• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام یونایتدی ها، هنوز هم بازی های تیم رو نگاه میکنید؟
مارک هیوز اخراج شد، چون نتونست منچستر رو ببره؟؟؟:D:D:D تیم 19 ام جدول که مدعی اصلی سقوطه؟؟؟:general304::general304::general304:
منچستر رو ببین که به چه فلاکتی افتاده...:general711::general711::general711:
میگن میخوان بعداز اینکه فصل تموم شد، یه 2 فصل دیگه فرصت بدن به موران، شاید تونست سهمیه یورولیگ رو 2 فصل دیگه، بگیره واسه منچستر...:general304::general304::general304:
یک چیز خیلی جالبه، تمام دنیا هر تیمی مربیش 7-6 بازی نتیجه درستی نمیگرفت(نتیجه درست، چه برسه به این نتایج فاجعه بار برای یونایتد)، مربیش رو با اوردنگی بیرون مینداختن، ولی اینجا بعداز حدودا 20 بازی و 3 فصل تیم دست این حیوون بودن؟:general502::general502::general502:
باید فهمید که سر الکس فرگوسن چه معجزه ای داشته میکرده تو این باشگاه با این حیواناتی که مالک و مدیر باشگاه بودن...
این باشگاه رفته تو باقالی ها، فقط باید طرفدارهاش آرزو کنن که قهرمانی بعدیشون در 50 سال آینده اتفاق بیوفته...:general304::general304::general304:
راستی حسین جان @batoobato کجایی که بیایی تعریف کنی از مدیریت بایرن و تیمش؟؟؟ وضعیتشون رو که داری میبینی؟ نه؟

Last edited:

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
خدایش دعا کنید جلوی ارسنال تحقیر بشیم یا 100 در 100 ببازیم تو این مورینیو رو اخراج کنند!چون می دونم خوده طرفدار ها هم تو استادیوم این وضع رو تحمل نمی کنند!
دست مورینیو هم درد نکنه تیم رو از گند فن خال اینا جمع کرد ولی دیگه از اینجا به بعد بسه!به نظرم کریک رو تا اخر فصل موقتا جای مورینیو بزارن بعد اخر فصل پوچتینو رو بیارن!
سال اولش تیم خوب حمله میکرد،اما توانایی زدن ضربات اخر رو نداشت
سال دومش تیم عالی دفاع میکرد و از اکثر موقعیت ها هم استفاده میکرد و به راحتی به گل میرسید
امسال نه خوب دفاع میکنیم،نه خوب حمله میکنیم،در حالی که بازیکنا همونان!
خدایش فصل اول که مورینیو اومد عالی بازی می کردیم رسما مالکیت تپو دستمون بود هر بازی 10 یا 20 تا موقعیت ایجاد می کردیم فصل دوم هم که هم خیلی عالی بازی کردیم اوایل ولی مصدومیت های پشت سره م و نداشتن نمیکت قوی رسما تیم افت کرد !اگه قبلش یکم بیشتر خرید می کردن شاید فهرمان میشدیم اون فصل!این فصل هم که هیچی همه تیم ها قوی و ضعیف خودشون دو فویتر کردن با کلی خرید بعد ما یدونه فرد رو گرفتیم و تمام!
ولی از یه طرف هم دلم برای این مورینیو میسوزه مربی بدی نیست ولی باشگاه یونایتد و سبک بازیش به مورینیو نمی خوره+بازیکن هایی که داره!این بازیکن ها اصلا و ابدا به سبک مورینیو نمی خورن واسه همین رسما گیر کرده ولی اگه یه مربی مثل پوچت یا کنته یا ساری بود از اینا عالی بازی می کشید!کلا بازیکن های که مورینیو می خواد متفاوت تر از بقیه هست یعنی باید 11 تا ستاره باشن ولی بقیه مربی ها با سبک بازیشون تو تیمشون 2-3 تا ستاره باشه راه میفتن!
خلاصه به امید برد ارسنال و خلاصی از خوزه!!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آرسنال واقعا خوب بازی می‌کنه
اگه بخواین منصفانه قضاوت اگه منچستر مثل بازی آخرش بازی کنه و آرسنال هم مثل بازی با تاتنهام، باید قبول کرد حق آرسنال هست بازی رو ببره

