• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب با احتساب نتایج بازی های امروز ما با یک بازی کمتر به رده پانزدهم جدول سقوط کردیم و حتی امکانش هست فردا در صورت شکست به رتبه شانزدهم جدول سقوط کنیم و البته اگر ببازیم هم امتیاز خود نوریچ میشیم اما به لطف تفاضل گل افتضاح نوریچ بالاتر از نوریچ شانزدهم میمونیم. نکته جالب اینه که یونایتد در کل بازی های قبل به اندازه نوریچ گل زده اما در خط دفاع یکی از تیم‌های خوب لیگ بودیم به واسطه حضور موثر و با کیفیت مگوایر و بیساکا، باید ببینیم فردا چه اتفاقی تو زمین رخ خواهد داد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان یه مقدار بحثا فاصله گرفته از موضوع تاپیک، خیلی از اصل مطلب دور نشیم
میخوای در مورد چی صحبت کنیم اصلان؟؟ وضعیت تیم؟ بازی بعدیش؟
تنها چیزی که من در مورد باشگاه میخوام بدونم، کِی مالکیت و مربیش عوض میشه؟؟؟
وضعیت فجاعت بار تیم، یا جوونگرای(رسما اگه مارسیال و رشفورد و لینگارد و حتی پوگبا و شاو، مصدوم نمیشدن، حتی 10 دقیقه بازی هم نمیداد به خیلی از این جوونهایی که به بهانه بازی دادن بهشون، خیلی از بازیکنهارو رد کرد برن و یا گفت که از تیم راضی هستم و خرید نمیخوام بکنیم) و رسما ترکوندن تیم توسط مربی :general211::general211::general502::general502: که رفته تو فصل دوم تیم داریش، هنوز تیمش هیچ غلطی نمیکنه تو زمین، جز اتوبوس پارک کردن که اون رو هم بلد نیست انجام بده و با کوچکترین حمله حریف، به گل میرسن...
آمار موقعیت ساختن و گل زدن تیمش هم که تمام رکوردهارو جابجا کرده، هزاران رحمت به امثال مویس، بزخال و مورینیو، سولشر رسما باید بره لیگ دسته 3 ایران مربیگری کنه با این تیمش، منچستر داره سقوط میکنه!!!
واسه مقایسه بیایم لمپارد و چلسی رو ببینیم که از همون بازی اول لیگ که از ما 4تا خوردن(روی 5تا ضدحمله) در بازی که تو همون نیمه اول باید 3-2تا میخورد منچستر، نشون دادن که در اولین بازی رسمی لمپارد با چلسی، تیمی که حدودا 1 ماه بود تحویل گرفته بود، ستاره اصلیش رو از دست داده بود(هازارد) و محروم بود از نقل و انتقالات، به قدری زیبا و با برنامه بازی میکردن که الان دارن یکی از زیباترین بازی های لیگ رو انجام میدن در فاصله مربیگری 2 ماهه لمپارد در چلسی، تیمش رو اونقدر خوب و با برنامه بازی میکنه که من یکی میشینم بازی هاشون رو تماشا میکنم و لذت میبرم از فوتبال(چیزی که پل اینس هم گفته بود)، پرس، مالکیت توپ، حرکت از جناحین، بازیکنهای تکنیکی و با سرعت، تیمی درست کرده که هزاران بار شرف داره به این منچستر،(این تیم چلسی من رو به شدت به یاد لیورپول فصل دوم کلوب میندازه، تیمی که به شدت تهاجمی بازی میکرد و بازی فوق العاده تماشاگر پسندی ارائه میداد، فقط تو دفاع مشکل داشت و بعضی وقتها، نتایج رو از دست میداد)
