• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دیگه رسما بعداز بازی حسابی BOOOOO شدن...
من که نمیدونم، مطمنا مدیرهای باشگاه دوست ندارن، اعتراف به شکست بکنن، و گرنه هر تیم دیگه ای بود، مربی رو خیلی وقت پیش اخراج کرده بود، نتایج تیم تو اولدترافورد خیلی جالب بوده این فصل اگه اون برد شانسی روبروی لستر نبود که رسما برد نداشتیم تو اولدترافورد این فصل!!!!
دیگه قیافه های همه کسانی که اومده بودن بازی رو ببینن مشخص بود، چه سلبریتی ها و چه بازیکنهای قدیمی، حتی وودبیشرف هم قیافش کش اومده بود...
واسه جالبه که میگی امیدی نیست اصلان!!!!
مگه قبل از فصل امیدی بود که الان باشه؟؟؟
همه چیز از یک ماه قبل از شروع فصل، مشخص شده بود، فقط نتایج فجیع تر از اونی که باید میشد هم شده، باز میگفتیم موران یه عرضه نشون میده و سهمیه رو میگیره، ولی این تیم عمرا سهمیه یورولیگ رو هم نمیتونه بگیره!!!!!!
نه همون امیدی نبوده و نیست :)

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
حب مورینیو هم رفتنیه!
بین گزینه ها الا کنته و زیدان هست که من یکیکنته رو بیشتر ترجیح میدم!!صاحب سبکه و انصافا چیزی از گواردیولا و ساری کم نداره فصل پیش هم اگه خوب بودن با اینکه ابرامویچ هیچ خریده خوبی براش نکرد و کلی هم رویه موراتا حساب باز کرده بود که اونم......خوب بازی می کردن!!تو یونایتد با این بازیکنا+خرید فصل بعد می تونه تیم رو خیلی بکشه بالا!!
در مورد زیدان هم من چیزی ازش ندیدم تو کلی بازی های لیگ راموس و... بود که تو لحظات اخر بازی رو در میاورد براشون!رسما خوده رئالی ها هم تو یه مقطعی از زیدان نامید شده بودن بخاطر سبک بازیش!!تو لیگ قهرمانا خوب کار کرد که اونم بخاطر داشت یه ترکیب کامل از بهترین های جهان!!اینجا تو یونایتد 1 دهم رئال بازیکن خوب نداره خیلی خیلی ریسکیه!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میگن پوگبا خوب بازی کرده و از جون مایه گذاشته،درسته؟
حالا جدا از شوخی، ولی پوگبا به نظرم هیچ وقت کم کاری نکرده تو هیچ بازی...
شاید بازی ضعیف کرده باشه ولی عمدی نبوده که امسال هیچ بازی رو بخاطر نمیارم...
حب مورینیو هم رفتنیه!
بین گزینه ها الا کنته و زیدان هست که من یکیکنته رو بیشتر ترجیح میدم!!صاحب سبکه و انصافا چیزی از گواردیولا و ساری کم نداره فصل پیش هم اگه خوب بودن با اینکه ابرامویچ هیچ خریده خوبی براش نکرد و کلی هم رویه موراتا حساب باز کرده بود که اونم......خوب بازی می کردن!!تو یونایتد با این بازیکنا+خرید فصل بعد می تونه تیم رو خیلی بکشه بالا!!
در مورد زیدان هم من چیزی ازش ندیدم تو کلی بازی های لیگ راموس و... بود که تو لحظات اخر بازی رو در میاورد براشون!رسما خوده رئالی ها هم تو یه مقطعی از زیدان نامید شده بودن بخاطر سبک بازیش!!تو لیگ قهرمانا خوب کار کرد که اونم بخاطر داشت یه ترکیب کامل از بهترین های جهان!!اینجا تو یونایتد 1 دهم رئال بازیکن خوب نداره خیلی خیلی ریسکیه!!
هنوز واسم عجیبه که چجوری منچستری پیدا میشه که اسم کنته رو میاره واسه مربیگری منچستر!!!!!o_Oo_Oo_O:eek::eek::eek:
مربی که نسخه ضعیف و بی کیفیت و بدون حتی 1 درصد افتخارات مورینیو هستش که رسما هیچ چیزی جز پارک کردن اتوبوس، بلد نیست، حتی تیم سازیش هم فاجعه هستش، تیمی که مورینیو قهرمانش کرد رو تحویل گرفت و قهرمان شد باهاش، اما وقتی فصل دومش بازیکنهاش رو خواست عوض کنه، رسما رید و سهمیه هم نتونست بگیره...
حاضرم در باشگاه رو تخته کنن و دیگه منچستری وجود نداشته باشه، ولی این کنته هیچ وقت از نزدیکی منچستر هم رد نشه...
اگه کنته سرمربی منچستر شد، من یکی که میرم طرفدار لیورپول و سیتی میشم...

