AslanSalarkia
همکار بازنشسته
چقد حالب که 3 تا نظر متفاوت دارید بحث میکنید، با هیچ کدوم نمیتونم کامل موافق باشم
والله محمد جان، من هم دیگه انگیزه و حوصلش رو ندارم...واقعا مقایسه این قدر غلطه که توضیح کاملش سخته و فقط از میلاد بر میاد (اونم چون الان خیلی عصبیه قطعا با من مخالفه )
فقط یه جمله میخوام بگم به هر دوی شما دوستان، هر دو درست میگید...مجموعه عواملی دست به دست هم داده تیم این وضعیت رو داره اما من اگر قرار باشد مقصران رو معرفی کنم قبلا گفتم مدیریت باشگاه و بعد بازیکنان و بعد مربیان .
شما هر چه قدر هم به من بگی من قبول نمی کنم تو منچستر غیر از دخه آ ستاره ای داشته باشیم و تا حدودی پوگبا و رشفورد . لوکا بازیکن متوسط به بالا هست . یادمون نرفته فصل قبل 10 بازی گل نزد !!! دقیقا مثل مهدی طارمی می مونه . دو تا گل می زنه 50 تا نمی زنه . باقی بازیکنان هم هم بازیکنان هم معمولی هستند و از شانس خوبشون در یونایتد هستند . ناگفته نماند یکی مثل والنسیا با این سنش عالی هست . ولی والنسیا همیشه تقریبا کیفیتش در همین حد خوب بوده . ما داریم در مورد ستاره و بازیکن کلیدی صحبت می کنیم که تیم ما نداره . بازیکنی که وقتی تو ترکیب باشن خیال هواداران راحت باشه . هر تیم بزرگ حداقل 4 5 بازیکن این طوری لازم داره . تیم ما نداره . بایرن رو ببینید . یوونتوس رو ببینید . بارسلونا و رئال که ترکیب ذخیره هاشون هم از ما بهتره . حتی اتلتیکومادرید هم دروازه بان و خظ دفاع و هافبک و مهاجمش ستاره هستن
منم کاملا موافقم که چوب خط مورینیو پر شده و باید بره،هر کسی باشه، دیگه وضعیت بدتر از این نمیتونه بشه...
منم کاملا موافقم که چوب خط مورینیو پر شده و باید بره،
ولی این فکر که هرکی بیاد بدتر از این نمیشه رو دقیقا زمان مویس و فن خالم داشتیم و دقیقا هر دفعه بدترم شد.
الانم تقریبا مطمئنم زیدان بعد مو همینقدر میتونه افتضاح باشه.
مورینیو باید بره، ولی گزینه بعدی نباید دوباره با این دید انتخاب شه که هر چی باشه از این بهتره،
باید یکی انقدر مطمئن انتخاب شه که حتی 3 فصلم گند زد برا فصل چهارم هم مدیریت هم هوادارا صد در صد پشتش باشن،
یکی که مطمئن باشیم با فلسفه باشگاه سازگاره، و پتانسیلشو داره ک هم فوتبالی که باید رو ارائه کنه، هم با زمان دادن بهش بتونه موفق شه
واسه من هم جالب شد!!!خب گزینه شما چیه؟
خب گزینه شما چیه؟
دقیقا چون گزینه خاصی مد نظرم نیست چیزی نمیگم.واسه من هم جالب شد!!!
نکنه @AslanSalarkia کسی رو تو جیبت قایم کردی، بگو ما هم بدونیم!!!
اصلان من هم منظورم هر کسی نبود، ولی واقعا هیچ کس نیست، اون موقع که باید اینجوری فکر میکردیم، کسایی مثل کلوب، پپ و ساری رو از دست دادیم، الان؟؟؟
اگه زیدان نباشه گزینشون، دیگه کسی جز کریک یا فیلیپ نویل به ذهنم نمیرسه...
نه اقا انصافا مقایسه مویس و فن خال با فصل اول دوم مورینیو مثل فحشه. لااقل نسبت به تیم از خودش یه تعصبی نشون می ده نه مثل اون پفیوز قبلی...منم کاملا موافقم که چوب خط مورینیو پر شده و باید بره،
ولی این فکر که هرکی بیاد بدتر از این نمیشه رو دقیقا زمان مویس و فن خالم داشتیم و دقیقا هر دفعه بدترم شد.
الانم تقریبا مطمئنم زیدان بعد مو همینقدر میتونه افتضاح باشه.
مورینیو باید بره، ولی گزینه بعدی نباید دوباره با این دید انتخاب شه که هر چی باشه از این بهتره،
باید یکی انقدر مطمئن انتخاب شه که حتی 3 فصلم گند زد برا فصل چهارم هم مدیریت هم هوادارا صد در صد پشتش باشن،
یکی که مطمئن باشیم با فلسفه باشگاه سازگاره، و پتانسیلشو داره ک هم فوتبالی که باید رو ارائه کنه، هم با زمان دادن بهش بتونه موفق شه
دقیقا وقتی بازیمون با دربی انقد جذاب و پایاپای بود معنیش اینه در حد اونا داریم بازی میکنیم دیگهفعلا که دارن تا 2 بازی اینده به موران وقت میدن
فقط من موندم اگر اومدیم 2 تا بازی بعدی رو بردش میخوان نگهش دارن دوباره با این سبک کسل کنندش که در حد دسته 3 کرده منچستر رو
والا بزارنش بیرون از همون کریک یا رایان گیگز یا بازیکنای قدیمی خودمون استفاده کنن بهتر از اینکه دوباره با موران ادامه بدن
دقیقا هم همین شدوالنسیا که از یووه 10 نفره، 2تا خورد، بعید در حدی باشه، ولی منچستر هم خیلی ضعیفه و مشخصا موران یه اتوبوس میچینه فقط گل نخوره!!!!
انتظار یه وضعیتی مثل بازی با سویارو دارم، ولی خفیف تر، چون والنسیا هم مثل سویا تو حمله، خطرناک نیست...
شاید بازی مساوی شد، شاید هم منچستر تو یه ضدحمله به گل رسید...