• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد خان این کولیبالی رو ولش کن، یه کسی مثل بایی بشه حداکثر...
فوتبال ایتالیا با انگلیس خیلی فرق داره، تو فوتبال کند و بی تحرک ایتالیا، اکثر مدافع ها موفق میشن، ولی در انگلیس مقابل مهاجمهای سریع، همشون ... میشن.
متوجه نمیشی که ایتالیا چقدر فوتبالش افت کرده؟ چقدر ضعیف شده؟ دلیلش همین سبک بازیشون هستش و تا وقتی که عوض نشده، فوتبال ایتالیا از صحنه روزگار، محو میشه...
ما نباید به فکر اوردن همچین بازیکنهایی باشیم، تازه از نظر من مدافع های میانی ما، مشکل خاصی ندارن، لیندلوف که تو تیم هفته قرار داره میگیره!!!(در 4 هفته گذشته، 2 بار در تیم هفته قرار گرفته، ولی خوب هنوز هم احساس میکنم مطمئن نیست)
مشکل اصلی تیم ما وینگ بک های ضعیف و کند و سوراخ هستن...
وقتی وینگ بک درسته حسابی پیدا نمیشه، باید به این فکر باشیم که جوون آینده داری رو با هنر استعدادیابهای باشگاه بخریم یا از تیمهای پایه بیاریم به تیم اول اضافه کنیم که تا انتهای همین فصل، بهترین فرصت برای انجام این کار هستش، دوباره بخوایم بیوفتیم دنبال خرید یه بازیکن گرونقیمت(مثل پروژه های خریدهای غیرممکن چندین سال گذشته) تا آخر نقل و انتقالات و تابستون آینده و آخرش هم یا با قیمت 100 میلونی بیاریمش به تیم و نهایتش بشه یه بازیکن نرمال، چه سودی داره؟؟!!! یا طبق روال همیشگی مدیریت باشگاه، نمیتونن بازیکن رو بخرن و الکی هم فرصت رو از دست میدیم و هم از بقیه عقب میمونیم...
من یکی از خریدهای اینجوری خسته شدم، بیخود خودمون رو گول میزنیم، باشگاه نیازهای خیلی مهمتری داره تا خرید یک دفاعی که معلوم نیست اصلا جواب بده، از تیم ما ظاهرا کسایی مثل، روخو، بایی(اگه به دنبال کولیبالی هستیم که شک نکنید در تیم نخواهد موند) و دارمین از خط دفاع، رفتنی هستن، ولی هیچ بازیکنی نیاوردیم جاشون هنوز(بگذریم که یانگ و والنسیا هم معلوم نیست که دیگه بتونن فوتبال بازی بکنن) دیلاق رو هم که با اوردنگی از تیم بیرون میندازیم، حداقلش باید به فکر خرید یکی دوتا هافبک و وینگر باشیم(حداقل)، یه فصل فوتبال اینجوری نمیتونیم حساب بکنیم، همین ابتدای فصل ما یک عالمه مصدوم داشتیم، مثل الان نبود وضعیت تیم که اکثر مصدومها تقریبا به ترکیب برگشتن، ماتیچ یا پوگبا یا هررا یا حتی کسایی مثل لوکاکو یا رشفورد مصدوم بشن، تیم میشه خونه خرابه، هیچ بازیکنی هم نداریم بزاریم جاشون بازی بکنه...

دفاع کناری در حد جوردی آلبا داشتیم عالی بود. نه؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دفاع کناری در حد جوردی آلبا داشتیم عالی بود. نه؟
:general711::general711::general711: اتفاقا یکی دو سال همش شایعش پخش میشد که منچستر آلبارو میخواد، ولی میدونیم که عملی نبود و نیست، الان هم که دیگه سنش بالا داره میره، خود بارسا هم دنبال جایگزین کردنش هستش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منظورم خودش نبود در اندازه هاش بود
این کولیبالی درسته تو لیگ ایتالیا بوده اما به نظر من در حد و اندازه های فان دایک نشون داده

ما در دفاع کناری نیاز شاید داریم اما از ضعف مرکز هم نباید غافل شد
برای مرکز یه **** می‌خوایم در حد ویدیچ که اون وسط رو جمع کنه برامون

