والله عزیز
@hdland کسی دیگه حرص نمیخوره، کلا دیگه حتی انگیزه و حوصله ای نمونده که بخوایم حرص بخوریم...:general711:
تو زندگیم، اینقدر نسبت به یونایتد، بیخیال و بی تفاوت نبودم که الان هستم، در مورد بازی دیروز؟؟
اگه دخیا نبود، خیلی راحت با اختلاف 4-3 گل، بازی رو باخته بودیم...:general711:
فرگوسن رو هم چند بار نشون داد که داشت سر تکون میداد و سگرمه هاش به شدت تو هم بود،
موران به آخر کارش در فوتبال رسیده رسما، بعداز اخراجش از منچستر، شاید تو اتلتیک بهش تیم تحویل بدن، دیگه هیچ تیمی مورینیو رو استخدام نمیکنه، مگه اینکه بره سراغ تیمهای درجه 3-2...
تا 5-4 بازی آینده، همینجوری ادامه بده، بهت قول میدم اگه وودوارد جراتش رو داشته باشه(که بعید میدونم، چون رسما اخراج موران، یعنی اعتراف به شکست و حماقت خودش)، بعداز باخت روبروی چلسی، رسما اخراجش میکنه!
جالبه که میگی، فلان بازیکن و فلان بازیکن، نه آقا این حرفها، هیچ معنی نداره، عملکرد بازیکنهارو ببین، هر بازیکنی اومده زیر دستش، حداقل 50-40 ریده شده تو عملکردش یا کاملا نابود شده...
هر فصل عملکرد بازیکنهاش آشغال تر میشه!!! رسما بازیکنهایی که واسش بازی میکنن، فوتبال رو فراموش میکنن و یادشون میره اومدن فوتبال بازی کنن یا کشتی رو پارک کنن، فکر میکنم تو تمرینات فقط جای بازیکنهارو بهشون گفته تو 3 فصل، که کجا بایستن که کشتیش سوراخ نداشته باشه و گرنه حتی اگه من هم بودم، تا الان یه تاکتیکی به این تیم یاد داده بودم، چه برسه به یه مربی فوتبال...
یه زمانی میگفتیم عملکرد دفاع هارو بهتر کرده(خوب مشخصه که دلیلش کشتی پارک کردنش بوده)، ولی رسما تو همون هم ریده!!!
چون تاکتیک اتوبوس پارک کردنش هم دیگه جواب نمیده، عملکرد دفاعی تیمش فاجعه بوده!!!
اگه یه تیمهایی نبودن که 5-4تا بخورن از امثال سیتی و لیورپول، منچستر الان ضعیف ترین خط دفاعی لیگ رو داشت، با وجود این عملکرد دخیا که تو هر بازی شونصد بار دروازه رو نجات میده...
در مورد لیورپول و سیتی و چلسی، یه جواب وجود داره، مربی درسته حسابی!!!
مربی که درست باشه، شما بازیکن درست میخرید و نه خونه کهنسالان درست میکنید و نه هر فصل نصف بازیکنهاتون به فکر خداحافظی هستن و نه عملکرد سینوسی دارن و نه اینقدر فاجعه هستید...
اگه وودوارد شهامت داشته باشه، باید از چند هفته گذشته مذاکراتش و گشتن دنبال مربی جدید رو شروع کرده باشه، این تیم با این نتایج فاجعه بار، سهمیه UCL که هیچ، سهمیه یورولیگ رو هم شاید نتونه بگیره و با این نتایج
اتفاقی که روی عملکرد بازیکنها، هم که بدست میاره، تو UCL حداکثر از گروهش بتونه بالا بیاد!!!