نکته مثبت بازی خوب شاو هست بخصوص تو خط دفاع
من هم از اتتن میبینم
اما قطع و وصلی زیادی داره
من هم از اتتن میبینم
اما قطع و وصلی زیادی داره
https://www.aparat.com/Manutd_Fa/liveمن آنتن رفت رو اعصابم دارم از این سایت می بینم:
premierleague-lives dot com
این مقایسه، تازه نتایج FA Cup رو هم بزار کنارش:تبریک و تو روحت مورون هر چی میبریم نمیرسیم ۱۱ تا بازی داشتیم با اوله ۲۹ امتیاز به فرض که ۱۰ بازی باقی مونده ۲۰ امتیاز بگیریم میشه ۴۹ امتیاز یعنی تو روحت مورون میتونستیم قهرمان بشیم اگر از اول همین بود الان چهارمم اگر به زور بشیم یا نشیم
حتی عملکرد لیندلوف، شاو و اسمالینگ به حدی خوب شده که من یکی که از منتقدین اصلیشون بودم، دارم میگم که دیگه احتیاجی به خرید آنچنانی در این پست ها نداریم، اگه کمی عملکردشون ثبات پیدا کنه و شاو در حمله هم بیشتر و بهتر شرکت کنه...(البته این دوباره همین حرفم میشه که تیمی خواهیم داشت که مقابل تیمهای کم ستاره تر، خیلی خوب هستش، ولی به بازی های مهم و فینال ها که میرسیم، تیم به شدت کم میاره) :general507:یک چیز امیدوار کننده از حضور و تاثیر سولشر اینه که ساختار دفاعی تیم به شکل مشهودی بهبود پیدا کرده این به واسطه حضور بازیکنان رنگ و وارنگ جدید نیست ولی شما میبیند تیم توی طول نود دقیقه به واسطه نه فقط خط دفاع بلکه کل استراتژی تیم برای دفاع کردن خیلی موقعیت های کمتری رو به حریف میده.کریستال پالاس به هیچ عنوان تیم ساده ای نبود به خصوص در زمین خودش ولی عملا اجازه خلق موقعیت اونجور بهشون داده نشد و فارغ از مصدومیت بازیکنان سرعت انتقال توپ از دفاع به حمله همچنان بالاست درسته تاکتیکهای تیم خیلی متنوع نیست که اون هم به دلیل در اختیاز نداشتن ابزاره یک بخشیش ولی از همه ی اینها مهمتر شکل دفاع کردن و پرسینگه که به شکل مطلوبی بهتر شده....لوک شاو از یک جنازه اگر همین جوری ادامه بده میتونه به یکی از بهترین ها در پست خودش تبدیل بشه و اکثر بازیکنها در همین ممدت کوتاه پیشرفت خوبی داشتن... اینکه قرارداد دایم میدن به سولشر درش تقریبا شکی نیست فقط باید دید چه زمانی این اتفاق میفته....
حدودا از 1 ماه پیش مشخص شده بود...خب اینطور که اعلام شده در انتهای فصل آنتونیو والنسیا به صورت بازیکن آزاد از تیم جدا خواهد شد
می گم کسی اماری داره از خط حمله و دفاع این فصل با دو مربی که داشتیم؟