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
حالا جدا از شوخی، ولی پوگبا به نظرم هیچ وقت کم کاری نکرده تو هیچ بازی...
شاید بازی ضعیف کرده باشه ولی عمدی نبوده که امسال هیچ بازی رو بخاطر نمیارم...

هنوز واسم عجیبه که چجوری منچستری پیدا میشه که اسم کنته رو میاره واسه مربیگری منچستر!!!!!o_Oo_Oo_O:eek::eek::eek:
مربی که نسخه ضعیف و بی کیفیت و بدون حتی 1 درصد افتخارات مورینیو هستش که رسما هیچ چیزی جز پارک کردن اتوبوس، بلد نیست، حتی تیم سازیش هم فاجعه هستش، تیمی که مورینیو قهرمانش کرد رو تحویل گرفت و قهرمان شد باهاش، اما وقتی فصل دومش بازیکنهاش رو خواست عوض کنه، رسما رید و سهمیه هم نتونست بگیره...
حاضرم در باشگاه رو تخته کنن و دیگه منچستری وجود نداشته باشه، ولی این کنته هیچ وقت از نزدیکی منچستر هم رد نشه...
اگه کنته سرمربی منچستر شد، من یکی که میرم طرفدار لیورپول و سیتی میشم...
بدم میاد که اینو بگم،ولی فک میکنم نباس بفروشنش

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
منم از سبک بازی کونته خوشم نمیاد یه چیزی تو همین مایه های موری هستش
امیدوارم گزینه خوبی پیدا بشه یا اگرم زیدان اومدش هم خود زیدان :D هم تیم متحول بشه :general106:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کونته کیه
امثال بنده با شخص مورینیو که مشکل نداریم
با شیوه بازی و تفکرش مشکل داریم

میکنی یکس بازی دفاعی تو Dna منچستر نیست
حالا بریم کونته رو بیاریم!!!!

من بارها گفتم
مورینیو یا باید تفکرش رو عوض کنه یا بره

شوخی نیست
پوگبا و الکسیس و رشفورد و لوکاکو رو داشته باشی اما یه گل هم نزنی

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
من فکر می کنم وود ادوارد از مورینیو زودتر میره ...
ماروتا که تا هفته دیگه در یوونتوس سرکار هست رسما لینک شده به من یونایتد و احتمال اومدن اون به جای ادوارد هست و شاید با امدنش مورینیو حداقل تا نیم فصل ماندنی باشه و اگر خوب نتیجه بگیره تیم رو تقویت کنند

