• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشکلات پوگبا و مورینیو مهرداد جان؟؟؟؟
مشکلات موران با همه فوتبالیستهای تاریخ!!!!!
من که 10 دقیقه آخر بازی رو دیدم، کاشکی که نگاه هم نمیکردم، 10 دقیقه از بازی گذشته بود که فهمیدم یکی خوردیم، دیگه نرفتم سراغ TV و بیخیالش شدم، وقتی نتیجه نیمه اول رو دیدم، فقط تو این فکر بودم که تماشاچی ها، چکار دارن میکنن؟؟؟
بازی با والنسیا، اگه آخرین بازی زندگی موران تو منچستر نباشه، من دیگه فوتبال رو میزارم کنار!!!!!

حقیقتش یادم نیست میلاد عزیز بودی یا علی عزیز
اما اختصاصی به وضع فعلی اشاره کردم وگرنه فرمایش شما درسته. در کل باید گفت مشکل مورینیو با ستاره های تیمش

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پوگبا که به هر حال میره! خود ريیس هم برگرده پوگبا نمیمونه....ولی مورینیو هم نشون داده نمیتونه یونایتد رو به قدرت اول برگردونه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حقیقتش یادم نیست میلاد عزیز بودی یا علی عزیز
اما اختصاصی به وضع فعلی اشاره کردم وگرنه فرمایش شما درسته. در کل باید گفت مشکل مورینیو با ستاره های تیمش
والله مهرداد جان، دیگه انگیزه ای نمونده...
اما الان بین اسپورت هم خبر داده که مدیرهای منچستر با زیدان مذاکره رو شروع کردن!!!
انگار که مدیرهای ما از این عرضه ها ندارن به فکر چسبیدن به فلسفه باشگاه باشن، ولی خوب هر وضعیتی که پیش بیاد، به نظرم بهتر از این وضعیتی هستش که موران درست کرده، درسته که موران خیلی بهتر از بزخال بوده، ولی قرار نبوده که موران بیاد و فقط بهتر از بزخال باشه، منچستری ها همچین وضعیتی رو انتظار نداشتن...
اما در صورت اومدن زیدان، بهتون قول میدم که نه پوگبا دیگه اسمی از رفتن میاره و نه مارسیال!!!!!
مشخصا همه با موران مشکل پیدا کردن و خیلی زیاد دلشون میخواد که با زیدان کار کنند...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو قضیه کم کاری بازیکن ها با توجه به سابقه ای که مورینیو داره نمیتونم بگم بی تقصیر نیست
هم مشکل از طرف بازیکن هاست و هم سرمربی

اما جدای از قضیه اخلاقی، کیفیت فنی بازیکن ها خیلی افت کرده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بزنید شبکه ورزش بازی چلسی و لیورپول رو تماشا کنید و از فوتبال لذت ببرید

Sent from my iPhone using Tapatalk
چند وقتی هستش که دارم بازیهای لیورپول و چلسی رو نگاه میکنم و از دیدنشون، بیشتر اوقات، لذت میبرم!!
در مقایسه، حتی دیگه بازی های منچستر رو هم نگاه نمیکنم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو قضیه کم کاری بازیکن ها با توجه به سابقه ای که مورینیو داره نمیتونم بگم بی تقصیر نیست
هم مشکل از طرف بازیکن هاست و هم سرمربی

اما جدای از قضیه اخلاقی، کیفیت فنی بازیکن ها خیلی افت کرده
مهرداد خان، دیگه قضیه موران تکراری شده، چیز جدیدی نداره، هیچ چیزی برای ارائه نداره، بازیکنها و مخصوصا ستاره های تیمها، ازش خسته میشن و ازش نا امید، و واسش دیگه بازی نمیکنن!!
الان هم همینه قضیه...
منچستر یه مربی میخواد فوتبال بخواد بازی کنه و چیزی از فوتبال بارش باشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نگفتید میلاد بودید یا علی؟

به نظرت زیدان خوبه؟

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نگفتید میلاد بودید یا علی؟

به نظرت زیدان خوبه؟
مهرداد جان، میلاد میلاد!!:D:D:D
نه والله اصلا اعتقادی به زیدان ندارم، چون هنوز خودش رو نشون نداده، ولی رسما هیچ گزینه ای نداریم، اون موقع که باید سراغ کسایی مثل کلوب و پپ و ساری میرفتیم، رفتیم سراغ یه احمقایی که معلوم نشد چطور مربی ما شدن، الان دوباره معلوم نیست که چه اتفاقی میوفته...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا جوزپه ماروتا هم گفته با یوونتوس تمدید نمیکنه

