• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
پاس فوق العاده سانچز و ضربه لوکاکو...
حداقل اگه پوگبا نباشه، یه سانچز هست که واسمون موقعیت بسازه، این تیم خیلی بازیکن احتیاج داره...
من دیر رسیدم به بازی آخرای نیمه اولو دیدم،
چقددددر خوشگل بود این پاس
۷،۸ تا دفاع رو نابود کرد ⁦:p

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من دیر رسیدم به بازی آخرای نیمه اولو دیدم،
چقددددر خوشگل بود این پاس
۷،۸ تا دفاع رو نابود کرد ⁦:p
بازیکن سطح بالا اینجا خودش رو نشون میده...
و یه حرکت فوق العاده، تعویض ماتا با چونگ:general504::general504::general504: ولی دیلاق هم اومد تو زمین...:mad::mad::mad:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و دیلاقی که خود دیلاقه...
توپ جلوی دروازه، انگار که به یک میله خورده باشه و کمونه کرده باشه...:mad:
از اون مهمتر یانگ هستش که تنها حرکت از کنار تیم در 5-6 بازی گذشته رو انجام داده!!!!
یعنی وینگ بکهامون روی هم رفته، تف نمیارزن غیر از یانگ...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه دوم خوب شروع کردیم ولی کم کم دیگه خیلی بی کیفیت شد بازی
فان کردن بازیو بازیکنا مسی درونشون شکفته :D
امیدوارم مصدومیت سانچز جدی نباشه، تو بازیای مهم خیلی این سطح از کلاس میتونه کمکمون کنه
در کل بازی آسونی بود قرارم نبود به مشکل بخوریم، و با توجه به اینکه بیشتر بازیکنای اصلی نبودن معلوم بود خیلی هماهنگ نباشیم.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
این بازی رو اوله به معنی واقعی یک بازی تدارکاتی‌ حساب کرده که بدون دادن هیچ مصدومی با کمترین فشار ممکن برنده از زمین بیرون میاد و بخاطر همین نباید انتظار مالکیت توپ و ساخت موقعیت‌های بسیار داشته باشیم، اما چند تا نکته مهم وجود داره:
۱- با اینکه حالم از مزدک بهم میخوره اما حرفش درسته و خیلی از این بازیکن‌ها معلوم نیست روی چه حسابی پیراهن یونایتد رو به تن دارند
۲- نیمکت ما چیزی شبیه فاجعه هست و برای مقایسه یک نگاه به نیمکت سیتی بندازید موقع بازی‌های حذفی کلا تیم دومشون تیم دوم مارو راحت میتونه ۶تایی کنه
۳- وضعیت خط دفاع ما در مقابل تیم بسیار ضعیفی مثل ردینگ فاجعه هست
۴- نمیدونم چرا من از سانچز بیشتر از اینها انتظار دارم و چه در بازی قبل که به عنوان یار تعویضی اومد و چه امروز کاملا ضعیفه و اون سانچز همیشه نیست
با همه اینها پنجمین برد پشت سر هم اوله رو به هواداران تبریک میگم و اون با یکی از اسطوره‌های باشگاه الان موفق شده دوتایی با ۵ برد در آغاز سرمربی گریشون در یونایتد رکورد دار باشند.
از همین الان اوله و فلان باید به فکر بازی سنگین مقابل تاتنهام در ومبلی بزرگ باشند و البته تاتنهامی که بدون سون آماده خودش باید به مصاف ما بیاد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک بابت برد و کلین شیت که واقعا جلوی همچین تیمی این همه موقعیت دادن، واقعا فاجعه هستش، دفاع با جوک فرقی ندارن...
وینگ بکها، خود دلقک هستن، من از دالو یه حرکت سالم، یه توپ گیری درست، یه استارت، یه سانتر درست، هیچ چیزی ندیدم...
یانگ هم که کلا شاید در 90 دقیقه یکی دو بار از خودش یه چیزی نشون بده و بقیه بازی، فقط باید به این فکر باشیم که فرط نده، واقعا ردینگ خیلی خیلی ضعیف بود، ما نباید با ترکیب دوم هم جلوی همچین تیمی، اینجوری بازی کنیم...
اگه برنده بیرون اومدیم، فقط بخاطر حضور 3-2تا بازیکن ترکیب اصلیمون بود، ماتا و سانچز و لوکاکو(امروز هم یه چشمه دیگه از حرکات و موقعیت خراب کردن لوکاکو رو دیدیم) و در 90 دقیقه کار خاصی نکرد غیر از گلی که زد با هنر سانچز...
سانچز تازه از مصدومیت برگشته و نباید فشار بیاریم بهش که دوباره مصدوم بشه، چیزی که انگار اتفاق افتاده...
این تیم خیلی خرید احتیاج داره، اما خریدهایی که حداقل در حد یونایتد باشن، پریرا شاید از استعدادهای باشگاه بوده باشه، ولی رسما در 3-4 سال گذشته، فقط در جا زده و اصلا پیشرفت نکرده، فرد اصلا در حدی نشون نمیده و داره نا امیدم میکنه...
