• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
اینکه از سولسشر انتظارات ماورایی داشته باشن هواداران واقعا بی انصافی هست . تکلیف یونایتد این فصل تقریبا مشخص است در بهترین حالت سوم و چهارم می شویم و بدترین حالت هم همان رتبه ای که مورینیو تیم رو تحویل داد به سولسشر . ولی این توقعات بیجا و رویاپردازی و همچنین منتظر بودن برای اسامی بزرگ به عنوان سرمربی کم لطفی در حق سولسشر هست حداقل از سوی هواداران . سولشر خودشم می دونه حتی با وجود گرفتن سهمیه هم کم ترین شانس رو برای هدایت باشگاه به صورت دائم دارد ولی ریسک کرد و اومد تا تیم رو سر و سامان بده و هممون 6 ماه خوب و در بدترین حالت بدون تنش و اختلاف بین تیم و هواداران سپری کنیم .
دم سولسشر گرم این جراتش برای هدایت تیم نشون داد چه قدر تعصب داره و امیدوارم با کسب نتایج خوب همون حداقل 6 ماه به یادماندنی رو سپری کنه .
اگر هم خوب بود و هواداران و بزرگان تیم حمایت کنن احتمال دائمی شدن قراردادش اون موقع هست .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
هفته های خیلی سختی در انتظار تیم هستش، امیدوارم که تیم اگه باختی داشت، دچار شوک نشه و روحیش رو از دست نده، این چیزی هستش که از اوله 100 درصد انتظار دارم و گرنه ...
photo_2019-01-10_22-54-05.jpg
خبر خوب اینه که اوله گفته که پوگبا به بازی با تاتنهام میرسه...
ماتا هم یه جایزه دریافت کرده از ملکه اسپانیا؟؟؟ جایزه اسپانیایی نوشته بود که من بلد نیستم ترجمه کنم...
photo_2019-01-11_12-56-07.jpg
و آخرین قسمت هم، تبریک تولد رابسون بزرگ هستش:
photo_2019-01-11_12-56-25.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعه های خیلی زیادی تو این چند روز از خرید مدافع واسه منچستر میومد، و قضیه جالب این بود که اکثرا غیرقابل انجام بودن، حداقل تا تابستون، مانولاس و بند 36 میلیون یورویی برای خرید، میلنکوویچ که انگار بیخیالش شدن کلا(حتی ظاهرا میخواستن پریرارو در قبالش به فیورنتینا بدن!!)، میلیتائو که قیمت عجیبی داره(42 میلیون پوند)، کولیبالی که انگار باید انتقالش رو حتمی بدونیم در تابستون، اشکرینار که خودم بیشتر از کولیبالی قبولش دارم که اون هم حتما تا تابستون باید منتظرش موند و احتمالا قیمتش از کولیبالی هم بیشتر خواهد بود...
نکته عصبی کننده، بحث به دنبال خرید نبودن باشگاه در پستهای وینگر(البته یه شایعاتی در مورد کاراسکو شده بود که من خیلی از کاراسکوی اتلتیک خوشم میومد) و وینگ بک وحتی هافبک دفاعی(میانی) هستش، ضعف نداشتن هافبک بازیساز هم واقعا یک آفت هستش که تیم رو نابود میتونه بکنه، اگه پوگبا مصدوم بشه، (الان هیچ تیمی تو اروپا وجود نداره که فقط یک هافبک بازیساز داشته باشه تو زمین!!!!!) وقتی نگاه میکنم که یه تیمهایی مثل بارسا و سیتی، سالی 4-3 بازیکن تاپ به تیمشون دارن اضافه میکنن و تیمهای دیگه مثل چلسی و لیورپول هم دست کمی از اینها ندارن، و باشگاه ما فقط داره درجا میزنه و داره هنوز بازیکنهای پیشکسوتش رو به بازی میگیره در پستهایی که اگه ماتیچ یا هررا یا حتی وینگ بکهامون، مصدوم بشن، رسما هیچ بازیکنی نداریم که جاشون بازی بدیم...
وودبیشرف بخاطر چند بازی اخیر از دست فشار طرفدارها، خلاص شده انگار و راحت نشسته کنار گلیزرها، اولین چیزی که بعداز اخراج موران مطرح شد که خیلی هارو خوشحال کرد، اوردن یک مدیر ورزشی بود که وودبیشرف خیلی زود رفت پشت نتایج قایم شد و قضیه منتفی شد بطور کل!!!
