• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک بابت برد.
بسیار چسبید از اونجایی که خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی تیم چرک و کثیفی بود این برنلی
نیمه اول که کلاً اتوبوس، نیمه دوم هم علی اصغری
اومدیم پنجم، فردا چلسی جلوی آرسنال امتیاز از دست بده میرسیم به یه قدمی تاپ 4

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم بازی به بازی داره بهتر میشه. امیدوارم این روند پایدار باشه.
و اینکه در ژانویه بازیکن جذب بشه.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
تیم به ثبات نتیجه گیری برسه می تونه راحت رتبه سوم و چهارم رو بگیره ولی اگر دوباره بعد دو برد بازی بعدی الکی ببازیم مسخره میشه . تاتنهام مورینیو داره خوب میاد بالا و حتی شفیلد یونایتد هم داره امتیاز خوب جمع می کنه . با این وضعیت رقبا لستر و چلسی و تات رقیبان کسب سهمیه هستند برای من یونایتد .

امیدوارم ژانویه بازیکنی به تیم اضافه بشه که کاملا برای بهبود اوضاع تیم کمک کنه نه خرید اضافی و الکی باشه .

پوگبا هم قبلا گفتم تیم بدون اون داره مسیرش رو میره و اگر پوگبای یوونتوس بشه که بی نظیر میشه و بمونه اگر نه فروخته بشه بهتره .
هرچند خودش و مدیر برنامه هاش زرنگن و مصاحبه کردن گفتن پوگبا ژانویه قصد جدایی نداره !! می دونن چون نیم فصل بازی نکرده مشتری خوب نداره این حرف رو زدن . منتظرن تا اخر فصل بازی کنه و بعد تابستون بازی مسخره مینو رایولا شروع بشه برای بالا بردن قیمتش .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
پوگبا رو کم کم باید فراموش کنیم فقط امیدوارم با پولی که از فروشش بدست میارن 2 یا 3 بازیکن خوب بگیرن

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این داسیلوا وینگ چپ ولورهمپتون به نظرم بازیکن خوبی هستش امروز خیلی خوب بازی کردش جلوی لیورپول

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هالند رسما به دورتموند پیوست و با این انتقال احتمال خرید سانچو برامون زیاد شده

Sent from my iPhone using Tapatalk
این هم باز سر دلقک بازی های رایولا بود که هم میخواست حق فسخ بذاره تو قراردادش هم مبلغ عجیب غریبی (میگن ۱۵ میلیون یورو) کمیسیون میخواست.
به نظرم خیلی هم بد نشد، جیمز، رش، مارسیال و حتی گرینوود هم داره رو میاد اضافه کردن یه مهاجم جوون دیگه شاید بالانس تیمو تو حمله به هم میزد.
خط هافبکمون بیشتر نیاز به تقویت داره.
این بچه ویلیامزم داره خیلی خوب بازی میکنه حواستون هست؟;)

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
به نظرم تو این چند بازی که از ولوز دیدم این فصل ، آداما ترائوره بازیکن فوق العاده با کیفیتی هست و می تونه سمت راست تیم رو متحول کنه

لیورپو ل به دنبالش هست ولی بتونیم بخریمش باتوجه به سنش می تونه چندین سال بیمه کنه سمت راست رو .

مثل اسب می مونه از نظر سرعت و بدن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
گرینوود، جیمز، ماکتومینی، ویلیماز، اینها آینده یونایتد میتونند باشند و خوب هم دارند بازی میکنند ما فاصله چندانی با رتبه سوم و چهارم نداریم و به نظر با کمی ثبات بیشتر میتونیم رتبه چهارم یا سوم رو بدست بیاریم، خوب مشخصا ما نیاز به بازیکنهای با کیفیت داریم، خیلی حال کردم رایولا گفت من هیچوقت با اوله صحبت نکردم در مورد پوگبا و یا هیچ بازیکن دیگه ای چرا که اون با من صحبت نمیکنه, دقیقا همینطور باید باشه شاید اوله از لحاظ تاکتیکی یک نابغه نباشه ولی با استعدادهای جوانی که رشد کردن حداقل نشون داده خوب میتونه به جوانها اجازه رشد بده...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظرم تو این چند بازی که از ولوز دیدم این فصل ، آداما ترائوره بازیکن فوق العاده با کیفیتی هست و می تونه سمت راست تیم رو متحول کنه

لیورپو ل به دنبالش هست ولی بتونیم بخریمش باتوجه به سنش می تونه چندین سال بیمه کنه سمت راست رو .

