلونا و رئال که ترکیب ذخیره هاشون هم از ما بهتره . حتی اتلتیکومادرید هم دروازه بان و خظ دفاع و هافبک و مهاجمش ستاره هستن
فقط یه جمله میخوام بگم به هر دوی شما دوستان، هر دو درست میگید...
موران، خرید کرد و هدفش ساختن باشگاه بود، خیلی از خریدهاش، موقتی بودن یا حداقل دنبال این بود که بازیکنهایی که میشناخت رو به تیم بیاره و ریسکش رو کمتر بکنه، بازیکنهایی که اکثر پا به سن گذاشته بودن و تقریبا بخاطر اینکه فصل دوم، تیمش خیلی عملکرد سینوسی داشت و در بعضی برهه ها، ضعیف عمل کرد و وجود یه تیم فوق العاده به اسم الصیطی، باعث شد که فصل دوم، حداقل نتونه قهرمان EPL بشه، بازیکنهایی که خرید هم غیر از پا به سن گذاشته هاش، مثل مخیتاریان، زلاتان، سانچز، ماتیچ، بازیکنهای بدی نبودن و اکثرا ستاره هم میشد حسابشون کرد(پوگبا، لوکاکو، بایی و فرد!!!)
ولی ...
اصل قضیه اینجاست، هر دوتون، درست میگید، ولی حتی بازیکنهایی که به قولی ستاره بودن به این تیم اومدن، عملکردشون روز به روز داره افتضاح تر میشه!!
حالا نمیخوام طفره برم، ولی تمام تقصیر این عملکرد ضعیف، پوگبا، لوکاکو، حتی یه بازیکنهایی مثل مارسیال، رشفورد و بایی و لیندلوف، فقط و فقط موران هستش!!!!!!
همین و بس...
اگه منچستر میخواد از این وضعیت نجات پیدا کنه، باید مربیش رو عوض کنه، مورینیو با بازیکنهاش نمیتونه ارتباط برقرار کنه و باعث میشه با بازیکنهاش وارد جنگ بشه، خیلی از بازیکنهای فوتبال تو سبک موران هم نمیتونن چیزی از خودشون نشون بدن، واسه همین نمیخوان باهاش کار کنند!!!
یه نگاه کنیم که چه بلایی سر امثال، مارسیال، پوگبا، لوکاکو و مخیتاریان و سانچز اومده!!
حتی کسایی مثل بایی و لیندلوف هم دارن روز به روز افت میکنن و فاجعه تر میشن...
در نهایت هنوز این تیم داره روی پنجه های بازیکنهایی میچرخه که فرگوسن به این تیم اورده و ساخته، بدون شک اگه کسایی مثل دخیا، والنسیا و یانگ و اسهالینگ و جونز، نبودن، این تیم حتی نمیتونست ترکیب 11 نفره داشته باشه و
حتی نمیتونست بدون دخیا، سهمیه یورولیگ رو هم بدست بیاره، تو همین 7-6 بازی اخیر اگه دخیا نبود، موران با اوردنگی بیرون انداخته شده بود، واسم خنده داره که هنوز منچستری پیدا بشه که بخواد از عملکرد موران دفاع کنه، تیمی که جلوی برایتون تحقیر بشه، جلوی وولوز، اونجوری انگار که ما وولوز هستیم و داریم تو خونه منچستریونایتد بازی میکنیم، با حقارت تونستیم 1-1 بگیریم و جلوی یه تیمی مثل دربی حذف شدیم در اولدترافورد؟:eek::eek::eek:
باید بگم که اگه یه تیم با مدیریت درسته حسابی بود، موران رو که با اوردنگی که هیچ، واسش یه گروه تروریستی کرایه میکردن که از صحنه روزگار، محوش کنه...

