• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من از نتایجی که گرفتیم شگفت زده هستم به نظرم اصلا کار ساده ای نبود که چهار بازی فشرده و پشت سرهم رو ببریم، خصوصا اینکه حتی توی روزی که درخشان نبودیم به علت خشونت حریف و وحشی بودن مربی و تیم حریف ولی بازم برنده در اومدیم از بازی، به قول فرگی تیمی موفق میشه که تو روز بدش هم ببره. نمیشه گفت این نتایج تاثیر کادر فنی جدیده یا شوک به بازیکنها چون تاثیر هر دوی این اتفاقات نتیجه اش شده این. من فکر میکنم حتی اگر به تاتنهام ببازیم هم میشه گفت از پنج بازی امتیازهای کافی رو گرفتیم.
من یک چیزی رو میتونم قویا بگم و اون اینه که تعقل و دوستی به جای لج بازی و نفرت پراکنی به تیم برگشته. نمیبینیم توی این چهار بازی که کادر فنی با روان هوادار بازی کنه با میدان دادن به یک بازیکن خاص در هرشرایطی!
ممکنه سولشر هیچوقت به موفقیت عجیبی نرسه ولی حداقل چند ماه یک همدلی در تیم خواهد بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من از نتایجی که گرفتیم شگفت زده هستم به نظرم اصلا کار ساده ای نبود که چهار بازی فشرده و پشت سرهم رو ببریم، خصوصا اینکه حتی توی روزی که درخشان نبودیم به علت خشونت حریف و وحشی بودن مربی و تیم حریف ولی بازم برنده در اومدیم از بازی، به قول فرگی تیمی موفق میشه که تو روز بدش هم ببره. نمیشه گفت این نتایج تاثیر کادر فنی جدیده یا شوک به بازیکنها چون تاثیر هر دوی این اتفاقات نتیجه اش شده این. من فکر میکنم حتی اگر به تاتنهام ببازیم هم میشه گفت از پنج بازی امتیازهای کافی رو گرفتیم.
من یک چیزی رو میتونم قویا بگم و اون اینه که تعقل و دوستی به جای لج بازی و نفرت پراکنی به تیم برگشته. نمیبینیم توی این چهار بازی که کادر فنی با روان هوادار بازی کنه با میدان دادن به یک بازیکن خاص در هرشرایطی!
ممکنه سولشر هیچوقت به موفقیت عجیبی نرسه ولی حداقل چند ماه یک همدلی در تیم خواهد بود
البته یه چیزی رو هم بگیم که سولسشر باید یه مدیریت و جنم به خرج بده و مثل رئیس کنترل رو بگیره دستش تا تیم مثل 10 دقیقه آخر بازی دیشب، الکی موقعیت از دست نده بخاطر خودخواهی بازیکنها، واقعا دیشب میتونستیم بعداز گلی که زدیم، گل های بیشتری بزنیم، ولی رشفورد و حتی لوکاکو اصلا درست عمل نکردن...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من یکم زیادی رویاپردازم ولی واقعا ترجیح میدم اوله تا آخر فصل بترکونه و بیشتر بمونه تو تیم
زیدان و آلگری و کونته و سیمئونه و بوش و اینایی که لینک میشن رو اصن دوست ندارم :(
پوچ رو دوست دارم ولی بازی سولسشر موفق رو ترجیح میدم، ولی خب اگه قراره غریبه بیاد فقط پوچ قابل قبوله برام، وگرنه خنده و شادی بعد گل اوله رو با هیچ کدوم از اون اسما عوض نمیکنم :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من یکم زیادی رویاپردازم ولی واقعا ترجیح میدم اوله تا آخر فصل بترکونه و بیشتر بمونه تو تیم
زیدان و آلگری و کونته و سیمئونه و بوش و اینایی که لینک میشن رو اصن دوست ندارم :(
پوچ رو دوست دارم ولی بازی سولسشر موفق رو ترجیح میدم، ولی خب اگه قراره غریبه بیاد فقط پوچ قابل قبوله برام، وگرنه خنده و شادی بعد گل اوله رو با هیچ کدوم از اون اسما عوض نمیکنم :D
گل گفتی!!!
غیر از پوچتینو، اگه قرار نیست سولسشر بمونه، هر کس دیگه ای بیارن واسه منچستر، من دیگه فوتبال رو میزارم کنار!!!! (کفشهام رو هم آویزون میکنم...:p:D)
در مورد بازی امشب هم صحبت کنیم که بهترین نتیجه میتونه برد سیتی باشه از نظر من، چون واقعا لیورپول داره خیلی اوج میگیره، باختشون میتونه باز هم رقابت رو شدیدتر بکنه در بالای جدول و حداقلش این رقابت و حساسیت میتونه به ما در گرفتن سهمیه کمک بکنه...(البته بگذریم که من سیلواهارو در تیم فانتازی گذاشتم:D)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این بی خبری در پنجره نقل و انتقالات من رو خیلی اذیت می‌کنه
واقعا اینها تیم فصل نمیخوان بازیکن بگیرن!؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اگر اوله نتایج مناسبی بگیره و موفقیت نسبی دست پیدا کنه، مربی بعدی هر کسی که باشه سایه اوله بر سرش سنگینی میکنه و مدام مقایسه خواهد شد. یک جورایی مدیریت گزینه ای جز انتخاب مجدد اوله رو نداره

