• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
البته همه چیز به کنار، فکر میکنم که برد امروز رو 100 درصد مدیون رشفورد خواهیم بود، بخاطر کاشته ای که زد و گل دوم رو که خودش زد...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان تبریک میگم برد رو،
برد سخت، مهم، و خیییلی شیرینی بود.
نیوکاسل انصافا دست و پا بسته نبود، خوب دفاع مبکردن، خشن هم بودن،
یادمون باشه ما هم قرار نیست همه بازی هارو ۵ تا ۵ تا بزنیم،
و یه نکته مهم دیگه این که سومین بازیمون بود تپ فاصله یه هفته تقریبا، بازیکنا هم خستن و مسلما تاثیر داره تو اینکه مث ۳ تا بازی قبلی فوق هجومی نبودیم هر چند به نظرم بارم خوب بودیم
و تعویضای اوله و تاثیر لوکاکو و سانچز نشون میده تو حمله حداقل عمق خوبی داریم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
امشب که مارسیال و پوگبا رو تو فانتزیم دارم و پوگبا کاپیتانه، مارسیال تعویض شد و کاری نکرد فقط ۳ امتیاز گرقت پوگبا هم که تا اینجا هیچ کاری نکرده عجب شانسی دارن بعضیا تو فانتزی

Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب اشتباه کردی، واسه من مثل روز روشن بود که تو این بازی نه مارسیال و نه پوگبا، کاری از پیش نمیبرن، چون نیوکاسل یه تیم فوق العاده دفاعی هستش...
ولی باز پوگبارو تو ترکیب گذاشتم، چون هافبک دیگه ای نبود تو کل لیگ که بخواد کاری از پیش ببره، ولی مسخرست، الان وقتی نگاه میکنی، متوجه میشی که طرف رفته فریزر و دی نی رو انتخاب کرده و الان راحت بالاترین امتیاز رو گرفته!!! یه چیزی که من یکی اصلا باورم نمیشه که این انتخاب ها قبل از انجام بازی صورت گرفته باشه و دارم کم کم مطمئن میشم که بعداز انجام بازی ها، میان و بهترین بازیکنهارو با بیشترین امتیاز، ردیف میکنن تا یه ترکیب با بیشترین امتیاز رو داشته باشن...
و باید بگم که مثل همیشه هر دفاعی که انتخاب میکنم، فقط آرزو کنم که امتیازش منفی نشه!!!!!
مسخرست واقعا، یانگ رو هم انتخاب کردم که اصلا بازی نکرد!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درباره والنسیا و سانچز هم خیلی وقته مصدومن و درست بازی نکردن، یکم فرصت بدید :)
پ.ن: ژود تبریکمو فرستادم داور ۶ دقیقه وقت تلف شده داد، به امید اودین ک کلین شیتمون حفظ شه :D