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من نمیتونم ارزوی شکست منچسترو داشته باشم هیچوقت اما ارزو میکنم مورینیو بعد بازی ارسنال اخراج شه که انگار ارزوی بعیدیه

Sent from my iPhone using Tapatalk

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
دوستان بازی بدی رو برای آرزوی شکست یونایتد و اخراج مورینیو انتخاب کردید :general406: چون اولا آرسنال همیشه تو بهترین شرایط هم برابر منچستر باخته یا مساوی کرده دوما مورینیو بازی با تیم های بزرگ رو برده معمولا . بازی با فولام و... بود می شد شانس باخت تصور کرد ولی در این بازی نه !!!

بعدشم نمی دونم کدومتون بازی با ساوتهپتون رو دیدید؟ بازی پوگبا دقت کردید چند بار توپ رو لو داد طور یکه حالت عادی انگار نداشت !! من هنوزم رو حرفم هستم مورینیو بره پوگبا هم بره چون نشون داده متعصب نیست

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
دوستان بازی بدی رو برای آرزوی شکست یونایتد و اخراج مورینیو انتخاب کردید :general406: چون اولا آرسنال همیشه تو بهترین شرایط هم برابر منچستر باخته یا مساوی کرده دوما مورینیو بازی با تیم های بزرگ رو برده معمولا . بازی با فولام و... بود می شد شانس باخت تصور کرد ولی در این بازی نه !!!

بعدشم نمی دونم کدومتون بازی با ساوتهپتون رو دیدید؟ بازی پوگبا دقت کردید چند بار توپ رو لو داد طور یکه حالت عادی انگار نداشت !! من هنوزم رو حرفم هستم مورینیو بره پوگبا هم بره چون نشون داده متعصب نیست

کدوم تیم بزرگ رو برده؟ چلسی رو؟ سیتی رو؟ تاتنهام رو؟ کدومشو؟ یه برد مقابل یونتوس گرفت که حق ما شکست حداقل با ۴ گل بود، امشب هم ۱۰۰٪ میبازیم

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
کدوم تیم بزرگ رو برده؟ چلسی رو؟ سیتی رو؟ تاتنهام رو؟ کدومشو؟ یه برد مقابل یونتوس گرفت که حق ما شکست حداقل با ۴ گل بود، امشب هم ۱۰۰٪ میبازیم

شما دوست داشته باش تیم ببازه ولی من ترجیح میدم تیم با باخت های بیشتر وارد بحران نشه و وجهه تیم بیشتر از این زیر سوال نره . مورینیو بابت شکست های پیاپی از کار برکنار نمیشه . شاید توافق کنه مثلا همین نیم فصل بره ولی مدیران باشگاه قطعا برکنارش نمی کنن به خاطر نتایج ضعیف . چون اگر این طور بود همون ابتدای فصل برکنار می شد .

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
شما دوست داشته باش تیم ببازه ولی من ترجیح میدم تیم با باخت های بیشتر وارد بحران نشه و وجهه تیم بیشتر از این زیر سوال نره . مورینیو بابت شکست های پیاپی از کار برکنار نمیشه . شاید توافق کنه مثلا همین نیم فصل بره ولی مدیران باشگاه قطعا برکنارش نمی کنن به خاطر نتایج ضعیف . چون اگر این طور بود همون ابتدای فصل برکنار می شد .

شما اگه پست های قبلی من رو بخونید میبینید که گفتم من نه الان نه هیچوقت آرزوی شکست تیمم رو نمیکنم هیچوقت تحت هیچ شرایطی، اما ایمان دارم با شکست مورینیو از کار بر کنار میشه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
مساوی کردیم و شانس آوردیم نباختیم و با ۲۳ امتیاز در رتبه هستم ایستادیم با ۱۸ امتیاز اختلاف نسبت به همشهری صدرنشینمون و ۱۶ امتیاز از لیورپول و ۸ امتیاز با تیم چهارم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستری‌ها نیمه اول بهتر بودند
اما نیمه دوم حرفی برای گفتن نداشتند

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
تعویض مارسیال نیمه دوم اشتباه بود و باید رشفورد تعویض می شد .

