• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک به موران!!!!!!
پیشرفت کردیم نسبت به فصل قبل یا پسرفت؟؟؟
متوجه نشدم، مرحله اول بود که جلوی بریستول سیتی باختیم فصل پیش؟؟؟ حداقل تو پنالتی این دفعه باختیم و حذف شدیم!!!!!!!!:general304::general304::general304:
موران الان میاد میگه پیشرفت کردیم نسبت به فصل پیش!!!!!!!!
من کاری ندارم @AslanSalarkia ، ولی اگه جونز رو باز هم ببینم تو ترکیب، هر چی فحشه میکشم بهش...:general711::general710:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
این تماشاچیا چه قدر با مرامن انصافا. تیمت با تیم چمپیونشیپی تو خونه خودش با گل دقیقه 95 بره پنالتی و بازهم این قدر پرشور تشویقش کنی. من که از کار اینا سر در نمیارم!! دو تا فحش به ناموس این و اون بدید خودتونو خالی کنید بابا!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این تماشاچیا چه قدر با مرامن انصافا. تیمت با تیم چمپیونشیپی تو خونه خودش با گل دقیقه 95 بره پنالتی و بازهم این قدر پرشور تشویقش کنی. من که از کار اینا سر در نمیارم!! دو تا فحش به ناموس این و اون بدید خودتونو خالی کنید بابا!
دیگه تماشاچی ها هم خسته و نا امید شدن، فکر میکنم که امشب رو میرن خونه(ورزشگاه خیلی زودتر از دقیقه 80، تقریبا خالی شده بود!!!) از بازی بعدی، ببین چطور میشه، از همین الان حاشیه و شایعات شروع شده!!!!!!!!
Joseout هم که راه افتاده، به زودی به ورزشگاه هم کشیده میشه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
واسه من یکی اصلا اهمیتی نداره...

خوب دیگه، پوگبارو نداشت!!!!!!! چون خودش نشوندتش رو نیمکت و باهاش مشکل پیدا کرده!!!!!!!
دقیقا وضعیت زندگی موران تو فصل سوم داره باز هم تکرار میشه!!!!!

میگم این ویلسون بازیکن خودمون نبوده؟؟؟؟؟
نه یه ویلسون دیگس بازیکن لیورپوله
تبریک به موران!!!!!!
پیشرفت کردیم نسبت به فصل قبل یا پسرفت؟؟؟
متوجه نشدم، مرحله اول بود که جلوی بریستول سیتی باختیم فصل پیش؟؟؟ حداقل تو پنالتی این دفعه باختیم و حذف شدیم!!!!!!!!:general304::general304::general304:
موران الان میاد میگه پیشرفت کردیم نسبت به فصل پیش!!!!!!!!
من کاری ندارم @AslanSalarkia ، ولی اگه جونز رو باز هم ببینم تو ترکیب، هر چی فحشه میکشم بهش...:general711::general710:
بابا این بیچاررو چه به پنالتی زدن :)) همین که رفت پشت توپ فهمیدم باختیم :دی
ولی انصافا عجب بازی ای بود، همه چی داشت
بازی تهاجمی سرعتی
دروازه خالی نزدن
تیرک
اخراج
آخرم ک همه پنالتیارو ترکوندن :p

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دیلی میل خبر از درخواست جدایی پوگبا به مورینیو داده :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

مدیریت باید مورینیو رو کنار بذاره
فروش پوگبا اشتباهه

هم از نظر فنی و فوتبالی
هم از نظر مالی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نه یه ویلسون دیگس بازیکن لیورپوله

بابا این بیچاررو چه به پنالتی زدن :)) همین که رفت پشت توپ فهمیدم باختیم :دی
ولی انصافا عجب بازی ای بود، همه چی داشت
بازی تهاجمی سرعتی
دروازه خالی نزدن
تیرک
اخراج
آخرم ک همه پنالتیارو ترکوندن :p
یعنی واقعا فکر میکنی که من یه بازیکن رو بخاطر زدن پنالتی، رد میکنم؟؟؟؟:rolleyes:
دفاع تیم باز هم فاجعه بود، دفاع های میانی که یه کلاس دیگه ای از خودشون نشون دارن میدن تو فجاعتشون، بایی هم رسما به لیست فجایع تیم اضافه شده، انگار در کنار کسایی مثل اسهالینگ و جونز بازی کردن، همچین عوارضی هم داره...
اصلا حوصله چیزی ندارم که بخوام برم اخبار رو بخونم و بیام اینجا هم بگم، تا وقتی که موران رو بیرون ننداختیم، واقعا دلیلی حتی برای دیدن بازی های تیم هم ندارم...
این وضعیت سال سوم موران، یه چیز کاملا عادی شده، چلسی سال سوم به مشکل خوردن با ستاره های تیم و اخراج، اینتر سال سوم، ترک تیم، رئال سال سوم مشکل پیدا کردن با ستاره های تیم و اخراج، دوباره بازگشت به چلسی و سال سوم و مشکل پیدا کردن با ستاره های تیم و اخراج!!!!!!!!!!!
منچستر، سال سوم، مشکل پیدا کردن با ستاره های تیم و .....
خوب دیگه خودتون باید متوجه شده باشید، پوگبا هم یه کسی مثل هازارد و تری و کاسیاس و رونالدو و ... لیست بلند بالای بازیکنانی هستش که در سال سوم تیمهای موران، باهاش مشکل پیدا کردن و در نهایت اخراج مورینیو اتفاق افتاده!!!
اگه این تیم آبرام بود که موران همین هفته اخراج میشد، ولی خوب وودگوسالست دیگه...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یعنی واقعا فکر میکنی که من یه بازیکن رو بخاطر زدن پنالتی، رد میکنم؟؟؟؟:rolleyes:
دفاع تیم باز هم فاجعه بود، دفاع های میانی که یه کلاس دیگه ای از خودشون نشون دارن میدن تو فجاعتشون، بایی هم رسما به لیست فجایع تیم اضافه شده، انگار در کنار کسایی مثل اسهالینگ و جونز بازی کردن، همچین عوارضی هم داره...
اصلا حوصله چیزی ندارم که بخوام برم اخبار رو بخونم و بیام اینجا هم بگم، تا وقتی که موران رو بیرون ننداختیم، واقعا دلیلی حتی برای دیدن بازی های تیم هم ندارم...
این وضعیت سال سوم موران، یه چیز کاملا عادی شده، چلسی سال سوم به مشکل خوردن با ستاره های تیم و اخراج، اینتر سال سوم، ترک تیم، رئال سال سوم مشکل پیدا کردن با ستاره های تیم و اخراج، دوباره بازگشت به چلسی و سال سوم و مشکل پیدا کردن با ستاره های تیم و اخراج!!!!!!!!!!!
منچستر، سال سوم، مشکل پیدا کردن با ستاره های تیم و .....
خوب دیگه خودتون باید متوجه شده باشید، پوگبا هم یه کسی مثل هازارد و تری و کاسیاس و رونالدو و ... لیست بلند بالای بازیکنانی هستش که در سال سوم تیمهای موران، باهاش مشکل پیدا کردن و در نهایت اخراج مورینیو اتفاق افتاده!!!
اگه این تیم آبرام بود که موران همین هفته اخراج میشد، ولی خوب وودگوسالست دیگه...
و تو هم آیا واقعا فک کردی من از جونز دست بر میدارم؟ :))))
بایی که خوب بود دیشب بابا هزار تا قطع توپ داشت، تیم انقد اساسش داغونه ساختار دفاعیمون مشکل داره بیشتر و اینکه یه زوج ثابت نداریم با هم هماهنگ شن، خیلی از اشتباها به خاطر همین ناهماهنگیاس.
منم امسال از اولش هیچ انتظار و شوقی نداشتم، از اون طرفم نمیدونم مورینیو بره بعدش کی میاد و چی میخواد بشه،
هیچ حس خاصی ندارم فعلا :/

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حتی ویدیویی هم از برخورد خیلی سرد موران با پوگبا در تمرینات امروز پخش شده، شایعه ها هم که به شدت داره میریزه بیرون، اگه واقعا باشگاه به فروش پوگبا و نگه داشتن موران فکر میکنه که باید بگم که کلا دیگه بیخیال فوتبال و منچستر میشم...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مورینیو به پوگبا گفته برو بیرون از تمرین.
ظاهرا باشگاه هم از مورینیو حمایت کرده.
کار پوگبا هم درست نبود توی اینستاگرام. دیگه تعصب معنا نداره

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
جفتشونو بندازن بیرون بابا. پوگبا هم با 150 میلیون به بالا بره به شرطی که جاش دو تا بازیکن با کیفیت جذب بشه نه این که پولش بره تو حلق اون پفیوزها، من که راضی ام. واقعا تعداد بازی های درخشانش برای تیم تو این دو سال و خورده ای دو رقمی نمی شه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مورینیو به پوگبا گفته برو بیرون از تمرین.
ظاهرا باشگاه هم از مورینیو حمایت کرده.
کار پوگبا هم درست نبود توی اینستاگرام. دیگه تعصب معنا نداره
چه کار کرده؟؟؟
بعید میدونم، چون تمرین رو انجام داده...
در کل شاید محکم بودن باشگاه در مقابل پوگبا، خوب میتونسته باشه، ولی اگه مربی درسته حسابی بود که وضعیت باشگاه اینجوری نبود!!!!
جفتشونو بندازن بیرون بابا. پوگبا هم با 150 میلیون به بالا بره به شرطی که جاش دو تا بازیکن با کیفیت جذب بشه نه این که پولش بره تو حلق اون پفیوزها، من که راضی ام. واقعا تعداد بازی های درخشانش برای تیم تو این دو سال و خورده ای دو رقمی نمی شه.
روزنامه ها میگن، منچستر 200 میلیون پوند پایینتر، پیشنهادی رو بررسی نمیکنه!!!!!:D:D:D:D:D:D مثلا 4 فصل دیگه قرارداد داره!!!
خیلی خوبه اگه اینجوری باشه، درضمن اگه فکر میکنی که بازیکنی در سطح پوگبا، پیدا میشه، باید بگم که سخت در اشتباهی...
همین ساویچ این همه واسش له له میزدن همه باشگاه ها و خیلی ها میگفتن هم سطح پوگبا هستش و قیمت 150 میلیونی روش گذاشته بودن، الان حتی کسی رو پیدا نمیکنی اسمش رو بیاره!!!!
این فصل هم اونقدر ضعیف بوده که ...

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چه کار کرده؟؟؟
بعید میدونم، چون تمرین رو انجام داده...
در کل شاید محکم بودن باشگاه در مقابل پوگبا، خوب میتونسته باشه، ولی اگه مربی درسته حسابی بود که وضعیت باشگاه اینجوری نبود!!!!

..

ویديوی باصداش اومده بیرون

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ویديوی باصداش اومده بیرون
پس چرا تو تمرین شرکت کرده؟؟:eek:
قضیه اینستا چیه؟
قضیه این عکسهای زیدان چیه تو لندن؟؟؟
اومده واسه مذاکره؟؟؟
مشخصا اگه موران میخواد یه کاری کنه که قضیه کسایی مثل صلاح و دبروینه، سر منچستر و پوگبا هم بیاد که باید بگم مدیرای فوق العاده گوساله ای داریم!!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پس چرا تو تمرین شرکت کرده؟؟:eek:
قضیه اینستا چیه؟
قضیه این عکسهای زیدان چیه تو لندن؟؟؟
اومده واسه مذاکره؟؟؟
مشخصا اگه موران میخواد یه کاری کنه که قضیه کسایی مثل صلاح و دبروینه، سر منچستر و پوگبا هم بیاد که باید بگم مدیرای فوق العاده گوساله ای داریم!!!!

‍‍ به نظر مى رسد درگيرى اخير ميان پل پوگبا و ژوزه مورينيو بر روى استورى ديشب پوگبا باشد. شب گذشته و در جريان بازى، پل پوگبا ويديويى آپلود كرد كه در آن لوك شاو و آندرياس پريرا نيز حضور داشتند. پس از آن كه دوربين بر روى شاو مى‌رود، اين بازيكن به سوى دوربين لبخند مى‌زند كه همين موضوع و نحوه لبخند زدن او باعث خنده پوگبا و پريرا مى‌شود. ژوزه فكر مى‌كند اين ويديو پس از باخت تيم در فضاى مجازى ارسال شده و اين خنده ها به مذاق آقاى خاص خوش نيامده است. بررسى هاى بيشتر در ويديوى منتشر شده و حذف صدا هاى اضافه، بر صحيح بودن اين ادعا مهر تاييد مى‌زند.

مكالمه اى كه ميان پوگبا و مورينيو رد و بدل شده، به شرح زير است:

مورينيو:" تو اون رو گذاشتى."

پوگبا:" يعنى نمى‌تونم در شبكه هاى اجتماعى چيزى ارسال كنم؟"
پوگبا اينجا به شاو و پريرا اشاره مى كند

مورينيو:" تو اون رو ضبط كردى."

پوگبا:" چطور مى تونم بعد از باخت اين ويديو رو ارسال كرده باشم؟ چرا بايد از باخت تيم بخندم؟"

مورينيو:" جان، لطفاً بيا اينجا. پل كى اون ويديو رو ارسال كرد؟"

پوگبا:" فكر مى كنى عمداً اين كار رو كردم؟"

ديالوگ هاى فوق، بر اساس تلاش هاى صورت گرفته از سوى مطبوعات براى حذف صدا هاى اضافه به دست آمده است. چيزى را كه مى توان به صورت قطعى تاييد كرد آن است كه موضوع درگيرى پوگبا و مورينيو، ويديوى مذكور است.

استوری دیشب پوگبا که ساعتی پس از باخت به داربی کانتی پست شده بود و در آن پوگبا در حال خندیدن است، این شائبه را برای مورینیو به وجود آورده بود که پوگبا در حال خندیدن به وضعیت تیم بعد از باخت بوده اما در استوری مشخص است که این فیلم هنگام انجام بازی گرفته شده است و دلیل دیر پست شدن آن، مشکلات اینترنت پوگبا بوده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برباتوف: اگر کاپیتان اول یا دوم هستید، وظیفه شما فراتر از این است که از جانب بازیکنان صحبت کنید، و هیچ ایرادی ندارد که نظرات خود را به سرمربی منتقل کنید. ولی نباید این کار را از طریق رسانه ها انجام دهید، اینکه صحبتهای خود را رسانه ای کنید به هیچکس کمک نمی کند.

در فوتبال مدرن، بازیکنان بسیار قدرتمند هستند، آنها ستاره های این نمایش می باشند. واقعا غافلگیر شدم که کار به این مرحله کشید. چنین مواردی باید خصوصی بیان شوند. همه شما بالغ هستید، در رختکن این مشکل را حل کنید.

اگر مورینیو تا مرحله گرفتن بازوبند کاپیتان دومی از پوگبا پیش رفته است، پل حتما او را تحریک کرده است. یا بخاطر نظرات پس از بازی با وولوز بوده است یا موضوعی دیگر. اما این اختلافات بر روی همه تاثیر می گذارد و شروع به تحت تاثیر قرار دادن بازی تیم درون زمین نیز می کند.

بعنوان کسی که می خواهد منچستر یونایتد خوب عمل کند، خسته شدم از بس از خواب بیدار شدم و این تیتر روزنامه ها را خواندم. فوتبال باید درباره اتفاقات درون زمین باشد نه اینکه چه کسی بیشترین جرئت را دارد. شرایط احمقانه ای است.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
برباتوف: اگر کاپیتان اول یا دوم هستید، وظیفه شما فراتر از این است که از جانب بازیکنان صحبت کنید، و هیچ ایرادی ندارد که نظرات خود را به سرمربی منتقل کنید. ولی نباید این کار را از طریق رسانه ها انجام دهید، اینکه صحبتهای خود را رسانه ای کنید به هیچکس کمک نمی کند.

در فوتبال مدرن، بازیکنان بسیار قدرتمند هستند، آنها ستاره های این نمایش می باشند. واقعا غافلگیر شدم که کار به این مرحله کشید. چنین مواردی باید خصوصی بیان شوند. همه شما بالغ هستید، در رختکن این مشکل را حل کنید.

اگر مورینیو تا مرحله گرفتن بازوبند کاپیتان دومی از پوگبا پیش رفته است، پل حتما او را تحریک کرده است. یا بخاطر نظرات پس از بازی با وولوز بوده است یا موضوعی دیگر. اما این اختلافات بر روی همه تاثیر می گذارد و شروع به تحت تاثیر قرار دادن بازی تیم درون زمین نیز می کند.

بعنوان کسی که می خواهد منچستر یونایتد خوب عمل کند، خسته شدم از بس از خواب بیدار شدم و این تیتر روزنامه ها را خواندم. فوتبال باید درباره اتفاقات درون زمین باشد نه اینکه چه کسی بیشترین جرئت را دارد. شرایط احمقانه ای است.
البته جمله اخر مترادف شده و تو مصاحبه اصلی برباتف گفته فوتبال باید در مورد اتفاقات درون زمین باشد نه مورد اینکه چه کسی فلانش !!! بزرگ تر است !!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
البته جمله اخر مترادف شده و تو مصاحبه اصلی برباتف گفته فوتبال باید در مورد اتفاقات درون زمین باشد نه مورد اینکه چه کسی فلانش !!! بزرگ تر است !!