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
چهارمین برد پیاپی تیم و کلین شیت رو به هواداران خونگرم شیاطین سرخ تبریک میگم و امیدوارم بعد بازی در اف ای کاپ و استراحت یه بازی خوب رو مقابل تاتنهام برگزار کنیم که قطعا سخت ترین بازی برای ما در دوران اوله هست. ضمنا چلسی هم در خانه متوقف شد تا به نفع ما امتیاز از دست داده باشه و تو این بازی‌های فشرده انصافا عالی امتیاز گرفتیم و خودمون رو نزدیک کردیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و برد بهمراه کلین شیت رو بهتون تبریک میگم، بازی قشنگی نکردیم، ولی من هم مثل اصلان انتظار ندارم هر بازی جوگوبونیتویی بازی کنیم و 5-4 گل بزنیم!!!
کلین شیت خیلی مهم بود و امیدوارم که این عملکرد ادامه پیدا کنه، نیوکاسل اصلا تیمی نیست که بهمین راحتی بشه ازش گذشت، درضمن چلسی هم بازیش رو مساوی کرد و اختلاف با تیم چهارم به 6 امتیاز رسید!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این هم وضعیت دفاع های ما تو فوتبال فانتازی:
312.JPG
عجب!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:o_Oo_Oo_Oo_O
جالبه، شبکه ورزش، داره چیزی در مورد رئیس پخش میکنه، ولی نمیتونم بشینم نگاه کنم، چون هیچ چیزی در مورد رئیس رو نمیخوام از کسی بشنوم، چون واسه من رئیس و هر چیزی که در موردش میخواستم بدونم رو میدونم...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه نکته ای هم که به چشمم اومد، ما تو گل زده اختلاف چندانی نداریم با تیمای بالاییمون (۳ تا با آرسنال و تاتنهام، ۵ تا با لیورپول، از چلسی هم ۵ تا بیشتر زدیم)
که البته ۱۴ تاش تو دوره اوله بوده و این خودش خیلی حرفه
اگه وضعیت دفاعی تیم هم همینجوری بهتر شه (هم ساختار دفاعی، هم از نظر مهره) به ادامه کار خیلی میشه امید داشت.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه نکته ای هم که به چشمم اومد، ما تو گل زده اختلاف چندانی نداریم با تیمای بالاییمون (۳ تا با آرسنال و تاتنهام، ۵ تا با لیورپول، از چلسی هم ۵ تا بیشتر زدیم)
که البته ۱۴ تاش تو دوره اوله بوده و این خودش خیلی حرفه
اگه وضعیت دفاعی تیم هم همینجوری بهتر شه (هم ساختار دفاعی، هم از نظر مهره) به ادامه کار خیلی میشه امید داشت.
بله اصلان جان از نظر گل زده، با توجه به این مدت سولسشر، خیلی بهتر شدیم، ولی قبل از اون هم کم گل نزده بودیم، فقط خیلی گل خورده بودیم که آمارمون در حد تیمهای ته جدول بود از نظر گل خورده...
ولی، بهتر کردن وضعیت دفاعی به این معنی نباید باشه که دفاع بخریم و بازی دفاعی تر بکنیم، باید به این فکر باشیم که در بازی های مهم، بی اشتباه بودن خط دفاع هستش که باعث موفقیت میشه، باید ساختار دفاعی رو درست کنیم و ضعف شدید وینگ بکهامون رو حل کنیم، تو همین نیمه دومی که دیدم هر بار توپ میومد سمت چپ یه سکته میکردم، شاو اصلا قابل اطمینان نیست سمت چپ، تو حمله هم که هیچ حرفی برای گفتن نداره، باز والنسیا تازه از مصدومیت اومده بود، ولی شاو قابل تحمل نیست اینجوری ضعیف باشه جلوی بازیکنهای حریف و اینکه نمیتونه هیچ وقت توپ رو بدون اشتباه از حریف بگیره، چندین بار هم توپ رو گرفت و پاس اشتباه داد که دیگه عصبیم کرد، البته سانچز رو تحت فشار قرار میداد با پاس های عجیبش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والنسیا باید فروخته بشه اخر فصل. در حد نیمکت هم نیست. یه حرکت درست حسابی رو به جلو ازش ندیدیم. کلا تعطیل تعطیل بود. بازوبند هم براش گشاده با این سطح بازی
جنازه یانگ از این والنسیا بهتر بازی میکنه.

شاو هم تلاشش بیشتره اما خب ذهنش رو خوب به کار نمیگیره. سوتی میده

جونز هم که خب تکلیفش معلومه. جسور و شجاع هست اما سطحش پایینه و بی فکر

لیندلوف بازی به بازی بهتر شده اما به تنهایی اخرش سوتی میده .

به نظر من باید واقعا یک فکری برای دفاع بشه هم تو نیم فصل هم تو اخر فصل. هم بری کنار هم مرکز

روخو و دارمیان و والنسیا و جونز و حتی یانگ هم باید برن. اسمال و شاو ذخیره بشن. بایی هم اگه قراره دائم المصدوم باشه یا خرکی بازی کنه باید نیمکت نشین بشه. مدافع مرکزی و کناری متخصص سانتر و اورلپ نیاز داریم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه کلیپ از کولیبالی دیدم
در این آدرس
https://www.tarafdari.com/node/1185951

عجب مدافع گولاخیه. در عین تنومند پا به توپ خوبی داره.

منچستر باید بخرتش. نگیرتش اشتباه کرده. این مدافع حتما میاد لیگ برتر و هر تیمی بره تاثیرگذار خواهد بود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کاش زلاتان رو اون موقع که اومد و گل میزد الان داشتیم. اصلا این لوکاکو تو کتم نمیره!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دیشب به نظرم کمی بازیکنا خسته بودن شاو که تعطیل بودش. از لحاظ دفاع هم دیشب خیلی بد بودیم اینجوری جلوی تیم های بالاتر ضربه بدی میخوریم
هر چه سریعتر باید یه دفاع مرکزی خوب و یک وینگ بک خوب بگیریم
کاش یه نسخه دیگه از ویرجیل فن دایک میبودش :D

بالا