• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
اخه مشکل اینجاست که صاحبان و مدیران فعلی باشگاه گویا نمیخوان این مشکل رو حل کنن وگرنه جایگزین کردن یه مربی نباید کار مشکلی باشه اونم برای باشگاهی مثل منچستر. اینهمه تیم دیگه هر سال مربی عوض میکنن ولی تا این حد افتضاح نمیشه وضعیتشون
مشکل اصلی اینه اول باید صاحبان و مدیران فعلی جایگزین بشن و بعد مربی و بازیکنان !! این طرز تفکر از سمت مدیریت به کادر فنی داره می رسه . پول ها و درامد ها رو خرج باشگاه نمی کنن و به مربی تیم و خواسته هاشون توجهی نکردن . مورینیو بابت این موارد کنار گذاشته شد و سولسشر هم حریف این مدیریت نشده و با بازیکنان زیر معمولی مونده چه کنه !! هرچند خود سولسشر هم واقعا در حد یونایتد نیست

واقعا کاش همون یک شاهزاده عرب یا یک چینی پیدا بشه و تیم رو بخره از شر این گلیزر ها راحت بشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جناب آقای پوگبا هم در ادامه حضور موثرشون بازی جلو لیورپول رو از دست دادند.
تقریبا در اکثر بازیهای مهم ایشون حضور نداشتند. دارم به این نتیجه میرسم که نفروختنش به رئال اشتباه بود.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مشکل اصلی اینه اول باید صاحبان و مدیران فعلی جایگزین بشن و بعد مربی و بازیکنان !! این طرز تفکر از سمت مدیریت به کادر فنی داره می رسه . پول ها و درامد ها رو خرج باشگاه نمی کنن و به مربی تیم و خواسته هاشون توجهی نکردن . مورینیو بابت این موارد کنار گذاشته شد و سولسشر هم حریف این مدیریت نشده و با بازیکنان زیر معمولی مونده چه کنه !! هرچند خود سولسشر هم واقعا در حد یونایتد نیست

واقعا کاش همون یک شاهزاده عرب یا یک چینی پیدا بشه و تیم رو بخره از شر این گلیزر ها راحت بشه
دقیقا منظورم همین بود که شما گفتید :D این مدیران هنوز تو دوران سر الکس موندن . همه کارها رو سرالکس انجام میداد با کمترین هزینه و اونها حالشو میبردن و پولا رو میزدن به جیب.
الانم زورشون میاد درامد و پول ها رو خرج باشگاه کنن

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
جناب آقای پوگبا هم در ادامه حضور موثرشون بازی جلو لیورپول رو از دست دادند.
تقریبا در اکثر بازیهای مهم ایشون حضور نداشتند. دارم به این نتیجه میرسم که نفروختنش به رئال اشتباه بود.
پوگبا دقیقا داره عمدا با مصدومیت ها بازی ها رو از دست میده و تو بازی هایی هم که هست خیلی معمولی بازی می کنه .

به نظرم نیم فصل در صورت داشتن پیشنهاد باید ردش کنن بره . واقعا بود و نبودش در تیم فرقی نمی کنه چه بسا نبودش حاشیه های کمتری داره

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
میگن لورن بلان خواهد آمد

دوست عزیز خود فرگی هم بیاد با این بازیکنها نتایجش بدتر از اوله خواهد بود، تغییر مربی به صلاح نیست با همین سیستم باید اوله حمایت بشه بقیه نخاله ها هم با لگد بندازند بیرون و کم کم مهره‌های مناسب مثل جیمز و مگوایر و بیساکا برای خطوط میانی و اتش جذب بشه اونوقت اوله خیلی خوب خودشو ثابت خواهد کرد، تو این تیم با این بازیکن‌ها هیچ شانسی هیچ مربی نداره اتفاقا من به عنوان هوادار بعد اینکه این همه سال خسته شدم از بس تیم دست به دست شده یکبار باید پی همه چیز رو به تنمون بمالیم یا مالکان احمق امریکایی به خودشون میان یا با این نتایج و عملکرد تراز مالی اونقدر افت میکنه که تیم رو واگذار کنند.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم تغییر سرمربی یه دور باطل هست. درسته از نظر کیفی اوله در حال حاضر در حد امثال گواردیولا و کلوپ و نونو اسپریتو نیست اما خب واقعا این 3 تا سرمربی هم اگه تو یونایتد بودند با این بازیکنا که یا بی خاصیت هستند یا غیرت رو تیم ندارند یا دائم المصدوم هستند به نتیجه خاصی نمیرسیدن.

