• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب بازی که مساوی شد، موقعیتهای بیشتری داشتیم و لیورپول هم اصلا موقعیت نداشت...
ولی با این وضعیتی که تیم واسش پیش اومد، میشه گفت که نتیجه بدی نبود، ولی باز هم امتیاز از دست دادیم و احتمالا تا رده ششم جدول پایین میایم...:(
حالا ببینیم که چجوری وودبیشرف و گلیزرها، برنامشون رو میچینن، تیمی که بازیکن فیکس هم نداره دیگه بزاره تو زمین..:general211:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
منظورم اسمالینگ بود که واسه موقعیت به این خوبی، توپ رو نگاه میکنه!!!!!
میشد برنده شد اگر جای لوکاکو و سانچز دو تا بازیکن سرحال و فعال تر حضور داشتند ولی با این بضاعت و اتفاقاتی که رخ داد نتیجه خوب بود...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نمیدونم بین ۲ نیمه اوله به بازیکنا چی گفت ولی از این رو به اون رو شد تیم نیمه دوم
خیلی خوب بودیم، واقعا هم باید میبردیم، بی دقتی و بدشانسی کار دستمون داد
بیشترین پیشرفتی که من به شخصه دیدم لیندلوف بوده، واقعا عالی شده، اگر حال داشتید برید اون پست قدیمیمو سال اولی ک لیندلوف گند زده بود گفتم فصل دیگه کاملا ممکنه بترکونه رو ببینید :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمیدونم بین ۲ نیمه اوله به بازیکنا چی گفت ولی از این رو به اون رو شد تیم نیمه دوم
خیلی خوب بودیم، واقعا هم باید میبردیم، بی دقتی و بدشانسی کار دستمون داد
بیشترین پیشرفتی که من به شخصه دیدم لیندلوف بوده، واقعا عالی شده، اگر حال داشتید برید اون پست قدیمیمو سال اولی ک لیندلوف گند زده بود گفتم فصل دیگه کاملا ممکنه بترکونه رو ببینید :D
فکر نمیکنم که بحث فقط عادت کردنش بوده باشه، بحث مربی جدید و روحیه خیلی بیشتر میتونسته تاثیر داشته باشه، الان بازی شاو هم واسم خیلی قابل تحمل تر شده جدیدا، اگه بتونه کمی تو حرکات تهاجمی تیم، بیشتر شرکت بکنه، دیگه نیازی به وینگ بک چپ نخواهیم داشت...
لیندلوف واقعا جای ثابت واسه خودش دست و پا کرده، بایی به احتمال زیاد، از تیم جدا میشه آخر فصل، اگه نخوان نگهش دارن واسه نیمکت...
فکر میکنم که اونقدر دیگه نیازی نداشته باشیم به مدافع میانی، با این عملکرد لیندلوف و اسمالینگ، ظاهرا ترکیب خیلی خوبی تشکیل دادن، ولی فکر میکنم که داشتن یه مدافع مثل اشکرینیار، بعنوان **** خط دفاعی، خیلی مهم هستش...
وسط زمین اصلا هافبک نداریم، پریرا و مک تامینی در حدی نیستن، هررا هم هر از چند گاهی مصدوم میشه، ماتیچ چه اتفاقی واسش افتاده بود امروز؟؟؟؟
واقعا وسط زمین خیلی کمبود بازیکن داریم!!! باید به فکر خرید یکی دوتا وینگر هم باشیم، لوکاکو اصلا وینگر نمیتونه بازی بکنه و به قول گزارشگر هم که کاملا درست میگفت، از دقیقه 50 به بعد اصلا نمیتونست تو زمین بدوه و بقیه بازی هم که هیچ خیری نداشت، سانچز هم که دیگه رسما تعطیل شده، فقط میمونه مارسیال و رشفورد و لینگارد، از بازیکنهای اون جلوی ما!!!!!
یعنی کلا یه تیم به 3 بازیکن اون جلو متکی باشه؟؟؟ خیلی خیلی ضعیف هستش اینجوری...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فکر نمیکنم که بحث فقط عادت کردنش بوده باشه، بحث مربی جدید و روحیه خیلی بیشتر میتونسته تاثیر داشته باشه، الان بازی شاو هم واسم خیلی قابل تحمل تر شده جدیدا، اگه بتونه کمی تو حرکات تهاجمی تیم، بیشتر شرکت بکنه، دیگه نیازی به وینگ بک چپ نخواهیم داشت...