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خوب به سلامتی، رسما پوگبا مصدوم شده در بازی نیوکاسل، (تو روح شلوی!!!!!!) و معلوم نیست که به بازی با ردینگ برسه...
ولی اوله گفت که سانچز و لوکاکو، بازی رو شروع میکنن، یه کمی از لینگارد و مارسیال خلاص بشیم(یا شاید رشفورد)...
شاید ترکیبش رو هم عوض بکنه اوله...
مشاهده پیوست 1106313
برنامه جام حذفی، یه سوال؟ سیتی و لیورپول حذف شدن از جام حذفی؟؟؟

ما با ردینگ تو مرحله ۱/۳۲نهابب FAکاپ بازی داریم، خیر در FAکاپ سیتی باید به مصاف روتردام، لیورپول به مصاف ولورهمتون، آرسنال به مصاف بلک پول، تاتنهام به مصاف ترنمر و چلسی به مصاف ناتینگهام فارست برن، یعنی همه تیم‌های بزرگ هنوز تو جدول حضور دارند، تو جام اتحادیه هم که ما حذف شدیم کار به مرحله نیم نهایی رسیده که بصورت رفت و برگشت برگزار میشه و تاتنهام و چلسی باهم بازی میکنند و سیتی هم با بورتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
این ویدیو رو ببینید و بگید رونی تو این سن چکار میکنه!!!!
https://www.tarafdari.com/node/1187258

رفیق من مدتهاست بازیشو دنبال میکنم و تمام ناراحتیم از اینه که ما اینهمه احمق تو تیممون نگه داشتیم اونوقت رونی که یکی از اسطوره‌های ماست رو به دستور مورینیوی احمق راحت ولش کردیم، حتی زلاتانو، به نظر خودت بودن زلاتان یا رونی حتی اگه فیکس نباشن تو کمپ تمرین و تو رختکن چه انگیزه ای به تیم میداد و همچنین یه بزرگتر تو تیم میداشتیم سوای کمکهایی که میتونستند به ما بکنند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون مورینیو که رسماً به آدم بیمار بود که نمیتونست ببینه کسی محبوبتر از خودش تو تیم باشه

رمزی رفت یوونتوس
براهیم دیاز رفت رئال
رابیو رفت بارسا
پولیشبچ رفت چلسی

ببینیم وودوارد چه می‌کنه

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
منظورم خودش نبود در اندازه هاش بود
این کولیبالی درسته تو لیگ ایتالیا بوده اما به نظر من در حد و اندازه های فان دایک نشون داده

ما در دفاع کناری نیاز شاید داریم اما از ضعف مرکز هم نباید غافل شد
برای مرکز یه **** می‌خوایم در حد ویدیچ که اون وسط رو جمع کنه برامون
من هم موافقم اولین و مهمترین خریدمون باید یک مدافع مرکزی خوب باشه که باید تو همین زمستون اینکار رو بکنن. برای کنارها میشه تا اخر فصل صبر کرد و گزینه خوبی پیدا کرد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این ویدیو رو ببینید و بگید رونی تو این سن چکار میکنه!!!!
https://www.tarafdari.com/node/1187258
ایولا به رونی همیشه دوستش داشتم با اینکه یه چند وقتی هم افت کرده بود که اونم فقط بخاطر سبک فانخال و مورینیو میدونم
جه خوب میشد برای 1 فصل هم شده برمیگشت منچستر فوتبالش رو تموم میکرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستر الان نیمار یا امپاپه رو لازم داره

فرض کن مدیرای منچستر بخوان این 2 تا یا یکیشون رو بخرن. صرفنظراز پول که برای منچستر مشکلی نیست، به نظرت پاریس میاد این 2 تا رو بفروشه ؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فرض کن مدیرای منچستر بخوان این 2 تا یا یکیشون رو بخرن. صرفنظراز پول که برای منچستر مشکلی نیست، به نظرت پاریس میاد این 2 تا رو بفروشه ؟
البته طبق شایعات، نیمار سال دیگه بند خرید 170 میلیونی خواهد داشت(شایعات...)
اوردنش به تیم بعنوان راه انداز تیم، خیلی خوب میتونه باشه، ولی چیزی که من میبینم، نیمار ضررش خیلی خیلی بیشتر از سودش هستش، این بشر خود حاشیه هستش، تو تیم ما که یک عالمه جوون توش بازی میکنه و دنبال نشون دادن خودشون هستن، مثل کشتن این جوون ها میمونه اوردن نیمار یا حتی امباپه، چون حداقل این بازیکنها با این قیمتهای نجومی، میخوان همه کاره تیم باشن...
ولی مطمئن هستم که اگه به خرید بازیکن گرونقیمت باشه، خرید کسی مثل نیمار از هر کس دیگه ای در دنیای فوتبال با ارزش تر و عملی تر هستش، چون نمیخواد تو پاریس بمونه و متوجه شده که از صحنه فوتبال داره محو میشه...
مطمئنا امباپه هم دلش میخواد به یه جایی برسه و عناوین رو درو بکنه، ولی در پاریس اگه این فصل به جایی نرسن(اگه جلوی ما حذف بشن که عالی میشه) مطمئنا حاشیه هاشون رو نمیتونن جمع بکنن و ناصر مجبور میشه به فروش بازیکنهاش...(البته باید قبول کنیم که هر باشگاهی که بخواد چیزی از پاریس بکنه، باید منتظر دشمنی ناصر هم باشه)