غیرت رو تیم چیزی نیست که مربی بخواد با دانش تزریق کنه. غیرت باید در خون ادم باشه.
به هر حال مطمئن هستم با این اوضاع در نیم فصل خرید خواهیم داشت.

یا شده حداقل از الان قرارداد میبندند برای سال بعد.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
درسته اوله با این بازیکنان شانسی نداره ولی قبول کنیم اوله هم از نظر فنی چیزی نداره برای تاپ بودن . چهار بازی گذشته رو ببینید حتی یک تاکتیک مشخص هم نداشتیم برای گلزنی کلا دو موقعیت گلزنی داشتیم این دیگه ربطی به کیفیت بازیکن نداره این یعنی مربی ببین چقدر داغونه از این بازیکنان هم داغون تره !!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
والا تو دوران فن خال و مورینیو هم یادمه وضع تیم همین بود و همش میگفتیم تیم تاکتیک نداره و برنامه برا حمله نداریم و ...
حالا اوله تازه کار باشه، اون دو تا که دیگه سبکشون مشخصه!
واسه همینم به نظرم مشکل ۱۰۰ درصد از مربی نیست، این بازیکنا خیلیاشون واقعا در حد منچستریونایتد نیستن و هر مربی ای هم بیاد نمیتونه تاکتیکشو با این بازیکنا اجرا کنه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
والا تو دوران فن خال و مورینیو هم یادمه وضع تیم همین بود و همش میگفتیم تیم تاکتیک نداره و برنامه برا حمله نداریم و ...
حالا اوله تازه کار باشه، اون دو تا که دیگه سبکشون مشخصه!
واسه همینم به نظرم مشکل ۱۰۰ درصد از مربی نیست، این بازیکنا خیلیاشون واقعا در حد منچستریونایتد نیستن و هر مربی ای هم بیاد نمیتونه تاکتیکشو با این بازیکنا اجرا کنه
مشکل که 100 درصدی با اوله نیستش ولی 100 درصدی با سران باشگاه هستش الان تو این 5 ساله هر سال 3 تا بازیکن خوب میگرفتن (که فکر کنم 1 دونه هم بزور گرفتن ) الان این مشکلات نبود اینا نشستن از تو اکادمی بازیکن در بیارن که خرجی نکنن
ولی اوله هم بی تقصیر نیستش مگر تیمهای دیگه رده پایینها بازیکناشون تاپ هستن ولی تو هر بازیشون حداقل 3 4 تا موقعیت گل دارن ولی تیم ما چی؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
دخئا دیشب در بازی اسپانیا مصدوم و تعویض شد، خیلی شرایط تیممون رویایی هست همه چیز داره دست به دست هم میده با یک ترکیب مزخرف به مصاف لیورپول بریم اون هم در تئاتر رویاها :/

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
امسال بهترین فرصت بود با ضعف تاتنهام حداقل برای رتبه چهارم بجنگیم ولی با این شرایط باید برای رتبه دهم تا چهاردهم اماده باشیم

