بازی خوبی انجام دادند
تهاجمی و با مالکیت توپ بالا
تهاجمی و با مالکیت توپ بالا
یه خبر خوشحال کننده و در عین حال خوشحال کننده هم اینکه رونالدو مستقیم اخراج شد و به اولدترافورد بر نمیگرده
بازی رو از آنتن دیدم من،اصلان بازی رو نمیبینم، جایی نیست که ازش ببینم!!!!
اما ظاهرا بازی جالبی نمیکنیم و این یانگ بویز، اصلا تیم الکی نیست!!!!!
فقط از بی تجربیگیشون استفاده کردیم و نتیجه گرفتیم...
رونالدو هم اخراج مستقیم شده، ولی هنوز معلوم نیست که بازی با منچستر رو محروم بشه...
از اونطرف هم سیتی که 2-0 عقبه تو خونش!!!!!!!(تو خونه خودش بازی داره یا فرانسه هستش؟؟)
گروهش مسخره ترین گروه ممکن اروپا بود!!!! ولی تو خونش 2-0 خورده؟؟؟
جالبه که یه نیم ساعت قبل از شروع بازی، طرفداری یه عکس گذاشت که سیتی به دنبال تنها جامی که در ویترین افتخاراتش نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که تا نیم ساعت بعداز شروع بازی ها، هنوز نمیتونستم جلوی خندم رو بگیرم:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:
تنها جامی که سیتی تو ویترینش نداره؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 1087634
واقعا زشته که بخوام همچین چیزی بزارم و مقایسه کنم باشگاهمون رو با الصیطی، ولی خوب این عکس رو گذاشتم بخاطر اینکه، میخواستم بدونم که الصیطی چه جامی داره که ویترینش، UCL رو فقط کم داره؟؟؟:general304::general304::general304::general304::general304::general304:
بر اساس قوانین لیگ قهرمانان که در سایت یوفا موجود هست کارت قرمز مستقیم ۱ جلسه محرومیت داره و تنها در صورتیکه داور گزارش رد کنه یوفا در کمیته انضباطی میتواند ۲ یا ۳ جلسه محروم کنه، اولا رونالدو یک برند هست برای جام قهرمانان و یوفا هیچ موقع اینکار رو نمیکنه دوما. داور گزارشی رد نکرد سوما اگر قرار بود برای چنین موردی یوفا محرومیت در نظر بگیره فصل قبل بوفون طناب پاره کرد محروم نشد چهارما صحنه خطا رو ۱۰۰ بار دیدم از هر ۱۰ داور شاید فق ط ۲ یا ۳ داور کارت قرمز نشون میدادند خیالت راحت رونالدو به الدترافورد برمگیرده
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو حمله عالی بود میلاد، هم سرعتش بالاست هم تکنیکش خوبه و خیلی خوب کمک میکرد.اصلان نظرت در مورد دالو چیه؟؟؟
چطور بود؟؟
من که بازی رو ندیدم، ولی خیلی ها میگفتن که دارمین رو داره میگذاره تو جیب کوچیکش!!!!!
یکی از دلایلش می تونه موضوع توپ طلا باشه . اگر کریس در این دو سه بازی ابتدایی لیگ قهرمانان می درخشید برای تصاحب توپ طلا و جایزه فیفا بدون تردید انتخاب می شد اما حالا می تونن رو گزینه های دیگه بیشتر زوم کنند .دوستان واستون این اخراج رونالدو عجیب نیست؟؟؟
تو اولین بازی چمپیونزلیگ که از رئال جدا شده؟؟؟
از نظر من یکی که خیلی خیلی مشکوکه!!!
با اطمینان میگم که اگه تو رئال بود، هیچوقت اخراج نمیشد!!!
چقدر این فوتبال دچار مافیا هستش؟؟؟؟