یه نمایش فجیع دیگه و یک باخت دیگه به رکوردهای تاریخی سولشر داره اضافه میشه...
اصلا دلم نمیخواد در مورد تیم صحبت هم بکنم، چون فکر میکنم که بالای 80-85 درصد این تیم، از مدیریت تا توپ جمع کن هارو باید با اوردنگی بندازن بیرون بعداز عوض شدن مدیریت این باشگاه، فقط امیدوارم که سرنوشت میلان و حتی بدتر، به سر منچستر نیاد و یه مدیریت درسته حسابی، و بعنوان اولین حرکت، یک مدیر ورزشی لایق مثل میشل یا حتی فن در سار، به باشگاه بیاد...
وینگ بک 50 میلیونی خریدن که تو شش قدم، دریبل سرپا میخوره، فقط تعداد تکل هاش رو ردیف بکنند تو این کانال های منچستر، وینگ بک های تاپ دنیا، نه همین لیگ، بیشترین موقعیت گل و پاس گل لیگ رو میدن و بیشترین تاثیر رو روی بردهای تیمشون دارن، در عوضش ما هم یه سگ دو خریدیم که هیچی از وینگ بک بودن، نمیدونه! دفاع کردنش هم کاملا مشخصه، بگذریم که دفاع 85 میلیونی، فقط تو زمین، نقش کود چمن رو بازی میکنه...
جالبه که اسهالینگ که قرضی داره تو رم بازی میکنه، تا به اینجا یکی از بهترین بازیکنهای لیگ ایتالیا بوده!!(به نحوی که شایعه شده، رم داره زور میزنه، قبل از اینکه تیم دیگه ای اسهالینگ رو از چنگشون بقاپه، قراردادش رو با 10 میلیون، دائمی کنه!!!!! 10 میلیون؟؟؟؟؟) عملکرد بعضی بازیکنها در تیم ملیشون هم ثابت میکنه که فقط مشکل حضور در منچستره و ...
ما متاسفانه اون خوی تهاجمی و غیرتمندانه در تیممون نیست. این روح برد طلبی رو شما در لیورپول و سیتی میتونید ببینید.
بازیکنای ما از نظر فنی نسبت به این 2 تا تیم پایین تر هستند. اما از نظر میزان جنگندگی و اون حرص و ولع برای بردن بازی هم پایین تر هستیم.
شاید در تیم فقط چند تا بازیکن هستند که به قول معروف برای بردن تیم سر میذارن جلو توپ. الان واقعا وجود یک بزرگتر در رختکن که تیم ازش حساب ببره مثل روی کین ، یا وین رونی یا حتی زلاتان میتونست یه پوئن مثبت باشه که متاسفانه اون رو هم ندارم.
بزرگتر تیممون یکی شده مثل یانگ که یه استپ و سانتر ساده رو هم بلد نیست.
خیلی با این حرف موافقم، ابتدا مربیش که نقش بادمجون رو داره کنار زمین، وقتی تیمش میرینه، خودش هم میره رو نیمکت عین مادر مرده ها، میشینه تا بوی گوهی که زده، بلند نشه، الان تا همین جای فصل، فکر میکنم که بار 4-5 باشه که لیورپول در دقایق پایانی بازی، برنده میشه...
دوم، امثال مارسیال، لینگارد، فرد، ماتیچ(حتی رشفورد و خیلی های دیگه مثل مک تامینی و جونز و بایی و شاو و ...)، به هیچ عنوان نه سطح بالایی دارن و به شدت روی بازیکنهای دیگه، تاثیر منفی میزارن، کین بود، تمام این قرطی بازی هارو نابود میکرد، به قول خود کین، این بقل کردن و بهم عشق ورزیدن قبل از بازی، حالم رو بهم میزنه...