• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من دیگه نه بازی های یونایتد رو تماشا میکنم نه حرص میخورم، میشینم فوتبالی که تیمهای بروز دنیا بازی میکنند رو تماشا میکنم و لذت میبرم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با یه بازی مأیوسانه و شرمسارگونه با گل دقیقه ۹۱ فلاینی بازی جلو یانگ بویز رو تو الدترافورد بردیم

متاسفم برای این تیم

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
با یه بازی مأیوسانه و شرمسارگونه با گل دقیقه ۹۱ فلاینی بازی جلو یانگ بویز رو تو الدترافورد بردیم

متاسفم برای این تیم
بازی رو کامل از اول ندیدم ولی الا خلاصه بازی رو دیدم انصاقا بد بازی نکردیم!!!خدایش راشفورد یه 10تایی موقعیت سوزوند!بعد تفصیره مورینیو هست؟یه بازیکن خوب به جای این شل مغز بود الا نیمه اول یه 6 تایی زده بودیم!!موافقم که مورینیو باید بره ولی نباید فقط اون بره!کنارش راشفورد+لینگارد+مارسیال برن!!
خدایش راشقورد به درد نمی خوره قشگن شبیه یکی از اون هزاران بازیکن شل مغز انگلیسی میشه که دویدن بلده!!!لینگارد هم رسما هیچی نداره نه یه استایل خوبی نه تکنیک خاصی نه قدرت بدنی نه قد خوبی....بعضا فقط شانسی شوت هاش می گیره وسلام!مارسیال هم یکی از تنبل ترین بازکینی که دیدم!!توپ که از دست میره نه پرسی نه....اصلا تو خط حمله تحرکی نداره!!بدون توپ بازی زیاد بلد نیست همش یجا وایمیسه که توپ برسونن بهش بعد یه تو شکم طرف می ره که 50/50 شاید دریبل بگیره!!
خلاصه با این بازیکن ها فقط می تونم بگم مورینیو شاهکار کرده که بازی گرقته از اینا!!!100در100 هم می تونم بگم این بازیکن ها های نیست که مورینیو می خواد!اگه دست مورینیو باز بود کلی بازیکن میگذاشت کنار!ولی نمی تونه و مجبوره بسازه!!!فقط موندم دقیقا مورینیو فرد و لیندلوف خودش خریده یا از لیست خرید هاش اخرین گذینه بودن!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این رشفورد رو کی اورد تیم اصلی؟ در حد لیگ ایرانه بازیش!

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
این رشفورد رو کی اورد تیم اصلی؟ در حد لیگ ایرانه بازیش!

رشفورد پسرطلایی تیمه بعد پوگبا و دخئا تو ایم نلی استثناعیه مورینیو نمیتونه از بازیکنا بازی بگیره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اره خیلی استثناییه.....

Last edited:

