خوب محمد جان، یه نگاه کن در 6 فصل اخیر چه وضعیتی داشتیم؟؟
واقعا فکر میکنی که وضعیتمون بهتر از میلان بوده؟؟؟ میلان، نه سرمایه و نه تعداد طرفدارهاش قابل مقایسه بود با منچستر(منظورم بیشتر بحث اقتصادی هستش)، اگه ما هنوز سرپا هستیم، دلیلش فقط اون اعتبار و قدرتی بوده که زمان فرگوسن کسب کردیم و یه نگاه کن که هر سری که مربی جدید میاریم، در نهایتش میرسیم به افت بیشتر...
لیورپول رو مقایسه کنیم؟ واقعا دنبال 30 سال دوری از قهرمانی هستی؟؟؟ لیورپول هم مربی درست رو اورد واسه تیمش، و صاحب باشگاهشون هم شروع کرد به خرج های آنچنانی
درست برای سرمربیشون، بعداز 30 سال!!!
سیتی همین کار رو کرد، مدیر ورزشی درست اوردن، سرمایه گذاری کردن و چند ساله به قدرت اول فوتبال انگلیس تبدیل شدن، در مقایسه؟؟؟
چرا خودمون رو گول میزنیم، چرا باید انتظارات پایین باشه، باشگاه تبدیل شده به دکان گلیزرها و وودبیشرف، قبلا هم گفته بودم، آیا فکر میکنی که چند سال دیگه همچین روالی رو میتونیم ادامه بدیم، 2 فصل پیش بود که برای فصل اول مربیگری موران نتونسته بودیم سهمیه UCL رو بگیریم، باشگاه یه چیزی حدود 50 میلیون از حق اسپانسرینگش رو دریافت نکرد، فکر میکنی که اگه سهمیه نگیریم این فصل، آیا اسپانسرها، واسه خودشیرینی میان و هزینه های باشگاه رو پرداخت میکنن؟؟؟ نه مثل همون فسخ قرارداد با AON(اگه درست یادم باشه)، باید منتظر فسخ قرارداد آدیداس هم باشیم، فکر نمیکنم که اسپانسر بزرگی پیدا کنیم بعداز اون...
به نظرت ما سرمایه کمتری داریم نسبت به شیخ های نفتی؟؟؟ انگار که پردرآمدترین هستیم، گلیزرها، اصلا آدمهای بیچاره یا بدبختی نیستن، خیلی هم پولدار هستن، ولی تو این 6 سال تا حالا در راه درست قدمی برداشتن؟؟؟ عمرا...
درضمن اون قضیه بن سلمان هم کاملا رد شده، البته میگن که وودبیشرف رفته بوده اونجا تا سرمایه گذار و اسپانسر، پیدا کنه واسه باشگاه...
بماند، کلا جالبه که جبهه گیری شده، قبلا هم گفتم، من اصلا کاری به سولسشر ندارم، دارم از وضعیت مدیریت باشگاه خسته میشم دیگه...
اومدن سولسشر هم یه موردی شده برای ادامه کار گلیزرها و وودبیشرف...
واسه من حرکت اون طرفدارهایی که با لباس شارپ تو ورزشگاه نشسته بودن تو بازی دیشب، اهمیت خیلی بیشتری از هر چیزی داشتن:
مشاهده پیوست 1114616