یه زمانی رفتیم مویس رو اوردیم و ازش انتظار داشتیم که با بازیکنهای فرگوسن، بتونه موفقیتهای فرگوسن رو ادامه بده!!!(خیال باطل مدیرای باشگاه که چیزی از فوتبال و موفقیت در اون، بارشون نمیشه)
رفتیم یه بزخال اوردیم که مثلا بیاد تیم رو از پایه بسازه که زد از پایه باشگاه رو نابود کرد!!!
رفتیم واسه سبک سوم مربی، یعنی مربی موقتی، مورینیو و تا پایان فصل پیش، نتیجه ای که گرفته بود، بد نبود، ولی الان تیمش داره فاجعه بار میشه... معنی مربی موقتی روش هستش، موران همیشه یه مربی موقتی بوده و هست و با این اخلاق و معلومات ضعیفی که از فوتبال داره، هیچ انتظار دیگه ای، بیش از این نباید داشته باشیم، حداکثر موران، همون فصل دومش در هر تیمی که بوده، هستش...
دیگه وقتش رسیده که تیم رو بدیم دست یه مربی که بخواد فوتبال بازی کنه، دیگه فارق از نتیجه، حداقل کاری که منچستر میتونه بکنه، اینه که طرفدارهاش رو بیش از این از دست نده، چیزی که تو این چند فصل داره اتفاق میوفته و همینجوری ادامه پیدا کنه، دیگه منچستر رو از نظر طرفدار هم نمیشه با باشگاه های بزرگ، مقایسه کرد...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بعضی از اسطوره های باشگاه(البته کسانی که از موران حمایت کردن، هیچوقت اسطوره نبودن و نیستن) و بعضی از قدیمی ها هم مصاحبه هایی میکنن که بیشتر از روی بی عقلیشون هستش که باید به موران فرصت داده بشه که گریه آور هستش، موران هیچ چیزی برای نشون دادن نداره، تیمش فاجعه بوده و به هیچ شکلی هم نتونسته جمعش کنه، جنگهاش با پوگبا هم دیگه علنی شده، اینکه پوگبارو بازی میده، مشخصه دلیلش چی هستش، پوگبا بهترین بازیکنش هستش و اگه بهترین بازیکنش نباشه که تیمش رو نجات بده، فاتحه خودش رو باید بخونه!!!!
دقیقا این وضعیت، من رو یاد هازارد میندازه که با موران مشکل پیدا کرده بود و رسما تبدیل به یک دشمن برای موران شد، هازاردی که هنوز تو چلسیه و یکی از موفق ترین فوتبالیستهای جهانه هنوز و مورانی که رسما میخواد از صحنه فوتبال، محو بشه!!!!!!
همه میدونستیم که موران یک مربی موقتی هستش، ولی بیخود و بی دلیل به خودمون امیدواری میدادیم که موران، 5-4 فصل اینجا میمونه!!!
مربی که هیچوقت نتونسته بیش از 3 فصل تو تیمی دووم بیاره!!!
فکر نمیکنم که دلیلی داشته باشه که حتی به موندنش و یا فرصت دادن به همچین مربی، فکر کرده بشه...
تلگراف، مطلب زده که مدیران منچستر، مذاکره با زیدان رو کاملا رد کردن، ولی خیلی از رسانه ها میگن که این هفته اخر موران در منچستر هستش و باید بگیم که هفته آخر مربیگریش تو دنیای فوتبال میتونه باشه...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه خبر زده شده که الکسیس سانچز رو هم در لیست فروش قرار داده

اگه درست باشه
رسما داره آتیش میزنه به اموال تیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هر کسی باشه، دیگه وضعیت بدتر از این نمیتونه بشه...
منم کاملا موافقم که چوب خط مورینیو پر شده و باید بره،
ولی این فکر که هرکی بیاد بدتر از این نمیشه رو دقیقا زمان مویس و فن خالم داشتیم و دقیقا هر دفعه بدترم شد.
الانم تقریبا مطمئنم زیدان بعد مو همینقدر میتونه افتضاح باشه.
مورینیو باید بره، ولی گزینه بعدی نباید دوباره با این دید انتخاب شه که هر چی باشه از این بهتره،
باید یکی انقدر مطمئن انتخاب شه که حتی 3 فصلم گند زد برا فصل چهارم هم مدیریت هم هوادارا صد در صد پشتش باشن،
یکی که مطمئن باشیم با فلسفه باشگاه سازگاره، و پتانسیلشو داره ک هم فوتبالی که باید رو ارائه کنه، هم با زمان دادن بهش بتونه موفق شه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی این فکر که هرکی بیاد بدتر از این نمیشه رو دقیقا زمان مویس و فن خالم داشتیم و دقیقا هر دفعه بدترم شد.
مورینیو باید بره، ولی گزینه بعدی نباید دوباره با این دید انتخاب شه که هر چی باشه از این بهتره،
باید یکی انقدر مطمئن انتخاب شه که حتی 3 فصلم گند زد برا فصل چهارم هم مدیریت هم هوادارا صد در صد پشتش باشن،
یکی که مطمئن باشیم با فلسفه باشگاه سازگاره، و پتانسیلشو داره ک هم فوتبالی که باید رو ارائه کنه، هم با زمان دادن بهش بتونه موفق شه