:general404::general404:لینک مصاحبه اصلی رو داری؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
‍‍ به نظر مى رسد درگيرى اخير ميان پل پوگبا و ژوزه مورينيو بر روى استورى ديشب پوگبا باشد. شب گذشته و در جريان بازى، پل پوگبا ويديويى آپلود كرد كه در آن لوك شاو و آندرياس پريرا نيز حضور داشتند. پس از آن كه دوربين بر روى شاو مى‌رود، اين بازيكن به سوى دوربين لبخند مى‌زند كه همين موضوع و نحوه لبخند زدن او باعث خنده پوگبا و پريرا مى‌شود. ژوزه فكر مى‌كند اين ويديو پس از باخت تيم در فضاى مجازى ارسال شده و اين خنده ها به مذاق آقاى خاص خوش نيامده است. بررسى هاى بيشتر در ويديوى منتشر شده و حذف صدا هاى اضافه، بر صحيح بودن اين ادعا مهر تاييد مى‌زند.

مكالمه اى كه ميان پوگبا و مورينيو رد و بدل شده، به شرح زير است:

مورينيو:" تو اون رو گذاشتى."

پوگبا:" يعنى نمى‌تونم در شبكه هاى اجتماعى چيزى ارسال كنم؟"
پوگبا اينجا به شاو و پريرا اشاره مى كند

مورينيو:" تو اون رو ضبط كردى."

پوگبا:" چطور مى تونم بعد از باخت اين ويديو رو ارسال كرده باشم؟ چرا بايد از باخت تيم بخندم؟"

مورينيو:" جان، لطفاً بيا اينجا. پل كى اون ويديو رو ارسال كرد؟"

پوگبا:" فكر مى كنى عمداً اين كار رو كردم؟"

ديالوگ هاى فوق، بر اساس تلاش هاى صورت گرفته از سوى مطبوعات براى حذف صدا هاى اضافه به دست آمده است. چيزى را كه مى توان به صورت قطعى تاييد كرد آن است كه موضوع درگيرى پوگبا و مورينيو، ويديوى مذكور است.

استوری دیشب پوگبا که ساعتی پس از باخت به داربی کانتی پست شده بود و در آن پوگبا در حال خندیدن است، این شائبه را برای مورینیو به وجود آورده بود که پوگبا در حال خندیدن به وضعیت تیم بعد از باخت بوده اما در استوری مشخص است که این فیلم هنگام انجام بازی گرفته شده است و دلیل دیر پست شدن آن، مشکلات اینترنت پوگبا بوده است.
البته من ویدیو رو دیدم، با صدای خود پوگبا و شاو بود که پوگبا دوربین رو به سمت شاو میگیره و شاو یه لبخند میزنه که پوگبا بهش میگه چرا میخندی؟؟؟ و بعد خودشم هم بهمراه پریرا شروع به خندیدن میکنند(البته انگار که به قیافه شاو بعداز خندیدنش!!!)، البته زمان گرفتن این ویدیو در حین بازی بوده، مشخصا زمانی بوده که بازی حتی 1-0 به نفع منچستر بوده!! چون تماشاچی ها داشتن تشویق میکردن تیم رو...
جالبه که الان هر چی میگردم، اون ویدیو رو پیدا نمیکنم، مشخصا پوگبا ویدیو رو از تو اکانتش پاک کرده...
کلا وضعیت تیم جالب نیست، مدیریت روش نیست و حاشیه همه جوره داره بر تیم تاثیر میزاره، رسانه ها هم خوراکشون همچین چیزی هستش، مشخصا این وضعیت از دست دادن کنترل رختکن، در سال سوم مربیگری موران، تکراری شده دیگه و کلا مربی هایی که کنترل رختکن رو از دست میدن، خیلی زود برکنار میشن، چه برسه به موران که همیشه اخراج شده در این وضعیت!!!!
خوب لینک رو هم پیدا کردم:
https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/paul-pogba-instagram-footage-infuriated-13314273
ویدیو رو میتونید ببینید از این خبر میرور، واقعا رسانه ها دارن باشگاه رو اذیت میکنن، ولی موران و مدیریت نمیتونن حاشیه رو کنترل کنند...

Last edited:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بالا