حسین جان من تمام نظرات و پست هام در این تاپیک موجود است اتفاقا تو هیچ پستی نگفتم اوله باعث بدبختی کامل تیم هست و ... همیشه گفتم چند عامل کنار هم قرار گرفته که اوله یکیشون هست . با توجه به این یک سال گذشته و شناختی هم که از اوله پیدا کردم به عقیده من اوله مربی در سطح یک دنیا نیست . یعنی حتی لیورپول هم بدیم دستش شاید یک فصل قهرمانی بیاره اما فصل های بعدی روند نزولی خواهد داشت . من اوله رو بابت خرید نکردن مقصر نمی دونم ولی اگر مربی بود که صرفا به هر قیمتی نمی خواست توی تیم بمونه می تونست با استعفا دادنش به دلیل عدم خرید بازیکن هم فشار روی گلیزر ها رو زیاد کنه و هم به هواداران و رسانه ها نشون بده مقصر اصلی این روز های یونایتد کیست .
اوله شخصیت خوبی داره ولی سرمربی بزرگی نیست .
جالب اینکه من هیچ پستی از پوچ تعریف آنچنانی نکردم اون دوستمون شروع کرده به تیکه انداختن به من و ... من گفتم اگر بارسلونا با این همه ستاره دست پوچ یا کلوپ بود با اختلاف بالا قهرمان می شدند که باز ربطی به منچستر نداره .
این دوستمون هی کنایه می زنه و خودش رو هوادار واقعی می دونه .
همین که پیش بینی کردن امشب من سیتی لیورپول رو له می کنهو با قطعیت هم اعلام کردن مشخص شد که چقدر از ما بیشتر فوتبال رو می فهمند
) تا دقیقه 15 لیورپول دو تا زده !!!
من نیازی ندارم اینجا پست بدم و یا ثابت کنم هوادار واقعی یا غیرواقعی هستم صرفا به حرمت اسم یونایتد از 5 سال پیش که این فروم رو دیدم سعی کردم پستی ارسال کنم هرازگاهی درباره تیم محبوبم . قصد کری یا کل کل با پست منفی دادن ندارم .
اون دوستمون که می خواد بمونه من چه سابقه ای در هواداری یونایتد دارم یا شما لطف کنید بهش سابقه من رو از فروم قدیمیمون بگید که اولین انجمن فارسی فوتبال کی ایجاد کرد یا کارت هواداری یونایتدم رو براش بفرستم!؟
در کل امیدوارم تیم موفق بشه یا با اوله یا بدون اوله یا با گلیزرها یا بدون اون ها .
مهم اینه مثل ده سال پیش از بازی های تیممون لذت ببریم و خیالمون راحت باشه اگر یک فصل قهرمان نمی شیم فصل بعدش سه گانه می گیریم