لیندلوف واقعا جای ثابت واسه خودش دست و پا کرده، بایی به احتمال زیاد، از تیم جدا میشه آخر فصل، اگه نخوان نگهش دارن واسه نیمکت...
فکر میکنم که اونقدر دیگه نیازی نداشته باشیم به مدافع میانی، با این عملکرد لیندلوف و اسمالینگ، ظاهرا ترکیب خیلی خوبی تشکیل دادن، ولی فکر میکنم که داشتن یه مدافع مثل اشکرینیار، بعنوان **** خط دفاعی، خیلی مهم هستش...
وسط زمین اصلا هافبک نداریم، پریرا و مک تامینی در حدی نیستن، هررا هم هر از چند گاهی مصدوم میشه، ماتیچ چه اتفاقی واسش افتاده بود امروز؟؟؟؟
واقعا وسط زمین خیلی کمبود بازیکن داریم!!! باید به فکر خرید یکی دوتا وینگر هم باشیم، لوکاکو اصلا وینگر نمیتونه بازی بکنه و به قول گزارشگر هم که کاملا درست میگفت، از دقیقه 50 به بعد اصلا نمیتونست تو زمین بدوه و بقیه بازی هم که هیچ خیری نداشت، سانچز هم که دیگه رسما تعطیل شده، فقط میمونه مارسیال و رشفورد و لینگارد، از بازیکنهای اون جلوی ما!!!!!
یعنی کلا یه تیم به 3 بازیکن اون جلو متکی باشه؟؟؟ خیلی خیلی ضعیف هستش اینجوری...
قطعا خرید خواهیم داشت،
واسه من مهمترین نکته بازی تغییر روند بازی تو نیمه دوم بود، تا الان به جز بازی پی اس جی و تا حدی هم تاتنهام به نظرم عملکرد اوله فراتر از انتظار بوده
لیندلوف رو باهات موافقم ولی به اسمال اعتماد کردن همانا و تو حساس ترین مواقع سر تیم بر باد رفتن همان:general304:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قطعا خرید خواهیم داشت،
واسه من مهمترین نکته بازی تغییر روند بازی تو نیمه دوم بود، تا الان به جز بازی پی اس جی و تا حدی هم تاتنهام به نظرم عملکرد اوله فراتر از انتظار بوده
لیندلوف رو باهات موافقم ولی به اسمال اعتماد کردن همانا و تو حساس ترین مواقع سر تیم بر باد رفتن همان:general304:
شاید، شاید بشه بهش اطمینان کرد سر قدرت سر زدنش، ولی خوب قبول دارم که فرط دادنش هم احتمالش زیاده...
آخر فصل، روخو از تیم جدا میشه، بایی هم احتمالش زیاد هستش که جدا بشه، چون جدیدا هم چند مصاحبه کرده و گفته که روحیه خوبی نداره در منچستر و یه جورایی داره ساز جدایی میزنه...(گور باباش)
حداقل باید یکی دوتا مدافع میانی اضافه کنیم، اگه فقط این خروجی هارو حساب کنیم...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو ندیدم
اما با این مصدومیت ها و تعویض های اجباری در نیمه اول
با وجود اینکه گل زدیم اما مردود اعلام شده
و اینکه دخه آ بازیکن بیکار بوده
از اوله راضی هستم

فراموش نکردم مورینیو تو همین زمین به تاتنهام ۳ ۰ باخت

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واسم سوال هستش که چرا دنبال این یوویچ نیستیم!!!
این فصل که فوق العاده بوده...
به نظرم میتونه حداقل مهاجم یا پشت مهاجم بازی بکنه و مارو از دست سانچز خلاص بکنه...
درضمن یک چیز خیلی مهم رو فراموش کردم بگم، صدمین کلین شیت دخیا در منچستر در EPL:
img_20190224_195846_844.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شنیدم سانچز باز هم ضعیف ظاهر شده
به نظرم دیگه فایده نداره
آخر فصل رد کننش بره

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
منم تا حدودی بازیو تونستم ببینم
بعد شش سال به صورت کامل بازی کلاسیک بچه های فرگی در بازی مشخصه.