خب گزینه شما چیه؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خب گزینه شما چیه؟
واسه من هم جالب شد!!!
نکنه @AslanSalarkia کسی رو تو جیبت قایم کردی، بگو ما هم بدونیم!!!o_Oo_O
اصلان من هم منظورم هر کسی نبود، ولی واقعا هیچ کس نیست، اون موقع که باید اینجوری فکر میکردیم، کسایی مثل کلوب، پپ و ساری رو از دست دادیم، الان؟؟؟
اگه زیدان نباشه گزینشون، دیگه کسی جز کریک یا فیلیپ نویل به ذهنم نمیرسه...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من با زیدان به شدت موافقم چون زیدان فرانسوی هست، زیدان یک برند هست، با اومدنش با قاطعیت میگم هم پوگبا هم مارسیال میمونند و از اونطرف فرانسه به اندازه موهای سرمون استعداد ناب داره که زیدان میتونه خیلی راحت جذبشون کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب گزینه شما چیه؟

واسه من هم جالب شد!!!
نکنه @AslanSalarkia کسی رو تو جیبت قایم کردی، بگو ما هم بدونیم!!!o_Oo_O
اصلان من هم منظورم هر کسی نبود، ولی واقعا هیچ کس نیست، اون موقع که باید اینجوری فکر میکردیم، کسایی مثل کلوب، پپ و ساری رو از دست دادیم، الان؟؟؟
اگه زیدان نباشه گزینشون، دیگه کسی جز کریک یا فیلیپ نویل به ذهنم نمیرسه...
دقیقا چون گزینه خاصی مد نظرم نیست چیزی نمیگم.
ولی با زیدان اصلا موافق نیستم، شاید مربی خوبی باشه، شایدم نباشه،
ولی اصلا کاریزمای لازم برا جمع کردن این تیم تو این وضعو نداره.
درسته 3 تا سی ال بردن شاهکاره، ولی عملکردش تو لیگ رو ببینید، تازه تو رئال،
زیدان چجوری میخواد ثبات ایجاد کنه تو یونایتد؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
نه اقا انصافا مقایسه مویس و فن خال با فصل اول دوم مورینیو مثل فحشه. لااقل نسبت به تیم از خودش یه تعصبی نشون می ده نه مثل اون پفیوز قبلی...
من هم به خاطر شرایط فعلیش می گم باید بره نه به خاطر این که در کل هر مربی ای از مورینیو بهتره. دیگه تو سر بدبخت نزنید :D

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
فعلا که دارن تا 2 بازی اینده به موران وقت میدن
فقط من موندم اگر اومدیم 2 تا بازی بعدی رو بردش میخوان نگهش دارن دوباره با این سبک کسل کنندش که در حد دسته 3 کرده منچستر رو

والا بزارنش بیرون از همون کریک یا رایان گیگز یا بازیکنای قدیمی خودمون استفاده کنن بهتر از اینکه دوباره با موران ادامه بدن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قضیه تماس تلفنی چیه؟؟؟ خود مورینیو که گفت داستان سراییه٬

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فعلا که دارن تا 2 بازی اینده به موران وقت میدن
فقط من موندم اگر اومدیم 2 تا بازی بعدی رو بردش میخوان نگهش دارن دوباره با این سبک کسل کنندش که در حد دسته 3 کرده منچستر رو