باید به فکر جایگزینی واسه ماتیچ، ماتا، پوگبا و هررا در خط میانی و والنسیا و یانگ و دارمین در خط دفاع، باشیم، در عین حال که باید وینگر راست و یک هافبک بازیساز دیگه رو به تیم اضافه کنیم، واقعا خیلی نیمکت ضعیفی داریم که در حد چمپیونشیپ هم نیستن، مک تامینی هم یه بازیکن نرمال هستش که باید پیشرفت کنه و گرنه اون هم در حد یونایتد نیست...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تبریک بابت برد و کلین شیت که واقعا جلوی همچین تیمی این همه موقعیت دادن، واقعا فاجعه هستش، دفاع با جوک فرقی ندارن...
وینگ بکها، خود دلقک هستن، من از دالو یه حرکت سالم، یه توپ گیری درست، یه استارت، یه سانتر درست، هیچ چیزی ندیدم...
یانگ هم که کلا شاید در 90 دقیقه یکی دو بار از خودش یه چیزی نشون بده و بقیه بازی، فقط باید به این فکر باشیم که فرط نده، واقعا ردینگ خیلی خیلی ضعیف بود، ما نباید با ترکیب دوم هم جلوی همچین تیمی، اینجوری بازی کنیم...
اگه برنده بیرون اومدیم، فقط بخاطر حضور 3-2تا بازیکن ترکیب اصلیمون بود، ماتا و سانچز و لوکاکو(امروز هم یه چشمه دیگه از حرکات و موقعیت خراب کردن لوکاکو رو دیدیم) و در 90 دقیقه کار خاصی نکرد غیر از گلی که زد با هنر سانچز...
سانچز تازه از مصدومیت برگشته و نباید فشار بیاریم بهش که دوباره مصدوم بشه، چیزی که انگار اتفاق افتاده...
این تیم خیلی خرید احتیاج داره، اما خریدهایی که حداقل در حد یونایتد باشن، پریرا شاید از استعدادهای باشگاه بوده باشه، ولی رسما در 3-4 سال گذشته، فقط در جا زده و اصلا پیشرفت نکرده، فرد اصلا در حدی نشون نمیده و داره نا امیدم میکنه...
باید به فکر جایگزینی واسه ماتیچ، ماتا، پوگبا و هررا در خط میانی و والنسیا و یانگ و دارمین در خط دفاع، باشیم، در عین حال که باید وینگر راست و یک هافبک بازیساز دیگه رو به تیم اضافه کنیم، واقعا خیلی نیمکت ضعیفی داریم که در حد چمپیونشیپ هم نیستن، مک تامینی هم یه بازیکن نرمال هستش که باید پیشرفت کنه و گرنه اون هم در حد یونایتد نیست...
در مورد یانگ و والنسیا که پا به سن گذاشتن قبول دارم که خوب باید فکری به حالشون بشه ولی بازیکنهای جوان تر زیر نظر مربی جدید باید کمی بیشتر از یک یا دو بازی بهشون وقت داده بشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مک تامینی هم یه بازیکن نرمال هستش که باید پیشرفت کنه و گرنه اون هم در حد یونایتد نیست...
مکتامینی به نظرم قشنگ پتانسیل اینو داره جای ماتیچو پر کنه، درسته هنوز جوونه و خیلی جاها نقص داره، ولی خیلی ویژگی ها داره که باعث میشه باور کنم اگه فرصت کافی بهش برسه و همین روندو ادامه بده تو پست خودش میتونه خیلی خیلی خوب بشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مکتامینی به نظرم قشنگ پتانسیل اینو داره جای ماتیچو پر کنه، درسته هنوز جوونه و خیلی جاها نقص داره، ولی خیلی ویژگی ها داره که باعث میشه باور کنم اگه فرصت کافی بهش برسه و همین روندو ادامه بده تو پست خودش میتونه خیلی خیلی خوب بشه
اصلان شک نکن، ما داریم مک تامینی رو کنار ماتیچ پرورش میدیم که شاید پیشرفت کنه، ولی واسه من قضیه این هستش که کسی مثل دی یانگ وجود داره که سطحش بالاتر از مک تامینی هستش و یک سال هم جوونتر از مک تامینی هستش، و مک تامینی اونقدر بازی بهش نمیرسه و در مقایسه دی یانگ فیکس آژاکس هستش که داره در UCL در دور حذفی بازی میکنه...
من هم از سرعت و استیل مک تامینی خیلی راضی هستم واسه این پست، قدرت پا به توپ شدن و دادن پاس های معمولی رو هم داره و هر از چند گاهی یه پاس بلند هم میده، نکته عجیب این هستش که مثل موران، سولسشر هم اومد پریرا رو در پست هافبک دفاعی قرار داد!!! و مک تامینی در پست هافبک کناری بازی کرد، چیزی که دقیقا برعکس باید میبود، اما مک تامینی در بازی دیروز یکی از بهترین های زمین از نظر هواسکور بوده و نمره 7.9 گرفته بود...
احتباج به پیشرفت داره و اینجوری بازی نکردنش، نمیزاره به اون چیزی که میخوایم ازش، برسه، اگه بازی کنه، میتونه این پست رو به راحتی واسه 10 سال بیمه کنه واسمون...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم که رفته دوبی برای 4 روز و اماده سازی برای بازی با تات
اگه اوله بتونه تات رو با ارائه یه بازی زیبا (و نه شانسی) ببره به نظر من باید دیگه بهش برای فصل بعد هم اعتماد کرد و خریدها رو بر اساس نظرش انجام داد.

