M A T R I X
Registered User
------------------------------
من دو روزه ميخوام يه اظهار نظر طولاني كنم ( با نزديك به 20 تا نقل قول !) ولي هي يه كار وسطش پيش مياد و نميشه
حالا به يه نظر اجمالي بسنده ميكنيم !

------------------------------
نظر شخصی من اینه که ساها بمونه! تاکید می کنم نظر شخصی...
موافقم !

آره زیاد جالب نبود. ولی ایشالله فرگوسن آدمش می کنه. رونالدوهم اون اولا همچین مالی نبود. باید صبر کنیم.
البته يكم قضيه با اومدن رونالدو فرق ميكنه ، بدين جهت كه وقتي رونالدو اومد صرفا" واسه پتانسيل بالاش اومد ، ولي در مورد " ناني" و "اندرسون" فكر ميكنم كريس رونالدو نقش زيادي رو ايفا ميكنه ! (

مسوولان والنسيا قيمت اين بازيكن ارزنده را 12 ميليون پوند تعيين كردهاند.
يعني والنسيا اينقدر اوضاع ماليش به هم ريخته كه يه بازيكن جوون و با آتيه رو ميزاره واسه فروش .. اون هم با يه قيمت خيلي پايين !؟

به نظر من اولا" بايد نگهش دارن ، درثاني اگه بخواد بياد ليگ برتر فقط بايد تو يكي از تيمهاي ليورپول يا چلسي بازي كنه ، البته اگه ميخواد موفق باشه ! (ليورپول چون سبك بازيش به تيمهاي اسپانيايي ميخوره ، بازيكن اسپانيايي زياد توش گير مياد و مربيش هم كه اسپانياييه ! و چلسي به اين خاطر كه اگر قرار باشه مورينيو (چشم ديدنش رو ندارم!

ليورپول و آرسنال هم تيمهاي بزرگي هستند اما آنها هيچ قهرماني را در فصل اخير به دست نياوردند و به طور حتم از قدرت و اعتبار آنها کاسته نخواهد شد.
آرسنال ....

"كارلوس كوئيروز" كمك مربي منچستريونايتد اعلام كرد كه روزي جانشين "سرالكس فرگوسن" سرمربي شياطين سرخ خواهد شد.
البته اگه تا اون روز زنده باشه !!!

به اين دليل :

-------------------------------------------------فرگوسن كه هنوز زمان مشخصي را براي بازنشستگياش اعلام نكرده، مدعي است تا زماني كه سلامتياش به او اجازه دهد كرسي سرمربيگري يونايتد را ترك نخواهد كرد.
سرمربي اسكاتلندي يونايتد كه مجذوب تلاش فوقالعاده تهوز براي نجات وستهام از خطر سقوط از ليگ برتر شده است در بازي وي اظهار داشت: "او يكي از بازيكنان تاثيرگذار وستهام كه حيات اين تيم در ليگ برتر را تضمين كرد.
تهوز با چند ضربه آزاد كارآمد گلهاي بسيار زيبا و سرنوشتسازي را براي وستهام به ثمر رساند و نشان داد كه بازيكن بسيار با انگيزهاي است."
ته وز !! اونم منچستر !؟

منچستر يه فوروارد نوك (CF) و تمام كننده ميخواد ، اين بازيكن رو ميخواد چيكار !؟

ته وز يه بازيكن راست پا و يك مهاجم شادو (SS) از نوع خوب هست ! حالا با توجه به حضور روني كه خيلي خوب ميتونه يه همچين نقشي رو بازي كنه و حضور رونالدو در راست احتمال حضور اين بازيكن در پست تخصصيش خيلي كمرنگ ميشه و منچستر هم نياز مبرمي به اين بازيكن نداره ..... از نظر من باس بره اسپانيا !

عجب
مهسا خانوم من هنوزم در جنسیت شما شک دارم
یه دختر چطوری میتونه این موقع از شب بیدار باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
عجیبه واسم
العياذ بالله !! (پناه بر خدا!)

داش مهرداد حالا اين چه فرقي به حال من و شما داره !؟ ما فقط پستهاي همديگه رو ميبينيم كه اونم با فكر در ارتباطه ، جون داداش اينجا ديگه بحث مسائل مادي پيش نياد. به اندازه كافي تو زندگي اجبارا" از بابت اين مسائل بدبختي كشيديم

(مخلص داش مهرداد هم هستيم دربست!

با قهرماني رئال مادريد منچستريونايتد پولدارتر ميشود!
تجارت الكترونيك كه ميگن همينه !؟

(اي فرگي پدرسوخته! )

من نمی دونستم لیورپول عنوان قهرمانی کسب نکرده! تعجب کردم!!!
ليورپول قبل از رافا بنيتز سالها بود كه ديگه اون ليورپول پر افتخار گذشته نبود فكر ميكنم تو يكي دو دهه ي اخير فقط يك يا دوبار قهرماني جام يوفا( كه چندرغاز نمي ارزه!) رو بدست آورده بود ...
بعد از بنيتز هم اونا روي جام باشگاهها تمركز زيادي داشتند و موفق هم بودند ! ..! به هر حال قهرماني اروپا خيلي مرغوب تره !
(مثه ما پرسپوليسيا كه ميريم سراغ جام حذفي !

خوب من که مطمئن هستم رئال میشه.....

زبونتو گاز بگير اخوي ... خدا نكنه !
در ضمن تو ايتاليا فقط و فقط يوونتوس خودمان !