جالبه که اوله مصاحبه کرده و گفته که از مک تامینی خیلی راضی هستش و یک فلچر جدید داره میبینه ازش!!! نمیدونم که خوشحال باشم یا ناراحت!!!! چون بزرگترین دلیل ناکامی های بزرگ فرگوسن، همین بازیکنهای سطح پایینی بود که در بازی های مهم، هیچ کاری واسه تیم نمیتونستن بکنن، یعنی میخوایم با مک تامینی سر کنیم از این به بعد؟؟؟:general505:
البته باید تعریف کنم از مک تامینی که با این سنش، دیروز بهمراه پریرا، وظایف دفاعی خودشون رو خوب انجام دادن و روی خط هافبک لیورپول پرس خوبی انجام میدادن، ولی خوب قضیه اینه که خط هافبک فقط قرار نیست تو زمین، پرس بکنه، کنترل توپ و شوت و بازیسازی، از این دوتا بازیکن، صفر بود!!!:general710: واسه فرد چه اتفاقی افتاده که سولسشر حتی در این وضعیت هم بهش بازی نمیده؟؟؟
فقط خبر بد دارم واستون، کسایی که ناراحتی قلبی دارن، این پست رو نخونن...
ماتیچ مصدوم شده و طوری که مشخص شده، میگن حداقل 1 ماه دور از بازی خواهد بود!!!
هررا هم مصدومیت قدیمیش دوباره نشون داده خودش رو و اگه اوت کنه، ممکنه تا آخر فصل، بازی هارو از دست بده...
لینگارد، مارسیال و ماتا هم وضعیتشون مشخص نیست!!(البته وضعیت هررا هم دقیقا مشخص نیست)
در مورد بازی دیروز، نیمه اول خوبی نداشتیم و لیورپول مسلط بر بازی بود(فقط توپ رو در اختیار داشتن)، ولی نیمه دوم، تیم خیلی بهتر شد و قشنگ اون روحیه برنده شدن دوران فرگوسن رو میشد در تیم دید، واقعا اگه به جای لوکاکو و سانچز و پریرا و حتی مک تامینی، بازیکنهای درستی میداشتیم تو زمین که عرضه داشته باشن و البته اگه رشفورد هم مصدوم نبود، شک نداشتم که میتونستیم برنده از زمین بیرون بیایم، ولی حیف که از یکی دوتا موقعیت خیلی خوبمون استفاده نکردیم، لیورپول خیلی خوش شانس بود که تو این وضعیت پر از مصدوم تیم، به ما خورد...
تو این وضعیت،اگه فرض کنیم پوگبا هم مصدوم بشه، دیگه سولسشر باید خودش لباس بپوشه بره تو زمین،(تازه اگه رشفورد مصدوم نشده باشه)، فعلا که وارد بحران شدید مصدومیت شدیم، ببینیم که با این بازیکنهای افتضاح باقی مونده، سولسشر میتونه معجزه کنه...
درضمن تو جدول هم سقوط کردیم به رده ششم(به احتمال زیاد)، سهمیه گرفتن، خیلی خیلی سخت شد، چون تنها بازی های سخت آرسنال جلوی ما و تاتنهام هستش و هر جوری حساب میکنم، میبینم که تیمشون میتونه از بازی های باقیموندشون، 100 درصد امتیازات رو بگیره...