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
اولین شکست لیورپول هم مقابل سیتیزن‌ها رقم خورد، به شخصه دوست دارم هر تیمی قهرمان بشه جز لیورپول

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب کچل با خوش شانسی بازی رو برد، بماند که حرکتش کنار زمین اگه از هر کس دیگه ای صورت میگرفت، یه جریمه سنگین واسش میداشت، ولی خیلی خوش شانس بودن که همون نیمه اول بازی رو از دست ندادن...
واسه ما این نتیجه خوب شد...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بازی قشنگی بود واقعا
سیتی هم تو بهترین حالت بگیم خوش شانس بود که برد :D
البته کلا با این نتیجه لیگ جذاب تر میشه و اتفاقای ادامه فصل هم دیدنی تر
ایشالا تاتنهام قهرمان شه جای سیتی و لیورپول ⁦:p⁩⁦:-D⁩

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی قشنگی بود واقعا
سیتی هم تو بهترین حالت بگیم خوش شانس بود که برد :D
البته کلا با این نتیجه لیگ جذاب تر میشه و اتفاقای ادامه فصل هم دیدنی تر
ایشالا تاتنهام قهرمان شه جای سیتی و لیورپول ⁦:p⁩⁦:-D⁩
ما میتونیم تاثیر مستقیم در قهرمان شدن تاتنهام داشته باشیم...:D
بازی رو در رو داریم تقریبا با همه بالا نشینها در اولدترافورد، فقط با آرسنال و تاتنهام در خارج از خونه بازی داریم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما باید به فکر سهمیه خودمون باشیم
فارغ از این که چه تیمی قهرمان میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صرفنظر از نتیجه و بازی زیبای سیتی لیورپول

یه نکته برای من بازی خوب رابرتسون بود
مدافع کناری به این میگن
ما هم شاو و والنسیا رو داریم
اون کجا و اینا کجا

چه پاس گلی داد به بابی فیرمینو
و چه سانتری کرد ترنت آرنولد

یادمه زمان فان خال صحبت از جذب فیرمینو توسط منچستر بود که خب فان خال احمق رفت نخاله‌های هلندی مثل بلیند رو آورد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خبرها حاکی از اینه که تیموتی فوسو منسا رو که قرض داده بودیم برگردوندیم به تیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبرها حاکی از اینه که تیموتی فوسو منسا رو که قرض داده بودیم برگردوندیم به تیم