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
رفیق من مدتهاست بازیشو دنبال میکنم و تمام ناراحتیم از اینه که ما اینهمه احمق تو تیممون نگه داشتیم اونوقت رونی که یکی از اسطوره‌های ماست رو به دستور مورینیوی احمق راحت ولش کردیم، حتی زلاتانو، به نظر خودت بودن زلاتان یا رونی حتی اگه فیکس نباشن تو کمپ تمرین و تو رختکن چه انگیزه ای به تیم میداد و همچنین یه بزرگتر تو تیم میداشتیم سوای کمکهایی که میتونستند به ما بکنند

دقیقا از رفتن رونی ضرر کردیم . همون موقع که رفت من گفتم حداقل سه فصل دیگه می تونه برامون باز یکنه ولی خیلی دوستان تو همین تاپیک گفتن پیر شده و به درد نمی خوره و .... ولی قطعا تاثیر موندن رونی از نموندنش خیلی بیشتر می بود و راحت می تونست رختکن رو جمع و جور کنه . یعنی حداقل کاری که می تونست بکنه . تیم یک بزرگ تر و قدیمی که حرف شنوی داشتن ازش رو داشت . التبه نیمکت نشین شدنش توسط مورینیو و جو رختکن و بازیکنان به گفته رونی مهم ترین دلایل جداییش بوده . اما قطعا اگر نیمکت نشین نمی شد می موند تو یونایتد و تازه پایان امسال می رفت مثلا امریکا .
در هر صورت داغ دلم تازه شد و حیف که کاپیتان تیممون رو مفت از دست دادیم .

البته این ویدیو خیلی قدیمی هست وب رای سه چهار ماه پیش هست و بعد از اون تا قبل تعطیلی لیگ امریکا چند گل قشنگ دیگرم زد .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دقیقا از رفتن رونی ضرر کردیم . همون موقع که رفت من گفتم حداقل سه فصل دیگه می تونه برامون باز یکنه ولی خیلی دوستان تو همین تاپیک گفتن پیر شده و به درد نمی خوره و .... ولی قطعا تاثیر موندن رونی از نموندنش خیلی بیشتر می بود و راحت می تونست رختکن رو جمع و جور کنه . یعنی حداقل کاری که می تونست بکنه . تیم یک بزرگ تر و قدیمی که حرف شنوی داشتن ازش رو داشت . التبه نیمکت نشین شدنش توسط مورینیو و جو رختکن و بازیکنان به گفته رونی مهم ترین دلایل جداییش بوده . اما قطعا اگر نیمکت نشین نمی شد می موند تو یونایتد و تازه پایان امسال می رفت مثلا امریکا .
در هر صورت داغ دلم تازه شد و حیف که کاپیتان تیممون رو مفت از دست دادیم .