فقط فکر کنید ماروتا و زیدان بیان منچستر

ماروتا رو خیلی قبول دارم. استاد خرید بازیکن با بهترین قیمت هاست

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
با ادامه این روند مورینیو برف امسال رو در یونایتد نخواهد دید . اما اگر مورینیو رفت باید پوگبا هم بره چون بازیکنی که فکر کنه بالاتر از باشگاه است نباید جایی در تیم داشته باشه . اصلا هم در ترکیب یونایتد تو این سه فصل خوب نبوده .
فرگوسن بکام و استام و کین رو وقتی دید دارن یکدستی تیم رو برهم می زنن گذاشت کنار . پوگبا انگشت کوچیکه این هام نمیشه . شک ندارم از اول هم همین طور بوده که رئیس همون موقع حاضر شده بود رایگان بذاره بره

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
مهرداد جان، میلاد میلاد!!:D:D:D
نه والله اصلا اعتقادی به زیدان ندارم، چون هنوز خودش رو نشون نداده، ولی رسما هیچ گزینه ای نداریم، اون موقع که باید سراغ کسایی مثل کلوب و پپ و ساری میرفتیم، رفتیم سراغ یه احمقایی که معلوم نشد چطور مربی ما شدن، الان دوباره معلوم نیست که چه اتفاقی میوفته...
اون هایی که خودشون رو نشون داده بودن مگه چه غلطی خوردن؟! مگه کلوپ دورتموند و پپ بارسا و زیدان رئال و سیمئونه اتلتیکو خودشون رو قبلا نشون داده بودن؟ بذار یه جوون بیاد با انگیزه و روحیه اش یه ذره این بازیکنا رو از خرفتی بی خاصیتی در بیاره.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با ادامه این روند مورینیو برف امسال رو در یونایتد نخواهد دید . اما اگر مورینیو رفت باید پوگبا هم بره چون بازیکنی که فکر کنه بالاتر از باشگاه است نباید جایی در تیم داشته باشه . اصلا هم در ترکیب یونایتد تو این سه فصل خوب نبوده .
فرگوسن بکام و استام و کین رو وقتی دید دارن یکدستی تیم رو برهم می زنن گذاشت کنار . پوگبا انگشت کوچیکه این هام نمیشه . شک ندارم از اول هم همین طور بوده که رئیس همون موقع حاضر شده بود رایگان بذاره بره
والله، من به شخصه کاملا مخالف رفتن پوگبا هستم، مگه رئال، بازیکنهاش رو بخاطر مشکلی که با موران پیدا کرده بودن، رد کرد برن؟؟
مگه چلسی این کار رو کرده؟؟؟ هازارد و تری و ... رو رد کردن برن؟؟؟
مدیران منچستر مگه اینکه دیوانه شده باشن که بخوان بازیکنی در سطح پوگبارو رد کنند بره، هر جوری حساب کنی، در حال حاضر، بهترین هافبک دنیاست، هیچ کسی در حدش نیست، جبهه نگیر در مقابل بازیکنی که با موران مشکل پیدا کرده، این چیزی که تمام زندگی موران اتفاق افتاده...