با این حساب امیدوارم که جلوی تاتنهام یک نتیجه بد بگیریم که حساب کار دست همه بیاد و خیلی زود جوگیر نشن، اینکه دلمون بخواد جلوی تاتنهام برنده بیرون بیایم یک بحث هستش و اینکه بخوایم دوباره برگردیم به زمان حماقتهای مدیریت و قایم شدنشون پشت نتایج و هنر مربی، یه بحث دیگه هستش...
یه بحث دیگه هم در مورد بازیکنهای قرضی باشگاه هستش که کسایی مثل، منصاح، جوئل پریرا، ویلوک و ... داره چپ و راست فسخ میشه و اکثرا دارن به باشگاه برمیگردن، البته میگن که پریرا به ردینگ خواهد رفت، و منصاح هم به یک تیم چمپیونشیپی تا انتهای فصل، قرض داده خواهند شد، ظاهرا بخاطر کم بازی کردن این بازیکنها هستش این قضیه...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
شایعه های خیلی زیادی تو این چند روز از خرید مدافع واسه منچستر میومد، و قضیه جالب این بود که اکثرا غیرقابل انجام بودن، حداقل تا تابستون، مانولاس و بند 36 میلیون یورویی برای خرید، میلنکوویچ که انگار بیخیالش شدن کلا(حتی ظاهرا میخواستن پریرارو در قبالش به فیورنتینا بدن!!)، میلیتائو که قیمت عجیبی داره(42 میلیون پوند)، کولیبالی که انگار باید انتقالش رو حتمی بدونیم در تابستون، اشکرینار که خودم بیشتر از کولیبالی قبولش دارم که اون هم حتما تا تابستون باید منتظرش موند و احتمالا قیمتش از کولیبالی هم بیشتر خواهد بود...
نکته عصبی کننده، بحث به دنبال خرید نبودن باشگاه در پستهای وینگر(البته یه شایعاتی در مورد کاراسکو شده بود که من خیلی از کاراسکوی اتلتیک خوشم میومد) و وینگ بک وحتی هافبک دفاعی(میانی) هستش، ضعف نداشتن هافبک بازیساز هم واقعا یک آفت هستش که تیم رو نابود میتونه بکنه، اگه پوگبا مصدوم بشه، (الان هیچ تیمی تو اروپا وجود نداره که فقط یک هافبک بازیساز داشته باشه تو زمین!!!!!) وقتی نگاه میکنم که یه تیمهایی مثل بارسا و سیتی، سالی 4-3 بازیکن تاپ به تیمشون دارن اضافه میکنن و تیمهای دیگه مثل چلسی و لیورپول هم دست کمی از اینها ندارن، و باشگاه ما فقط داره درجا میزنه و داره هنوز بازیکنهای پیشکسوتش رو به بازی میگیره در پستهایی که اگه ماتیچ یا هررا یا حتی وینگ بکهامون، مصدوم بشن، رسما هیچ بازیکنی نداریم که جاشون بازی بدیم...
وودبیشرف بخاطر چند بازی اخیر از دست فشار طرفدارها، خلاص شده انگار و راحت نشسته کنار گلیزرها، اولین چیزی که بعداز اخراج موران مطرح شد که خیلی هارو خوشحال کرد، اوردن یک مدیر ورزشی بود که وودبیشرف خیلی زود رفت پشت نتایج قایم شد و قضیه منتفی شد بطور کل!!!
با این حساب امیدوارم که جلوی تاتنهام یک نتیجه بد بگیریم که حساب کار دست همه بیاد و خیلی زود جوگیر نشن، اینکه دلمون بخواد جلوی تاتنهام برنده بیرون بیایم یک بحث هستش و اینکه بخوایم دوباره برگردیم به زمان حماقتهای مدیریت و قایم شدنشون پشت نتایج و هنر مربی، یه بحث دیگه هستش...