قرارداد قرضیش رو فسخ کردن، ولی به نظر نمیرسه به باشگاه برگرده و احتمالا قرض داده میشه دوباره یا فروخته میشه...
خیلی خیلی ژانویه ساکتی رو از باشگاه داریم میبینیم...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ما میتونیم تاثیر مستقیم در قهرمان شدن تاتنهام داشته باشیم...:D
بازی رو در رو داریم تقریبا با همه بالا نشینها در اولدترافورد، فقط با آرسنال و تاتنهام در خارج از خونه بازی داریم...
یعنی امیدواری با این وضع دفاعمون جلوی این تیمها برنده بیرون بیاییم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی امیدواری با این وضع دفاعمون جلوی این تیمها برنده بیرون بیاییم
والله نه خیلی، ولی بستگی به عملکرد خط هافبک و حمله داره، اگه روز خوبی داشته باشن، شاید...
از نظر من هم، بهترین دفاع، حمله هستش، چلسی و آرسنال که ثابت کردن، نمیتونن تحت فشار، نتیجه بگیرن و بخاطر حماقتهای مربی قبلی از ما امتیاز گرفتن، اما تاتنهام و سیتی و لیورپول فرق دارن با بقیه و مشخصا تو بازی دیشب هم میتونستیم تشخیص بدیم که گورادیولا هم تیمش رو تهاجمی نمیکرد، چون نمیخواست ضدحمله بخوره از لیورپول!!!
کلا هر دو تیم سیتی و لیورپول، بالا 90 درصد گلهاشون رو از روی ضدحمله میزنن، حالا نمیان دفاع اتوبوسی بکنن، توپ رو از حریف تو همون دفاع حریف یا میانه زمین پس میگیرن و ضدحمله میزنن، ما نباید وسط زمین و تو خط دفاع توپ رو لو بدیم جلوی این تیمها، درضمن همه این تیمها، غیر از لیورپول و تا حدودی تاتنهام، ثابت کردن که خط دفاع ضعیفی دارن و با حمله کردن، خیلی زود گل رو میخورن...
مهمترین مشکل ما، کند بودن خط هافبک و دفاع هستش، دفاع های پیشکسوت و سوراخ هایی مثل دفاع های میانی و شاو، باز به نظرم بازی دادن به یانگ در سمت چپ مقابل همچین تیمهایی، عاقلانه تر هستش، حداقل امیدمون به این باشه که والنسیا یه کاری واسمون بکنه...
خیلی جالبه که دیروز خبر زده بودن که اینتر یانگ رو میخواد، امروز دی مارتزیو گفته اینتر به دنبال والنسیا هستش که در پایان فصل، قراردادش تمام میشه، البته شاید راست بگه، اما منچستر جایگزین والنسیارو داره؟؟؟ خیلی مسخرست که هنوز دارمین هم در تیم هستش!!!
یه خونه تکونی کامل باید انجام بشه تو خط دفاع...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته باید خونه تکونی انجام بشه
اما باید از همین زمستون شروع بشه
از دوشنبه پنجره باز میشه
ببینیم این وودوارد چه کار می‌کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الدرویرلد هم با تاتنهام تمدید کرد
ببینیم وودوارد می‌ره دنبال کولیبالی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
الدرویرلد هم با تاتنهام تمدید کرد
ببینیم وودوارد می‌ره دنبال کولیبالی
مهرداد خان این کولیبالی رو ولش کن، یه کسی مثل بایی بشه حداکثر...
فوتبال ایتالیا با انگلیس خیلی فرق داره، تو فوتبال کند و بی تحرک ایتالیا، اکثر مدافع ها موفق میشن، ولی در انگلیس مقابل مهاجمهای سریع، همشون ... میشن.
متوجه نمیشی که ایتالیا چقدر فوتبالش افت کرده؟ چقدر ضعیف شده؟ دلیلش همین سبک بازیشون هستش و تا وقتی که عوض نشده، فوتبال ایتالیا از صحنه روزگار، محو میشه...
ما نباید به فکر اوردن همچین بازیکنهایی باشیم، تازه از نظر من مدافع های میانی ما، مشکل خاصی ندارن، لیندلوف که تو تیم هفته قرار داره میگیره!!!(در 4 هفته گذشته، 2 بار در تیم هفته قرار گرفته، ولی خوب هنوز هم احساس میکنم مطمئن نیست)
مشکل اصلی تیم ما وینگ بک های ضعیف و کند و سوراخ هستن...
وقتی وینگ بک درسته حسابی پیدا نمیشه، باید به این فکر باشیم که جوون آینده داری رو با هنر استعدادیابهای باشگاه بخریم یا از تیمهای پایه بیاریم به تیم اول اضافه کنیم که تا انتهای همین فصل، بهترین فرصت برای انجام این کار هستش، دوباره بخوایم بیوفتیم دنبال خرید یه بازیکن گرونقیمت(مثل پروژه های خریدهای غیرممکن چندین سال گذشته) تا آخر نقل و انتقالات و تابستون آینده و آخرش هم یا با قیمت 100 میلونی بیاریمش به تیم و نهایتش بشه یه بازیکن نرمال، چه سودی داره؟؟!!! یا طبق روال همیشگی مدیریت باشگاه، نمیتونن بازیکن رو بخرن و الکی هم فرصت رو از دست میدیم و هم از بقیه عقب میمونیم...
