hassan.Sabbah
Registered User
ضمنا تنها ۰ جدول هم که جلوی مساوی تاتنهام بود پاک شد و به جاش عدد ۱ گذاشتند ))
Sent from my iPhone using Tapatalk
حسن جان قبل تر گفتم الانم میگم طبق قانون ترمودیناکم اگر در نظر بگیری هیچوقت انرژی صد در صد به کار تبدیل نمیشه یعنی اینکه نمیشه صد در صد همه رو راضی کرد و در عین حال کامل بود حضور منتقد تند و تیز لازمه، خداروشکر الان بیشتر هوادارها دارن ساپورت میکنند و اگر حرفی هست برای رسیدن به جایگاه واقعی یونایتد که بام اروپاست هنوز کار زیاد داریم که البته به اوله تقریبا ربطی ندارهحالا اوله باید بازی رو ببره تا هم به رده چهارم برسه و هم به فاصله ۳ امتیازی تیم سوم، تیمی که اوله تحویل گرفت با فاصله دست نیافتنی به رتبه پنجم حالا فرصت رسیدن به اختلاف ۳ امتیازی تیم سوم رو داره، حالا جالبه که هستند اشخاصی که اینجا به اوله حمله میکنند و ازش ایراد سبک بازی میگیرند ))) همین تاتنهام که سومه تا حالا حداقل ۱۰ بازیشو به مسخره ترین شکل ممکن برده
با افشین در ارتباطم من، صحیخ و سالمه و اونم مثل ما با ذوق دنبال میکنه یونایتد اوله رو،اقا کسی از افشین یا علی خبر نداره ؟ مدت طولانی که نیستن امیدوارم هر جا هستن سلامت باشن!
خیلی ضعیف داشتیم بازی میکردیم، یه ربع ساعتی بود که دروازه بان سوتون رو ندیده بودم، همش پاس اشتباه میدادیم...سه موقعیت مسلم رو نزدیم
چه گل خوشگلی هم خوردیم