یه بحث دیگه هم در مورد بازیکنهای قرضی باشگاه هستش که کسایی مثل، منصاح، جوئل پریرا، ویلوک و ... داره چپ و راست فسخ میشه و اکثرا دارن به باشگاه برمیگردن، البته میگن که پریرا به ردینگ خواهد رفت، و منصاح هم به یک تیم چمپیونشیپی تا انتهای فصل، قرض داده خواهند شد، ظاهرا بخاطر کم بازی کردن این بازیکنها هستش این قضیه...

اینتر قطعا اشکرینیار رو نخواهد فروخت این موجود خارق العاده هست، در مورد ماتا رفتم اینستاگرامش چیزی ندیدم اون قسمت متنش رو بذار ببینیم جایزه چیه و کی گرفته، در مورد بازی‌های سختمون هم من منتظر برد نیستم فقط میخوام اوله تیمش رو شجاعانه روانه میدانه کنه و یک بازی زیبا انجام بده اونوقت اگر هم ببازیم هیچکدوم دلخور نمیشیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینتر قطعا اشکرینیار رو نخواهد فروخت این موجود خارق العاده هست، در مورد ماتا رفتم اینستاگرامش چیزی ندیدم اون قسمت متنش رو بذار ببینیم جایزه چیه و کی گرفته، در مورد بازی‌های سختمون هم من منتظر برد نیستم فقط میخوام اوله تیمش رو شجاعانه روانه میدانه کنه و یک بازی زیبا انجام بده اونوقت اگر هم ببازیم هیچکدوم دلخور نمیشیم

نوشته Consejo Superior de deportes ظاهرا چیزی که اینور و اونور خوندم در مورد عملکرد انسان دوستانه هستش، کارهایی که ماتا برای حمایت از دیگران انسانها انجام داده، البته این چیزی که نوشته در لاین اینستاگرام خود باشگاه اعلام شده...
درضمن، بازی مقابل تاتنهام، واسه من یکی، اصلا نتیجش مهم نیست و ترجیح میدم که بازنده باشیم(چون نه میخوام سیتی قهرمان بشه و نه لیورپول :D:D ) اصلا چیزی نگذشته از وقتی تیم در اختیار اوله بوده باشه که بخوایم اوله رو با این بازی بسنجیم، اوله اگه بتونه، باید یقه لیورپول و سیتی رو بگیره، اگه این بازی رو ببازیم به نظر من، سودش خیلی بیشتر از ضررش هستش، حداقلش اینه که خیلی هارو جو نمیگیره و مدیریت نمیره پشت این نتایج اخیر قایم بشه و فجایع چند سال اخیرش رو نمیتونه دیگه قایم کنه و باعث بشه باشگاه از خواب بیدار بشه و یه تکونی داده بشه به نقل و انتقالات و مشخص شدن وضعیت سرمربی باشگاه و مدیر ورزشیش، چیزی که تو این 1 ماه و خورده ای اصلا هیچ خبری ازش بیرون نیومده...:mad:
انگار که بعضی هارو بدجور این جو گرفته، آخر فصل مربی رو که کونته اوردن گذاشتن، اون موقع باید قیافه هارو دید...:general509::general509::general509:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
نوشته Consejo Superior de deportes ظاهرا چیزی که اینور و اونور خوندم در مورد عملکرد انسان دوستانه هستش، کارهایی که ماتا برای حمایت از دیگران انسانها انجام داده، البته این چیزی که نوشته در لاین اینستاگرام خود باشگاه اعلام شده...