این تیم منچستری که واسش گرونقیمت ترین مدافع تاریخ رو خریدن، بهمراه یه وینگ بک زپرتی که 50 میلیون پوند واسش پرداخته شده، الان آمادگی سقوط به دسته پایینتر رو داره، تمام رکوردهای منفی رو هم جابجا کرده...
در مورد چه چیزی صحبت کنیم؟؟ منچستری که آستانه رو به زور میبره، آستانه ای که اگه تو ایران با استقلال یا پرسپولیس بازی میکرد، 5-4تا میخورد که البته از آلکمار خورد.
اونقدر حقیر شده این منچستر که از پس ضعیف ترین تیمهای دنیا هم برنمیاد، بعد یه جوری از جیمز تعریف میکنند، انگار که تیم داره فینال UCL رو با گلهاش میبره، نه باو، جیمز داره تو یه تیمی که در حد چمپیونشیپ هم نیست، خوب بازی میکنه(نه میدرخشه و نه عالی بازی میکنه) موندم که چرا هنوز بعداز این همه سال، هنوز باید قیافه یه گوسفندهایی مثل، یانگ، شاو، لینگارد، ماتیچ، فرد، جونز، روخور، بایی رو تو این تیم ببینم؟؟ و از اون مهمتر، هیچ بازیکن درسته حسابی به این تیم اورده نشه؟؟؟ البته الان دیگه عمرا هیچ بازیکنی به این تیم نمیاد و پوگبا و دخیا هم که موندن در اولین فرصت از باشگاه فرار میکنند...
تابستون گفتم که این تیم، حتی سهمیه یورولیگ رو هم نمیتونه بگیره، اما الان دارم فکر میکنم که این تیم انتهای فصل باید دست و پا بزنه که سقوط نکنه!!!!
اما بدتر از اون، این هستش که میگن سولشر اخراج میشه و به جاش ابلح تر میاد به اسم آلگری...
واقعا به یه چیز سولشر اعتقاد دارم، اون هم تشخیصی که داده بود، نیوکاسل و ولوز جزو رقبا فصل بعدش هستن، واسه سقوط نکردن واقعا درست گفته بود...
واسه خوشحالی لیورپولی ها هم بگم که 100 درصد امسال قهرمان میشن، با این وضعیتی که سیتی داره پیش میره و اصلا رقیب نیست واسشون، حداقل نتایج رو خوب به نفع خودشون بدست اوردن...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب با احتساب نتایج بازی های امروز ما با یک بازی کمتر به رده پانزدهم جدول سقوط کردیم و حتی امکانش هست فردا در صورت شکست به رتبه شانزدهم جدول سقوط کنیم و البته اگر ببازیم هم امتیاز خود نوریچ میشیم اما به لطف تفاضل گل افتضاح نوریچ بالاتر از نوریچ شانزدهم میمونیم. نکته جالب اینه که یونایتد در کل بازی های قبل به اندازه نوریچ گل زده اما در خط دفاع یکی از تیم‌های خوب لیگ بودیم به واسطه حضور موثر و با کیفیت مگوایر و بیساکا، باید ببینیم فردا چه اتفاقی تو زمین رخ خواهد داد.