والا بزارنش بیرون از همون کریک یا رایان گیگز یا بازیکنای قدیمی خودمون استفاده کنن بهتر از اینکه دوباره با موران ادامه بدن
دقیقا وقتی بازیمون با دربی انقد جذاب و پایاپای بود معنیش اینه در حد اونا داریم بازی میکنیم دیگه :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این مورینیو هم واسه خودش سوژه ای هستش...:general304::general304::general304:
وقتی میگن رسانه ها، واسه منچستر فقط حاشیه درست دارن میکنن، همینه:
روز قبل تلگراف از قول مدیران منچستر زده بود که مذاکره با زیدان رو تکذیب کردن و خبرنگار سان هم مطلب زده بود که زیدان با مورینیو تماس گرفته که خیالش رو از بابت اینکه نمیخواد جایگزینش بشه، راحت کنه!!!
اما جالبه که در مصاحبه قبل از بازی دیروز، یه خبرنگار اسپانیایی این رو از مورینیو میپرسه، مورینیو بهش، ژورنالیست سان رو نشون میده و میگه از اون بپرس، اون گوشی من رو کنترل میکنه(He Put a bug On my phone) و اون این مطلب رو نوشته!!!:general711::general711::general711:
دیگه باید مشخص شده باشه که این روزنامه های انگلیسی چقدر جوک هستن...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من تو شرطبندی برای بازی امشب برد والنسیا به یک گل آوانس رو پیشبینی کردم چون یا میبازیم یا مساوی میکنیم خیلی اگر اتفاق عجیبی رخ بده و والنسیا منگول بازی در بیاری با اختلاف یک گل میبریم که شرطم کنسل میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
والنسیا که از یووه 10 نفره، 2تا خورد، بعید در حدی باشه، ولی منچستر هم خیلی ضعیفه و مشخصا موران یه اتوبوس میچینه فقط گل نخوره!!!!
انتظار یه وضعیتی مثل بازی با سویارو دارم، ولی خفیف تر، چون والنسیا هم مثل سویا تو حمله، خطرناک نیست...
شاید بازی مساوی شد، شاید هم منچستر تو یه ضدحمله به گل رسید...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
شایعه کردن کونته هم گزینه است! اومدن کونته به نظر من یعنی از چاله در اومدن و به چاه افتادن. ولی احتمالش رو واقعا باید داد با این مدیریت بی مغز

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
والنسیا که از یووه 10 نفره، 2تا خورد، بعید در حدی باشه، ولی منچستر هم خیلی ضعیفه و مشخصا موران یه اتوبوس میچینه فقط گل نخوره!!!!
انتظار یه وضعیتی مثل بازی با سویارو دارم، ولی خفیف تر، چون والنسیا هم مثل سویا تو حمله، خطرناک نیست...
شاید بازی مساوی شد، شاید هم منچستر تو یه ضدحمله به گل رسید...
دقیقا هم همین شد
والنسیا بیلدآپ پلیشون خیلی خوب بود، واقعا عالی توپو میوردن جلو ولی به دروازه میرسیدن گند میزدن.
ما هم که فقط 10 دقیقه یه ربع آخر یکم حمله کردیم بد نباشه :))
امیدی نیست آقا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیگه رسما بعداز بازی حسابی BOOOOO شدن...
من که نمیدونم، ولی مطمئنا مدیرهای باشگاه دوست ندارن، اعتراف به شکست بکنن، و گرنه هر تیم دیگه ای بود، مربی رو خیلی وقت پیش اخراج کرده بود، نتایج تیم تو اولدترافورد خیلی جالب بوده این فصل اگه اون برد شانسی روبروی لستر نبود که رسما برد نداشتیم تو اولدترافورد این فصل!!!!
دیگه قیافه های همه کسانی که اومده بودن بازی رو ببینن مشخص بود، چه سلبریتی ها و چه بازیکنهای قدیمی، حتی وودبیشرف هم قیافش کش اومده بود...
واسه من جالبه که میگی امیدی نیست اصلان!!!!
مگه قبل از فصل امیدی بود که الان باشه؟؟؟
همه چیز از یک ماه قبل از شروع فصل، مشخص شده بود، فقط نتایج فجیع تر از اونی که باید میشد هم شده، باز میگفتیم موران یه عرضه نشون میده و سهمیه رو میگیره، ولی این تیم عمرا سهمیه یورولیگ رو هم نمیتونه بگیره!!!!!!

Last edited:
بالا