AslanSalarkia
همکار بازنشسته
البته حسین جان این خرید نکردنا و نگرفتن جایگزین برای لوکاکو و هررا و سانچز به نظر من بیشتر تقصیر وودوارده تا اوله، به جز هررا تقریبا همه بازیکنایی که فروختیم وزن مرده بودن تو تیم و باید میرفتن، اوله هم به نظرم واسه حفظ شدن روحیه بازیکنای فعلیه که میگه مشکلی نداریم و تیم خوبه.من نمیفهمم چرا یک عده تو شبکه های اجتماعی میگن خیلی بد بودیم اینکه یونایتد نتایج افتصاحی گرفته درسته ولی این بازی خاص که دیگه خداییش بد بازی نکردیم گل بدی خوردیم ولی چه بازیکنی این جیمز، خوب اوله تاکتیک خوبی نداشته ولی انصافا سه تا خریدی که داشتیم خوب بوده به خصوص جیمز که پدر اونها رو در آورد در این بازی، اصلا نمیفهمم چه شکلی میشد انتظار داشت که یونایتد که با ترکیب کاملشم بازیکن شاخصی نداره بیاد لیورپول رو در بهترین فرم خودش ببره، درسته منچستر یونایتد تیم کوچکی نیست که از لیورپول بترسه ولی با این وضعیت و این بازیکنها سولشر در مورد این یک بازی حداقل آخرین نفریه که باید بهش توپید....میگن چرا بعد گل کشیدیم عقب خوب اصلا با این نفرات میشد جلوی لیورپول بازی کرد و نتیجه گرفت؟ مشکل اصلی جایی شروع میشه که بازی بعد تیم رقیب اتوبوس میچینه جلوی ما و ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم مشکل وجود نداشتن خلاقیت تاکتیکی هستش البته باید به ابزار هم نگاه بشه من فکر نمیکنم که بشه مثلا با یک ماشین و یک سری لوازم هم دریفت رفت هم اسپرینت هم فرمول ۱ شما باید ماشین های متفاوت داشته باشی تا تطبیق پیدا کنید...وقتی کلا هافبک بازیساز نداریم یا وینگر درست حسابی تنوع تاکتیکی قراره از کجا شروع بشه من نمیگم اوله بی تقصیره قطعا اوله مقصره ولی اوله اونجایی مقصره که وقتی هررا رو میده میره و یا سانچز و لوکاکو جایگزین پیدا نمیکنه براشون و میاد مصاحبه میکنه که همه چیم خوبه.....
۳ تا خرید اولش به جرات بهترین خریدامون بودن از بعد رفتن سر الکس، به نظرم این مشکل تاکتیکی هم با گذشت زمان و اضافه شدن ابزارای مورد نیازش تا حد زیادی حل شه