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
تاتنهام و پوچتینو در ادامه ناکامی‌هاشون در خانه مقابل واتفورد متوقف شدند تا با ۳ برد ۳ مساوی و ۳ باخت با ۱ بازی بیشتر ۱ برد از ما بیشتر داشته باشند و البته ما فردا در یک بازی سنگین و سخت باید به مصاف لیورپول بریم !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز هم بازی سختی جلو لیورپول اماده خواهیم داشت. بهترین مهره هامون هم مصدوم هستند. امیدوارم نتیجه ابرومندی کسب بشه.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
نیمه اول رو بردیم و از بازی تیم با این بازیکنان جلوی لیورپول واقعا راضی هستم، امیدوارم نیمه دوم که لیوپول قطعا فشار رو بی امان میکنه روی دروازه ما تیم بتونه بازی رو کنترل کنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
واقعاً خیلی خوب بازی کردیم، حقمون برد بود
جلو آرسنال هم همین بود مفت مفت امتیاز از دست دادیم
تنها ایرادی که میشه گرفت به تیم این بود که از دقیقه 60 به بعد زیادی عقب کشیدیم و آخرشم یه گل مفت خوردیم
ولی با این بازیکنا و جلو این لیورپول فوق‌العاده بودیم به نظرم،
اوله تا اینجا به نظر من تو بازیای مهم جلوی تاپ 6 واقعاً تیمش خوب بازی کرده، جلوی تیمای پایین تر نمیتونیم بازی کنیم.
به هر حال حیف شد، خیلی راحت میتونستیم 3 امتیاز این بازیو بگیریم.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گل بدی خوردیم و مساوی کردیم در حالیکه میتونستیم برنده باشیم و روحیه خفنی بگیریم از برد لیورپول اما با این حال از عملکرد تیم راضی هستم و روزهای روشن برای باشگاه آرزو میکنم که دل ما هواداران هم شاد بشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من نمیفهمم چرا یک عده تو شبکه های اجتماعی میگن خیلی بد بودیم اینکه یونایتد نتایج افتصاحی گرفته درسته ولی این بازی خاص که دیگه خداییش بد بازی نکردیم گل بدی خوردیم ولی چه بازیکنی این جیمز، خوب اوله تاکتیک خوبی نداشته ولی انصافا سه تا خریدی که داشتیم خوب بوده به خصوص جیمز که پدر اونها رو در آورد در این بازی، اصلا نمیفهمم چه شکلی میشد انتظار داشت که یونایتد که با ترکیب کاملشم بازیکن شاخصی نداره بیاد لیورپول رو در بهترین فرم خودش ببره، درسته منچستر یونایتد تیم کوچکی نیست که از لیورپول بترسه ولی با این وضعیت و این بازیکنها سولشر در مورد این یک بازی حداقل آخرین نفریه که باید بهش توپید....میگن چرا بعد گل کشیدیم عقب خوب اصلا با این نفرات میشد جلوی لیورپول بازی کرد و نتیجه گرفت؟ مشکل اصلی جایی شروع میشه که بازی بعد تیم رقیب اتوبوس میچینه جلوی ما و ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم مشکل وجود نداشتن خلاقیت تاکتیکی هستش البته باید به ابزار هم نگاه بشه من فکر نمیکنم که بشه مثلا با یک ماشین و یک سری لوازم هم دریفت رفت هم اسپرینت هم فرمول ۱ شما باید ماشین های متفاوت داشته باشی تا تطبیق پیدا کنید...وقتی کلا هافبک بازیساز نداریم یا وینگر درست حسابی تنوع تاکتیکی قراره از کجا شروع بشه من نمیگم اوله بی تقصیره قطعا اوله مقصره ولی اوله اونجایی مقصره که وقتی هررا رو میده میره و یا سانچز و لوکاکو جایگزین پیدا نمیکنه براشون و میاد مصاحبه میکنه که همه چیم خوبه.....

Last edited:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
نتیجه خوبی بوده و جلوی رکورد شکنی بردهای پیاپی لیورپول و اختلاف امتیاز بالاش کمی گرفته شد .
به نظرم صرفا این بازی نتیجه اش خیلی به خاطر شرایط فنی نبود و اون حساسیت رقابت همیشگی و دیرینه دو تیم باعث شد که نتیجه بر خلاف شرایط امادگی دو تیم رقم بخوره
یونایتد در مجموع بهتر بود و لیورپول البته بدون صلاح خیلی کم اثر تر بود و کمی فشار تهاجمیش افتاد

بالا