• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
به این نتایج سینوسی نباید دلخوش بود و با یکی دو برد نباید خیلی سریع امیدوار شد ما کلا در فصل رفت و برگشت 8 بازی با 4 تیم بزرگ دیگر یعنی من سیتی و لیورپول و ارسنال و چلسی یا حتی تاتنهام رو هم حساب کنید 10 تا بازی می شود داریم . اگر فقط قرار باشد جلوی این 5 تیم امتیاز بگیریم به تیم های پایین جدول و پایین تر از خودمون ببازیم یا تساوی کنیم یعنی هیچ دست اوردی نداشتیم با برد جلوی من سیتی کسی به ما قهرمانی نمیده . فرگوسن همیشه رمز برتریش این بود بازی جلوی آرسنال براش با بازی جلوی وست بروم تفاوتی نداشت برای همین این روحیه مبارزه گری در همه بازی ها در تیم موج می زد . وقتی سرمربی تیم یعنی سولشر چنین دیدی نداشته باشه به تیمش هم می رسه .
از اول فصل البته گفتیم با این ترکیب بازیکنان و کادر فنی نباید انتظار قهرمانی داشت ولی حداقل رتبه چهارم رو بگیرن که سهمیه لیگ قهرمانان داشته باشیم .
تنها دلخوشی من به شخصه درخشش یک بازیکن مثل گرینوود است که آینده تیم است و البته امیدوارم درست روش سرمایه گذاری بشه که هدر نره و به سرنوشت همین لینگارد و ولبک و جیمز ویلسون و خیلی های دیگه که از اکادمی اومدن درخشیدن و زود محو شدن دچار نشه .

دنیل جیمز هم واقعا بازیکن خوبی است قطعا یک مربی بهتر و تاکتیک بهتر می تونه بازی های فوق العاده تری ازش بگیره و ستاره اصلی تیم بشه . سبک بازی تهاجمیش مثل دیبالا هست با این تفاوت که سرعتی تر از دیبالا هست

لیگ امسال اگر درست کار کرده بودیم الان می تونستیم جای لستر یا من سیتی باشیم و خیالمون از سهمیه لیگ قهرمانان گرفتن راحت باشه .

بر عکس نظر برباتف که گفته خرید مانژوکیج یا هالاند می تونه تاثیر منفی رو عملکرد دیگر مهاجمان بذاره به نظرم خرید یک مهاجم گلزن واجب است من ترجیح می دهم یکی مثل مانژ.کیج بیاد که با تجربه هست و ترکیب اون با رشفورد و مارسیال و گرینوود موثر میشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من سعی میکنم موارد مثبت و منفی رو جمع کنم بعد از یکسال پیوستن اوله به تیم:

نکات مثبت:

۱- خالی کردن تیم از بازیکنهایی که حقوق اضافی میگرفتن هر چند این روند باید ادامه دار باشه

۲- سه خرید نسبتا مناسب به خصوص جیمز، بیساکا در کارهای هجومی ضعف داره و سانترهاش بی هدف و سرپایینه، مگویار با این قیمت کمی غلو شده است ولی در شرایط فعلی هر سه خرید عملکرد نسبتا خوبی داشتند

۳- استفاده و رشد بازیکنان آکادمی از جمله ویلیامز، مک تامینی، گرین وود

۴- نتایج مناسب دربرابر شش تیم بالای جدول

نکات منفی:

۱- عدم ثبات در نتیجه گیری و ضعف در برابر تیم هایی که برای گرفتن مساوی وارد زمین میشن

۲- عدم وجود بازیکنانی مناسب به خصوص در خط هافبک و وینگر های کلاسیک

۳- فروش سانچز و لوکاکو بدون هیچ جایگزینی

جمع بندی:

در موارد منفی بالا نمیشه اوله رو به تنهایی مقصر دونست اینکه ما چرا در برابر تیم های بزرگ خوب نتیجه میگیریم ولی در برابر تیمهای کوچک خیر دلیلش تقریبا میشه گفت مشخصه ما خط دفاعی نسبتا مستحکمی داریم ‌‌‌‌و در شرایط ضد حمله به خوبی توپ رو از دفاع با سرعت مناسب به حمله میبریم ولی تیمهایی که بسته بازی میکنند فضایی برای بازیکنان سرعتی ما مثل رشفورد و مارسیال ایجاد نمیکنند در واقع میشه گفت ما نمیتونیم به بازی عمق بدیم که دلیلش میشه گفت عدم تنوع تاکتیکی هست ولی من فکر میکنم برای عمق دادن به بازی ما نیاز به خط هافبک خلاق داریم که خوب دلیل نداشتن خط هافبک خلاق اوله نیست چون ما بازیکنهایی با این خصوصیت نداریم، من فکر میکنم به خاطر آنچه که اوله با خط دفاعی و بازیکنان آکادمی انجام داده میشه بهش حداقل یک نقل و انتقالات تابستانی دیگه فرصت داد تا این پروسه رو تکمیل بکنه و بتونه تیم رو بازسازی بکنه این تیم با داشتن یک خط هافبک خلاق تیم ترسناکی خواهد شد و میشه گفت میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه فکر نمیکنم در حال حاضر هیچ مربی بتونه در طولانی مدت با این نفرات بهتر نتیجه بگیره ولی چیزی که مدت ها در یونایتد گم بود رو من در نقشه های اوله میبینم اونهم داشتن یک برنامه عملی و طولانی مدته کمتر کسیه که الان بتونه بگه ما خیلی خط دفاعی افتضاحی داریم و یا اینکه جوانها خوب رشد نکردن امیدوارم بودجه کافی در اختیار اوله قرار بگیره تا بازیکنان مناسب رو بتونه به تیم بیاره