ولی ماروتا بیاد گزینه های مربیگیری قطعا کونته میشن و زیدان

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ماروتا به منچستر لینک میشه، ولی ماروتا مدیر اجرایی منچستر نمیشه و میشه مدیر ورزشی که زیر دست وودوارده، بعید میدونم که وودوارد هم اونقدر ابلح باشه که قبول کنه که کسی مثل کنته مربی منچستر بشه، بزرگترین مشکل منچستری ها، سبک بازی موران هستش، نتایجش غیر از این فصل که بد نبوده، الان منچستر بره کنته رو بیاره که همون چند درصد هواداری که داشت رو هم از دست میده، کنته هم اصلا در حد موران نیست...
من یکی که با اطمینان میگم اگه کنته اومد، میرم طرفدار لیورپول یا سیتی میشم، فوتبال رو بیخیال نمیشم، فقط میشم یه آنتی منچستر و سبک بازیش...
همین...
بدم میاد که اینو بگم،ولی فک میکنم نباس بفروشنش
واسه چی بدت بیاد، تمام دنیا واسش دارن له له میزنن، چرا ما باید بهترین هافبک دنیارو، خودمون از تیم بیرون کنیم؟؟؟
یه نگاه کن که این همه بازیکن با اسم و رسم تو تیم داریم، ولی حتی یکیشون در حد یه استاد اسدی هم بازی نمیکنن تو تیم، ایراد از کجاست؟؟؟
غیر از مربی، کی میتونه مقصر باشه؟؟؟
راستش امروز قبل از بیدار شدنم، انتظار داشتم که خبر اخراج موران رو همه شنیده باشن...(هی میخوابیدم که دیرتر بیدار بشم تا خبرش اومده باشه، وقتی بیدار میشم:general710:)
ولی مشخصا میخوان بهش فرصت بدن که جلوی نیوکاسل و چلسی، اگه نباخت، نگهش دارن...:general210::general210::general210:
حالا جالبه که احتمال بردن چلسی بیشتره تا نیوکاسل...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من اشتباهه. تو این 2 بازی هم نهایت نتیجه 1 - 0 بگیره اما با چه نوع فوتبالی ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والنسیا هم پستی رو لایک کرده که توش از تاکتیک مورینیو انتقاد شده

البته عذرخواهی کرده و گفته که اصلا محتوای پست رو نخونده

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
جناب پوگبای با غیرت هم ظاهرا بعد از بازی دیشب در جواب خبرنگار فرمودن به من گفتن اجازه ندارم مصاحبه کنم. چه قدر این بشر خودخواه و لوسه. از هیچ تلاشی برای تشدید وضعیت به هم ریخته تیم کم نمی ذاره.

راستش رو بگم ته دلم دوست دارم پوگبا با قیمت نجومی فروخته بشه و بعد فوتبالش به هر دلیلی نابود بشه تا حسرتش هم نخوریم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جناب پوگبای با غیرت هم ظاهرا بعد از بازی دیشب در جواب خبرنگار فرمودن به من گفتن اجازه ندارم مصاحبه کنم. چه قدر این بشر خودخواه و لوسه. از هیچ تلاشی برای تشدید وضعیت به هم ریخته تیم کم نمی ذاره.