البته اینم بگم که فاصله تیم‌ها خیلی کمه و در صورت پیروزی ما به رده هشتم صعود خواهیم کرد.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در جواب مهرداد و میلاد باید بگم من این همانی رو بازم نمیفهمم کسی نگفت میلیاردرها درآمدشون شفافه یا سیاست مدارها ولی من یک فرقی بین کسی که دزده و یک کسی که جنایتکار هستش قائلم و انتخابم اینه که به یک کسی مثل بن سلمان نه بگم چون هیچ چیزی رو به یونایتد اضافه نمیکنه و یونایتد با یک صاحب کمتر زالو از گلیزرها هم میتونه نتیجه بگیره در نهایت ملک شخصیشونه و هر کار بخوان میکنن باهاش ربطی به من و شما نداره به قول میلاد ولی من میتونم نگاه نکنم که خوب این کارم میکنم
در مورد اوله به نظر میرسه بازی با نورویچ آخرین بازیش رو نیمکت یونایتده اگر ببازه حرفهای فن ها و روزنامه ها تکراری شده تیم هم به شدت حوصله سربر بازی می‌کنه جدای اینکه نتیجه نمیگیره کلا وضعیت خرابه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در جواب مهرداد و میلاد باید بگم من این همانی رو بازم نمیفهمم کسی نگفت میلیاردرها درآمدشون شفافه یا سیاست مدارها ولی من یک فرقی بین کسی که دزده و یک کسی که جنایتکار هستش قائلم و انتخابم اینه که به یک کسی مثل بن سلمان نه بگم چون هیچ چیزی رو به یونایتد اضافه نمیکنه و یونایتد با یک صاحب کمتر زالو از گلیزرها هم میتونه نتیجه بگیره در نهایت ملک شخصیشونه و هر کار بخوان میکنن باهاش ربطی به من و شما نداره به قول میلاد ولی من میتونم نگاه نکنم که خوب این کارم میکنم
در مورد اوله به نظر میرسه بازی با نورویچ آخرین بازیش رو نیمکت یونایتده اگر ببازه حرفهای فن ها و روزنامه ها تکراری شده تیم هم به شدت حوصله سربر بازی می‌کنه جدای اینکه نتیجه نمیگیره کلا وضعیت خرابه
ای بابا حسین جان، بگو نمیخوام بازی های تیم رو ببینم، دیگه چه احتیاجی به جلو کشیدن قضیه مالکیت تیم داره؟
کاملا قابل درک هستش، مثل خیلی های دیگه ای که با رفتن فرگوسن و اومدن مویس، باشگاه رو وِل کردن، یا کسان دیگه ای که با اومدن بزخال همین کار رو تکرار کردن و یا کسان دیگه ای که با اومدن مورینیو، باشگاه رو وِل کردن!!! اینها همش بهونه بوده، چون فکر میکردن که باشگاه به خاک سیاه نشسته و دیگه بلند نمیشه، پس تصمیم گرفتن که باشگاه رو وِل کنند...