درضمن، بازی مقابل تاتنهام، واسه من یکی، اصلا نتیجش مهم نیست و ترجیح میدم که بازنده باشیم(چون نه میخوام سیتی قهرمان بشه و نه لیورپول :D:D ) اصلا چیزی نگذشته از وقتی تیم در اختیار اوله بوده باشه که بخوایم اوله رو با این بازی بسنجیم، اوله اگه بتونه، باید یقه لیورپول و سیتی رو بگیره، اگه این بازی رو ببازیم به نظر من، سودش خیلی بیشتر از ضررش هستش، حداقلش اینه که خیلی هارو جو نمیگیره و مدیریت نمیره پشت این نتایج اخیر قایم بشه و فجایع چند سال اخیرش رو نمیتونه دیگه قایم کنه و باعث بشه باشگاه از خواب بیدار بشه و یه تکونی داده بشه به نقل و انتقالات و مشخص شدن وضعیت سرمربی باشگاه و مدیر ورزشیش، چیزی که تو این 1 ماه و خورده ای اصلا هیچ خبری ازش بیرون نیومده...:mad:
انگار که بعضی هارو بدجور این جو گرفته، آخر فصل مربی رو که کونته اوردن گذاشتن، اون موقع باید قیافه هارو دید...:general509::general509::general509:
consejo superior de deportes این میشه شورای عالی ورزش، با این حال ممکنه حدست درست باشه ماتا تو کارهای بشر دوستانه خیلی دوست داشتنیه و محبوبه، من مثل همیشه دوست دارم ببریم اگر نبردیم هم خوب بازی کنیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب گوساله یه مصاحبه کرده و خودش رو با فرگوسن مقایسه کرده، دلم نمیخواد شر و ورهاش اینجا بزارم، ولی واسه اینکه بفهمید چه گوسفندی بوده و هست، بهتره که این رو بخونید:
من مربی بسیار جوانی هستم. سالیان سال است در فوتبال فعالیت می‌کنم اما من ۵۵ ساله هستم، نه ۷۵ ساله. ظرف دو سال، قهرمان رقابتی اروپایی شدم و این کار ۲۰ سال زمان نبرد. من طی دو سال قهرمان یک لیگ کاپ شدم، نه ۲۰ سال. طی شش ماه نایب قهرمان لیگ برتر شدم، نه شش سال. همین چند ماه قبل برای دومین بار به فینال جام حذفی راه پیدا کردم و از این ماجرا سالیان سال نمی‌گذرد.
قبل از اومدن بزخال، گفتم که بزخال چجوری هستش و تا ابد، باید منتظر شر و ورهاش در مورد باشگاه باشیم، با اطمینان موقع اومدن موران هم همین حرف رو زدم و گفتم از بزخال هم بدتره، الان هم خودش رو اثبات کرد(تو چند روز اول اخراجش، چقدر واسم عجیب بود که برعلیه کسی در باشگاه مصاحبه نکرده بود و فکر کردم که واقعا عوض شده در منچستر، ولی واسم مشخص شد که همون آشغال همیشگی هستش)
بابت چنین حرفی، باید از اونجاش آویزونش کنن، آخه حیوون تو کی هستی که بخوای خودت رو با فرگوسن مقایسه کنی، تو تیم ته جدولی تحویل گرفتی، یا تیمی که واست همه کار کرد و رکورد نقل و انتقالاتی دنیارو زد، آخرش اونقدر فجاعت به بار اوردی که حتی طرفدارهات هم الان از اوردن اسمت، شرمنده میشن!!:general211::general211:
مثلا قرار بود دیگه اسم این گوساله رو اینجا نیاریم...:mad::mad::mad:
درضمن پوچتینو یه مصاحبه کرده و گفته که در بازی فینال 99 در ورزشگاه بوده و با گل اوله به شدت خوشحال شده و بالا و پایین پریده، به قول خودش بی طرف بوده، ولی واسش خاطرات شیرینی رو داشته اون گل...:D:D:D
هی میگم که این پوچتینو داره سر و گوش و دمش رو میجنبونه واسه منچستر، نگید نه...:p
در کل، من نمیخوام بگم که اوله بهتره یا پوچتینو، ولی از نظر من، اوله تا ثابت کردن خودش، مسیر خیلی طولانی داره و پوچتینو، کسی بوده که در دو تیم قبلیش(سوتون که تقریبا بهترین ستاره های فعلی EPL همه از اون تیم اومدن و تاتنهام که وضعیتش مشخصه)، به شدت با فلسفه منچستر مچ بوده(استعدادیابی، بازیکنسازی، بازی زیبا و نتایج عالی)، و خودش رو اثبات کرده در 4-3 سال اخیر، اینکه بگیم تا حالا جام نبرده و اینجور حرفا، شما باید به باشگاهشون یه نگاه بندازید که تاتنهام هیچ وقت برای قهرمانی در لیگ، بسته نمیشده و هیچ جوره، نمیتونید بیاید هزینه های تیمهای بزرگ EPL رو با تاتنهام مقایسه کنید، حتی دو فصل پیش هم تا 3-4 هفته مونده به پایان فصل، امید اول قهرمانی بودن که ...
