hassan.Sabbah
Registered User
عمرا اگه کوتینیو بیاد منچستر
خب برای همینش دارم میخندم، کلا فقط میشه خندید برای این شایعات
Sent from my iPhone using Tapatalk
عمرا اگه کوتینیو بیاد منچستر
ما هم خوردیم به ارسنال.
خیلی هم دور از ذهن نیست. منچستر بازیکن فانتزی کم داره و کمی خلاقیت توی بالا به دردش میخوره و بارسا هم به این نتیجه رسیده که بودن همزمان دمبله و مسی و برگشت احتمالی نیمار اصلاً جوابگو نیست. نمیگم حتماً میشه ولی خب چرا که نه؟عمرا اگه کوتینیو بیاد منچستر
دقیقاً به نظر من هم بعید نیست اومدنش به یونایتد، دیگه از مایکل اوون که لیورپولی تر نبود کوتینیوخیلی هم دور از ذهن نیست. منچستر بازیکن فانتزی کم داره و کمی خلاقیت توی بالا به دردش میخوره و بارسا هم به این نتیجه رسیده که بودن همزمان دمبله و مسی و برگشت احتمالی نیمار اصلاً جوابگو نیست. نمیگم حتماً میشه ولی خب چرا که نه؟
با حرفات موافقم تا اوجایی که گفتی بازنده نق زن، این رو قبول ندارم...به عنوان یک نیمچه منچستری انتظار داشتم رابطه من یو و مورینیو بهتر از اینها پیش میرفت. همه میدونیم مورینیو گزینه بلند مدت نیست و هیچ وقت به آینده تیم بعد خودش فکر نمیکنه ولی اصلاً نتونست خودش رو با انتظارات مردم از سبک بازی من یو انطباق بده. توی رئال قبلاً دیده بودیم وقتی بخواد بلده هجومی باشه ولی انگار مرتب محافظه کار تر شده از اون موقع.
چیز دیگه ای که ازش انتظار داشتم روند خرید و فروش های باشگاه رو اصلاح کنه. چیزی که با طرز بدی اتفاق نیافتاد.
تفاضل خرید های سیتی از زمان پپ منفی چهارصد و بیست میلیونه و من یو از زمان خوزه منفی سیصد و پنجاه. البته پپ گرون ترین فروشش اینهاچو بود که اصلا عدد بزرگی نبود و کلا تعداد فروش ها خیلی کم بود و تعداد خریدهاش بابت پیر بودن شدید تیم زیاد. ولی خب الان نگاه کنید کیفیت خریدهای پپ رو و خریدهای خوزه رو؟
پپ یه تیم ساخته برای آینده سیتی و من یو دوباره باید سیصد چهارصد تا خرج کنه شاید این تیم تیم بشه.
از این بابت هم خوزه بد بود. سندروم فصل سومش هم که با خودش آورد. از همیشه هم بیشتر نق زد. فصل اول گفت بازی توی یورو لیگ خیلی سخت تره چون پنج شنبه باید بازی کنی و بعد شنبه توی لیگ. سال بعدش تیکه می انداخت به تیم های دیگه که توی سی ال نیستن و توی یورو لیگ دارند تفریح میکنند.
یا حساسیت همیشگیش به پپ. صدبار قضیه براوو رو گفت که اون هرکاری بخواد میکنه و هرکی بخواد میخره و من فلان و بهمان. در حالیکه تقریباً به یک اندازه خرج گذاشتن روی دست تیمهاشون. مورینیو اسیر چیزی شد که زمانی استادش بود. حاشیه. این همه درگیر جنگ روانی شد که یادش رفت بازی اصلی وسط میدونه. مدیریت منچستر هم نشون داده که تصمیم اشتباه گرفتن رو خوب بلده. من یو بعد رفتن فرگی با نیاوردن پپ یا کلوپ یا یکی از جنس خود منچستر اولین اشتباهات رو کرد و بعد ماجرا پشت ماجرا تکرار شد و رسید به این جا. امیدوارم دوباره من یوی شاداب و آتشین فرگی رو ببینیم. نه اینکه برن باز یه بازنده نق زن دیگه مثل پوچ رو بیارن.
به چشم من این طوری میاد پوچ. اون سالی که لستر قهرمان شد واقعاً تیمی که در اختیار پوچ بود بهتر بود یا رانیری؟با حرفات موافقم تا اوجایی که گفتی بازنده نق زن، این رو قبول ندارم...
در کل تو چند وقت اخیر پوچ داره فضای جدا شدنش از تاتنهام رو آماده میکنه(البته آخرین مصاحبش یه چیزی گفت که انگار رئالی هارو میخواست از سرش خودش وا کنه، گفته بود که میخوام فرگوسن تاتنهام بشم و تا 20 سال دیگه تو تاتنهام بمونم!!!)، مصاحبه هاش قشنگ بعداز رفتن موران هم چند برابر شده برعلیه باشگاه و طرفدارهاشون...
منچستری ها هم نباید جوگیر بشن با این نتایج، سولسشر واقعا تست درسته حسابی نشده، شاید گرفتن این نتایج از موران ساخته نبود، ولی موران منچستر رو به خاک سیاه نشونده بود، سولسشر احتیاج داره که جلوی Big 4 انگلیس نتایج خوبی بگیره، حالا نمیگم که همه رو ببره، ولی حداقل باید بتونه یه نصف امتیازات رو در مقابلشون کسب کنه، مهمتر از اون اینه که تو جام حذفی هم به آرسنال خوردیم و میشه گفت که مهمترین جامی هستش که منچستر در اون مدعی میتونه باشه، پس نباید فرصت رو از دست بده...
