hassan.Sabbah
Registered User
من دیگه نه بازی های یونایتد رو تماشا میکنم نه حرص میخورم، میشینم فوتبالی که تیمهای بروز دنیا بازی میکنند رو تماشا میکنم و لذت میبرم
Sent from my iPhone using Tapatalk
بازی رو کامل از اول ندیدم ولی الا خلاصه بازی رو دیدم انصاقا بد بازی نکردیم!!!خدایش راشفورد یه 10تایی موقعیت سوزوند!بعد تفصیره مورینیو هست؟یه بازیکن خوب به جای این شل مغز بود الا نیمه اول یه 6 تایی زده بودیم!!موافقم که مورینیو باید بره ولی نباید فقط اون بره!کنارش راشفورد+لینگارد+مارسیال برن!!با یه بازی مأیوسانه و شرمسارگونه با گل دقیقه ۹۱ فلاینی بازی جلو یانگ بویز رو تو الدترافورد بردیم
متاسفم برای این تیم
این رشفورد رو کی اورد تیم اصلی؟ در حد لیگ ایرانه بازیش!
دقیقاخدایش این چه رسم رسوم اشغالی هست که مربی رو اخراح نمی کنند؟می خوان باز همون ماجرای فن خال رو دوباره تکرار کنند؟اینا درس نمی گیرن؟
من جای مدیرای منچستر بودم همین الا مورینیو رو اخراج می کردم به جاش کنته یا زیدان رو سریع می اوردم یا یه مربی موقت بعد اخر فصل پوچتینیو....
امری تیم خیلی خوبه ساخته، احتملل زیاد هم اگه دوباره با سوپرسیوای دخیا و ضربه کاشته و ابر و باد و مه و خورشید و فلک گل نزنیم بازی رو میبازیم.پس فردا با آرسنال بازی داریم و من ایمان دارم آرسنال هم میاد تو الدترافورد یونایتد رو تحقیر میکنه میره، مدیران باشگاه مثل سیب زمینی بی رگ شدند
بازی ارسنال - تاتنهام خیلی خوب بودش و ارسنال واقعا خوب بازی میکردش به نظرم همون بازی قشنگ زمان ونگر رو انجام میدن و با اومدن امری یه پله اومدن بالا و قدرتمند تر شدنامری تیم خیلی خوبه ساخته، احتملل زیاد هم اگه دوباره با سوپرسیوای دخیا و ضربه کاشته و ابر و باد و مه و خورشید و فلک گل نزنیم بازی رو میبازیم.
البته بعید میدونم تو الدترافورد تحقیر شیم جلو آرسنال، ولی قطعا لز اون بازیای مزخرفه که میدونم نمیخوام ببینم.
لاکازت شانس اورد پاش دوتیکه نشد واقعا جز وحوش هست فرتونگنبازی ارسنال - تاتنهام خیلی خوب بودش و ارسنال واقعا خوب بازی میکردش به نظرم همون بازی قشنگ زمان ونگر رو انجام میدن و با اومدن امری یه پله اومدن بالا و قدرتمند تر شدن
اونوقت اقای خاص میگه مثل سرالکس نمیتونم بهترین بازیکنها را بخرم اینجاست که میگن خجالتم خوب چیزیه
https://www.varzesh3.com/news/1572676/مورینیو-مثل-سرالکس-نمی-توانم-بهترین-بازیکنها-را-بخرم