در کل، من میدونم بدجور منچستری ها(مخصوصا بچه های اینجا) علاقه پیدا کردن به اوله، ولی باید واقع بین باشید و دوباره، دچار اشتباه نشید، همونجوری که فصل اول موران و ابتدای فصل دوم موران، این همه دچار اشتباه شده بودیم...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
الان داشتم بازی نیکولاس پپه رو نگاه میکردم، چند وقت پیش هم داشتم اتفاقی یه خلاصه بازی از لیل میدیدم، واسم خیلی سواله که چرا تا الان ما نخریدیمش، یا واسش تو اروپا جنگ راه نیوفتاده تا الان!!!!!
قشنگ واسه خودش یه دمبله چپ پا هستش!!!! یعنی رسما میتونه گزینه وینگری که ما احتیاج داریم، باشه، 23 سال هم بیشتر نداره!!! به نظرم شرف میتونه داشته باشه به کسایی مثل مالکوم و کاستا، خیلی عجیبه که فعلا اسمی ازش نمیاد به نظرم یه جواهر هستش، واسش تو اروپا مثل دمبله میتونه یک جنگ اتفاق بیوفته...
آمار فصلش رو هم چک بکنیم، فوق العاده بوده، در لیگ فرانسه، از نیمار هم آمار بهتری داره...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
الان داشتم بازی نیکولاس پپه رو نگاه میکردم، چند وقت پیش هم داشتم اتفاقی یه خلاصه بازی از لیل میدیدم، واسم خیلی سواله که چرا تا الان ما نخریدیمش، یا واسش تو اروپا جنگ راه نیوفتاده تا الان!!!!!
قشنگ واسه خودش یه دمبله چپ پا هستش!!!! یعنی رسما میتونه گزینه وینگری که ما احتیاج داریم، باشه، 23 سال هم بیشتر نداره!!! به نظرم شرف میتونه داشته باشه به کسایی مثل مالکوم و کاستا، خیلی عجیبه که فعلا اسمی ازش نمیاد به نظرم یه جواهر هستش، واسش تو اروپا مثل دمبله میتونه یک جنگ اتفاق بیوفته...
آمار فصلش رو هم چک بکنیم، فوق العاده بوده، در لیگ فرانسه، از نیمار هم آمار بهتری داره...
واقعاً جواهره و از گزینه های بارسا هم بوده این چند ماه و مرتب لینک شده.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گل یه خبر کار کرده و گفته مذاکرات نیمار و بارسا ادامه داره و بارسا برای تامین مبلغ برگشت نیمار میخواد کوتینیو رو به فروش برسونه، اون شایعه کوتینیو و منچستر تابستون داغتر خواهد شد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
احتمالاً برای این این حرکتی مه شروع کرد یه درصدی از حقوقشو برای خیریه بده و کلی ها هم همراهیش کردن بوده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعاً جواهره و از گزینه های بارسا هم بوده این چند ماه و مرتب لینک شده.
زرشک، بازیکن موند تو دنیای فوتبال که بارسا نخریده باشه؟؟؟ یا دست روش نگذاشته باشه؟؟؟o_Oo_Oo_O
ایراد نداره، دمبله رو بده ما(با قیمت معقولانه مثلا 100-90تا)، پپه رو بخره...
گل یه خبر کار کرده و گفته مذاکرات نیمار و بارسا ادامه داره و بارسا برای تامین مبلغ برگشت نیمار میخواد کوتینیو رو به فروش برسونه، اون شایعه کوتینیو و منچستر تابستون داغتر خواهد شد.

به شخصه، دمبله رو ترجیح میدم، چون هم جوونتره و هم پست وینگر رو بهتر ساپورت میکنه، دو پا هم هست، کوتینیو فقط میتونه بحث بازیسازیش و البته اینکه در EPL بازی کرده به درد بخوره، ولی حاشیه زیاد میشه واسش، البته همه اینها در صورتی هستش که سانچز خودش رو بالا نکشه و وضعیتش رو بهتر نکنه، اگه سانچز بتونه به اوج برگرده که دیگه احتیاجی به کسی مثل کوتینیو نداریم...
احتمالاً برای این این حرکتی مه شروع کرد یه درصدی از حقوقشو برای خیریه بده و کلی ها هم همراهیش کردن بوده
احتمالا...