اون هایی که خودشون رو نشون داده بودن مگه چه غلطی خوردن؟! مگه کلوپ دورتموند و پپ بارسا و زیدان رئال و سیمئونه اتلتیکو خودشون رو قبلا نشون داده بودن؟ بذار یه جوون بیاد با انگیزه و روحیه اش یه ذره این بازیکنا رو از خرفتی بی خاصیتی در بیاره.
چجوری میخوای این تیمهارو با منچستر مقایسه کنی؟ از نظر فلسفه، هیچ شباهتی ندارن، از نظر بازیکن، هیچ شباهتی نداشتن در اون برهه هایی که مربی هاشون تحویل گرفتن این تیمهارو، پپ قهرمان اروپا و یکی از قویترین تیمهای تاریخ رو تحویل گرفت، زیدان هم دقیقا همینطور، تیمی که دست دوتا مربی دیگه، کامل شده بودن رو تحویل گرفت که یکی از بهترین تیمهای تاریخ بود، کلوب هم درسته فلسفه بازیکن بی اسم و رسم رو دنبال میکرده، ولی الان دیگه اونجور نیست و این همه خرج ستاره خریدن کرده!!!!
خوب قضیه اینه که چه بخوام و چه نخوام، میگن که گزینه منچستر، زیدان هستش، ولی چشمم آب نمیخوره، 2 سال دیگه، زیدان هم میره کنار کسایی مثل بزخال و مورینیو و مویس!!!!!
درضمن هنر نیست که تیم قوی داشته باشی و ازش با هنر ستاره هات، نتیجه بگیری، اون هم نه در لیگ...
کلا زیدان سبک فوتبال خاصی نداره، تیمش هیچ سبک بازی خاصی نداشت تو زمین و با هنر ستاره هاش نتیجه میگرفت، من که دیگه حوصله ندارم، 2 سال دیگه بیایم بگیم، واسش بازیکن نخریدن!!!!!! فلانی رو میخواست، واسش نخریدن، مگه میشه که یه مربی مثل زیدان داشته باشی و واسش ستاره در حد رونالدو نخری؟؟
حقیقت رو ببینیم، منچستر هیچ وقت نمیتونه همچین ستاره هایی رو بخره و یا به تیمش بیاره، هر قدری هم وودوارد بیاد ادعا کنه که پول داریم و فلان و بهمان!!!!!
منچستر حتی جذبه اوردن بازیکن بزرگ رو نداره دیگه!!!
بازیکن بزرگ هم بیاریم، نمونش پوگبا هستش، همین رفیقیمون داره چطور در مورد بهترین هافیک جهان، صحبت میکنه که باید بندازیمش بیرون!!!
عصری یه ویدیو تو طرفداری گذاشته بودن از منچستری ها که میخوان پوگبا در تیم بمونه یا موران؟ جمعا همه میگفتن، پوگبا!!!!!!
چون عاقلانه فکر میکردن که بازیکن سرمایه تیم هستش و موران با این سبک مسخرش، تیم رو نابود کرده، 90 درصد بازیکنها، افت وحشتناکی کردن و هر روز ضعیف تر میشن!!!!
همین پوگبا، واسش تمام طرفدارهای تیمهای دیگه، یه جوری له له میزنن که باید ببینی!!!!!
خوب چرا ما باید یکی از بهترین خریدهای تاریخمون رو اینجوری بخوایم باهاش برخورد کنیم و ردش کنیم؟؟؟
با این حساب، از همین الان، شکست زیدان، حتمی هستش!!!