من یکی از خریدهای اینجوری خسته شدم، بیخود خودمون رو گول میزنیم، باشگاه نیازهای خیلی مهمتری داره تا خرید یک دفاعی که معلوم نیست اصلا جواب بده، از تیم ما ظاهرا کسایی مثل، روخو، بایی(اگه به دنبال کولیبالی هستیم که شک نکنید در تیم نخواهد موند) و دارمین از خط دفاع، رفتنی هستن، ولی هیچ بازیکنی نیاوردیم جاشون هنوز(بگذریم که یانگ و والنسیا هم معلوم نیست که دیگه بتونن فوتبال بازی بکنن) دیلاق رو هم که با اوردنگی از تیم بیرون میندازیم، حداقلش باید به فکر خرید یکی دوتا هافبک و وینگر باشیم(حداقل)، یه فصل فوتبال اینجوری نمیتونیم حساب بکنیم، همین ابتدای فصل ما یک عالمه مصدوم داشتیم، مثل الان نبود وضعیت تیم که اکثر مصدومها تقریبا به ترکیب برگشتن، ماتیچ یا پوگبا یا هررا یا حتی کسایی مثل لوکاکو یا رشفورد مصدوم بشن، تیم میشه خونه خرابه، هیچ بازیکنی هم نداریم بزاریم جاشون بازی بکنه...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد خان این کولیبالی رو ولش کن، یه کسی مثل بایی بشه حداکثر...
فوتبال ایتالیا با انگلیس خیلی فرق داره، تو فوتبال کند و بی تحرک ایتالیا، اکثر مدافع ها موفق میشن، ولی در انگلیس مقابل مهاجمهای سریع، همشون ... میشن.
متوجه نمیشی که ایتالیا چقدر فوتبالش افت کرده؟ چقدر ضعیف شده؟ دلیلش همین سبک بازیشون هستش و تا وقتی که عوض نشده، فوتبال ایتالیا از صحنه روزگار، محو میشه...
ما نباید به فکر اوردن همچین بازیکنهایی باشیم، تازه از نظر من مدافع های میانی ما، مشکل خاصی ندارن، لیندلوف که تو تیم هفته قرار داره میگیره!!!(در 4 هفته گذشته، 2 بار در تیم هفته قرار گرفته، ولی خوب هنوز هم احساس میکنم مطمئن نیست)
مشکل اصلی تیم ما وینگ بک های ضعیف و کند و سوراخ هستن...
وقتی وینگ بک درسته حسابی پیدا نمیشه، باید به این فکر باشیم که جوون آینده داری رو با هنر استعدادیابهای باشگاه بخریم یا از تیمهای پایه بیاریم به تیم اول اضافه کنیم که تا انتهای همین فصل، بهترین فرصت برای انجام این کار هستش، دوباره بخوایم بیوفتیم دنبال خرید یه بازیکن گرونقیمت(مثل پروژه های خریدهای غیرممکن چندین سال گذشته) تا آخر نقل و انتقالات و تابستون آینده و آخرش هم یا با قیمت 100 میلونی بیاریمش به تیم و نهایتش بشه یه بازیکن نرمال!!! یا طبق روال همیشگی مدیریت باشگاه، نمیتونن بازیکن رو بخرن و الکی هم فرصت رو از دست میدیم و هم از بقیه عقب میمونیم...
من یکی از خریدهای اینجوری خسته شدم، بیخود خودمون رو گول میزنیم، باشگاه نیازهای خیلی مهمتری داره تا خرید یک دفاعی که معلوم نیست اصلا جواب بده، از تیم ما ظاهرا کسایی مثل، روخو، بایی(اگه به دنبال کولیبالی هستیم که شک نکنید در تیم نخواهد موند) و دارمین از خط دفاع، رفتنی هستن، ولی هیچ بازیکنی نیاوردیم جاشون هنوز(بگذریم که یانگ و والنسیا هم معلوم نیست که دیگه بتونن فوتبال بازی بکنن) دیلاق رو هم که با اوردنگی از تیم بیرون میندازیم، حداقلش باید به فکر خرید یکی دوتا هافبک و وینگر باشیم(حداقل)، یه فصل فوتبال اینجوری نمیتونیم حساب بکنیم، همین ابتدای فصل ما یک عالمه مصدوم داشتیم، مثل الان نبود وضعیت تیم که اکثر مصدومها تقریبا به ترکیب برگشتن، ماتیچ یا پوگبا یا هررا یا حتی کسایی مثل لوکاکو یا رشفورد مصدوم بشن، تیم میشه خونه خرابه، هیچ بازیکنی هم نداریم بزاریم جاشون بازی بکنه...
خوب به سلامتی، رسما پوگبا مصدوم شده در بازی نیوکاسل، (تو روح شلوی!!!!!!) و معلوم نیست که به بازی با ردینگ برسه...
ولی اوله گفت که سانچز و لوکاکو، بازی رو شروع میکنن، یه کمی از لینگارد و مارسیال خلاص بشیم(یا شاید رشفورد)...
شاید ترکیبش رو هم عوض بکنه اوله...
photo_2019-01-04_13-08-54.jpg
برنامه جام حذفی، یه سوال؟ سیتی و لیورپول حذف شدن از جام حذفی؟؟؟

Last edited:
بالا