پوچتینو
به جرات می تونم بگم تا دیشب علی رغم اینکه این چند سال غر می زدم تیم فلان است و ... و می گفتم بازی هاشو دنبال نمی کنم دیگه و برام مهم نیست ولی هر بار که بازی ها
رو می دیدم با تعصب و حرص دنبال می کردم ولی دیشب دیگه رسما نا امید شدم بخصوص از اوله و این تیم مسخره ای که درست کرده که حتی یک حمله درست هم نمی تونن
ایجاد کنند برنلی که دو حمله کرد و دو گل زد.
دخه آ که یه زمان ستون و نماد مبارزه تیم بوده رسما شده معضل تیم و این یعنی پایان این تیم حداقل برای این دهه پیش رو ،
من حداقل تا عوض شدن اوله و یا تغییر شرایط دیگر به هیچ عنوان حتی اخبار باشگاه هم دنبال نمی کنم . حتی همه پیج های باشگاه هم آنفالو کردم در توییتر و اینستاگرام
این تیم با این وضعیت مدیریت و مربیان و بازیکنانش لیاقت داشتن هواداران رو ندارد .
اسکای صبح زده بود که باشگاه حمایت کرده از اوله و سر همین من دیگه عصبی تر شدمکار درست همینه. دیشب 7 8 10 دقیقه مونده به اخر بازی تعداد زیادی هوادار ورزشگاه رو ترک کردند. مثل اینکه نتایج ضعیف داره کم کم این هوادارای تو استادیوم رو هم عصبانی و دلسرد میکنه.
نتایج ضعیف به کنار. بازی هم خیلی بی کیفت هست
ترند های اوله اوت و وودوارد اوت و گلیزراوت هم راه افتاده
من هم کلا دیگه بی خیال دارم میشم. حیف اکانت توئیترم که بخاطر فحش دادن به گلیزرها مسدود شد. البته توفیق اجباری شد که مدتی دور باشیم از فضای توئیتر.
چجوریه واسه این بازیکنا هی افزایش میدن ولی نتونستن اریکسن رو که کاملا بهش احتیاج داشتن رو بگیرن اونم با 20 میلیون یوروغیر رسمی : برونو فرناندز جذب شد
غیر رسمی؛ برونو فرناندز به منچستریونایتد پیوست
طرفداری- منچستریونایتد برای دومین بار طی 24 ساعت اخیر پیشنهاد خود برای برونو فرناندز را افزایش داد تا بالاخره اسپورتینگ لیسبون را راضی به فروش این بازیکن کند.www.tarafdari.com
چجوریه واسه این بازیکنا هی افزایش میدن ولی نتونستن اریکسن رو که کاملا بهش احتیاج داشتن رو بگیرن اونم با 20 میلیون یورو
واقعا که دیشب بازی خوبی نکردن . گیج میزنن فقط توپ رو تا پشت 18 میبرن و دیگه هیچی الکی دوره خودشون میچرخن .خب امروز هم برنده نشدیم. بازی 0 0 شد. چیزی که اذیت میکنه منو اینه که کادر فنی یه سری اشتباهات هست دائم تکرار میکنه. یکیش بازی دادن به پریرا برای 70 دقیقه است.
واقعا پلن واضحی در بازی نداریم. با این روند گرفتن سهمیه واقعا سخت میشه
رفتیم تعطیلات. امیدوارم که مصدومامون برسن. واقعا از ناحیه بازیکن ضعف داریم. از ناحیه کادر فنی هم ضعف داریم.