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
چجوری میخوای این تیمهارو با منچستر مقایسه کنی؟ از نظر فلسفه، هیچ شباهتی ندارن، از نظر بازیکن، هیچ شباهتی نداشتن در اون برهه هایی که مربی هاشون تحویل گرفتن این تیمهارو، پپ قهرمان اروپا و یکی از قویترین تیمهای تاریخ رو تحویل گرفت، زیدان هم دقیقا همینطور، تیمی که دست دوتا مربی دیگه، کامل شده بودن رو تحویل گرفت که یکی از بهترین تیمهای تاریخ بود، کلوب هم درسته فلسفه بازیکن بی اسم و رسم رو دنبال میکرده، ولی الان دیگه اونجور نیست و این همه خرج ستاره خریدن کرده!!!!
خوب قضیه اینه که چه بخوام و چه نخوام، میگن که گزینه منچستر، زیدان هستش، ولی چشمم آب نمیخوره، 2 سال دیگه، زیدان هم میره کنار کسایی مثل بزخال و مورینیو و مویس!!!!!
درضمن هنر نیست که تیم قوی داشته باشی و ازش با هنر ستاره هات، نتیجه بگیری، اون هم نه در لیگ...
کلا زیدان سبک فوتبال خاصی نداره، تیمش هیچ سبک بازی خاصی نداشت تو زمین و با هنر ستاره هاش نتیجه میگرفت، من که دیگه حوصله ندارم، 2 سال دیگه بیایم بگیم، واسش بازیکن نخریدن!!!!!! فلانی رو میخواست، واسش نخریدن، مگه میشه که یه مربی مثل زیدان داشته باشی و واسش ستاره در حد رونالدو نخری؟؟
حقیقت رو ببینیم، منچستر هیچ وقت نمیتونه همچین ستاره هایی رو بخره و یا به تیمش بیاره، هر قدری هم وودوارد بیاد ادعا کنه که پول داریم و فلان و بهمان!!!!!
منچستر حتی جذبه اوردن بازیکن بزرگ رو نداره دیگه!!!
بازیکن بزرگ هم بیاریم، نمونش پوگبا هستش، همین رفیقیمون داره چطور در مورد بهترین هافیک جهان، صحبت میکنه که باید بندازیمش بیرون!!!
عصری یه ویدیو تو طرفداری گذاشته بودن از منچستری ها که میخوان پوگبا در تیم بمونه یا موران؟ جمعا همه میگفتن، پوگبا!!!!!!
چون عاقلانه فکر میکردن که بازیکن سرمایه تیم هستش و موران با این سبک مسخرش، تیم رو نابود کرده، 90 درصد بازیکنها، افت وحشتناکی کردن و هر روز ضعیف تر میشن!!!!
همین پوگبا، واسش تمام طرفدارهای تیمهای دیگه، یه جوری له له میزنن که باید ببینی!!!!!
خوب چرا ما باید یکی از بهترین خریدهای تاریخمون رو اینجوری بخوایم باهاش برخورد کنیم و ردش کنیم؟؟؟
با این حساب، از همین الان، شکست زیدان، حتمی هستش!!!
کدوم بهترین تیم تاریخ و قهرمان اروپا؟! همون بارسایی که بعد از 2 سال جام نگرفتن نصف ستاره های قدیمیش مثل رونالدینیو و دکو و تورام رو انداخت بیرون و تیم رو دوباره ساخت؟!
رئالی که با مورینیو و انچلوتی و بنیتز با وجود خرید های کهکشانی همیشه زیر سایه بارسا یا حتی بایرن بود کامل شده بود؟ زمان زیدان بدون هیچ خرید اضافه ای تونست نتایجی رو بگیره که هیچ کدوم از اون با سابقه های "خود نشون داده" نگرفتن.
تیم ما هم شرایطش اون قدر ها متفاوت نیست. از نظر بازیکن به جز وینگر راست ما برای تمام پست ها بهترین پتانسیل ها رو داریم. پتانسیل هایی که دارن می سوزن و تبدیل می شن به بازیکن های معمولی.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
من نمی فهمم چرا سعی داریم بگیم بازیکنان یونایتد بازیکنان بزرگی هستند و فقط ایراد از مربی هست !؟!! مورینیو قطعا مسئول نتایج هست و من خودم معتقدم باید همین الان عوض بشه دیگه دوره اش سر رسیده با این نتایج ولی بیایید یه مقایسه کنیم :
کی گفته لوکاکو ، مارسیال و یانگ و هررا و فرد و لیندلف و دارمیان و فلئینی و لینگارد و .. . بازیکن تاپ و در حد ستاره هستند ؟! هیچ تیم بزرگی این بازیکنان رو که میگم نمی ذاره ترکیب اصلی و بره برای قهرمانی و بازیکنان ستاره یعنی بازیکنی که بتونه یک تاثیر مثبتی در تیم بذاره . وگرنه همین ستاره ها بدون مربی هم حداقل باید یه بخاری ازشون دربیاد . شما گل سوم وستهام رو مرور کن ماتیچ مثل چالش مانکن نگاه کرد توپ از کنارش رد بشه و بازیکن با دخئا تک به تک بشه .
ستاره های اسمی و واقعی تیم دخه آ و رشغورد هستند و تا حدودی پوگبا که حواشیش بیشتره .. سانچز هم اسمش رو یدک میکشه . جنازه رونالدو و مسی 10 هیچ تیم ما رو می بره . بازیکن بزرگ یعنی هری کین ، دله آلی . کیم اریکسون تو تاتنهام همین 4 تا برای هر تیمی کافی هست تا در کورس باشن تازه لوکاس مورا و لوریس و ... هم دارن !!! لیورپول ، الیسون . فن دایک . استوریج . صلاح . فیرمینیو . میلنر . مانه و ...
چلسی که همش ستاره اند . هازارد . موراتا . پدرو . داوید لوییز . کپا . کانته و موزس ... من سیتی هم همین طور همه ستاره ان کلا چه ترکیب و چه نیمکت .
بعد این نفرات داغون ما نفر به نفر هم در حد این ها نیستند !!! داینا درحد چهارم و پنجم شدن لیگ برتر هستند !!!