راستش رو بگم ته دلم دوست دارم پوگبا با قیمت نجومی فروخته بشه و بعد فوتبالش به هر دلیلی نابود بشه تا حسرتش هم نخوریم.
دمش گرم، حداقل شر سرایی نمیکنه و دروغ نمیگه!!! ما باید از خدامون باشه که خواسته یا ناخواسته، پوگبا داره حاشیه درست میکنه که هر چه زودتر از دست موران خلاص بشیم...
خود مورینیو هم این حرف رو زده بود، مورینیو گفته بود که در این شرایط، به حرفهایی میخوام بزنم که اجازش رو ندارم!!!!!!
کلا هیچ، محمد خان، شما که عشق زیدان هستی، باید بگم که اگه زیدان مربی شد، پوگبا عمرا فروخته نمیشه و بازیکن فیکس زیدان خواهد بود...
امروز هم خبری نشد از اخراج موران...:general710:
photo_2018-10-03_21-52-55.jpg
از هر چیزی بگذریم از حقیقت نمیتونیم بگذریم که 4 تیم بزرگ دیگر اروپا هم در وضعیت جالبی به سر نمیبرن، تیمهایی مثل بارسلونا با اون همه رکورد و خرج بازیکن خریدن و اینتر در همین وضعیت و نتایج بایرن و رئال هم که مشخصه...
مشخص میکنه که داشتن مربی خوب، چقدر مهم میتونه باشه...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
دمش گرم، حداقل شر سرایی نمیکنه و دروغ نمیگه!!! ما باید از خدامون باشه که خواسته یا ناخواسته، پوگبا داره حاشیه درست میکنه که هر چه زودتر از دست موران خلاص بشیم...
خود مورینیو هم این حرف رو زده بود، مورینیو گفته بود که در این شرایط، به حرفهایی میخوام بزنم که اجازش رو ندارم!!!!!!
کلا هیچ، محمد خان، شما که عشق زیدان هستی، باید بگم که اگه زیدان مربی شد، پوگبا عمرا فروخته نمیشه و بازیکن فیکس زیدان خواهد بود...
امروز هم خبری نشد از اخراج موران...:general710:
مشاهده پیوست 1090265
از هر چیزی بگذریم از حقیقت نمیتونیم بگذریم که 4 تیم بزرگ دیگر اروپا هم در وضعیت جالبی به سر نمیبرن، تیمهایی مثل بارسلونا با اون همه رکورد و خرج بازیکن خریدن و اینتر در همین وضعیت و نتایج بایرن و رئال هم که مشخصه...
مشخص میکنه که داشتن مربی خوب، چقدر مهم میتونه باشه...
من عشق زیدان به عنوان بازیکن بودم. یادمه شب بازی فرانسه ایتالیا خوابم نبرد از شدت ناراحتی :D ولی خب به عنوان مربی از اون جا که تنها گزینه های مطرح شده زیدان و کونته هستن طبیعتا دوست دارم زیدان بیاد نه اون سلیطه!! اگر مورینیو سه فصل طول می کشه که با بازیکن هاش به مشکل بخوره کونته تو همون فصل اول با چند تا از بازیکن ها و تو فصل دوم با بقیه دعواش شد! از سبک بازیش هم که خودت گفتی.
پوگبا هم به هر حال توانایی فنیش رو زیر سوال نمی برم ولی خب رفتارش واقعا غلطه. هم داخل زمین هم بیرون. شاید با اومدن زیدان این حواشیش هم کنترل بشه و سر به راه بشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من عشق زیدان به عنوان بازیکن بودم. یادمه شب بازی فرانسه ایتالیا خوابم نبرد از شدت ناراحتی :D ولی خب به عنوان مربی از اون جا که تنها گزینه های مطرح شده زیدان و کونته هستن طبیعتا دوست دارم زیدان بیاد نه اون سلیطه!! اگر مورینیو سه فصل طول می کشه که با بازیکن هاش به مشکل بخوره کونته تو همون فصل اول با چند تا از بازیکن ها و تو فصل دوم با بقیه دعواش شد! از سبک بازیش هم که خودت گفتی.
پوگبا هم به هر حال توانایی فنیش رو زیر سوال نمی برم ولی خب رفتارش واقعا غلطه. هم داخل زمین هم بیرون. شاید با اومدن زیدان این حواشیش هم کنترل بشه و سر به راه بشه.
من فوق العاده خوشحال شدم از کار زیدان اتفاقا اون شب از شدت خوشحالی خوابم نبرد!!!:D:D:p:p:p
من به شدت ایتالیایی هستم!!!!:cool::cool::cool:
کلا منظورم این هستش که اگه زیدان رو میخوای، باید در رفتارت در مورد پوگبا، تجدید نظر بکنی...;)
