بد بودیم و باختیم خیلی بد، میلاد میشه فقط وقتهایی که تیم میبازه نیایی و کلا یک کتاب ننویسی..من هوادار اوله و خواهان موندنش نیستم ولی خواهان رفتنش هم نیستم ولی وقتی یکی که فقط موقع باخت سروکله اش پیدا میشه آدم حالش بک جوری میشه
متشکر حسین خان، ابتدا اینکه بنده از زمانی که خبر فروش منچستر داغ شد گفتم بیام و یه سر بزنم به تاپیک و خواستم خوشحالتون کنم...
بعداز اون هم، میشه به من بگی که منچستر این فصل چندتا برد داشته کلا که من بیام اظهار نظر کنم؟؟ 3تا برد، 4تا مساوی، 4تا باخت!!!!! بیام از برد جلوی نوریچ تعریف کنم؟؟
تازه این آمار بازی های لیگ هستش، بماند که بردهایی با فجاعت جلوی تیمهایی مثل آستانه یا برد در پنالتی جلوی روچدل، یا حتی همین برد جلوی چلسی که رسما داره در هر 40-30 بازی، یه نتیجه اتفاقی، بدست میاد، هیچ چیزی رو نشون نمیده، نسبت به 30 بازی فجیع و فضاحت باری که تیم کرده...(بیان به تیم یه کاپ قهرمانی و یه UCL بدن که منچستر بعداز 15-10 بازی، تونست خارج از خونه، یه بازی رو برنده بیرون بیاد!!!!)
درنهایت حسین جان، وقتی یه بازی رو هم با همین فجاعت میبریم، نمیخوام بیام از فجاعتهایی که تو بازی اتفاق افتاده بگم و کامتون رو تلخ کنم، میگم که بزار با عملکرد فجیع همین امثال بیساکا و مگوایر و خیلی بازیکنهای دیگه ای که معلوم نیست چطور در منچستر بازی میکنند، خوش باشن و تعریف بکنند، بازی بعدی نه، وسط فصل یا انتهای فصل، خودشون میان فحش میکشن بهشون...
این همه سنگ امثال شاو، لینگارد، حتی مارسیال و ... رو به سینه زدید، 5-4 سال پیش میگفتم که باید از تیم بیرون انداخته بشن، تیمی که بازیکن فجیع داره، جایگاهش هم فجیع خواهد بود، حالا نمیگم که شما این بازیکنهارو به منچستر اوردید، ولی شما هستید که از این مربی و بازیکنهایی که به تیم اورده و نگه داشته، حمایت میکنید، جایگاهش همینه، در نیمه پایین جدول!!! پرورش نخاله، شده کار منچستر...
به منچستری میگم این بیساکا از وینگ بک بودن، هیچی بارش نیست، هیچ کاری نمیکنه تو زمین، هزار رحمت به امثال یانگ و والنسیا و حتی شاو، بعد میگه که میبینی چقدر تکل میزنه تو زمین!!!!! بیشترین تعداد تکل رو داره!!! 20 سالش بیشتر نیست!!! یعنی تا 2 سال دیگه، میشه بهترین وینگ بک تاریخ فوتبال؟؟؟!!!! آخه مگه هسته خرماست که بکاری ازش نخل دربیاد؟؟ تازه همون نخل هم معلوم نیست، نخل خوبی باشه... حتی بیساکا نهایتش یه نخاله ای مثل دارمین هستش، تازه الان جوونه و سگ دو میزنه، 4-3 سال دیگه، همین رو هم نمیتونه انجام بده... نمیخوام بقیه رو اسم بیارم دیگه، حالم داره بهم میخوره از این بازیکنها...
این منچستر نیست!!!
منچستر با این بازیکنها و مربی، به هیچ جایی نمیرسه، موندم که چرا مورینیو رو نگه نداشتیم، اگه این سبک بزدلانه و کثیف اتوبوس و ضدحمله، مورد علاقه منچستری ها هستش، مورینیو که نتایجش 100ها برابر بهتر از این سولشر بود...
بماند حسین خان، خوش باشید با این باشگاه، با این وضعیت تا 50 سال آینده هم همین جایی که هست، دست و پا میزنه، البته مشخصا که اینجوری نمیمونه، گلیزرها میفروشن و میرن، مالک بعدی هم معلوم نیست که چکار خواهد کرد، اگه بخواد مثل همین وضعیت کنونی فرگوسن رو بزاره پشت پرده، تصمیم بگیره واسه باشگاه و باشگاه رو اینجوری ببره زیر خاک با این انتخاب هاش(مویس، سولشر و معلوم نیست که بزخال و مورینیو هم کار خودش بوده یا نه)، مشخصا اون 50 سال، اتفاق میوفته...
فکر نمیکنم که علاقه ای داشته باشم به این باشگاه دیگه، احتمال خیلی زیاد، فوتبالی نگاه کنم، فقط برای لذت بردن از دیدن فوتبال هستش که اینجوری باشه، میرم بازی امثال تیمهایی مثل چلسی، سیتی و حتی لیورپول رو نگاه میکنم...
منچستر با سولشر تیم میسازه و برندون راجرز هم با لستر تیم ساخته!!!!! مقایسشون، کاملا مشخص میکنه که این مربی منچستر کجای فوتبال هستش... دسته 3 پاکستان یا افغانستان باید مربیگری بکنه...