و البا تقصیر مربیانی هست که تیم رو نساختند از مویس و فن خال تا ژوزه . حتی خود رئیس هم مقصر هست . سال اخر می تونست خودش چند بازیکن خوب اینده دار اضافه کنه برامون کاری که توش استاد بود و نکرد محول کرد به خود مربیان و اونهام گند زدند . خرید های مویس و فن خال و مورینیو فقط و فقط زلاتان بود که خوب بود اونم بد شانسی 7 ماه بیشتر برامون بازی نکرد .
ما مربی احتیاج داریم بدون ترس همه این بازیکنان مفت خور رو بذاره کنار و تیم رو از نو بسازه . دو سه سال هم زمان ببره عیب نداره عوض سالیان سال تیم مقتدر خواهیم داشت .

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
من امروز صبح توییترو چک میکردم،دوباره یه ویدیو از حرفای پوگبا بعد بازی با وولوز دیدم،درسته بدم میاد ازش و شو اف بیش از حد داره و حتی معتقد بودم که باید با اردنگی بندازیمش بیرون،ولی جدا بی غیرت نی،درسته احساسی حرف زد،ولی حرفاش درست بود،مگه بده که گفت اینجا الدترافورد و باید هی حمله کنیم؟؟؟من تقصیرو گردن مورینیو یا فن خال یا حتی مویس نمیندازم،ولی سبک بازیکن گرفتن و استعداد یابی و باشگاه داری منچستر بعد رییس باید عوض میشد که نشد،حالا واسه همین یه مشت بنجل ریختن تو تیم،از پوگبا دفاع نمیکنم ولی اینده منچستره،نباس بره به نظرم

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
من نمی فهمم چرا سعی داریم بگیم بازیکنان یونایتد بازیکنان بزرگی هستند و فقط ایراد از مربی هست !؟!! مورینیو قطعا مسئول نتایج هست و من خودم معتقدم باید همین الان عوض بشه دیگه دوره اش سر رسیده با این نتایج ولی بیایید یه مقایسه کنیم :
کی گفته لوکاکو ، مارسیال و یانگ و هررا و فرد و لیندلف و دارمیان و فلئینی و لینگارد و .. . بازیکن تاپ و در حد ستاره هستند ؟! هیچ تیم بزرگی این بازیکنان رو که میگم نمی ذاره ترکیب اصلی و بره برای قهرمانی و بازیکنان ستاره یعنی بازیکنی که بتونه یک تاثیر مثبتی در تیم بذاره . وگرنه همین ستاره ها بدون مربی هم حداقل باید یه بخاری ازشون دربیاد . شما گل سوم وستهام رو مرور کن ماتیچ مثل چالش مانکن نگاه کرد توپ از کنارش رد بشه و بازیکن با دخئا تک به تک بشه .
ستاره های اسمی و واقعی تیم دخه آ و رشغورد هستند و تا حدودی پوگبا که حواشیش بیشتره .. سانچز هم اسمش رو یدک میکشه . جنازه رونالدو و مسی 10 هیچ تیم ما رو می بره . بازیکن بزرگ یعنی هری کین ، دله آلی . کیم اریکسون تو تاتنهام همین 4 تا برای هر تیمی کافی هست تا در کورس باشن تازه لوکاس مورا و لوریس و ... هم دارن !!! لیورپول ، الیسون . فن دایک . استوریج . صلاح . فیرمینیو . میلنر . مانه و ...
چلسی که همش ستاره اند . هازارد . موراتا . پدرو . داوید لوییز . کپا . کانته و موزس ... من سیتی هم همین طور همه ستاره ان کلا چه ترکیب و چه نیمکت .
بعد این نفرات داغون ما نفر به نفر هم در حد این ها نیستند !!! داینا درحد چهارم و پنجم شدن لیگ برتر هستند !!!

و البا تقصیر مربیانی هست که تیم رو نساختند از مویس و فن خال تا ژوزه . حتی خود رئیس هم مقصر هست . سال اخر می تونست خودش چند بازیکن خوب اینده دار اضافه کنه برامون کاری که توش استاد بود و نکرد محول کرد به خود مربیان و اونهام گند زدند . خرید های مویس و فن خال و مورینیو فقط و فقط زلاتان بود که خوب بود اونم بد شانسی 7 ماه بیشتر برامون بازی نکرد .
ما مربی احتیاج داریم بدون ترس همه این بازیکنان مفت خور رو بذاره کنار و تیم رو از نو بسازه . دو سه سال هم زمان ببره عیب نداره عوض سالیان سال تیم مقتدر خواهیم داشت .
نگفتم تقصیر مربیه. اگر مقصر بخوایم پیدا کنیم که اولیش مدیریت باشگاهه. ولی به هر حال این باشگاه به تغییر نیاز داره. این وضعیتی که باشگاه داره خوب نیست. جو باشگاه ملتهبه. بازیکنا بی روحیه ان. مورینیو هم داره نشون می ده هیچ کمکی نمی تونه به بهتر شدن این وضع بکنه. همین بسه برای عوض کردنش.

