• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
پول به خصوص برای بازیکنان برزیلی همه جوره می تونه تو تغییر تیم هاشون تاثیرگذار باشه .

یه وقت دیدید با رقم خوب کوتینیو اومد من یونایتد هیچ چیزی بعید نیست !!! ولی من خودم معتقدم کوتینیو خیلی به کار ما نمیاد .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینکه شایعه درست کنن که منچستر بخواد کوتینیو رو با پوگبا عوض کنه، درحقیقت بارسا بخواد پوگبارو و بخواد کوتینیویی که جواب نداده رو باهاش تعویض کنه، که خنده داره زیر بار این پیشنهاد رفتن منچستر، این شایعات از ژورنالیست های اسپانیایی، خیلی خوب بر میاد، به این شر و ورها بهتره که اصلا توجه نکنیم...
داشتن یه هافبک بازیساز دیگه شاید واسه ما خیلی مهم باشه، در صورتیکه سانچز اینجوری بخواد از ترکیب دور باشه بخاطر مصدومیت، یا بازی های ضعیف ماتا و لینگارد نتونه به تیم کمک بکنه، اتفاقا از این نظر فکر میکنم که کوتینیو یکی از بهترین گزینه ها میتونه باشه، ولی اصلا ارزش نداره که بخاطرش پوگبارو بخوایم از دست بدیم...
این آسپریتو هم مربی جالبیه، جلوی ما تیمش بد بازی نکرد، تاتنهام رو 3تایی کردن، الان لیورپول رو هم حذف کردن، تیمش با این بازیکنها، خوب بازی میکنه، درسته که کمی دفاعی بازی میکنه و روی ضدحمله بازی میکنه، ولی باید بگیم که بازیکنهاش خیلی جالب و خونسرد و با برنامه تو زمین بازی میکنن، البته منظورم این نیست که مربیمون بشه ها!!!!!:p

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما هم خوردیم به ارسنال.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اسکای خبر زده که چلسی با دوتا هافبک به توافق رسیده، بارلا و پاردس!!!
پولیشیچ رو هم که گرفته بودن، رسما 3تا بازیکن تقریبا تاپ گرفتن، ولی در مقایسه ...
نکته خنده دار اینه که چلسی جزو کامل ترین تیمهای EPL بود...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این قضیه کاراسکو هم انگار داره الکی الکی، جدی میشه!!!
خبرگزاری های زیادی در مورد برگشتن کاراسکو به اروپا صحبت کردن، تا الان بزرگترین مشتریش میلان بوده، ولی الان میگن که ما هم به دنبالش هستیم!! یعنی میخواد وینگر راست ما بشه؟؟؟
یه شایعاتی هم در مورد میلیتائو، دفاع پورتو هستش که نمیدونم چقدر واقعیت داره، ولی میلیتانو هم به شدت خواستگار داره تو تیمهای بزرگ اروپایی، 20 سال هم بیشتر نداره، نمیدونم که چقدر به کار ما میاد، خرید مدافع هافبک اینقدر جوون...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گاتزتا دلا اسپورت یه خبر کار کرده کرده که اینتر خیلی جدی دنبال جذب ساویج هست و برای تامین مالی این انتقال حاضره ایوان پریشیچ رو به منچستریونایتد بفروشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک عده دوره افتادن که سولشر تو یونایتد جواب نمیده چون تیم ها بزرگ رو نبرده آخه ...کش ها بزارید یک بازی با یک تیم بزرگ بکنه ببازه بعد شروع کنید حرف زدن، طرق نقد نوشته بازی با ردینگ نشون داد که سولشر مربی بزرگی نیست، کلی هم فلسفه بافته من نمیگم سولشر مریی بزرگیه یا همه رو میبره ولی این شکل نقد قبل از هر اتفاقی تو این شرایط چیزی جز قلم به مزدی نیست...دیر یا زود سولشر هم میبازه و اون روزه که کسانی که چشم خوشحالی و همدلی یونایتدی ها رو ندارن میفتن به جون سولشر و شروع میکنن زیدان و آلگری رو ربط دادن به ما...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انشاالله با قدرت تاتنهام رو می‌بره و دهن اینها رو هم می‌بره