در مقایسه با حرف پوگبا، گوسفند گفته بود که در این بازی مقایل والنسیا خوب کار کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:general208::general208::general208: و در بازی مقابل نیوکاسل که بازی بسیار مهمی (بازی مهم مقابل نیوکاسل؟؟؟؟ :eek::eek::eek::eek::eek: آخه نیوکاسل کجای قضیه هستش؟؟؟ تیم تو هیچ چیزی هم که تو کورس نیست!!!)هستش با یه بازی خوب دیگه، نتیجه میگیریم!!!!!:general210::general210::general210::general210::general210::general210:
خوب خودت دیگه برداشت هات رو انجام بده از حرفای گوسفند و مقایسش کن با حرفای پوگبا!!!! کدوم یکی رو دوست داری بشنوی؟؟؟ دروغ و چرت و پرت، یا حقیقت؟؟؟o_Oo_Oo_O
اما چیزیکه مشخصه، باشگاه به موران فرصت داده تا دور اول UCL مشخص بشه، اگه مربی عوض هم میکردن، مطمئنا نمیتونست هیچ کار خاصی انجام بده تو این برهه، اگه نتیجه خوبی هم نگیره که باشگاه با یه تیر دو نشون زده و تونسته وجهه خودش رو در مقابل اخراج موران، حفظ کنه...
ولی اگه نتیجه افتضاحی نگرفت، معلوم نیست که چه اتفاقی میوفته، آیا با برد تیمی مثل نیوکاسل یا یووه یا چلسی، ممکنه نظرشون رو عوض کنن و نگهش دارن؟؟؟؟؟؟ واقعا حماقته، 3 بازی آیندمون مقابل نیوکاسل و چلسی و یووه هستش که بازی با چلسی با فاصله 2 هفته ای هستش بعداز بازی با نیوکاسل(بازی های ملی هستش تو این 2 هفته؟؟؟)، واسه همینه که فکر میکنم گوسفند(فلینی) گفته که بازی بسیار مهمی هستش!!!
چون فکر میکنم که اگه موران جلوی نیوکاسل هم نتیجه نگیره، احتمال اخراجش تو همین فاصله و تعطیلات هستش، شاید مربی جدید یه فرصت جمع کردن تیم تا بازی با چلسی و یووه داشته باشه...
چون رسما تیم بعداز این 2 هفته، میره تو فشار مسابقات و رسما هر 3 روز یه بار حدودا 23 بازی خواهد داشت تا رسما خیلی از فصل تمام میشه و تقریبا میشه گفت، تمام وضعیت تیم در UCL و لیگ و هر جام دیگه ای، مشخص میشه، یعنی اگه بخوان اون موقع به تعویض مربی فکر کنن، با دست خودشون، دارن سر تیم رو دارن میبرن...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
لیورپول با اون همه بازیکنی که جذب کرده امشب تو زمین ناپولی تو قوطی هست و فشار ناپولی بی امان، چند بازی هست که به دقت لیورپول رو دنبال میکنم و الان دیگه اطمینان دارم لیورپول هیچ شانسی برای فتج جزیره تو این فصل هم نداره قهرمان بین سیتی و چلسی خواهد بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر میکنم که بعداز بازی دیشب هم دیگه کسی اسمی از پوچتینو و آلدرویرلد، نیاره...
واقعا چیزی برای ادعا کردن نداشته پوچتینو دفاع هاش هم چیزی از فجاعتهای دفاعهای ما، کم نداشتن...
تیمش حداقل باید امسال به یه قهرمانی میرسید، ولی مشخصا تو هیچ چیزی، مدعی به نظر نمیرسه و هنوز یه تیم نرمال هستش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ظاهرا علاوه بر پایان بازی، تماشاچیها، در حین بازی هم موران و تیم رو عنایت فرمودن و حسابی بهشون اعتراض کردن...
الان یک ویدیو هم تو یکی از کانالهای ایرانی طرفدار منچستر پخش شده که مربوط به جریان بازی با والنسیا هستش که تماشاچی ها از نحوه بازی دفاعی تیم، بدجور ناراضی هستن...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ورزش ۳ زده مورینیو دنبال اشکرینیار اینتر و کولیبالی ناپولی بوده

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ورزش ۳ زده مورینیو دنبال اشکرینیار اینتر و کولیبالی ناپولی بوده

دیگه گذشته ها گذشته
اصل موضوع اینکه فوتبالی که مورینیو ارائه داده و میده کسل و خسته کننده هستش و اینو نمیتونه با بهانه عوضش کنه کلا تو عمرش 1 فصل خوب کار کرد فصل دومی که تو رئال بود منم دوست داشتم همونجوری تو منچستر ادامه بده که نشد

بالا