در جواب مهرداد و میلاد باید بگم من این همانی رو بازم نمیفهمم کسی نگفت میلیاردرها درآمدشون شفافه یا سیاست مدارها ولی من یک فرقی بین کسی که دزده و یک کسی که جنایتکار هستش قائلم و انتخابم اینه که به یک کسی مثل بن سلمان نه بگم چون هیچ چیزی رو به یونایتد اضافه نمیکنه و یونایتد با یک صاحب کمتر زالو از گلیزرها هم میتونه نتیجه بگیره در نهایت ملک شخصیشونه و هر کار بخوان میکنن باهاش ربطی به من و شما نداره به قول میلاد ولی من میتونم نگاه نکنم که خوب این کارم میکنم
در مورد اوله به نظر میرسه بازی با نورویچ آخرین بازیش رو نیمکت یونایتده اگر ببازه حرفهای فن ها و روزنامه ها تکراری شده تیم هم به شدت حوصله سربر بازی میکنه جدای اینکه نتیجه نمیگیره کلا وضعیت خرابه
ای بابا حسین جان، بگو نمیخوام بازی های تیم رو ببینم، دیگه چه احتیاجی به جلو کشیدن قضیه مالکیت تیم داره؟
کاملا قابل درک هستش، مثل خیلی های دیگه ای که با رفتن فرگوسن و اومدن مویس، باشگاه رو وِل کردن، یا کسان دیگه ای که با اومدن بزخال همین کار رو تکرار کردن و یا کسان دیگه ای که با اومدن مورینیو، باشگاه رو وِل کردن!!! اینها همش بهونه بوده، چون فکر میکردن که باشگاه به خاک سیاه نشسته و دیگه بلند نمیشه، پس تصمیم گرفتن که باشگاه رو وِل کنند...
یک چیزی رو میخوام بگم، هیچکدوم از منچستری ها، بخاطر قیافه دیوید گیل یا یهودی بودن گلیزرها، یا کثافتکاری هایی که تو زندگیشون کردن یا نکردن، طرفدار این تیم و باشگاه نشدن که الان بخاطر اومدن یکی دیگه، بخوان طرفدارش نباشن یا برعکس...
همه منچستری ها، بخاطر اینکه منچستر فوتبال تهاجمی و زیبا بازی میکرد، بهمراهش جامهارو هم درو میکرد و ابهت و احترام باشگاه بزرگ رو داشت، استعدادیابی میکرد و جوون میاورد به تیمش و ستاره میکرد، طرفدارش شده بودن، نه بخاطر مالکش...(راحتت کنم، به شخصه تا وقتی که اعلام شد که منچستر مشکل مالی داره و به دنبال فروشش بودن، فکر میکنم که سال 2007-2006 بود، اصلا نمیدونستم که مالک باشگاه، کی هست؟؟؟)
درضمن، واسه من خیلی جالبه که میگی دزدی از جنایتکار کمتره، خودش یه توهین به حقوق بشر هستش، بگذریم که همون دزدی هستش که باعث جنایت میشه و کمتر از اون نیست، گفتم که من و شما نمیدونیم که گلیزرها، چطور به ثروتشون رسیدن، پس ...
بگذریم، فکر نمیکنم که این بازی آخرین فرصت سولشر باشه، چون چیزی نمونده که بخواد ثابت بشه، طرفدارها چند ماهی هستش که دارن گلیزر اوت، وودوارد اوت رو در ورزشگاه و بیرون از ورزشگاه و در تمام رسانه ها، فریاد میزنند...
سولشر هم جزو همین مجموعه هستش که کپنش ته کشیده(همون انتهای فصل پیش ته کشیده بود)، سولشر عوض نخواهد شد، چون چیزی قرار نیست عوض بشه، عوض شدن سولشر، فقط جنگ طرفدارهارو برعلیه مالکینش، شدت میبخشه، پس وودگوساله و گلیزرها، جرات همچین چیزی رو ندارن فعلا، هیچ بنی بشری هم که تمام نشده و عقل سالم داره، نمیاد مربی منچستر بشه... پس تو فکر مربی درسته حسابی هم نباش که پیدا نمیشه...
از چند ماه پیش، فقط تنها خبری که در مورد باشگاه میخوام بخونم، خبر فروش باشگاه و عوض شدن مدیریتش هستش!!!
ببین با مالکیت گوساله ها، منچستر از جایگاه 15-10 سال پیشش به کجا رسیده در حال حاضر که دست و پا بزنه که سقوط نکنه...
گلیزرها، بیش از 1 میلیارد پوند از باشگاه دزدیدن و باشگاه رو در حدود 800-700 میلیون، مقروض کردن(چیزی که خرج نکردن از جیب خودشون، همش وام و بدهکار کردن باشگاه بوده و پرداخت همه قرض ها و بدهکاری ها، به عهده خود باشگاه هستش یعنی حدودا 2 میلیارد به باشگاه ضربه زدن)، در همین منوال، مالک سیتی، بیش از 1 میلیارد پوند برای باشگاهش خرج و سرمایه گذاری کرده، میشه فهمید که چه اتفاقی در این باشگاه افتاده و چرا اونها 3 فصل مدعی اصلی همه جامها در انگلیس هستن و جامهارو درو میکنند و منچستر داره دست و پا میزنه که ...
سولشر فقط کسی بود که برای سپر کردن گلیزرها و وودگوساله، به منچستر اومده، اما الان همون سپر هم بدجور فشار رو داره تحمل میکنه که در آستانه ترکیدن هستش، سپری که به هر شکلی خواست مربی منچستر بمونه و هر گونه تحقیر رو تحمل کرده، حتی صداش در نیومده و اعتراضی به مدیریت باشگاه نکرده، هیچ، تعریف هم کرده ازشون!!!!!
فرگوسن هم که به هیچ شکل، هیچ حرفی نمیزنه، مشخصا فرگوسن هم جیره خور همین گلیزرها و وودوارد هستش که هیچ حرفی نمیزنه، اسطوره های باشگاه هم صداشون درنمیاد، چون نمیخوان برعلیه سولشر یا فرگوسن حرفی بزنن، ولی خوب کین خوب حرف میزنه، اینس خوب حرف میزنه، گری نویل و اسکولز هم میان اولش میرینن به سولشر تو مصاحبه هاشون، بعد یه دفعه ای یادشون میوفته که سولشر هستش و تهش رو جمع میکنند و میگن باید بهش فرصت بدن!!!!