یک چیزی رو میخوام بگم، هیچکدوم از منچستری ها، بخاطر قیافه دیوید گیل یا یهودی بودن گلیزرها، یا کثافتکاری هایی که تو زندگیشون کردن یا نکردن، طرفدار این تیم و باشگاه نشدن که الان بخاطر اومدن یکی دیگه، بخوان طرفدارش نباشن یا برعکس...
همه منچستری ها، بخاطر اینکه منچستر فوتبال تهاجمی و زیبا بازی میکرد، بهمراهش جامهارو هم درو میکرد و ابهت و احترام باشگاه بزرگ رو داشت، استعدادیابی میکرد و جوون میاورد به تیمش و ستاره میکرد، طرفدارش شده بودن، نه بخاطر مالکش...(راحتت کنم، به شخصه تا وقتی که اعلام شد که منچستر مشکل مالی داره و به دنبال فروشش بودن، فکر میکنم که سال 2007-2006 بود، اصلا نمیدونستم که مالک باشگاه، کی هست؟؟؟)
درضمن، واسه من خیلی جالبه که میگی دزدی از جنایتکار کمتره، خودش یه توهین به حقوق بشر هستش، بگذریم که همون دزدی هستش که باعث جنایت میشه و کمتر از اون نیست، گفتم که من و شما نمیدونیم که گلیزرها، چطور به ثروتشون رسیدن، پس ...
بگذریم، فکر نمیکنم که این بازی آخرین فرصت سولشر باشه، چون چیزی نمونده که بخواد ثابت بشه، طرفدارها چند ماهی هستش که دارن گلیزر اوت، وودوارد اوت رو در ورزشگاه و بیرون از ورزشگاه و در تمام رسانه ها، فریاد میزنند...
سولشر هم جزو همین مجموعه هستش که کپنش ته کشیده(همون انتهای فصل پیش ته کشیده بود)، سولشر عوض نخواهد شد، چون چیزی قرار نیست عوض بشه، عوض شدن سولشر، فقط جنگ طرفدارهارو برعلیه مالکینش، شدت میبخشه، پس وودگوساله و گلیزرها، جرات همچین چیزی رو ندارن فعلا، هیچ بنی بشری هم که تمام نشده و عقل سالم داره، نمیاد مربی منچستر بشه... پس تو فکر مربی درسته حسابی هم نباش که پیدا نمیشه...
man-united-scarves_1589062i.jpg
از چند ماه پیش، فقط تنها خبری که در مورد باشگاه میخوام بخونم، خبر فروش باشگاه و عوض شدن مدیریتش هستش!!!
ببین با مالکیت گوساله ها، منچستر از جایگاه 15-10 سال پیشش به کجا رسیده در حال حاضر که دست و پا بزنه که سقوط نکنه...
گلیزرها، بیش از 1 میلیارد پوند از باشگاه دزدیدن و باشگاه رو در حدود 800-700 میلیون، مقروض کردن(چیزی که خرج نکردن از جیب خودشون، همش وام و بدهکار کردن باشگاه بوده و پرداخت همه قرض ها و بدهکاری ها، به عهده خود باشگاه هستش یعنی حدودا 2 میلیارد به باشگاه ضربه زدن)، در همین منوال، مالک سیتی، بیش از 1 میلیارد پوند برای باشگاهش خرج و سرمایه گذاری کرده، میشه فهمید که چه اتفاقی در این باشگاه افتاده و چرا اونها 3 فصل مدعی اصلی همه جامها در انگلیس هستن و جامهارو درو میکنند و منچستر داره دست و پا میزنه که ...
Man-Utd-news-Glazers-Premier-League-1933054.jpg
سولشر فقط کسی بود که برای سپر کردن گلیزرها و وودگوساله، به منچستر اومده، اما الان همون سپر هم بدجور فشار رو داره تحمل میکنه که در آستانه ترکیدن هستش، سپری که به هر شکلی خواست مربی منچستر بمونه و هر گونه تحقیر رو تحمل کرده، حتی صداش در نیومده و اعتراضی به مدیریت باشگاه نکرده، هیچ، تعریف هم کرده ازشون!!!!!
فرگوسن هم که به هیچ شکل، هیچ حرفی نمیزنه، مشخصا فرگوسن هم جیره خور همین گلیزرها و وودوارد هستش که هیچ حرفی نمیزنه، اسطوره های باشگاه هم صداشون درنمیاد، چون نمیخوان برعلیه سولشر یا فرگوسن حرفی بزنن، ولی خوب کین خوب حرف میزنه، اینس خوب حرف میزنه، گری نویل و اسکولز هم میان اولش میرینن به سولشر تو مصاحبه هاشون، بعد یه دفعه ای یادشون میوفته که سولشر هستش و تهش رو جمع میکنند و میگن باید بهش فرصت بدن!!!!

