hassan.Sabbah
Registered User
خنده داره دقیقه ۶۴ با دربی ۱-۱ هستیم )
Sent from my iPhone using Tapatalk
از اون خنده دار تر، اینه که رومرو هم اخراج شد در بازی که رسما دربی داشت تیم رو سرویس میکرد تو نیمه دوم(نیمه اول هم که فجایع لوکاکو رو فقط دیدیم!!!!!)خنده داره دقیقه ۶۴ با دربی ۱-۱ هستیم )
به حدی نرسیدیم، داره اتفاق میوفته، بدون اینکه بخوایم آرزوش رو بکنیم!!!!!!رومرو اخراج شد و ۱۰ نفره شدیم، به حدی رسیدم با مورینیو که آرزو میکنیم تو زمین خودمون ببازیم و حذف بشیم شاید انداختنش بیرون شاید
و گل دوم!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اون خنده دار تر، اینه که رومرو هم اخراج شد در بازی که رسما دربی داشت تیم رو سرویس میکرد تو نیمه دوم(نیمه اول هم که فجایع لوکاکو رو فقط دیدیم!!!!!)
چه شود اگه همین امشب ببازیم و از لیگ کاپ، حذف بشیم جلوی دربی!!!!!!!!!
اما موران که بهونش رو داره، بازیکنهای اصلی رو استراحت داده بودم!!!!!!!
تیم که داغونه هیچ امیدی بهش نیست از بازی لذت لذدم همه چی داشت واقعایعنی اقا اصلان احساس کردید جلوی رئال داشتیم بازی میکردیم میگید داربی رو در نظر نگیریم
والا به نظرم داربی خیلی بهتر بود از ما که فقط اسم منچستر رو یدک میکشه. با این وضعیت بدرد دسته 2 یا 3 میخوریم اونجا احتمالا بتونیم عرضه اندام کنیم
واسه من یکی اصلا اهمیتی نداره...برای اولین بار از گل خوردنمون خوشحال شدم، رسما داریم تحقیر میشیم جلوی هر تیمی، الدترافورد شده محل خوشگذرانی تیمها
خوب دیگه، پوگبارو نداشت!!!!!!! چون خودش نشوندتش رو نیمکت و باهاش مشکل پیدا کرده!!!!!!!بازیکنهای اصلی؟ یعنی با لوکاکو-ماتا-مارسیال-ماتیچ-اشلی یانگ و ... باید جلوی دربی ببازیم؟ اونم تو خانه؟ هرچند مدیران انقدر احمق هستند که شاید بازهم باهاش مدارا کنند
میگم این ویلسون بازیکن خودمون نبوده؟؟؟؟؟تیم که داغونه هیچ امیدی بهش نیست از بازی لذت لذدم همه چی داشت واقعا
دمشون گرم حقشون بردم بود بلکه زودتر ما هم از این وضع نجات پیدا کنیم
یکدفعه ای بلند شدن رفتن، دلیلش چی بود؟؟ متوجه نشدم با یه حالت ترس بلند شدن و رفتن!!!!!دقیقا ۸۹ دوربین رفت روی چهره داغون وودوارد !!! پوگبا هم معلوم نیست بلند شد از جایگاه کجا رفت
یکدفعه ای بلند شدن رفتن، دلیلش چی بود؟؟ متوجه نشدم با یه حالت ترس بلند شدن و رفتن!!!!!
بازی میره به پنالتی !!!!!!!!