در مورد نقل و انتقالات ما به بازیکن در تمام پست ها احتیاج داریم البته خط هافبک از همه نیازمون مبرم تر هستش ولی در خط حمله هم در روزهایی که روز مارسیال و رشفورد نیست ما نفرات ذخیره نداریم...اوله برای خرید هالند به سالزبورگ سفر کرده و مذاکرات اولیه انجام شده میشه امید داشت هالند در ژانویه اضافه بشه البته هنوز چیزی مشخص نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من از خرید هالند استقبال میکنم. اما امیدوارم خریدش باعث نشه دوباره از ترمیم خط میانه غافل بشیم.
بعید میدونم بشه در ژانویه سانچو و مدیسون رو گرفت. اما خب نمیشه تیم رو به همین شکل هم رها کرد. ما واقعا در خط میانه نیاز به ترمیم و خرید داریم.

یک پوگبا رو داریم که این احمق هم رفته عروسی داداشش بعد برگشته و مشخص شده وضعیت بهبودیش بدتر شده.
معلوم نیست چه غلطی میکنه. 10 درصد هم موثر نبوده امسال. ایکاش همون اول فصل میفروختنش. به نظر من دیگه به درد منچستر نمیخوره.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
من از خرید هالند استقبال میکنم. اما امیدوارم خریدش باعث نشه دوباره از ترمیم خط میانه غافل بشیم.
بعید میدونم بشه در ژانویه سانچو و مدیسون رو گرفت. اما خب نمیشه تیم رو به همین شکل هم رها کرد. ما واقعا در خط میانه نیاز به ترمیم و خرید داریم.

یک پوگبا رو داریم که این احمق هم رفته عروسی داداشش بعد برگشته و مشخص شده وضعیت بهبودیش بدتر شده.
معلوم نیست چه غلطی میکنه. 10 درصد هم موثر نبوده امسال. ایکاش همون اول فصل میفروختنش. به نظر من دیگه به درد منچستر نمیخوره.

به نظر من هم دیگه عادت کردیم پوگبا در ترکیب نباشه . باشه هم وقتی تعصبی رو تیم ندارهو خوب بازی نمی کنه آفت هست برای تیم . ردش کنن بره خیلی خوب میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب امروز پوگبا تو لیست نفرات اعزامی هست. باید ببینم چند دقیقه بازی میکنه. امیدوارم که یه نیمه حداقل بهش بازی بده ببینیم وضعیتش چطوره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول که بازی درست حسابی ای انجام ندادیم
لینگارد هم یه موقعیت گل عالی رو از دست داد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یکی از بدترین بازیهای منچستریونایتد در سال‌های اخیر

به معنای واقعی کلمه گند زدن

اون از اشتباه دخه آ
اون از تکل منجر به پنالتی ون بیساکا
اون از گند لینگارد
و بازی ضعیف بقیه بازیکنا

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
2-0 عقب افتادیم رو سوتی بد دخه‌آ و تکل بد ون بیساکا
البته به ون بیساکا نمیخوام خرده بگیرم، انقد از این تکلا زده و تیمو نجات داده که یه بارش اشتباه شه واقعاً قابل چشم پوشیه
ولی بازم 3 امتیاز پرید و این روند همچنان ادامه دارد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فقط تعجبم از کادر فنی هست

چرا لینگارد باید بازی کنه؟

اگه تک به تک نیمه اول رو گل کرده بود احتمالا بازی رو برده بودیم

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
از الان دارم تابستون رو می بینم که احتمالا با دو سه خرید در ژانویه بازم تیم هیچ موفقیتی کسب نکرده و در تابستان احتمالا سولسشر اخراج شده و دوباره روز از نو روزگار از نو !!!

این تیم مریض شده مریض !

واتفورد 8 بازی نبرده بود و مقابل ما بختش باز شد !!

با باخت تاتنهام بهترین فرصت بود برای پیشی گرفتن ازشون

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
بردمون رو تبریک میگم، انقدر خوب بودیم که حرفی توش نیست حتی تحت یه شرایطی میتونستیم ۲ رقمی ببریمشون اما خب باکسینگ دی هست و باید مراعات کرد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی خیلی خوبی بود. جز گلی که خوردیم و یکی 2 تا موقعیت بقیه بازی نیوکاسل تو قوطی بود.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خوب بودیم امروز امیدوارم بهتر از این بشیم و فقط به فکر شوت زدن از پشت 18 نباشیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب سیتی باز هم باخت به ولوز این بار.

اگه مدیران حماقت نکنند و تیم رو در ژانویه تقویت کنند به نظرم میتونیم به رتبه سوم در لیگ برسیم.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
گرینوود رو خیلی باید مراقبش بود . می تونه اون ستاره ای بشه که تیم بهش احتیاج داره برای رفتن در گام موفقیت .
سبک بازیش بی نظیر هست . استعداد ناب هست . گلش به نیوکاسل استثنایی بود .

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نیمه اول کاملاً برتر بودیم و واقعاً 11 نفره داشتن دفاع میکردن که خب بالاخره اشتباه کردن و رو پاس خوب پررا و ضربه بی نقص مارسیل گل زدیم.
امیدوارم نیمه دوم یکم مجبور شن بکشن جلو و بتونیم بازم گل بزنیم.
با این وضعی که سیتی و تاتنهام و چلسی دارن اگه این روند سینوسیمون رو بتونیم درست کنیم سهمیه رو میشه گرفت

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی خوب نوشته بود، به دور از تعصب و ایرادهای الکی واقعاً وضعیت باشگاه رو خیلی خوب توضیح داده و کارای مهمی که اوله کرده برای تیم رو هم نوشته:)

بالا