تا اینجای کار همه چیز خوب پیش رفته و به شخصه من به اوله (رییس جدید) خیلی امیدوارم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالبه که اوله مصاحبه کرده و گفته که از مک تامینی خیلی راضی هستش و یک فلچر جدید داره میبینه ازش!!! نمیدونم که خوشحال باشم یا ناراحت!!!! چون بزرگترین دلیل ناکامی های بزرگ فرگوسن، همین بازیکنهای سطح پایینی بود که در بازی های مهم، هیچ کاری واسه تیم نمیتونستن بکنن، یعنی میخوایم با مک تامینی سر کنیم از این به بعد؟؟؟:general505:
البته باید تعریف کنم از مک تامینی که با این سنش، دیروز بهمراه پریرا، وظایف دفاعی خودشون رو خوب انجام دادن و روی خط هافبک لیورپول پرس خوبی انجام میدادن، ولی خوب قضیه اینه که خط هافبک فقط قرار نیست تو زمین، پرس بکنه، کنترل توپ و شوت و بازیسازی، از این دوتا بازیکن، صفر بود!!!:general710: واسه فرد چه اتفاقی افتاده که سولسشر حتی در این وضعیت هم بهش بازی نمیده؟؟؟
فقط خبر بد دارم واستون، کسایی که ناراحتی قلبی دارن، این پست رو نخونن...:(
ماتیچ مصدوم شده و طوری که مشخص شده، میگن حداقل 1 ماه دور از بازی خواهد بود!!!
هررا هم مصدومیت قدیمیش دوباره نشون داده خودش رو و اگه اوت کنه، ممکنه تا آخر فصل، بازی هارو از دست بده...
لینگارد، مارسیال و ماتا هم وضعیتشون مشخص نیست!!(البته وضعیت هررا هم دقیقا مشخص نیست)
در مورد بازی دیروز، نیمه اول خوبی نداشتیم و لیورپول مسلط بر بازی بود(فقط توپ رو در اختیار داشتن)، ولی نیمه دوم، تیم خیلی بهتر شد و قشنگ اون روحیه برنده شدن دوران فرگوسن رو میشد در تیم دید، واقعا اگه به جای لوکاکو و سانچز و پریرا و حتی مک تامینی، بازیکنهای درستی میداشتیم تو زمین که عرضه داشته باشن و البته اگه رشفورد هم مصدوم نبود، شک نداشتم که میتونستیم برنده از زمین بیرون بیایم، ولی حیف که از یکی دوتا موقعیت خیلی خوبمون استفاده نکردیم، لیورپول خیلی خوش شانس بود که تو این وضعیت پر از مصدوم تیم، به ما خورد...
تو این وضعیت،اگه فرض کنیم پوگبا هم مصدوم بشه، دیگه سولسشر باید خودش لباس بپوشه بره تو زمین،(تازه اگه رشفورد مصدوم نشده باشه)، فعلا که وارد بحران شدید مصدومیت شدیم، ببینیم که با این بازیکنهای افتضاح باقی مونده، سولسشر میتونه معجزه کنه...
درضمن تو جدول هم سقوط کردیم به رده ششم(به احتمال زیاد)، سهمیه گرفتن، خیلی خیلی سخت شد، چون تنها بازی های سخت آرسنال جلوی ما و تاتنهام هستش و هر جوری حساب میکنم، میبینم که تیمشون میتونه از بازی های باقیموندشون، 100 درصد امتیازات رو بگیره...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جالبه که اوله مصاحبه کرده و گفته که از مک تامینی خیلی راضی هستش و یک فلچر جدید داره میبینه ازش!!! نمیدونم که خوشحال باشم یا ناراحت!!!! چون بزرگترین دلیل ناکامی های بزرگ فرگوسن، همین بازیکنهای سطح پایینی بود که در بازی های مهم، هیچ کاری واسه تیم نمیتونستن بکنن، یعنی میخوایم با مک تامینی سر کنیم از این به بعد؟؟؟:general505:
البته باید تعریف کنم از مک تامینی که با این سنش، دیروز بهمراه پریرا، وظایف دفاعی خودشون رو خوب انجام دادن و روی خط هافبک لیورپول پرس خوبی انجام میدادن، ولی خوب قضیه اینه که خط هافبک فقط قرار نیست تو زمین، پرس بکنه، کنترل توپ و شوت و بازیسازی، از این دوتا بازیکن، صفر بود!!!:general710: واسه فرد چه اتفاقی افتاده که سولسشر حتی در این وضعیت هم بهش بازی نمیده؟؟؟
فقط خبر بد دارم واستون، کسایی که ناراحتی قلبی دارن، این پست رو نخونن...:(
ماتیچ مصدوم شده و طوری که مشخص شده، میگن حداقل 1 ماه دور از بازی خواهد بود!!!
