مهرداد خان این کولیبالی رو ولش کن، یه کسی مثل بایی بشه حداکثر...
فوتبال ایتالیا با انگلیس خیلی فرق داره، تو فوتبال کند و بی تحرک ایتالیا، اکثر مدافع ها موفق میشن، ولی در انگلیس مقابل مهاجمهای سریع، همشون ... میشن.
متوجه نمیشی که ایتالیا چقدر فوتبالش افت کرده؟ چقدر ضعیف شده؟ دلیلش همین سبک بازیشون هستش و تا وقتی که عوض نشده، فوتبال ایتالیا از صحنه روزگار، محو میشه...
ما نباید به فکر اوردن همچین بازیکنهایی باشیم، تازه از نظر من مدافع های میانی ما، مشکل خاصی ندارن، لیندلوف که تو تیم هفته قرار داره میگیره!!!(در 4 هفته گذشته، 2 بار در تیم هفته قرار گرفته، ولی خوب هنوز هم احساس میکنم مطمئن نیست)
مشکل اصلی تیم ما وینگ بک های ضعیف و کند و سوراخ هستن...
وقتی وینگ بک درسته حسابی پیدا نمیشه، باید به این فکر باشیم که جوون آینده داری رو با هنر استعدادیابهای باشگاه بخریم یا از تیمهای پایه بیاریم به تیم اول اضافه کنیم که تا انتهای همین فصل، بهترین فرصت برای انجام این کار هستش، دوباره بخوایم بیوفتیم دنبال خرید یه بازیکن گرونقیمت(مثل پروژه های خریدهای غیرممکن چندین سال گذشته) تا آخر نقل و انتقالات و تابستون آینده و آخرش هم یا با قیمت 100 میلونی بیاریمش به تیم و نهایتش بشه یه بازیکن نرمال، چه سودی داره؟؟!!! یا طبق روال همیشگی مدیریت باشگاه، نمیتونن بازیکن رو بخرن و الکی هم فرصت رو از دست میدیم و هم از بقیه عقب میمونیم...
من یکی از خریدهای اینجوری خسته شدم، بیخود خودمون رو گول میزنیم، باشگاه نیازهای خیلی مهمتری داره تا خرید یک دفاعی که معلوم نیست اصلا جواب بده، از تیم ما ظاهرا کسایی مثل، روخو، بایی(اگه به دنبال کولیبالی هستیم که شک نکنید در تیم نخواهد موند) و دارمین از خط دفاع، رفتنی هستن، ولی هیچ بازیکنی نیاوردیم جاشون هنوز(بگذریم که یانگ و والنسیا هم معلوم نیست که دیگه بتونن فوتبال بازی بکنن) دیلاق رو هم که با اوردنگی از تیم بیرون میندازیم، حداقلش باید به فکر خرید یکی دوتا هافبک و وینگر باشیم(حداقل)، یه فصل فوتبال اینجوری نمیتونیم حساب بکنیم، همین ابتدای فصل ما یک عالمه مصدوم داشتیم، مثل الان نبود وضعیت تیم که اکثر مصدومها تقریبا به ترکیب برگشتن، ماتیچ یا پوگبا یا هررا یا حتی کسایی مثل لوکاکو یا رشفورد مصدوم بشن، تیم میشه خونه خرابه، هیچ بازیکنی هم نداریم بزاریم جاشون بازی بکنه...
دفاع کناری در حد جوردی آلبا داشتیم عالی بود. نه؟