اگه هم نتونه ببره باید دید چطور بازی کرده تیم. ایا مثل موش رفته تو سوراخ قایم شده یا اینکه مردانه بازی کرده و خب زورش به تیم هماهنگ تات نرسیده.
به هر حال بازی سختی هست. منطق من میگه احتمال برد خیلی پایینه اما دل میگه این منچستر میتونه تات رو ببره :)
ببینیم چی میشه.

فعلا هم که با نقل و انتقالات قهر هستند :) کاری به کارش ندارند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد خان، من هم انتظاری ندارم از تیم مقابل تاتنهام، تیم هنوز هیچ جوره در اختیار اوله قرار نگرفته، تازه اوله گفته که تیم برای بدنسازی داره میره اونجا!!!
تا اوله بخواد تاکتیک و فلسفش رو پیاده کنه در یک تیم(نه فقط اوله بلکه هر مربی) حداقل ۳-۲ ماه فرصت میخواد...
اسکای خبر داده که افتادیم دنبال نیکولا میلنکوویچ، خیلی خواستگار داره تو اروپا و حسابی ممکنه رقیب داشته باشیم واسه خریدش ...
ولی فکر میکنم که باشگباشگاه اصلا دنبال این نیست که از اوله واسه خریدها مشورت بگیره و طبق گفته اوله، اگه به دنبال خرید هستن، پروسه ای بوده که از یک فصل قبل یا نقل و انتقالات قبلی به دنبالش بودن...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تیم که رفته دوبی برای 4 روز و اماده سازی برای بازی با تات
اگه اوله بتونه تات رو با ارائه یه بازی زیبا (و نه شانسی) ببره به نظر من باید دیگه بهش برای فصل بعد هم اعتماد کرد و خریدها رو بر اساس نظرش انجام داد.