مثل اسب می مونه از نظر سرعت و بدن
من هم قبول دارم. واقعا بازیکن خوبی هست و امیدوارم مدیران برن دنبالش. جوان هم هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی دیروز تولد سرالکس فرگوسن کبیر بود. سرالکس افسانه ای 78 ساله شد. امیدوارم که بزودی قهرمانی منچستر با شاگردش رو همه با هم ببینیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مورون یک علاقه بیمارگون به فلینی داشت باز یک وقتهایی یک گلی میزد یک حرکتی میزد چقدر آدم بد میتونه باشه بشه لینگارد درسته انتخاب های متعددی نداره اوله ولی لینگارد؟..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا 5 6 تا بازیکن تیم در حد فیکس که هیچ، در حد بازی در لیگ برتر هم نیستند.
فرد لینگارد ماتیچ شاو لیندلوف ....

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
تنها شانسی که این فصل داریم اینه که رقیبان رتبه چهارم مثل خودمون نوسان زیاد دارند و باید دید ژانویه میشه تیم تقویت بشه که حداقل چهارم بشیم یا لیگ اروپا رو بگیریم؟!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مثل اینکه سمدو رو از بارسا میخوان بگیرن
خودم نمیدونم چجور بازیکنی هستش ولی زده وینگ راسته مثل اینکه که اگر اینجور باشه فکر نکنم بدردمون بخوره

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
اگر قرار است وینگ راست بگیریم که به نظرم لازم داریم همون آداما ترائوره بهترین گزینه است تازه چپ هم بازی می کنه . کاندید بهترین بازیکن ماه دسامبر هم شد

سمدو تا جاییکه بازی های بارسا رو می بینم بک راست هست .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اگر قرار است وینگ راست بگیریم که به نظرم لازم داریم همون آداما ترائوره بهترین گزینه است تازه چپ هم بازی می کنه . کاندید بهترین بازیکن ماه دسامبر هم شد

سمدو تا جاییکه بازی های بارسا رو می بینم بک راست هست .
به نظر من که سمت راست خوبه به اندازه کافی, برای سمت چپ باید یه فکری بکنن
من بازی داسیلوا از ولوز رو دیدم جلوی لیورپول خیلی خوب بودش هم تکنیکی هم سرعت بالا چندین بار ارنولد رو با حرکاتش نابود کرد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
در کل این تیم تقویت نشه همین روند سینوسی هم در ادامه فصل از دست میده .

بهترین فرصت برای خرید اریکسن از تاتنهام هست که میانه زمین رو برامون بیمه کنه

پوگبا با این وضعیتش مطمئننا تا تابستون بازی مون میده که بعدش بره تیم دیگه و از توهین مدیر برنامه هاش به باشگاه هم مشخصه . بازیکن اگر به باشگاهش عرق داشت باید مدیر برنامه هاش رو تذکر می داد یا عوض می کرد .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر تازه اینکه به نظر میرسه رایولا داره میشه مدیر برنامه های لرد لینگارد. خبر خوبیه

خبر بد اینکه هنوز مدیران تیم هیچ غلطی در پنجره نقل و انتقالات نکردند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی جلو سیتی رو در الدترافورد 3 1 باختیم. تازه 4 5 تا هم نخوردیم. ممنون از مالک و مدیر و کادر فنی و بازیکنان بابت این تحقیر

برد که حق سیتی بود و میتونست حتی گلهای بیشتری هم بزنه که نزد

خیلی از دوستان میگن سولسشیر به درد نمیخوره.
خودم راستش بهش اعتقاد داشتم اما بازی به بازی داره بیشتر ناامیدم میکنه. اخه چرا لینگارد رو بازی میدی و وسط نیمه میکشیش بیرون !؟ دفعه چندمه این کار رو میکنه.

اما دوستان ببینید مشکل این تیم فقط کادر فنیش نیست.
ما بعد از سر الکس به 4 تا مربی فرصت دادم. اما این تیم درست نشد.
مشکل از جای دیگه است.

تفکر مالک و مدیر این تیم مشکل داره. مدیر این تیم اگه به فکر بود الان باید یقه سرمربی رو میگرفت که چرا اینطوری شده و بازیکن جذب میکرد
سرمربی که مثل موش هیچی نمیگه در ظاهر. در باطن هم اگه چیزی میگفت خب اون مدیر تن لش یه تکونی بخودش میداد
بیشتر به نظر میرسه سرمربی بله قربان گو هست.
مدیر ورزشی نگرفتند که یه استراتژی جذب بازیکن داشته باشند
مالک هم که دنبال پولشه فقط.

تنها راهی که مونده این هست که یه خون جدید تزریق بشه به کل ساختار باشگاه. از اون مالک باید عوض بشه تا پایین
وقتی مالک جدید بیاد هم مدیران عوض میشن، هم کادر فنی و هم بازیکنان

من به این تیم واقعا هیچ امیدی ندارم که امسال تو لیگ اروپا کاری بکنه یا سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره
سهمیه هم نگیره دیگه جذب بازیکن خوب واقعا سخت و شاید حتی غیرممکن خواهد بود.

بالا