اینکه جلوی تیمهای وسط جدول، نتیجه بگیریم، بهمون جام نمیدن، بازی زیبا هم واسمون حتما معنی گرفتن جام نیست(گرچه که واسه منچستری بازی زیبا از جام هم مهمتره)، ولی منچستر، منچستر هستش و باید جام هارو درو کنه، الان یه اتفاق خوبی که افتاده، رئال با پرز با این وضعیتش داره به قهقرا میره، نتیجه نگرفتنشون، باعث میشه که کمتر کسی بخواد ریسک کنه و به تیمشون بیاد، مهمتر اینه که میخوان برن موران رو به تیمشون بیارن!!!!:general304::general304::general304: خوبیش اینه که فقط میتونن با مبالغ وحشتناک بازیکنهارو به تیمشون بیارن، واسه مثال، الان میگن دنبال اریکسن 28 ساله افتادن که تاتنهام قیمت 250 میلیونی روش گذاشته!!!!!!
ما باید بتونیم از این فرصتها استفاده کنیم و ضعفهای بازیکنمون رو پوشش بدیم، تیم خیلی خیلی ضعف بازیکن داره که باید برطرف بشه، اینجوری که من میبینم، دوباره باید یاد دوران فرگی بیوفتیم که واسه خرید 2تا هافبک، 5-4 سال داشتیم خودمون رو دار میزدیم که یه کسی پیدا بشه جانشین اسکولز بشه و داشتیم با کسایی مثل فلچر سر میکردیم!!! که اگه خریدهایی که فرگوسن میخواست، واسش انجام میشد، خیلی با صراحت میگم که تعداد CL هامون بیشتر از این میبود...:general710::general710::general710:
حسین جان، من هم همینجوری فکر میکنم، ما داریم دوباره با کثافتکاری های مدیریت باشگاه، ضربه میخوریم، اینجا هم گفتم:این قضیه care taker که سولشر رو انتخاب کردن یک جورایی فرار از خرید کردنم هست از اول انتخاب سولشر گفتم که اگر مدیر فوتبالی اضافه نشه این انتخاب ها راه به جایی نمیبره چرا که الان خوب سولشر قاعدتا حقی نداره که لیست خریدی داشته باشه چون رسمی اگر بخوایی ببینی شش ماه کمتر سرمربی تیم خواهد بود خوب عملا ما ژانویه یا حتی تابستون رو از دست دادیم و الان اگر حرف سر پوچتینو هست یا زیدان یا حتی آلگری خوب یا بد یا مزخرف باید زودتر اعلام بشه، طبیعتا پوچتینو تیم داره خودش و نمیتونن توافقی رو علنی کنن اگر تیم مدیر فوتبالی داشت الان یک ساختاری برای برنامه ریزی و بستن تیم وجود داشت ولی با این ساختار فعلی یونایتد که سرمربی به شکل مستقیم یک جورایی مسئول نقل و انتقالاته خوب با سردرگمی که الان هست عملا انگار یونایتد محروم از نقل و انتقالاته. این قضیه care taker برای تیمی مثل یونایتد با ساختار سنتی فقط وقت تلف کردنه.
خیلی زوده که در مورد سولشر قضاوت کنیم چون اون فقط پنج بازی تیم دستش بوده و تازه این تیمیه که یکی دیگه بسته و بدنسازی کرده و ....
وقتی ونگال میخواست مربی تیم بشه من اینجا نوشتم من با ونگال حال نمیکنم چون با سنت و فرهنگ و تاریخ باشگاه نمیخونه یکی همینجا گفت تو حال نکن ما حال میکنیم.... ما چیزی رو که یک مدت طولانی زیر دست فرگی داشته خوب کار میکرده رو نباید تغییر میدادیم چون ما مدل خودمون رو داشتیم و داشتیم نتیجه هم میگرفتیم ما کسی برخواسته از همون سنت و تاریخ رو نیاز داریم و جاهایی که مشکل هست مثل مدیر فوتبالی باید ساختار عوض بشه ولی اونجور که گقتم بهتره چیزهایی که درست کار میکرد حفظ بشن...
طبیعیش اینه که ما با سولشر یا هر سرمربی دیگه ای روبروی تیم های سازمان یافته به مشکل بر بخوریم ما مشکلات ریز و درشتی در ساختار تیمی خودمون داریم که فقط با تعویض سرمربی قایل حل نبوده و نیست... سولشر کاربزما و شوری که یک سرمربی میتونست به یونایتد بیاره رو آورده و تاریخ غنی باشگاه داره اون رو حمایت میکنه حالا باید مسائل دیگه حل بشه....
رفتن سولشر و ورود پوچتینو شوری رو بین هوادارها و تیم برنمی انگیزه اگر تیم در ساختار دفاعی مشکل داره این بهبودش از تعویض سرمربی میسر نمیشه...
پ.ن: شخصی بخوام حسم رو بگم از پوچتینو نه بدم میاد نه خوشم ولی اگر اوله نتایج خوبی بگیره و پوچتینو بیاد واقعا دیگه از این تیم تا تعویض کلی ساختار باشکاه حمایت نمیکنم اینه که این سایه پوچتینو وقتی رو نیمکت ما هست الان دارم ازش متنفر میشم ، حالا اوله و یونایتد نود دقیقه وقت دارن که پوزه این پوچتینو رو با هری کین و اریکسنش به خاک بمالن هر چند که رویاییه ولی شدنی و امیدوارم همین اخر هفته اوله پرونده پوچتینو رو مختومه کنه...