اگه هم نتونه ببره باید دید چطور بازی کرده تیم. ایا مثل موش رفته تو سوراخ قایم شده یا اینکه مردانه بازی کرده و خب زورش به تیم هماهنگ تات نرسیده.
به هر حال بازی سختی هست. منطق من میگه احتمال برد خیلی پایینه اما دل میگه این منچستر میتونه تات رو ببره :)
ببینیم چی میشه.

فعلا هم که با نقل و انتقالات قهر هستند :) کاری به کارش ندارند.
ولی درستش این بود حالا که انقد اومدن نزدیکمون مشکلات مالی و ... نداشتیم میرفتیم با همه بازیکنا و مربیا عکس یادگاری میگرفتیم لااقل :(

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گازتا خبر زده که منچستر به دنبال فعال کردن بند خرید ۳۶ میلیون یورویی مانولاس هستش...
نمیدونم قضیه چیه، ولی انگار به این نتیجه رسیدن که کولیبالی رو نمیتونن بگیرن، به جاش میلنکوویچ و مانولاس رو دنبال دارن میکنن...
من که اونقدر بهتر از دفاع میانی های فعلیمون، نمیبینمشون...
واسم جای تعجب داره که چرا دنبال ۲تا وینگر و وینگ بک نیستیم...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مسأله این جاست که همین بند فسخ مانولاس هم در ژانویه فعال نمیشه کرد

هیچ خبری هم نیست
از امروز رسمی پنجره باز شده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مسأله این جاست که همین بند فسخ مانولاس هم در ژانویه فعال نمیشه کرد

هیچ خبری هم نیست
از امروز رسمی پنجره باز شده
مهرداد خان، باید بگم که بیخیال نقل و انتقالات باید بشیم، هیچ خبری نیست و نخواهد بود، تا تابستون باید صبر کرد، واسه من مهمترین قضیه این هستش که هنوز تکلیف سرمربی معلوم نیست!!!!!! هیچ شایعه و یا گزارشی نیست که بگه وودبیشرف داره دنبال سرمربی میگرده!!!!!:mad::mad::mad::mad:
مطمئنا تا وقتی مربی مشخص نشده که نمیرن بازیکن بخرن، باید مربی مشخص بشه که طبق خواسته اون خرید بکنن...
الان هم رسما باشگاه بی صاحاب هستش و کاملا بی برنامه، همه در باد این چندتا نتیجه خوابیدن و هیچ کس هم انگار تو فکر رفع کردن این ضعفهای وحشتناک بازیکنها نیست، واقعا این وضعیت از زمان بودن موران هم واسم ترسناک تر هستش، چون موران حداقل میدونست چی میخواد و به مدیریت فشارش رو داشت وارد میکرد، ولی الان خیلی راحت وودبیشرف و گلیزرها میرن قایم میشن و دوباره میشه روال همیشگی!!!!!!:mad::mad::mad::mad:
در این وضعیت که ما تیممون هیچ چیزیش مشخص نیست، همه تیمها دارن به شدت فعالیت میکنن تو بازار، مخصوصا تیمهای انگلیسی که خیلی هاشون از نظر بازیکن، خیلی خیلی از ما سر تر بودن، دارن تیمهاشون رو رسما تکمیل میکنن...
از همه این بگذریم، رئال هستش که شک ندارم تابستون به شدت میوفته به جون بازار بازیکن، تیمشون کم اورده و حداقل میاد مثل بارسا و سیتی خرید میکنه، وقتی اینجوری بقیه تیمها، بازیکن درو میکنن، آیا چیزی هم میمونه یا کسی هم پیدا میشه که بخواد بیاد منچستر؟؟؟

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
الان یه خبر شاخ دار دیدم توی منچستر ایوینینگ نیوز که منچستر جهت جذب کوتینیو مذاکراتش رو با بارسلونا شروع کرده، فقط تونستم بخندم از این شایعه

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا