• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
getsmiley.php
عجب كلوب باحالي شده ! بحث پيرامون مسائل .. رو بريم گفتگو آزاد ، اتفاقا" طرفدار هم زياد داره ! (اينقدر هم اين كلمه رو تكرار نكنيد يه وقت ديدين اين از خدا برگشته ها اومدن پي تي رو هم فولتر (و=ي) كردن!)
getsmiley.php

------------------------------
من دو روزه ميخوام يه اظهار نظر طولاني كنم ( با نزديك به 20 تا نقل قول !) ولي هي يه كار وسطش پيش مياد و نميشه
getsmiley.php
... قديميا بد نميگفتن كه سنگ بزرگ نشونه ي نزدن به هدفه !
getsmiley.php

حالا به يه نظر اجمالي بسنده ميكنيم !
30.gif

------------------------------
نظر شخصی من اینه که ساها بمونه! تاکید می کنم نظر شخصی...

موافقم !
mood_003.bmp
ساها شايد به پاي روني نرسه ولي اوبوهت نيمكت رو خيلي بالا ميبره و ميتونه يه ذخيره ي تاثرگذار واسه روز مبادا باشه !
jy02.png

آره زیاد جالب نبود. ولی ایشالله فرگوسن آدمش می کنه. رونالدوهم اون اولا همچین مالی نبود. باید صبر کنیم.

البته يكم قضيه با اومدن رونالدو فرق ميكنه ، بدين جهت كه وقتي رونالدو اومد صرفا" واسه پتانسيل بالاش اومد ، ولي در مورد " ناني" و "اندرسون" فكر ميكنم كريس رونالدو نقش زيادي رو ايفا ميكنه ! (
jy03.png
هم ميهن هستن ديگه !)

مسوولان والنسيا قيمت اين بازيكن ارزنده را 12 ميليون پوند تعيين كرده‌اند.

يعني والنسيا اينقدر اوضاع ماليش به هم ريخته كه يه بازيكن جوون و با آتيه رو ميزاره واسه فروش .. اون هم با يه قيمت خيلي پايين !؟
73.gif
67.gif

به نظر من اولا" بايد نگهش دارن ، درثاني اگه بخواد بياد ليگ برتر فقط بايد تو يكي از تيمهاي ليورپول يا چلسي بازي كنه ، البته اگه ميخواد موفق باشه ! (ليورپول چون سبك بازيش به تيمهاي اسپانيايي ميخوره ، بازيكن اسپانيايي زياد توش گير مياد و مربيش هم كه اسپانياييه ! و چلسي به اين خاطر كه اگر قرار باشه مورينيو (چشم ديدنش رو ندارم!
158.gif
) توش بمونه خوب ميتونه يه همچين بازيكنهايي كه خودشون عالي هستند رو مشهور كنه !! و تو سيستمش از همچين بازيكنهايي زياد استفاده ميكنه!)

ليورپول و آرسنال هم تيم‌هاي بزرگي هستند اما آنها هيچ قهرماني را در فصل اخير به دست نياوردند و به طور حتم از قدرت و اعتبار آنها کاسته نخواهد شد.

آرسنال ....
getsmiley.php
37.gif

"كارلوس كوئيروز" ‌كمك مربي منچستريونايتد اعلام كرد كه روزي جانشين "سرالكس فرگوسن" سرمربي شياطين سرخ خواهد شد.

البته اگه تا اون روز زنده باشه !!!
63.gif
laugh2.gif

به اين دليل :
12.gif

فرگوسن كه هنوز زمان مشخصي را براي بازنشستگي‌اش اعلام نكرده، مدعي است تا زماني كه سلامتي‌اش به او اجازه دهد كرسي سرمربيگري يونايتد را ترك نخواهد كرد.
-------------------------------------------------
سرمربي اسكاتلندي يونايتد كه مجذوب تلاش فوق‌العاده ته‌وز براي نجات وستهام از خطر سقوط از ليگ برتر شده است در بازي وي اظهار داشت: "او يكي از بازيكنان تاثيرگذار وستهام كه حيات اين تيم در ليگ برتر را تضمين كرد.
ته‌وز با چند ضربه آزاد كارآمد گل‌هاي بسيار زيبا و سرنوشت‌سازي را براي وستهام به ثمر رساند و نشان داد كه بازيكن بسيار با انگيزه‌اي است."

ته وز !! اونم منچستر !؟
81.gif

منچستر يه فوروارد نوك (CF) و تمام كننده ميخواد ، اين بازيكن رو ميخواد چيكار !؟
scratch_one-s_head.gif

ته وز يه بازيكن راست پا و يك مهاجم شادو (SS) از نوع خوب هست ! حالا با توجه به حضور روني كه خيلي خوب ميتونه يه همچين نقشي رو بازي كنه و حضور رونالدو در راست احتمال حضور اين بازيكن در پست تخصصيش خيلي كمرنگ ميشه و منچستر هم نياز مبرمي به اين بازيكن نداره ..... از نظر من باس بره اسپانيا !
fol.gif

عجب

مهسا خانوم من هنوزم در جنسیت شما شک دارم

یه دختر چطوری میتونه این موقع از شب بیدار باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

عجیبه واسم

العياذ بالله !! (پناه بر خدا!)
pardon_mini.gif

داش مهرداد حالا اين چه فرقي به حال من و شما داره !؟ ما فقط پستهاي همديگه رو ميبينيم كه اونم با فكر در ارتباطه ، جون داداش اينجا ديگه بحث مسائل مادي پيش نياد. به اندازه كافي تو زندگي اجبارا" از بابت اين مسائل بدبختي كشيديم
tnp.gif
... اينجا كه ديگه لزومي نداره در موردشون صوبت كنيم ..
(مخلص داش مهرداد هم هستيم دربست!
crazy_mini.gif
)

با قهرماني رئال مادريد منچستريونايتد پولدارتر مي‌شود!

تجارت الكترونيك كه ميگن همينه !؟
25r30wi.gif

(اي فرگي پدرسوخته! )
74.gif

من نمی دونستم لیورپول عنوان قهرمانی کسب نکرده! تعجب کردم!!!

ليورپول قبل از رافا بنيتز سالها بود كه ديگه اون ليورپول پر افتخار گذشته نبود فكر ميكنم تو يكي دو دهه ي اخير فقط يك يا دوبار قهرماني جام يوفا( كه چندرغاز نمي ارزه!) رو بدست آورده بود ...
بعد از بنيتز هم اونا روي جام باشگاهها تمركز زيادي داشتند و موفق هم بودند ! ..! به هر حال قهرماني اروپا خيلي مرغوب تره !
(مثه ما پرسپوليسيا كه ميريم سراغ جام حذفي !
39.gif
)

خوب من که مطمئن هستم رئال میشه.....
coffeescreen.gif

زبونتو گاز بگير اخوي ... خدا نكنه !
در ضمن تو ايتاليا فقط و فقط يوونتوس خودمان !
heartshape2.gif
(اين جمله خيلي مهمه ها ! )

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
احتمال خروج غيرمنتظره "دروگبا" از چلسي
ديديه دروگبا با اعتراف به اينكه آينده‌اش در چلسي بر لبه تيغ قرار دارد، هوادارانش را شوكه كرد.
مهاجم ساحل عاجي استفموردبريج در مصاحبه‌اي با روزنامه سان در مورد آينده‌اش در جمع آبي‌هاي لندن اظهار داشت: "من در آخرين نقطه عطف دوران حرفه‌اي‌ام قرار دارم. ديگر زمان استفاده از آخرين شانس بزرگم فرا رسيده است. چه صلاح باشد چه نباشد كه در چلسي بمانم فرقي نمي‌كند. مهم اين است كه دوست دارم به ليگي ديگر منتقل بشوم تا فوتبالي غير از فوتبال جزيره را نيز تجربه كنم.
چنانچه نتوانم شانس بازي در كنار تيم‌هايي كه همواره در روياهاي من بوده‌اند را به دست بياورم بسيار ناراحت خواهم شد.
من به فوتبال اسپانيا و ايتاليا بسيار علاقه‌مندم. اگرچه براي خداحافظي با چلسي بايد راه طويلي را طي كنم، اما معلوم نيست در آينده چه اتفاقي رخ مي‌دهد و شايد در آينده‌اي نزديك اين تيم را ترك كنم."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
مقامات منچستريونايتد نمي‌توانند قيمت سرسام‌آور كارلوس ته‌وز مهاجم وستهام را بپذيرنند.
آخرين شانس سرالكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ براي به خدمت‌گيري ته‌وز ستاره سابق كورينتيانس آرژانتين صرف مبلغ كلان 40 ميليون پوند(!!!! :blink: ) در بازار نقل و انتقالات تابستاني است.
اين دومين بار پس از پايان فصل است كه تلاش مسوولان يونايتد براي امضاي قرارداد با اين مهاجم 5 ستاره با ناكامي روبرو مي شود، زيرا آنها مايل بودند كه با صرف مبلغ 30 ميليون پوند و امضاي قراردادي 4ساله با حقوق 75 هزار پوند در هفته با ته‌وز وي را به اولدترافورد بياورند، اما اينك متوجه شده‌اند كه براي تصاحب اين بازيكن بايد در ليگ يك مزايده بزرگ شوند.
گفتني است كه سران چكش‌ها اعلام كرده‌اند كه ته‌وز به كمتر از 40 ميليون پوند فروخته نخواهد شد.

چه کم اشتها...!!!!!!!!!!!!

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
مقامات منچستريونايتد و ليورپول آماده امضاي قرارداد همكاري با ساموئل اتوئو مهاجم بارسلونا هستند.
در ميان گزارش‌هاي رسيده از فرانسه ديده مي‌شود كه مسوولان نيوكمپ به دنبال به خدمت‌گيري تيه‌ري آنري كاپيتان آرسنال هستند تا با خروج اتوئو از اين باشگاه جاي اين مهاجم كامروني خالي نماند.
از آنجايي كه رابطه ميان اين بازيكن 26 ساله با دست اندركاران آبي و اناري‌پوشان طي ماه‌هاي اخير تيره و تار شده او مصمم به ترك اين تيم است و منچستريونايتد، ليورپول و ميلان نيز علاقه‌مند به همكاري با وي هستند.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
"گابريل هاينزه" مدافع منچستريونايتد اعلام كرد كه از سوي باشگاه اجازه خروج وي صادر نشده، اما خود اين بازيكن آرژانتيني تمايل دارد به بارسلونا بپيوندد.
مدت‌هاست كه پاتريك اورا جايگاه هاينزه را در تيم شياطين سرخ اشغال كرده و همين مساله اين آرژانتيني را متقاعد به رفتن نموده است.
در اين ميان باشگاه‌هاي رئال مادريد، بارسلونا و يوونتوس تمايل به جذب وي دارند.
هاينزه 29 ساله در گفت‌وگويي با ساندي ميرر اظهار داشت: "مي دانم كه باشگاه‌هاي زيادي خواهان به خدمت گرفتن من هستند، اما در آغاز بايد تكليفم را با باشگاه روشن كنم. شخصاً دوست دارم به بارسا ملحق شوم، چراكه نيوكمپ هم مثل منچستريونايتد سابقه درخشاني در فوتبال وارد. فعلاً هيچ كس به من نگفته كه فصل بعد مي‌توانم بمانم."

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
میگم این جناب !?*mahsa*?! -- شبکه ورزشی یا احیانا خبری در خارج از کشور ندارند.

این همهدسته پر میان و میرن همینجوری بذر خبر میپاشن اینجا....

بگذریم.
==================
پیرامون صحبتM A T R I X فقط یووه.

ولی رئال بهتره تا بارسا.

بای

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
منم از جناب !?*mahsa*?! تشكر مي كنم.
واقعا به كلوب هواداران ManUtd رونق دادن...

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
میگم خداکنه یه مهاجم قلدر(درست نوشتم؟ ) و محکم بیارن که مدافعا نتونن راحت جلوشو بگیرن. مثل دروگبا
حالا به نظر شما از بین اینایی که منچستر تو لیست خریدش داره کدوم برای منچستر مناسبتره؟

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
آخرين شانس سرالكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ براي به خدمت‌گيري ته‌وز ستاره سابق كورينتيانس آرژانتين صرف مبلغ كلان 40 ميليون پونددر بازار نقل و انتقالات تابستاني است.

40 ميليون پوند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
scare2.gif

بره گم شه ! اين نيم وجبي چيه كه بخوان 40 ميليون بدن بابتش !؟ هانري با اون ابهتش با 25 ميليون ميخواد بره بارسا اونوقت اين جوجه 40 ميليون ميخواد !؟ خيلي بيارزه ..20 ميليون .. اونم 20 ميليون دلار نه پوند !
getsmiley.php

نكنه از علائم ظهوره !؟
getsmiley.php

احتمال خروج غيرمنتظره "دروگبا" از چلسي
.
.
.
من به فوتبال اسپانيا و ايتاليا بسيار علاقه‌مندم.

يعني يوونتوس يا بارسا !!
nobrain2.gif
ايول ! خوشم اومد !
kissykissy.gif

از آنجايي كه رابطه ميان اين بازيكن 26 ساله با دست اندركاران آبي و اناري‌پوشان طي ماه‌هاي اخير تيره و تار شده او مصمم به ترك اين تيم است و منچستريونايتد، ليورپول و ميلان نيز علاقه‌مند به همكاري با وي هستند.

اتوو بره دروگبا بياد ! هانري بياد ! رونالدينيو وايسه ! چي تيمي مي شود بارسا !!!
download.aspx

هاينزه 29 ساله در گفت‌وگويي با ساندي ميرر اظهار داشت: "مي دانم كه باشگاه‌هاي زيادي خواهان به خدمت گرفتن من هستند، اما در آغاز بايد تكليفم را با باشگاه روشن كنم. شخصاً دوست دارم به بارسا ملحق شوم، چراكه نيوكمپ هم مثل منچستريونايتد سابقه درخشاني در فوتبال وارد. فعلاً هيچ كس به من نگفته كه فصل بعد مي‌توانم بمانم."

بوشو بوشو !
0004.gif

آخه اين پيرمرد چه بدرد بارسا ميخوره !؟ مگه اينكه لاپورتا خر شه ! وگر نه اين هم دفاع چپ خوب ..چيه كه بره سراغ اين !؟
chivu , berthod ,.....

میگم این جناب !?*mahsa*?! -- شبکه ورزشی یا احیانا خبری در خارج از کشور ندارند.
منم از جناب !?*mahsa*?! تشكر مي كنم.

جناب فكر نميكنم ضمير اشاره ي مناسبي واسه خانوما باشه !
مهسا خانوم اجالتا" شما بزار تو اين پي تي بچه ها آقا صدات كنن و فك كنن آقايي !
getsmiley.php

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
40

جناب فكر نميكنم ضمير اشاره ي مناسبي واسه خانوما باشه !
مهسا خانوم اجالتا" شما بزار تو اين پي تي بچه ها آقا صدات كنن و فك كنن آقايي !
getsmiley.php

فعلا که دارن همین کارو می کنن
نمی دونم چرا همه گیر دادن به جنسیت من! :(

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
والا !!! مگه دروغ میگم ...

بازیکن با این سرعت خوب ... تکنیک خوب .... باید از لیگ انگلیس بیاد بیرون

حالا خودم :

فکاهی میگی !!! الان لیگ برتر بهترین لیگ دنیا است .....

"كارلوس كوئيروز" ‌كمك مربي منچستريونايتد اعلام كرد كه روزي جانشين "سرالكس فرگوسن" سرمربي شياطين سرخ خواهد شد.

چه غلطا.... سرمربی بعدی فقط روی کین است . ایشون میتونن همچنان دستیار بمونن!

برای جذب توز منچستريونايتد بايد در ليگ يك مزايده بزرگ شود
مقامات منچستريونايتد نمي‌توانند قيمت سرسام‌آور كارلوس ته‌وز مهاجم وستهام را بپذيرنند.
آخرين شانس سرالكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ براي به خدمت‌گيري ته‌وز ستاره سابق كورينتيانس آرژانتين صرف مبلغ كلان 40 ميليون پوند(!!!! ) در بازار نقل و انتقالات تابستاني است.
اين دومين بار پس از پايان فصل است كه تلاش مسوولان يونايتد براي امضاي قرارداد با اين مهاجم 5 ستاره با ناكامي روبرو مي شود، زيرا آنها مايل بودند كه با صرف مبلغ 30 ميليون پوند و امضاي قراردادي 4ساله با حقوق 75 هزار پوند در هفته با ته‌وز وي را به اولدترافورد بياورند، اما اينك متوجه شده‌اند كه براي تصاحب اين بازيكن بايد در ليگ يك مزايده بزرگ شوند.
گفتني است كه سران چكش‌ها اعلام كرده‌اند كه ته‌وز به كمتر از 40 ميليون پوند فروخته نخواهد شد.

چه کم اشتها...!!!!!!!!!!!!

طرف یه چیزی پرونده....توز با این هیکل کلا 15 تا به دلار بیشتر نمیرزه
tease.gif

ميليون پوند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

بره گم شه ! اين نيم وجبي چيه كه بخوان 40 ميليون بدن بابتش !؟ هانري با اون ابهتش با 25 ميليون ميخواد بره بارسا اونوقت اين جوجه 40 ميليون ميخواد !؟ خيلي بيارزه ..20 ميليون .. اونم 20 ميليون دلار نه پوند !
نكنه از علائم ظهوره !؟
تایید از نوع موکدش میشه!

میگم خداکنه یه مهاجم قلدر(درست نوشتم؟ ) و محکم بیارن که مدافعا نتونن راحت جلوشو بگیرن. مثل دروگبا
حالا به نظر شما از بین اینایی که منچستر تو لیست خریدش داره کدوم برای منچستر مناسبتره؟

دقیقا همینه...به قدر کافی بازیکن تکنیکی داره منچستر. تورس اگه بیاد خوب میشه
yes.gif

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
فعلا که دارن همین کارو می کنن
نمی دونم چرا همه گیر دادن به جنسیت من!

همون . دليلش رو من هم نفهميدم ور نه منم گير مي دادم !
4fvfcja.gif

آخه اگه با توجه به دختر و فوتبال ؟!!! باشه كه الآن ما ديگه تيم ملي فوتبال زنان(بش ميگن بانوان البته! :دي) داريم و كلي هم قويه در سطح جام جهاني و اين حرفا !
47b20s0.gif

اگه هم از طرز حرف زدن و نظرات باشه كه هيچ چيز غير عادي اي من نديدم !
162.gif

فکاهی میگی !!! الان لیگ برتر بهترین لیگ دنیا است .....

اينم فكاهي ميگي !!! جون داداش !
39.gif
نه ليگ برتر ، نه كالچيو ... فقط لا ليگا !
59.gif
50.gif

تایید از نوع موکدش میشه!

مخلصيم برادر !
43.gif

دقیقا همینه...به قدر کافی بازیکن تکنیکی داره منچستر. تورس اگه بیاد خوب میشه

آره درسته ! يه سنتر فوروارد درست حسابي ميخواد منچستر !
13.gif
(ياد نيستلروي بخير!) البته قدرت بدني روني رو دست كم نگيرين كانتوناييه واسه خودش !
2gwb921.gif

دروگبا كه منتفيه
agree.gif
چون نگفته يه تيم ديگه بلكه گفته يه ليگ ديگه .. جز ليگ برتر
تورس هم اون قدرت بدني رو نداره و فكر نميكنم چندان مناسب باشه .. (گرچه يه بازيكن عالي هست!)
hi5.gif

بهترين گزينه بي شك اتو'و هست كه بعيد ميدونم سران ميلاني كه عين كفتار افتادن به جون بارسا بزارن اتو'و جم بخوره !
starplucker.gif

در نهايت
7153.gif
منچستر يه تره زگه ميخواد !! با توجه به شايعاتي مبني بر ترك تورين كه پيرامون ترزه گه است ، منچستر باس دست به كار شه !

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
اگه شما ندارین حتما ما داریم...!
خوزه مورينيو سرمربي چلسي فاش كرد كه از بودجه كلاني براي شركت در بازار نقل و انتقالات تابستاني برخوردار نيست.
استيو سيدول هافبك ردينگ و كلوديو پيزارو مهاجم پرويي بايرن مونيخ كه خريدهاي جديد چلسي هستند. ضمن آنکه آلكس بازيكن آبي‌هاي لندن كه به صورت قرضي در اين باشگاه هلندي مشغول به بازي بود در فصل آينده به جمع ستارگان لندني ملحق خواهد شد.
مورينيو در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره بودجه‌اش در بازار تابستاني گفت: "مقامات چلسي به من گفته‌اند كه بودجه قابل توجهي براي تقويت هر چه بيشتر تيم براي فصل آينده در اختيارم قرار نخواهند داد. اين مبلغ حقيقتاً كم است و براي شركت در بازار تابستاني كافي نيست. با اين حال فكر مي‌كنم كه نياز زيادي به امضاي قرارداد جديد نداشته باشيم، زيرا مادامي كه بازيكنانمان مصدوم نشوند مثل هميشه تيمي موفق و توانا خواهييم بود. ما بدون خريد بازيكن جديد نيز مي‌توانيم با منچستريونايتد مقابله كنيم و فصل آينده قهرمان ليگ شويم."

یکی ندونه فکر میکنه با یه تیم زپرتی داره با منچستر رقابت می کنه. این همه ستاره های گرون قیمت...!!!

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
رايان گيگز مي‌خواهد در فصل آينده دهمين قهرماني‌اش در كنار منچستريونايتد را به دست بياورد.
گيگز هافبك كهنه‌كار منچستريونايتد كه از اينكه پس از 4 سال انتظار يك بار ديگر قهرماني ليگ برتر را در كارنامه كاري‌اش به ثبت رساند خيلي خوشحال است در مصاحبه‌اي با خبرنگاران اظهار داشت: "بي صبرانه منتظرم تا يك فصل ديگر با پيراهن پرافتخار شياطين سرخ به ميدان بروم.
جايي كه همه ما را با عنوان قهرمان ليگ خطاب خواهند كرد. دوست دارم يك بار ديگر قهرماني ليگ برتر را در كنار اين تيم به دست بياورم.
موفقيت ما در فصل 5-2006 منحصر به فرد است، زيرا سطح مسابقات اين فصل به مراتب بالاتر از فصول قبل بود و ما توانستيم مقال تيم قدر و متمولي كه مي‌توانست به راحتي هر بازيكني كه مايل بود بخرد پيروز شويم."
گيگز كه فصل جديد هفت صد و پانزدهمين بازي‌اش براي يونايتد يعني 44 بازي كمتر از ركورد سربابي چارلتون اسطوره اولدترافورد را به ثبت خواهد رساند مصم به افزايش قهرماني‌هايش در كنار شياطين سرخ به عدد 10 است.
او در ادامه افزود: "براي من بسيار حائز اهميت است كه فصل آينده را با قهرماني ليگ به پايان برسانيم پس از آن به ثبت ركوردهاي فردي توجه خواهم كرد."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
"په په" مدافع پورتو خبر از احتمال پيوستن به "اندرسون" هم تيمي سابقش كه هم اكنون بازيكن منچستريونايتد است داد.
؛ مدافع برزيلي‌الاصل پورتو پرتغال كه از بازيكنان مدنظر خوزه مورينيو سرمربي چلسي بوده و مصمم به اخذ گذرنامه پرتغالي براي ملحق شدن به تيم لوئيس فيليپه اسكولاري است.
او در پاسخ به اين سوال كه آيا امكان دارد در آينده به هم تيمي سابقشض اندرسون بپيوندد، گفت: "هميشه امكان اينكه ما هم تيمي يكديگر شويم وجود دارد.
هيچ كس از آينده خبر ندارد. شايد روزي بار ديگر در كنار وي بازي كنم. در حال حاضر با پورتو قرارداد دارم، اما اگر يك پيشنهاد خوب از جانب شياطين سرخ برسد در مورد آن فكر خواهم كرد."

هر کسی چنین شانسی پیدا نمی کنه....!
59.gif
213.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
در نهايت
7153.gif
منچستر يه تره زگه ميخواد !! با توجه به شايعاتي مبني بر ترك تورين كه پيرامون ترزه گه است ، منچستر باس دست به كار شه !

اینم خبرش:
IMAGE633173309461141152.jpg

منچستريونايتد و آرسنال به دنبال "تره زگه"
مدير برنامه‌هاي داويد تره زگه، مهاجم يوونتوس اعلام كرد مقامات منچستريونايتد و آرسنال نيز جزو افرادي بوده‌اند كه براي اطلاع از شرايط امضاي قرارداد با اين ملي‌پوش فرانسوي با وي تماس گرفته‌اند.
پاتريتزا پيگيني، وكيل تره‌زگه در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره وي گفت: "دستمزد داويد نسبتاً بالا است و بايد ببينيم كه باشگاه‌هايي نظير بارسلونا، آرسنال و منچستريونايتد به همكاري با بازيكني با چنين ويژگي‌هايي نياز داريم يا خير؟ در هفته آينده ما درخواهيم يافت كه آيا تره زگه مجاز به شركت در بازار نقل و انتقالات تابستاني خواهد شد يا خير؟ در اين ميان مقامات ليون نيز همواره به امضاي قرارداد با ديويد بوده‌اند، اما اولويت نخست او ماندن در كنار يووه تا سال 2008 است."

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
اینم خبرش:

IMAGE633173309461141152.jpg

منچستريونايتد و آرسنال به دنبال "تره زگه"
مدير برنامه‌هاي داويد تره زگه، مهاجم يوونتوس اعلام كرد مقامات منچستريونايتد و آرسنال نيز جزو افرادي بوده‌اند كه براي اطلاع از شرايط امضاي قرارداد با اين ملي‌پوش فرانسوي با وي تماس گرفته‌اند.
پاتريتزا پيگيني، وكيل تره‌زگه در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره وي گفت: "دستمزد داويد نسبتاً بالا است و بايد ببينيم كه باشگاه‌هايي نظير بارسلونا، آرسنال و منچستريونايتد به همكاري با بازيكني با چنين ويژگي‌هايي نياز داريم يا خير؟ در هفته آينده ما درخواهيم يافت كه آيا تره زگه مجاز به شركت در بازار نقل و انتقالات تابستاني خواهد شد يا خير؟ در اين ميان مقامات ليون نيز همواره به امضاي قرارداد با ديويد بوده‌اند، اما اولويت نخست او ماندن در كنار يووه تا سال 2008 است."

عجب ! حالا كه آرسنال و يوونتوس رقيب منچستر هستن واسه ا گرفتن ترزه گه ، بنده حرفم رو پس ميگيرم .. مهسا خانوم شمام به منبع خبر بگو اينو تكذيب كنه ! :D
ايشالا كه به تيم محبوب من ، آرسنال بره و از اون طرف هانري بره به بارساي محبوب من و البته يوونتوس محبوب من ميتونه گليمش رو از آب بيرون بكشه و بايرن مونيخ هم تا حالا بهترين تيم تو نقل و انتقالات بوده !
تيمهاي مجبوب من ... بجنبيد ! :happy:

بالا