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
برای اینکه تاپیک به انحذاف کشیده نشه این آخرین پست من در این مورده،

میلاد آگاهی در لغت به معنی گردن نهادن است و پذیرفتن،

کارنامه بن سلمان، کشتار هزاران یمنی، کشتار هزاران سیاست مدار اپوزوسیون در عربستان و خارج از اون گرونگایری حریری و ...
من در مورد جنایات گلیزرها آگاه نیستم اونها هم میتونن جانی باشن ولی هر چه که باشن مثل بن سلمان نماد جنایت نیستند اگر میخوای چشمت رو روی این تفاوت ببندی و منکرش بشی حرفی نیست

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
رئیس بیبی فیسمون ترکیب رو منتشر کرد؛
4e36bed3a4b5a506ed5451d97665be82.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باتو‌ جان
به سوال
حالا کاری به بن سلمان ندارم
به نظر خودت مالک تیم باید تغییر بکنه یا خیر؟
آیا به نظرت در حال حاضر تنها راه نجات باشگاه تغییر مالکیت هست یا تغییر مربی یا جذب بازیکن؟

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گللللللللللللللللللللللللللللل اول، شوت سنگین مک تومینای
شادی بعد گل رئیس و فیلان نشون داد که چقدر تحت فشار هستند.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
رشفورد میتونست از روی نقطه پنالتی که با وار گرفته شد در حالیکه اصلا پنالتی نبود و حتی گزارشگر معروف انگلیسی گفت این شبیه یه جوک نیست بلکه خود جوکه، گل دوم رو بزنه اما به بدترین شکل ممکن زد و دروازه بان گرفت توپ رو

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گللللللللللللللللل دوم توسط رشفورد که با یک پاس در عمق بلند دیدنی توسط جیمز به رشفورد رسید و رشفورد هم کارو تموم کرد.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
یکبار دیگه با وار پنالتی گرفته شد که اینبار درست بود و پنالتی رو مارسیال زد و این پنالتی هم هدر رفت، تو این فصل میخره هست امار هدر دادن پنالتی هامون

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
۲۰ دقیقه اول بی برنامه بودیم اما بعدش تیم خوب و هجومی بازی کرد ۲ گل زدیم ولی میتونستیم با ۴ گل به رختکن بریم، کلا انگار پنالتی میشه پنالتی زن‌هامون میگن بیخیال بریم خرابش کنیم فرقی نداره پوگبا باشه رشفورد باشه یا مارسیال !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دروازه نوریچ رو به توپ بستند
۲ تا زدند
۲ تا پنالتی رو نزدند

یکم با اینها پنالتی کار کنید ترو خدا

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گللللللللللللللللللللللللل سوم روی یه حرکت ترکیبی توسط مارسیال با پاس زیبای رشفورد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
با توجه به اینکه در بازی همزمان تاتنهام عقبه و با بازی افتضاحی که داره میکنه ۹۹٪ میبازه ما به رده هفتم جدول صعود خواهیم کرد.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
هم میتونستیم کلین شیت کنیم و هم با اختلاف ۶ گل و حتی بیشتر بازی رو ببریم اما با یک برد ۳-۱ به رده هفتم جدول صعود کردیم. تیم تو شرایط سختی بود در کل برد رو به هواداران واقعی تیم تبریک میگم و روزهای خوب برای تیممون آرزو میکنم.
ضمنا ۳ روز بعد باید تو زمین چلسی به مصافشون بریم تو جام اتحادیه و فکر کنم چلسی میخواد انتقام شکست سنگین اول فصلشو بگیره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک به دوستان بابت برد.
با چند تا برد از این وضعیت بحرانی خارج میشیم،
من هنوزم معتقدم الان تو بازار مربیا کسی نیست که بخواد بیاد و از اوله بهتر باشه، ترجیح میدم اوله بمونه
تو گل مارسیال پرسینگ و سرعت انتقال توپ و حرکت تیمی و تکنیک بازیکنا فوق‌العاده بود، واقعا گل قشنگی بود.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
تبریک به دوستان بابت برد.
با چند تا برد از این وضعیت بحرانی خارج میشیم،
من هنوزم معتقدم الان تو بازار مربیا کسی نیست که بخواد بیاد و از اوله بهتر باشه، ترجیح میدم اوله بمونه
تو گل مارسیال پرسینگ و سرعت انتقال توپ و حرکت تیمی و تکنیک بازیکنا فوق‌العاده بود، واقعا گل قشنگی بود.

اوله بدون بازیکن خوب همین طوری سینوسی ادامه میده . تنها با چند خرید خوب مثل دنیل جیمز و بیساکا البته ترجیحا بازیکن بزرگ میشه به موفقیت اوله با تیم امیدوار بود وگرنه هیچ فرجی نیست .

یک مهاجم گلزن مثل کاوانی یا ایموبیله و لواندوفسکی

یک هافبک دفاعی در حد کانته

یک هافبک بازیساز مثل اریکسن

اینا تیم رو از این رو به اون رو می کنن

بالا