هررا هم مصدومیت قدیمیش دوباره نشون داده خودش رو و اگه اوت کنه، ممکنه تا آخر فصل، بازی هارو از دست بده...
لینگارد، مارسیال و ماتا هم وضعیتشون مشخص نیست!!(البته وضعیت هررا هم دقیقا مشخص نیست)
در مورد بازی دیروز، نیمه اول خوبی نداشتیم و لیورپول مسلط بر بازی بود(فقط توپ رو در اختیار داشتن)، ولی نیمه دوم، تیم خیلی بهتر شد و قشنگ اون روحیه برنده شدن دوران فرگوسن رو میشد در تیم دید، واقعا اگه به جای لوکاکو و سانچز و پریرا و حتی مک تامینی، بازیکنهای درستی میداشتیم تو زمین که عرضه داشته باشن و البته اگه رشفورد هم مصدوم نبود، شک نداشتم که میتونستیم برنده از زمین بیرون بیایم، ولی حیف که از یکی دوتا موقعیت خیلی خوبمون استفاده نکردیم، لیورپول خیلی خوش شانس بود که تو این وضعیت پر از مصدوم تیم، به ما خورد...
تو این وضعیت،اگه فرض کنیم پوگبا هم مصدوم بشه، دیگه سولسشر باید خودش لباس بپوشه بره تو زمین،(تازه اگه رشفورد مصدوم نشده باشه)، فعلا که وارد بحران شدید مصدومیت شدیم، ببینیم که با این بازیکنهای افتضاح باقی مونده، سولسشر میتونه معجزه کنه...
درضمن تو جدول هم سقوط کردیم به رده ششم(به احتمال زیاد)، سهمیه گرفتن، خیلی خیلی سخت شد، چون تنها بازی های سخت آرسنال جلوی ما و تاتنهام هستش و هر جوری حساب میکنم، میبینم که تیمشون میتونه از بازی های باقیموندشون، 100 درصد امتیازات رو بگیره...
از این دید بهش نگا نکن میلاد
تیم الان کلی مصدوم داره خودت گفتی و ناچاریم با همین جوونا ادامه بدیم فصلو
اتفاقا این حرفای اوله خیلی روحیه میده بهشون و اعتماد به نفسشونو میبره بالا تو این مقطع
وگرنه قطعا اوله هم میدونه تیمش نیاز به تقویت داره خیلی جاها، ولی به بهترین شکلی ک میشه داره مدیریت میکنه وضعیتو

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از این دید بهش نگا نکن میلاد
تیم الان کلی مصدوم داره خودت گفتی و ناچاریم با همین جوونا ادامه بدیم فصلو
اتفاقا این حرفای اوله خیلی روحیه میده بهشون و اعتماد به نفسشونو میبره بالا تو این مقطع
وگرنه قطعا اوله هم میدونه تیمش نیاز به تقویت داره خیلی جاها، ولی به بهترین شکلی ک میشه داره مدیریت میکنه وضعیتو
شاید قصدش روحیه دادن بوده باشه، ولی اگه آخر فصل نتیجه نگیره، این حرفها، همه برعلیهش استفاده میشه...
تو مهمترین برهه فصل هستیم، تقریبا 40-50 درصد ترکیب مورد نیاز تیم، مصدوم شده، بقیه اونایی هم که موندن در حد تیم نیستن، وضعیت خیلی افتضاحی هستش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان نخونن، فقط خبر بد هستش...:(
بیمارستان منچستر اونقدر پر شده که ظاهرا نصف تخت هارو تو کرینگتون گذاشتن واسه مصدومهای منچستر...