این چه وضع لیست کردن بازیکنه؟ بازیکنای ذخیره ما رو میاری با بهترین های بقیه تیم ها مقایسه می کنی؟ پوگبا و سانچس و لوکاکو و دخیا تا دو سال قبل بهترین بازیکن های جهان تو پست خودشون نبودن؟! چرا از این جمع فقط دخیا همون سطح رو حفظ کرده؟ بعدشم امثال موزس و پدرو و موراتا و استوریج و میلنر و ... ستاره بودن؟! نیمکت ذخیره ما از نیمکت بارسا و لیورپول و چلسی هم بهتره وضعیتش! واقعا مقایسه این قدر غلطه که توضیح کاملش سخته و فقط از میلاد بر میاد (اونم چون الان خیلی عصبیه قطعا با من مخالفه :D)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کدوم بهترین تیم تاریخ و قهرمان اروپا؟! همون بارسایی که بعد از 2 سال جام نگرفتن نصف ستاره های قدیمیش مثل رونالدینیو و دکو و تورام رو انداخت بیرون و تیم رو دوباره ساخت؟!
رئالی که با مورینیو و انچلوتی و بنیتز با وجود خرید های کهکشانی همیشه زیر سایه بارسا یا حتی بایرن بود کامل شده بود؟ زمان زیدان بدون هیچ خرید اضافه ای تونست نتایجی رو بگیره که هیچ کدوم از اون با سابقه های "خود نشون داده" نگرفتن.
تیم ما هم شرایطش اون قدر ها متفاوت نیست. از نظر بازیکن به جز وینگر راست ما برای تمام پست ها بهترین پتانسیل ها رو داریم. پتانسیل هایی که دارن می سوزن و تبدیل می شن به بازیکن های معمولی.
واسم جالبه که بارسایی رو که کسایی مثل اتوئو و دکو و رونالدینیو رو کنار میگذاره رو ضعیف حساب میکنی!!!!!
بارسایی که دو فصل قبلش قهرمان اروپا شده بود، اما از اون جالبتر این هستش که میگی پپ بارسارو دوباره ساخت؟؟؟ با کی؟؟؟ خریدن پیکه و آلوز؟؟؟ اتوئو و رونالدینیو و دکو و به قول تو تورام رو رد کنی برن و با آلوز و پیکه، تیمت رو قهرمان میکنی؟؟؟ نه عزیزم، تیم بارسا با داشتن اون هم بازیکن، یکی از قویترین های تاریخ بود که تا 7-6 سال بعد هم هنوز هیچکدوم از اون بازیکنهایی که بازنشسته شدن رو نتونستن با هیچ کسی جایگزین کنند...
جالبه که میگی رئال زیر سایه بارسا بوده، ولی بارسا ضعیف بوده!!! و احتمالا شانسی قهرمان اروپا میشدن این تیمها و اتفاقی هم آنجلوتی قهرمان اروپا شده بود...
قبول دارم که رایکارد، فصل آخر ضعیفی داشت، ولی بازیکنهاش که ضعیف نشده بودن...
تا اونجایی که من میدونم، زیدان آنچنان با رئال نا آشنا نبود و دستیار آنجلوتی بود، همون مربی که بعداز یک دهه رئال رو قهرمان اروپا کرد!!
آنجلوتی، از تیم مورینیو، اوزیل و و هیگواین رو فروخت و به جاش، ایسکو و بیل و ایارامندی رو خرید...(مقایسه این بازیکنها، با تیم ما، مثل یه جوک میمونه)
لطفا دیگه این اسم بدون هیچ خرید رو نیار، هر جایی این رو میبینم، عصبی میشم، آخه پسر خوب، مگه رئالی که زیدان گرفت، بازیکن دیگه ای هم میشد به تیمش اضافه کرد که عملکردی بهتر از بازیکنهای رئال داشته باشن؟؟؟؟ فقط میشد به مسی فکر کرد!!!!!
بیل، مارسلو، کروس، مودریچ، واران، راموس، حتی ایسکو و کارواخال و کاسمیرو و کواچیچ هم سطحشون مشخص بود!!!!
مورینیو این تیم رو ساخت و باهاش قهرمان اسپانیا شد و دوتا رکورد امتیاز و تعداد گل زد باهاش!!!!
آنجلوتی کاملش کرد و باهاش قهرمان اروپا شد!!!!!
آخه زیدان دیگه کی رو میتونست به تیمش اضافه کنه که بهتر از اینها باشه؟؟؟؟
تیم ما؟؟ تیم ما در حد جوکی بیش نیست، وینگ بک نداره، وینگر نداره، هافبک نداره(یه هافبک داره، اونم پوگباست که این همه حاشیه داره و همه میخوان که بره!!!! ماتیچ فوتبالش تمام شده، فرد هم آنچنان آش دهنسوزی نبوده، دیگه هافبک داریم؟؟؟ نکنه با مک تامینی و هررای همیشه مصدوم چکار میشه کرد؟؟؟) دفاع های منچستر هم جوک هستن، مهاجمش هم از هر 10تا موقعیت 100درصد، یه گل میزنه!!!!
جون من مارو اذیت نکن، حوصله ردیف کردن بازیکنهای تیم رو ندارم که چه آشغالهایی هستن...
همه تیمهای بزرگ دنیا، وقتی مربیشون عوض میشه، حداقل 3-2تا هافبک رو به تیم اضافه میکنن، ولی این تیم ما، حتی 3-2تا هافبک نداره که بزاره تو زمین...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
نگفتم تقصیر مربیه. اگر مقصر بخوایم پیدا کنیم که اولیش مدیریت باشگاهه. ولی به هر حال این باشگاه به تغییر نیاز داره. این وضعیتی که باشگاه داره خوب نیست. جو باشگاه ملتهبه. بازیکنا بی روحیه ان. مورینیو هم داره نشون می ده هیچ کمکی نمی تونه به بهتر شدن این وضع بکنه. همین بسه برای عوض کردنش.