البته این ویدیو خیلی قدیمی هست وب رای سه چهار ماه پیش هست و بعد از اون تا قبل تعطیلی لیگ امریکا چند گل قشنگ دیگرم زد .
ببین رونی در سبک بازی موران، اصلا به درد تیم نمیخورد، موران کاملا دنبال ضدحمله بود و رونی اصلا نمیتونست فاکتور سرعت رو داشته باشه، تازه رونی کاملا سطح بازیش پایین اومده بود(اینجوری حساب نکن که تو MSL چکار کرده، هیچوقت سطح MLS رو با بالاترین و سنگین ترین لیگ فوتبال دنیا مقایسه نکن، شاید 6-5 لول پایینتر هستش) ، تو 2 فصل آخرش نمونه های خیلی زیادی داشت که جلوی دروازه توپ بهش میرسید و مثل بازیکنهای تیم هنرمندان و پیشکسوتان، از روی ضعف بدنی، حتی نمیتونست به توپ ضربه بزنه و به شدت کم میاورد...
اما از طرف دیگه، بحث جمع کردن رختکن رو باید بدونی که موران همیشه وقتی به یه تیمی میره، از دست بزرگ های تیم خلاص میشه(اکثر مربی ها، اینجوری هستن) و شاید همین باعث میشه که نمیتونه دیگه رختکن رو کنترل کنه که باید بگیم، رفتن رونی خیلی به نفعمون شده، چون نا آرامی رختکن و نتایج ضعیف، باعث شد که این اتفاق خوب برامون بیوفته که سولسشر مربیمون بشه و اینجوری خوشحالمون کنه که تا همینجا، شرف داشته به کل زندگی موران...
شاید با این سبک جدید تیم، میتونست پشت مهاجم ها بازی کنه و یا وینگر راست رو مال خودش بکنه(نه بخاطر سرعت، بخاطر هوش بازیسازیش) ولی ما دنبال برگشت به عقب نیستیم، تیم مربی جوون اورده، میخوایم از جوونها و استعدادهای باشگاه استفاده کنیم و تیمی داشته باشیم که سال ها، واسمون جواب بده، داشتن این چنین بازیکنهایی، اصلا سودی نخواهد داشت در حال حاضر، همونطوری که الان میخوایم از دست، ماتا، والنسیا، یانگ و حتی ماتیچ خلاص بشیم...
اگه قرار به داشتن کسی از تیم فرگی باشه، ما بهترینهارو در کنار تیم داریم، چیزی که الان در موردش صحبت میشه، سر زدن کسانی مثل گیگز، خود رونی، اسکولز و ... و بزرگترین اونها، خود رئیس، به تمرینات و دیدن بازیکنها هستش، کسایی که اسطوره های باشگاه هستن، چیزی که در زمان موران به هیچ عنوان انجام نمیشد، بخاطر جنگهایی که موران با همه درست کرده بود...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ترکیب اومده
فلاینی رو تو این بازی هم رو نیمکت نشونده
پوگبا هم اصلا نیست

رومرو، دالوت، یانگ، جونز، دارمیان، فرد، پریرا، مک تومینای، ماتا، سانچز، لوکاکو

نیمکت: گرانت، لیندلوف، فلینی، مارسیال، رشفورد، گارنر، چونگ

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ترکیب اعلام شد و فوق العاده عجیب هستش!!!!!:
photo_2019-01-05_15-00-33.jpg
فقط یک دفاع میانی؟؟؟
3-4-3 داریم بازی میکنیم؟؟؟
عجیبه...
و دیلاقی که تو این بازی هم تو ترکیب قرار نمیگیره، خدایا شکرت از دست یه سری ابلح داریم راحت میشیم، البته فکر میکنم اگه بیوفتیم جلو، احتمال اومدن دیلاق هستش با این وضعیت که هیچ دفاع سر زنی تو ترکیب نیست!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تا الان که نزدیک 20 دقیقه از بازی گذشته خیلی ضعیف بازی کردیم، تیم اصلا پرس و فشاری روی حریف نمیاره و خط هافبک ضعیف بازی کرده، ولی خوب خیلی از این بازیکنها تو تازه به ترکیب برگشتن، شاید بهتر بشن در ادامه...
!!!!!
ماتا و پنالتی...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
هنرنمایی های جونز هم ادامه داره، دفاع ها بدجور دنبال فرط دادن هستن...
تیم بازی جالبی نمیکنه روبروی این تیم خیلی ضعیف...درسته که جلو هستیم و یه موقعیت خوب هم لوکاکو خراب کرد، ولی این ردینگ خیلی ضعیفه...
اینجاست که باید به فکر ترکیب ذخیره تیم بود، واقعا فرض کنیم که پوگبا و رشفورد، ماتیچ یا هررا، مصدوم بشن، تیم اینقدر فاجعه میشه وضعیتش!!! جلوی یه تیم نرمال EPL هم نمیشه نتیجه گرفت با این تیم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پاس فوق العاده سانچز و ضربه لوکاکو...
حداقل اگه پوگبا نباشه، یه سانچز هست که واسمون موقعیت بسازه، این تیم خیلی بازیکن احتیاج داره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوبی بازی جلو تیم های ضعیف این هست که عیار یه سری بازیکن ها معلوم میشه
یکی از داغون ها به قول مزدک پریرا بود
اصلا خوب باری نکرده

امیدوارم نیمه دوم به ۲ تا جوان از آکادمی بازی بده

بالا