با کوچیکه شروع میکنیم، رشفورد بخاطر وحشیگری هندرسون از قوزک پا مصدوم شده، ولی به زودی(احتمالا از بازی بعدی تیم) به ترکیب برمیگرده، لینگارد و ماتا و هررا مصدومیت همسترینگ دارن و حدودا 1 ماه مصدوم هستن، مارسیال 4-3 هفته مصدوم خواهد بود مثل جونز(حداقل میشه گفت که این یکیش میتونه خبر خوب باشه)، ماتیچ و دارمین و والنسیا هم 4-3 هفته مصدوم خواهند بود!!!!
روخو که با بیمارستان منچستر قرارداد داره و دائم المصدوم هستش و فکر میکنم که تنها بازیکنهایی که برای سولسشر میمونه برای بازی های بسیار مهم مقابل آرسنال و PSG و چند بازی دیگه در لیگ(خدارو شکر که بازی با سیتی عقب افتاده)، اینها هستن:
اسمالینگ، بایی، لیندلوف، یانگ، شاو، دالو
پوگیا، فرد، پریرا، مک تامینی
و خنده دار تر این که تنها بازیکنهای تهاجمی تیم، سانچز و لوکاکو هستن!!!
تقریبا این ترکیب ما در این بازی ها هستش:
45.JPG
البته ممکنه که رشفورد به بازی با آرسنال برسه!!
اوله مصاحبه کرده و گفته که لوکاکو و سانچز فرصت دارن که خودشون رو نشون بدن، یا بهتر بگیم که آخرین فرصتشون هستش که اگه چیزی نشون ندن، چانگ، گارنر و گومز، جاشون رو میگیرن و آخر فصل باید به فکر تیم جدید باشن...
خنده داره که میسون گرینوود هم که ستاره خط حمله مون هستش در تیم پایه، مصدوم هستش و الان که بهترین فرصت میتونست واسش باشه که به ترکیب اصلی بیاد و چند بازی بکنه، اون هم مصدوم شده تا 1 ماه آینده...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
چیزی که منو خوشحال می کنه اینه که رئییس جدید حداقلش با دل و جرات حرف می زنه و عمل می کنه.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم بچه های آکادمی خوش بدرخشن
فراموش نکنیم رشفورد خودش از آکادمی اومد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ESPN یه خبر زده که منچستر و رئال به دنبال خرید ژوائو فلیکس بنفیکا هستن!!!
خبر خیلی جدی هم به نظر میرسه، این بچه 19 ساله و خوش استیل، آمار عجیبی داره امسال و خیلی طرفدار پیدا کرده، ولی از اون عجیب مبلغ فسخ قراردادش هستش که 120 میلیون هستش که این تابستون قابل فعال شدن هستش!!!!
ترکیب هم که اعلام شده، مشخصا چیز غیرعادی در ترکیب نیست، جز اینکه دالو احتمالا به عنوان وینگر تو ترکیب قرار گرفته در کنار لوکاکو و سانچز و فرد به جای پریرا در زمین هستش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گل توسط لوکاکو...
روی حرکت انفرادی شاو و موقعیت شناسی لوکاکو...
خیلی جالبه، دارم بازی رو از آنتن میبینم، ولی همزمان، ال کلاسیکو رو هم دارم میبینم، فردوسی پور گفت که منچستر به گل رسیده، ولی بازی رو از آنتن داشتم نگاه میکردم، شاید 3-4 دقیقه طول کشید که منچستر گل رو زد!!!o_O

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
حرکت عااااالی شا و ضربه عالی لوکاکو :cool::cool::cool:
اولین ضربه لوکاکو که من تو ذهنم هست با دقت و سر بالا زد همون جایی که باید می زد. البته با توجه به این که با پای راست زد می شه در نظر گرفت که از دستش در رفته :general107:

و چه شانسی اوردیم که بلافاصله نخوردیم!!

در کل خوب بازی نمی کنیم. انتظار بیشتری هم نداشتیم با این وضع مصدوم ها
فرد چرا این قدر بد شده؟ اول های فصل هم خوب نبود ولی دیگه الان تو این 20-25 دقیقه ای که من دیدم خیییلی بده!

بالا