- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 6,559
من از نتایجی که گرفتیم شگفت زده هستم به نظرم اصلا کار ساده ای نبود که چهار بازی فشرده و پشت سرهم رو ببریم، خصوصا اینکه حتی توی روزی که درخشان نبودیم به علت خشونت حریف و وحشی بودن مربی و تیم حریف ولی بازم برنده در اومدیم از بازی، به قول فرگی تیمی موفق میشه که تو روز بدش هم ببره. نمیشه گفت این نتایج تاثیر کادر فنی جدیده یا شوک به بازیکنها چون تاثیر هر دوی این اتفاقات نتیجه اش شده این. من فکر میکنم حتی اگر به تاتنهام ببازیم هم میشه گفت از پنج بازی امتیازهای کافی رو گرفتیم.
من یک چیزی رو میتونم قویا بگم و اون اینه که تعقل و دوستی به جای لج بازی و نفرت پراکنی به تیم برگشته. نمیبینیم توی این چهار بازی که کادر فنی با روان هوادار بازی کنه با میدان دادن به یک بازیکن خاص در هرشرایطی!
ممکنه سولشر هیچوقت به موفقیت عجیبی نرسه ولی حداقل چند ماه یک همدلی در تیم خواهد بود
من یک چیزی رو میتونم قویا بگم و اون اینه که تعقل و دوستی به جای لج بازی و نفرت پراکنی به تیم برگشته. نمیبینیم توی این چهار بازی که کادر فنی با روان هوادار بازی کنه با میدان دادن به یک بازیکن خاص در هرشرایطی!
ممکنه سولشر هیچوقت به موفقیت عجیبی نرسه ولی حداقل چند ماه یک همدلی در تیم خواهد بود