بازی تاتنهام و چلسی رو دیدم
خیلی هم تات شاخ نبود
یک گل زد اون هم پنالتی

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
عمرا اگه کوتینیو بیاد منچستر
خیلی هم دور از ذهن نیست. منچستر بازیکن فانتزی کم داره و کمی خلاقیت توی بالا به دردش می‌خوره و بارسا هم به این نتیجه رسیده که بودن همزمان دمبله و مسی و برگشت احتمالی نیمار اصلاً جوابگو نیست. نمیگم حتماً میشه ولی خب چرا که نه؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی هم دور از ذهن نیست. منچستر بازیکن فانتزی کم داره و کمی خلاقیت توی بالا به دردش می‌خوره و بارسا هم به این نتیجه رسیده که بودن همزمان دمبله و مسی و برگشت احتمالی نیمار اصلاً جوابگو نیست. نمیگم حتماً میشه ولی خب چرا که نه؟
دقیقاً به نظر من هم بعید نیست اومدنش به یونایتد، دیگه از مایکل اوون که لیورپولی تر نبود کوتینیو:D
اگه این شایعات مربوط به پوگبا صحت نداشته باشه و فقط قرار باشه کوتینیو رو بخریم ازتون، موافقم باهات، برا جفت تیما خوبه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
به عنوان یک نیمچه منچستری انتظار داشتم رابطه من یو و مورینیو بهتر از اینها پیش می‌رفت. همه می‌دونیم مورینیو گزینه بلند مدت نیست و هیچ وقت به آینده تیم بعد خودش فکر نمی‌کنه ولی اصلاً نتونست خودش رو با انتظارات مردم از سبک بازی من یو انطباق بده. توی رئال قبلاً دیده بودیم وقتی بخواد بلده هجومی باشه ولی انگار مرتب محافظه کار تر شده از اون موقع.
چیز دیگه ای که ازش انتظار داشتم روند خرید و فروش های باشگاه رو اصلاح کنه. چیزی که با طرز بدی اتفاق نیافتاد.
تفاضل خرید های سیتی از زمان پپ منفی چهارصد و بیست میلیونه و من یو از زمان خوزه منفی سیصد و پنجاه. البته پپ گرون ترین فروشش اینهاچو بود که اصلا عدد بزرگی نبود و کلا تعداد فروش ها خیلی کم بود و تعداد خریدهاش بابت پیر بودن شدید تیم زیاد. ولی خب الان نگاه کنید کیفیت خریدهای پپ رو و خریدهای خوزه رو؟
پپ یه تیم ساخته برای آینده سیتی و من یو دوباره باید سیصد چهارصد تا خرج کنه شاید این تیم تیم بشه.
از این بابت هم خوزه بد بود. سندروم فصل سومش هم که با خودش آورد. از همیشه هم بیشتر نق زد. فصل اول گفت بازی توی یورو لیگ خیلی سخت تره چون پنج شنبه باید بازی کنی و بعد شنبه توی لیگ. سال بعدش تیکه می انداخت به تیم های دیگه که توی سی ال نیستن و توی یورو لیگ دارند تفریح می‌کنند.
یا حساسیت همیشگیش به پپ. صدبار قضیه براوو رو گفت که اون هرکاری بخواد میکنه و هرکی بخواد میخره و من فلان و بهمان. در حالیکه تقریباً به یک اندازه خرج گذاشتن روی دست تیمهاشون. مورینیو اسیر چیزی شد که زمانی استادش بود. حاشیه. این همه درگیر جنگ روانی شد که یادش رفت بازی اصلی وسط میدونه. مدیریت منچستر هم نشون داده که تصمیم اشتباه گرفتن رو خوب بلده. من یو بعد رفتن فرگی با نیاوردن پپ یا کلوپ یا یکی از جنس خود منچستر اولین اشتباهات رو کرد و بعد ماجرا پشت ماجرا تکرار شد و رسید به این جا. امیدوارم دوباره من یوی شاداب و آتشین فرگی رو ببینیم. نه اینکه برن باز یه بازنده نق زن دیگه مثل پوچ رو بیارن.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به عنوان یک نیمچه منچستری انتظار داشتم رابطه من یو و مورینیو بهتر از اینها پیش می‌رفت. همه می‌دونیم مورینیو گزینه بلند مدت نیست و هیچ وقت به آینده تیم بعد خودش فکر نمی‌کنه ولی اصلاً نتونست خودش رو با انتظارات مردم از سبک بازی من یو انطباق بده. توی رئال قبلاً دیده بودیم وقتی بخواد بلده هجومی باشه ولی انگار مرتب محافظه کار تر شده از اون موقع.
چیز دیگه ای که ازش انتظار داشتم روند خرید و فروش های باشگاه رو اصلاح کنه. چیزی که با طرز بدی اتفاق نیافتاد.
تفاضل خرید های سیتی از زمان پپ منفی چهارصد و بیست میلیونه و من یو از زمان خوزه منفی سیصد و پنجاه. البته پپ گرون ترین فروشش اینهاچو بود که اصلا عدد بزرگی نبود و کلا تعداد فروش ها خیلی کم بود و تعداد خریدهاش بابت پیر بودن شدید تیم زیاد. ولی خب الان نگاه کنید کیفیت خریدهای پپ رو و خریدهای خوزه رو؟
پپ یه تیم ساخته برای آینده سیتی و من یو دوباره باید سیصد چهارصد تا خرج کنه شاید این تیم تیم بشه.
از این بابت هم خوزه بد بود. سندروم فصل سومش هم که با خودش آورد. از همیشه هم بیشتر نق زد. فصل اول گفت بازی توی یورو لیگ خیلی سخت تره چون پنج شنبه باید بازی کنی و بعد شنبه توی لیگ. سال بعدش تیکه می انداخت به تیم های دیگه که توی سی ال نیستن و توی یورو لیگ دارند تفریح می‌کنند.
یا حساسیت همیشگیش به پپ. صدبار قضیه براوو رو گفت که اون هرکاری بخواد میکنه و هرکی بخواد میخره و من فلان و بهمان. در حالیکه تقریباً به یک اندازه خرج گذاشتن روی دست تیمهاشون. مورینیو اسیر چیزی شد که زمانی استادش بود. حاشیه. این همه درگیر جنگ روانی شد که یادش رفت بازی اصلی وسط میدونه. مدیریت منچستر هم نشون داده که تصمیم اشتباه گرفتن رو خوب بلده. من یو بعد رفتن فرگی با نیاوردن پپ یا کلوپ یا یکی از جنس خود منچستر اولین اشتباهات رو کرد و بعد ماجرا پشت ماجرا تکرار شد و رسید به این جا. امیدوارم دوباره من یوی شاداب و آتشین فرگی رو ببینیم. نه اینکه برن باز یه بازنده نق زن دیگه مثل پوچ رو بیارن.
با حرفات موافقم تا اوجایی که گفتی بازنده نق زن، این رو قبول ندارم...
در کل تو چند وقت اخیر پوچ داره فضای جدا شدنش از تاتنهام رو آماده میکنه(البته آخرین مصاحبش یه چیزی گفت که انگار رئالی هارو میخواست از سرش خودش وا کنه، گفته بود که میخوام فرگوسن تاتنهام بشم و تا 20 سال دیگه تو تاتنهام بمونم!!!)، مصاحبه هاش قشنگ بعداز رفتن موران هم چند برابر شده برعلیه باشگاه و طرفدارهاشون...
منچستری ها هم نباید جوگیر بشن با این نتایج، سولسشر واقعا تست درسته حسابی نشده، شاید گرفتن این نتایج از موران ساخته نبود، ولی موران منچستر رو به خاک سیاه نشونده بود، سولسشر احتیاج داره که جلوی Big 4 انگلیس نتایج خوبی بگیره، حالا نمیگم که همه رو ببره، ولی حداقل باید بتونه یه نصف امتیازات رو در مقابلشون کسب کنه، مهمتر از اون اینه که تو جام حذفی هم به آرسنال خوردیم و میشه گفت که مهمترین جامی هستش که منچستر در اون مدعی میتونه باشه، پس نباید فرصت رو از دست بده...
اینکه جلوی تیمهای وسط جدول، نتیجه بگیریم، بهمون جام نمیدن، بازی زیبا هم واسمون حتما معنی گرفتن جام نیست(گرچه که واسه منچستری بازی زیبا از جام هم مهمتره)، ولی منچستر، منچستر هستش و باید جام هارو درو کنه، الان یه اتفاق خوبی که افتاده، رئال با پرز با این وضعیتش داره به قهقرا میره، نتیجه نگرفتنشون، باعث میشه که کمتر کسی بخواد ریسک کنه و به تیمشون بیاد، مهمتر اینه که میخوان برن موران رو به تیمشون بیارن!!!!:D:D:D:general304::general304::general304: خوبیش اینه که فقط میتونن با مبالغ وحشتناک بازیکنهارو به تیمشون بیارن، واسه مثال، الان میگن دنبال اریکسن 28 ساله افتادن که تاتنهام قیمت 250 میلیونی روش گذاشته!!!!!!
ما باید بتونیم از این فرصتها استفاده کنیم و ضعفهای بازیکنمون رو پوشش بدیم، تیم خیلی خیلی ضعف بازیکن داره که باید برطرف بشه، اینجوری که من میبینم، دوباره باید یاد دوران فرگی بیوفتیم که واسه خرید 2تا هافبک، 5-4 سال داشتیم خودمون رو دار میزدیم که یه کسی پیدا بشه جانشین اسکولز بشه و داشتیم با کسایی مثل فلچر سر میکردیم!!! که اگه خریدهایی که فرگوسن میخواست، واسش انجام میشد، خیلی با صراحت میگم که تعداد CL هامون بیشتر از این میبود...:general710::general710::general710:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
با حرفات موافقم تا اوجایی که گفتی بازنده نق زن، این رو قبول ندارم...
در کل تو چند وقت اخیر پوچ داره فضای جدا شدنش از تاتنهام رو آماده میکنه(البته آخرین مصاحبش یه چیزی گفت که انگار رئالی هارو میخواست از سرش خودش وا کنه، گفته بود که میخوام فرگوسن تاتنهام بشم و تا 20 سال دیگه تو تاتنهام بمونم!!!)، مصاحبه هاش قشنگ بعداز رفتن موران هم چند برابر شده برعلیه باشگاه و طرفدارهاشون...
منچستری ها هم نباید جوگیر بشن با این نتایج، سولسشر واقعا تست درسته حسابی نشده، شاید گرفتن این نتایج از موران ساخته نبود، ولی موران منچستر رو به خاک سیاه نشونده بود، سولسشر احتیاج داره که جلوی Big 4 انگلیس نتایج خوبی بگیره، حالا نمیگم که همه رو ببره، ولی حداقل باید بتونه یه نصف امتیازات رو در مقابلشون کسب کنه، مهمتر از اون اینه که تو جام حذفی هم به آرسنال خوردیم و میشه گفت که مهمترین جامی هستش که منچستر در اون مدعی میتونه باشه، پس نباید فرصت رو از دست بده...
اینکه جلوی تیمهای وسط جدول، نتیجه بگیریم، بهمون جام نمیدن، بازی زیبا هم واسمون حتما معنی گرفتن جام نیست(گرچه که واسه منچستری بازی زیبا از جام هم مهمتره)، ولی منچستر، منچستر هستش و باید جام هارو درو کنه، الان یه اتفاق خوبی که افتاده، رئال با پرز با این وضعیتش داره به قهقرا میره، نتیجه نگرفتنشون، باعث میشه که کمتر کسی بخواد ریسک کنه و به تیمشون بیاد، مهمتر اینه که میخوان برن موران رو به تیمشون بیارن!!!!:D:D:D:general304::general304::general304: خوبیش اینه که فقط میتونن با مبالغ وحشتناک بازیکنهارو به تیمشون بیارن، واسه مثال، الان میگن دنبال اریکسن 28 ساله افتادن که تاتنهام قیمت 250 میلیونی روش گذاشته!!!!!!
ما باید بتونیم از این فرصتها استفاده کنیم و ضعفهای بازیکنمون رو پوشش بدیم، تیم خیلی خیلی ضعف بازیکن داره که باید برطرف بشه، اینجوری که من میبینم، دوباره باید یاد دوران فرگی بیوفتیم که واسه خرید 2تا هافبک، 5-4 سال داشتیم خودمون رو دار میزدیم که یه کسی پیدا بشه جانشین اسکولز بشه و داشتیم با کسایی مثل فلچر سر میکردیم!!! که اگه خریدهایی که فرگوسن میخواست، واسش انجام میشد، خیلی با صراحت میگم که تعداد CL هامون بیشتر از این میبود...:general710::general710::general710:
به چشم من این طوری میاد پوچ. اون سالی که لستر قهرمان شد واقعاً تیمی که در اختیار پوچ بود بهتر بود یا رانیری؟
چلسی ای که اخرین بار با کونته و حتی دو سال قبلش با مورینیو قهرمان شد هم خیلی بهتر از اون تیم پوچ نبودن. منچستر پارسال هم که بالاتر از تیم این وایساد مهره بیشتر از تاتنهام نداشت. حالا شاید بگید خب خودش ساخته یا خوب باهاشون کار کرده. حرفی نیست. شاید فقط به درد همین کار می ‌خوره. در کل من تصور نمی‌کنم در دراز مدت جام زیادی برای تیمی بیاره. مهم نیست چه تیمی رو بدید دستش. ترکیب فعلی تاتنهام در تک تک خطوط برای بهترین تیمهای دنیا کم از آرزو نیست. ولی انگار نه خودشون و نه هیچ کس دیگه ای حس نمی‌کنه قراره قهرمان بشن. چرا؟ خیلی ساده ست. به قول پوچ این یه پروژه برای بین چهارتا بودن بوده و بسه دیگه. دیگه نمیگه که اگر مهره زیادی نخریدیم در عوض بهترین مهره هات رو هم برات نگه داشتن. حالا لیگ به کنار؟ این سه چهار سال حتی یکبار حس نکردیم توی یک جام دیگه هم مدعی هستند. اسپانیول هم که بود فقط نق می‌زد. پوچ برای ساختن تیم و بالا آوردنش شاید خوب باشه اون هم اگر یه مدیر مثل لوی بالا سرش باشه ولی من دست کم جنم تیم رو اون بالا بردن و نگه داشتن درش نمی بینم.
یه نکته رو در نظر بگیرید. تمام خرید و فروش های این چند سال کلوپ توی لیورپول زیر دویست میلیون منفی بود. ورزشگاه هم نمی ساختن. از این ور پوچ منفی چهل حدوداً. لیورپول صد و پنجاه میلیون اضافه داشته. این وسط ستاره هایی مثل کوتینیو و سوارز و استرلینگ رو هم از دست داده. توی همین بازه زمانی لیورپول دو فینال اروپایی دیده. و یک بار تا مرز قهرمانی لیگ رفته و الان هم به مراتب تیم بهتریه و شانس قهرمانی بیشتری داره. رانیری وقتی تیم لستر رو گرفت هدف اولش گرفتن چهل امتیاز بود و موندن توی لیگ ولی وقتی دید شانشسش رو داره انگیزه رو داد به تیمش. پوچ ولی چسبیده بود به چلسی که چرا بازیکن هاش میخوان لستر قهرمان بشن؟ اگر شما تاتنهام رو با اون همه بازیکن نتونی در اون فصل که همه مدعی ها داغونن قهرمان کنی هیچ وقت شاید نتونی. من یو و فشارهای شدیدش که جای خود داره و در نهایت عرض خود میبری و زحمت طرفداری می‌داری.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
پوچ کیلو چنده اخه ما قبل مویس ارزو داشتیم تیم دست گیگزی بمونه و چندساله تیمو بسازه که نذاشتن بابا این همه سال گند زدند با انتخابهای اشتباه الان فلان کنار اوله هست، من کاملا ایمان دارم میتونیم جز ۴ تا باشیم و به نظرم باید فصل بعد هم نگهش دارن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این قضیه care taker که سولشر رو انتخاب کردن یک جورایی فرار از خرید کردنم هست از اول انتخاب سولشر گفتم که اگر مدیر فوتبالی اضافه نشه این انتخاب ها راه به جایی نمیبره چرا که الان خوب سولشر قاعدتا حقی نداره که لیست خریدی داشته باشه چون رسمی اگر بخوایی ببینی شش ماه کمتر سرمربی تیم خواهد بود خوب عملا ما ژانویه یا حتی تابستون رو از دست دادیم و الان اگر حرف سر پوچتینو هست یا زیدان یا حتی آلگری خوب یا بد یا مزخرف باید زودتر اعلام بشه، طبیعتا پوچتینو تیم داره خودش و نمیتونن توافقی رو علنی کنن اگر تیم مدیر فوتبالی داشت الان یک ساختاری برای برنامه ریزی و بستن تیم وجود داشت ولی با این ساختار فعلی یونایتد که سرمربی به شکل مستقیم یک جورایی مسئول نقل و انتقالاته خوب با سردرگمی که الان هست عملا انگار یونایتد محروم از نقل و انتقالاته. این قضیه care taker برای تیمی مثل یونایتد با ساختار سنتی فقط وقت تلف کردنه.

خیلی زوده که در مورد سولشر قضاوت کنیم چون اون فقط پنج بازی تیم دستش بوده و تازه این تیمیه که یکی دیگه بسته و بدنسازی کرده و ....

وقتی ونگال میخواست مربی تیم بشه من اینجا نوشتم من با ونگال حال نمیکنم چون با سنت و فرهنگ و تاریخ باشگاه نمیخونه یکی همینجا گفت تو حال نکن ما حال میکنیم.... ما چیزی رو که یک مدت طولانی زیر دست فرگی داشته خوب کار میکرده رو نباید تغییر میدادیم چون ما مدل خودمون رو داشتیم و داشتیم نتیجه هم میگرفتیم ما کسی برخواسته از همون سنت و تاریخ رو نیاز داریم و جاهایی که مشکل هست مثل مدیر فوتبالی باید ساختار عوض بشه ولی اونجور که گقتم بهتره چیزهایی که درست کار میکرد حفظ بشن...

طبیعیش اینه که ما با سولشر یا هر سرمربی دیگه ای روبروی تیم های سازمان یافته به مشکل بر بخوریم ما مشکلات ریز و درشتی در ساختار تیمی خودمون داریم که فقط با تعویض سرمربی قایل حل نبوده و نیست... سولشر کاربزما و شوری که یک سرمربی میتونست به یونایتد بیاره رو آورده و تاریخ غنی باشگاه داره اون رو حمایت میکنه حالا باید مسائل دیگه حل بشه....
رفتن سولشر و ورود پوچتینو شوری رو بین هوادارها و تیم برنمی انگیزه اگر تیم در ساختار دفاعی مشکل داره این بهبودش از تعویض سرمربی میسر نمیشه...

پ.ن: شخصی بخوام حسم رو بگم از پوچتینو نه بدم میاد نه خوشم ولی اگر اوله نتایج خوبی بگیره و پوچتینو بیاد واقعا دیگه از این تیم تا تعویض کلی ساختار باشکاه حمایت نمیکنم اینه که این سایه پوچتینو وقتی رو نیمکت ما هست الان دارم ازش متنفر میشم ، حالا اوله و یونایتد نود دقیقه وقت دارن که پوزه این پوچتینو رو با هری کین و اریکسنش به خاک بمالن هر چند که رویاییه ولی شدنی و امیدوارم همین اخر هفته اوله پرونده پوچتینو رو مختومه کنه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این قضیه care taker که سولشر رو انتخاب کردن یک جورایی فرار از خرید کردنم هست از اول انتخاب سولشر گفتم که اگر مدیر فوتبالی اضافه نشه این انتخاب ها راه به جایی نمیبره چرا که الان خوب سولشر قاعدتا حقی نداره که لیست خریدی داشته باشه چون رسمی اگر بخوایی ببینی شش ماه کمتر سرمربی تیم خواهد بود خوب عملا ما ژانویه یا حتی تابستون رو از دست دادیم و الان اگر حرف سر پوچتینو هست یا زیدان یا حتی آلگری خوب یا بد یا مزخرف باید زودتر اعلام بشه، طبیعتا پوچتینو تیم داره خودش و نمیتونن توافقی رو علنی کنن اگر تیم مدیر فوتبالی داشت الان یک ساختاری برای برنامه ریزی و بستن تیم وجود داشت ولی با این ساختار فعلی یونایتد که سرمربی به شکل مستقیم یک جورایی مسئول نقل و انتقالاته خوب با سردرگمی که الان هست عملا انگار یونایتد محروم از نقل و انتقالاته. این قضیه care taker برای تیمی مثل یونایتد با ساختار سنتی فقط وقت تلف کردنه.