این چه وضع لیست کردن بازیکنه؟ بازیکنای ذخیره ما رو میاری با بهترین های بقیه تیم ها مقایسه می کنی؟ پوگبا و سانچس و لوکاکو و دخیا تا دو سال قبل بهترین بازیکن های جهان تو پست خودشون نبودن؟! چرا از این جمع فقط دخیا همون سطح رو حفظ کرده؟ بعدشم امثال موزس و پدرو و موراتا و استوریج و میلنر و ... ستاره بودن؟! نیمکت ذخیره ما از نیمکت بارسا و لیورپول و چلسی هم بهتره وضعیتش! واقعا مقایسه این قدر غلطه که توضیح کاملش سخته و فقط از میلاد بر میاد (اونم چون الان خیلی عصبیه قطعا با من مخالفه :D)
مجموعه عواملی دست به دست هم داده تیم این وضعیت رو داره اما من اگر قرار باشد مقصران رو معرفی کنم قبلا گفتم مدیریت باشگاه و بعد بازیکنان و بعد مربیان .
شما هر چه قدر هم به من بگی من قبول نمی کنم تو منچستر غیر از دخه آ ستاره ای داشته باشیم و تا حدودی پوگبا و رشفورد . لوکا بازیکن متوسط به بالا هست . یادمون نرفته فصل قبل 10 بازی گل نزد !!! دقیقا مثل مهدی طارمی می مونه . دو تا گل می زنه 50 تا نمی زنه . باقی بازیکنان هم هم بازیکنان هم معمولی هستند و از شانس خوبشون در یونایتد هستند . ناگفته نماند یکی مثل والنسیا با این سنش عالی هست . ولی والنسیا همیشه تقریبا کیفیتش در همین حد خوب بوده . ما داریم در مورد ستاره و بازیکن کلیدی صحبت می کنیم که تیم ما نداره . بازیکنی که وقتی تو ترکیب باشن خیال هواداران راحت باشه . هر تیم بزرگ حداقل 4 5 بازیکن این طوری لازم داره . تیم ما نداره . بایرن رو ببینید . یوونتوس رو ببینید . بارسلونا و رئال که ترکیب ذخیره هاشون هم از ما بهتره . حتی اتلتیکومادرید هم دروازه بان و خظ دفاع و هافبک و مهاجمش ستاره هستن

بالا