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
خدایش هر هرچی بدبختی میکشیم از پسرای طلایی تیم یا از اکادمی هست!!
این راشفورد هیچی حالیش نیست تو اینده نمی دونم تبدیل به چی بشه ولی الا به درد نمی خوره!نه پابه توپ هست نه دریبل بلده خوب بزنه نه می تونه موقعیت هارو گل کنه و....
پسرطلایی یعنی امباپه با هازارد و رونالدون یا دیبالا که تو سن 18-20 سالگی یه چیزه خاصی توشون بود بد هم بازی می کردن ادم از بازیشون کیف می کرد!ولی اینجور بازیکن هایی مثل راشفورد لینگارد مارسیال مقطعی هستن!!
بهتون قول میدم مربی جدید بیاریم یا اصلا پپ رو هم بیاریم با این ترکیب همرا بتونه نتیجه بگیره عمرا....نحوه حرکت و بازی سانه رو با مارسیال اسنتد بای مقایسه کنید یا لینگارد رو با استرلینگ یا راشفورد با برنارد سیلوا یا محرز!
مربی جدید بیاد شاید خوب بازی کنیم ولی اینم می تونم بگم راحت هم می تونیم ببازیم اونم با اختلاف!!همین رئال تو زمان زیدان بیشتر بازی هارو خوب بازی نمی کردن ولی نتیجه رو می گرفتن از طرفی هم مالکیت توپ زیادی هم نداشتن بعضا برابر بودن!با اون همه بازیکن بزرگ و....ولی لوپتگی اومد رسما تو تو هر بازی رئال کل توپ دستش بود مالکیت زیاد داشتن خلاصه خوب بازی می کردن ولی چی شدن هی می باختن چون بازیکن هاشون واسه این سبک نمی خوره!همین پپ فصل اولش یا کلوپ رو در نظر بگیرید عالی بازی می کردن ولی چی شد که هیچی نبردن چون بازیکن واسه سبک مورد نظرشون رو نداشتن!کلوپ بعده 3 فصل با کلی خرید تازه خودشو نشون میده بعد پپ هم که از فصلی که اومد کلی بازیکن دور ریخت تا الا که نونش رو میخوره تیمش!
ولی ما چیکار کردیم درسته چنتا بازیکن گرفتیم ولی اصلا تیم رو خونه تکونی درست حسابی نکردیم!3فصل واسه شاو صبر کردیم رید نکردیم واسه این پست!اونطرف دارمیان و والنسیا رو نگه داشتیم که به دذرد نمی خوردن!وسط دفاع یه لیندلوف و بایی رو گرفتیم که باید 2تا دیگه هم این فصل می گرفتیم طبق خواسته مورینیو که نگرفتیم بعد مورینیو کلی هافبک خوب وسط زمین خواست که نخریدن رفتن فردی رو خریدن که ارزشش 30میلیون بود نه بالای50تا که از بیشعوری مدیرامون بود!از اون طرف کلی واسه هافبک راست و چپ بازیکن خواست از پولویچ گرفته تا پرشیچ و چنتا بازیکن دیگه که نگرفتن واسه خط حمله هم مانزوکیچ و ارتانویچ خواست که نگرفتن!
فصل که شروع شد بایی 3بازی پشت سره هم کلی اشتباه کرد که همشون تبدیل به گل شدن بعد نمی دونم مصدوم شد و....اونطرف سمت راست والنسیا خط می خوره نه به دلیل مصدوم بودن بخاطره فنی!سانچز هم یا مصدوم بوده یا وقتی هم داخل زمین بود کلی اشتباه میکنه!مارسیال هم که کلی اختلاف داشت از پیش فصل تا حالا که الا رسما شده تبدیل شده به یه بازیکن معمولی نه بیشتر جلوی کریستال پالاس کلی توپ همنطوری خراب می کرد بعد برای من قیافه می گرفت لینگارد هم که افتضاح هست راشفورد هم فکر کرده سونیک هست فقط میدوه استفاده از مغز0 هست تو این بشر!بعد جانشین های اینا هم ماتا قبول دارم بازکن خوبیه ولی سنش رفته بالا و به درد بازی 90دقیقه نمی خوره باید همیشه نیمه دوم بیاد!فرد تازه اومده پیش فصل هم مصدوم بوده با تیم مچ نیست هررا هم 1بازی خوبه بعد 10بازی یا مصدوم میشه یا میاد داخل زمین افتضاح بازی میکنه!!
حالا میگید تقصیره مربی هست که ترکیبش یا سبک بازیش واسه تیم خوب نیست!ولی ندادن پاس یا استوپ ساده نکردن و استفاده نکردن از موقعیت ها تقصیره مربی هست!؟
خلاصه من میگم سبک مورینیو واسه منچستر خوب نیست ولی دلیل نمیشه که بازی بد بازیکن های تیم رو ندید بگیرم!
اگه این مدیرهای ابله ما هر فصلی یه 3-4 تا بازیکن خوب اضافه می کردن الا وضع ما این نبود!

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
لعنت به دفاعی که از تیم نوزدهم جدول تو 20 دقیقه دو تا گل می خوره !!!

واقعا همشونو باید پرت کنن بیرون از باشگاه

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
خدایش این چه رسم رسوم اشغالی هست که مربی رو اخراح نمی کنند؟می خوان باز همون ماجرای فن خال رو دوباره تکرار کنند؟اینا درس نمی گیرن؟
من جای مدیرای منچستر بودم همین الا مورینیو رو اخراج می کردم به جاش کنته یا زیدان رو سریع می اوردم یا یه مربی موقت بعد اخر فصل پوچتینیو....

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من الان از نتیجه مطلع شدم اما طبق معمول نه حرص خوردم نه ناراحت شدم، ما یه تیم معمولی هستیم که بازیچه تمام تیمهای لیگ برتر و لیگ دسته اول و پایینتر هستیم یه زنگ تفریح بیش نیستیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خدایش این چه رسم رسوم اشغالی هست که مربی رو اخراح نمی کنند؟می خوان باز همون ماجرای فن خال رو دوباره تکرار کنند؟اینا درس نمی گیرن؟
من جای مدیرای منچستر بودم همین الا مورینیو رو اخراج می کردم به جاش کنته یا زیدان رو سریع می اوردم یا یه مربی موقت بعد اخر فصل پوچتینیو....
دقیقا
هر تیم دیگه ای از تیمای رده بالای اروپا بود بعد این حجم از افتضاحا عمرا میذاشت به اینجا برسه کار
خیلی زودتر از اینا اخراج میکرد مربی رو

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اقا خودمون و شما حالا حالا جایی نخواهیم رسید تاوتی سیتی و پپ و شیخ منصور هستن لامصب موندم چه کاریزمایی داره سیتی بهترینها جذبش میشن سوای پول که چلسی و منچسترم کم خرج نکردن اما اونا بلد هستن بازیکن بگیرن نیمکت سیتی خودش یه تیمه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
پس فردا با آرسنال بازی داریم و من ایمان دارم آرسنال هم میاد تو الدترافورد یونایتد رو تحقیر میکنه میره، مدیران باشگاه مثل سیب زمینی بی رگ شدند

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
پس فردا با آرسنال بازی داریم و من ایمان دارم آرسنال هم میاد تو الدترافورد یونایتد رو تحقیر میکنه میره، مدیران باشگاه مثل سیب زمینی بی رگ شدند

امری تیم خیلی خوبه ساخته، احتملل زیاد هم اگه دوباره با سوپرسیوای دخیا و ضربه کاشته و ابر و باد و مه و خورشید و فلک گل نزنیم بازی رو میبازیم.
البته بعید میدونم تو الدترافورد تحقیر شیم جلو آرسنال، ولی قطعا لز اون بازیای مزخرفه که میدونم نمیخوام ببینم.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
امری تیم خیلی خوبه ساخته، احتملل زیاد هم اگه دوباره با سوپرسیوای دخیا و ضربه کاشته و ابر و باد و مه و خورشید و فلک گل نزنیم بازی رو میبازیم.
البته بعید میدونم تو الدترافورد تحقیر شیم جلو آرسنال، ولی قطعا لز اون بازیای مزخرفه که میدونم نمیخوام ببینم.
بازی ارسنال - تاتنهام خیلی خوب بودش و ارسنال واقعا خوب بازی میکردش به نظرم همون بازی قشنگ زمان ونگر رو انجام میدن و با اومدن امری یه پله اومدن بالا و قدرتمند تر شدن
اونوقت اقای خاص میگه مثل سرالکس نمیتونم بهترین بازیکنها را بخرم اینجاست که میگن خجالتم خوب چیزیه
https://www.varzesh3.com/news/1572676/مورینیو-مثل-سرالکس-نمی-توانم-بهترین-بازیکنها-را-بخرم

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بازی ارسنال - تاتنهام خیلی خوب بودش و ارسنال واقعا خوب بازی میکردش به نظرم همون بازی قشنگ زمان ونگر رو انجام میدن و با اومدن امری یه پله اومدن بالا و قدرتمند تر شدن
اونوقت اقای خاص میگه مثل سرالکس نمیتونم بهترین بازیکنها را بخرم اینجاست که میگن خجالتم خوب چیزیه
https://www.varzesh3.com/news/1572676/مورینیو-مثل-سرالکس-نمی-توانم-بهترین-بازیکنها-را-بخرم
لاکازت شانس اورد پاش دوتیکه نشد واقعا جز وحوش هست فرتونگن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز سوتهامپتون مارک هیوز رو اخراج کرد. فکر کنم چون نتونستن منچستر رو ببرن اخراج شد.
به جایی رسیده این تیم که تیم نوزدهمی مربی خودشو بخاطرنبردن منچستر اخراج کرده !!
اونوقت مدیران ما مشخص نیست برنامه اشون چیه

ما که بی خیال تیم شدیم. اخبار منفی این تیم داره من رو اذیت میکنه. تصمیم گرفتم دیگه پیگیر نباشم. یه مدت هم این فروم نمیاد. نتایج رو دنبال میکنم. اماسعی میکنم اگه عقلم اجازه بده بازیها رو نبینم. چون کیفیت بازی خوبی هم ندارن.

بالا