خیلی زوده که در مورد سولشر قضاوت کنیم چون اون فقط پنج بازی تیم دستش بوده و تازه این تیمیه که یکی دیگه بسته و بدنسازی کرده و ....

وقتی ونگال میخواست مربی تیم بشه من اینجا نوشتم من با ونگال حال نمیکنم چون با سنت و فرهنگ و تاریخ باشگاه نمیخونه یکی همینجا گفت تو حال نکن ما حال میکنیم.... ما چیزی رو که یک مدت طولانی زیر دست فرگی داشته خوب کار میکرده رو نباید تغییر میدادیم چون ما مدل خودمون رو داشتیم و داشتیم نتیجه هم میگرفتیم ما کسی برخواسته از همون سنت و تاریخ رو نیاز داریم و جاهایی که مشکل هست مثل مدیر فوتبالی باید ساختار عوض بشه ولی اونجور که گقتم بهتره چیزهایی که درست کار میکرد حفظ بشن...

طبیعیش اینه که ما با سولشر یا هر سرمربی دیگه ای روبروی تیم های سازمان یافته به مشکل بر بخوریم ما مشکلات ریز و درشتی در ساختار تیمی خودمون داریم که فقط با تعویض سرمربی قایل حل نبوده و نیست... سولشر کاربزما و شوری که یک سرمربی میتونست به یونایتد بیاره رو آورده و تاریخ غنی باشگاه داره اون رو حمایت میکنه حالا باید مسائل دیگه حل بشه....
رفتن سولشر و ورود پوچتینو شوری رو بین هوادارها و تیم برنمی انگیزه اگر تیم در ساختار دفاعی مشکل داره این بهبودش از تعویض سرمربی میسر نمیشه...

پ.ن: شخصی بخوام حسم رو بگم از پوچتینو نه بدم میاد نه خوشم ولی اگر اوله نتایج خوبی بگیره و پوچتینو بیاد واقعا دیگه از این تیم تا تعویض کلی ساختار باشکاه حمایت نمیکنم اینه که این سایه پوچتینو وقتی رو نیمکت ما هست الان دارم ازش متنفر میشم ، حالا اوله و یونایتد نود دقیقه وقت دارن که پوزه این پوچتینو رو با هری کین و اریکسنش به خاک بمالن هر چند که رویاییه ولی شدنی و امیدوارم همین اخر هفته اوله پرونده پوچتینو رو مختومه کنه...
حسین جان، من هم همینجوری فکر میکنم، ما داریم دوباره با کثافتکاری های مدیریت باشگاه، ضربه میخوریم، اینجا هم گفتم:
https://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-2315#post-12584079
رسما 6 ماه باشگاه بی صاحاب هستش و درجا میزنه، هیچ جوره کسی این قضیه رو قبول نمیتونه بکنه که باشگاه نشسته دست به ... ببینه سولسشر نتیجه میگیره یا نه، یا اینکه پوچتینو از تاتنهام جدا میشه یا زیدان میخواد بیاد منچستر!!!
نباید حداقل تا اینجا تکلیف گزینه هاشون مشخص میشده و برنامه میگرفتن از گزینه هاشون؟؟؟ با اطمینان میتونیم بگیم که هیچکدوم انجام نشده و وودبیشرف و گلیزرها دوباره افتادن دنبال گرفتن اسپانسر و ... روال همیشگی... وقتی سهام باشگاه شاید نزدیک به 30-20 درصد افزایش پیدا کرد قیمتش، خیال گلیزرها راحت شد.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
منم با موندن اوله موافقم والا همین 5 تا بازی واقعا سر حال اومدم با دیدن بازیا منچستر فقط الان مهمترین مشکل مون خط دفاعمون هستش که امیدوارم یه فکری براش بکنن
به شخصه از پوچ و سبک بازی تاتنهام خوشم نمیاد و به قول یکی از دوستان برای 4 تا بالای لیگ خوبه ولی قهرمانی نه مثل رافائل بنیتز که چند سالی مربی لیورپول بود
نمیدونم شایدم اشتباه میکنم ولی ترجیح اولم الان حمایت از اوله هستش

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
سیتیزن‌ها در دیداری عجیب حریف خودشون رو با ۹ گل شکست دادند و با این نتیجه قطعا به فینال اتحادیه انگلیس رسیدند

بالا