حرکات خیرخواهانه زیادی داشت تو این چند سال، کلا یه چیزی که در منچستر بهش اهمیت داده میشه، اینه که باشگاه، فقط یه باشگاه فوتبال نیست و یه جوری خودشون رو قسمتی از مردم شهر منچستر میدونن، خوب بالاخره ارتباط خوب برقرار کردن با طرفدارها، خیلی اهمیت داره...
امسال عکسهاش رو کار نکردیم، بحث رفتن به دیدن بیماران خاص و طرفدارها در هنگام کریسمس و حتی روزهایی که هیچ مناسبتی ندارن، جزو چیزهایی هستش که در منچستر اصلا به عقب نمیوفته...
این هم آخرین چشمک زدن های پوچتینو::p:general304:;)
"بازگشت سرالکس فرگوسن به تمرینات منچستریونایتد خبر فوق العاده ای است زیرا فرگوسن، معنای فوتبال و خود فوتبال است. سولسشر با این کار، حرکتی هوشمندانه انجام داد. وقتی فرگوسن بیمار بود، برایش آرزوی سلامتی و بهترین ها را داشتم. نمی توانم احترامی که برای او قائلم را انکار کنم. فرگوسن فردی الهام بخش است و یکی از افرادی است که همیشه او را بسیار تحسین کرده ام. در سال 2016، یک ناهار دلچسب را با یکدیگر صرف کردیم و از آن زمان، رابطه خوبی با یکدیگر داریم. حضور فرگوسن به منچستریونایتد انرژی زیادی می دهد زیرا او بهترین مربی تاریخ فوتبال است و به نوعی، دایره المعارف فوتبال به شمار می رود"
داره یه کار دیگه میکنه که از چشمک زدن رد شده...:p:D

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب آرسنال در خانه وستهم با یک گل شکست خورد و این یک فرصت هست که در صورت برد در یک بازی سخت خارج از خانه مقابل تاتنهام خودمون رو هم امتیازشون کنیم[emoji1319]

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لعنت به لوزرسیما، به جای بازی تاتنهام منچستر، بازی ترکمنستان و ازبکستان میخواد پخش بشه...
واقعا گریه آوره...
شایعات میگه که قرارداد والنسیا تمدید نمیشه و اون هم قصد داره به اینتر بره، آیا جایگزین واسش داریم؟؟؟
درضمن اخبار چندش آور بعدی، اینه گرت سوثگیت هم تبدیل به گزینه اصلی سرمربیگری منچستر شده!!!!
انگار که Cheapskate ها حاضر نیستن که 50 میلیون واسه پوچتینو پرداخت کنن(چیزی که مشخص بود) اما چقدر فاجعه شده که سوثگیت شده گزینه اصلی مربیگری منچستر!!!

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بچه ها بازی رو از کجا میبینین آنلاین؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لعنت به لوزرسیما، به جای بازی تاتنهام منچستر، بازی ترکمنستان و ازبکستان میخواد پخش بشه...
واقعا گریه آوره...
شایعات میگه که قرارداد والنسیا تمدید نمیشه و اون هم قصد داره به اینتر بره، آیا جایگزین واسش داریم؟؟؟
درضمن اخبار چندش آور بعدی، اینه گرت سوثگیت هم تبدیل به گزینه اصلی سرمربیگری منچستر شده!!!!
انگار که Cheapskate ها حاضر نیستن که 50 میلیون واسه پوچتینو پرداخت کنن(چیزی که مشخص بود) اما چقدر فاجعه شده که سوثگیت شده گزینه اصلی مربیگری منچستر!!!

بعید میدونم همچین خریتی بکنند. یعنی واقعا ممکنه همچین خریتی بکنند ؟ اگه این بابا رو بکنن سرمربی من که کلا بی خیال منچستر میشم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تو این ساب ردیت معمولا لینک های خوبی با کیفیت های مختلف پیدا می شه:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams
تاپیکش نزدیک زمان بازی باز می شه. فقط معمولا بیت ریت ها بالاست و حجم زیادی مصرف می شه.
من خوشبختانه یا متاسفانه الان سالهاست ایران نیستم بنابراین حجم برام مهم نیست..مرسی بابت لینک...
به اندازه یک فینال استرس دارم نمیدونم چرا! میرم پابلیک ویو!

Last edited:
بالا