بازی هم مساوی عادلانه بود . نیمکت نشین کردن پوگبا بی تعصب کار درستی بود . بازیکنی که 15 دقیقه ای که امد تو زمین تیم ده نفره بود

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
واقعا نمی شه از تیم انتظار داشت جلوی چلسی و ارسنال هم بیشتر از 2 گل بزنه. با این دفاع ها ما به هیچ جا نمی رسیم روخو دیشب خیلی حواس پرت و خشن بازی می کرد. هر چند بایی یه چشمه از اون بایی فصل قبل رو نشون داد. ولی باز هم حداقل دو دفاع میانی طراز اول نیاز داریم به علاوه فروش 2 نفر از بین روخو و جونز و اسمال.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعد از مدتها یک حریف رو با ۴ گل شکست داد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
تبریک بابت برد 4 گله بعد از مدت ها .

همچنبن باز هم دم مورینیو گرم که پوگبا رو دوباره نیمکت نشین کرد . حداقل به پوگبا حالی می کنه برای باشگاه ناز نکنه . امیدوارم اگر آقای ناز و ادا ناراضی هست از تیم بره و با پول فروشش دو سه تا بازیکن خوب در دفاع و هافبک بگیریم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سیتی هم به چلسی باخت . اولین باخت سیتی دشت شد.
امروز تیم بد نبود. دالوت با سانترهاش به شدت امیدوارم کرد. اما خب تو تکنیک هنوز خیلی کار داره. تیم بهتر از قبل بود اما فراموش نکنیم حریف هم فولام بود نه لیورپول

بازی بعدی جلو لیورپول میتونه هم ترسناک باشه و هم سرنوشت ساز برای شخص مورینیو

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سیتی هم به چلسی باخت . اولین باخت سیتی دشت شد.
امروز تیم بد نبود. دالوت با سانترهاش به شدت امیدوارم کرد. اما خب تو تکنیک هنوز خیلی کار داره. تیم بهتر از قبل بود اما فراموش نکنیم حریف هم فولام بود نه لیورپول

بازی بعدی جلو لیورپول میتونه هم ترسناک باشه و هم سرنوشت ساز برای شخص مورینیو
والا این مورینیو هر وقت جو اخراجش زیاد میشه تیم رو ول میکنه ازاد بازی کنه. 2 تا بازی میبره دوباره برمیگیرده به همون گند سابق

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
جالبه این تاپیک یک زمانی شلوغترین تاپیک ورزشی بود، الان تیم تو جام قهرمانان بازی کرده هیچکی حرفی نزده، دیشب هم با یک بازی فاجعه بار باختیم، کلا تیم مرخصه و رد داده، این هفته از لیورپولم میبازیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جالبه این تاپیک یک زمانی شلوغترین تاپیک ورزشی بود، الان تیم تو جام قهرمانان بازی کرده هیچکی حرفی نزده، دیشب هم با یک بازی فاجعه بار باختیم، کلا تیم مرخصه و رد داده، این هفته از لیورپولم میبازیم

دیگه خودت علتشم گفتی ک
من به شخصه اصن رغبت نمیکنم بازیای تیمو دنبال کنم چ برسه به اینکه ببینم
دیشب هم ۵ دقیقه اولو دیدم گرفتم خوابیدم
واقعا تا وقتی مو هست هیچ امیدی ندارم به بهتر شدن وضع تیم

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015

هر حرفی بزنیم تف سربالاست با این اوضاع تیم ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فردا هم با لیورپول بازی داریم
نمی‌خوام پیش‌بینی کنم
اما انصاف من میگه کلوپ لابد مورینیو رو ببره
خوب هم ببره
چون دنبال فوتبال بازی کردن هست

هرچند فوتبال قابل پیش بینی نیست

بالا