• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
فرگوسن در انتظار تعيين تكليف "ابراهيموويچ" با اينتر
سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد در حال پيگيري اختلافات علني زلاتان ابراهيموويچ با مقامات اينتر است.
سرمربي اسكاتلندي سرخپوشان اولدترافورد كه تلاشش براي به خدمت‌گيري ديميتار برباتوف مهاجم بلغاري تاتنهام با ناكامي مواجه شد اينك به ابراهيموويچ چشم دوخته كه با هيات مديره نراتزوري‌ها مشكل پيدا كرده است.
اين اختلاف باعث شده است كه مسوولان اينتر براي تمديد قرارداد با وي دچار ترديد شوند. چنانچه ابراهيموويچ نتواند بر سر دريافت حقوق 7 ميليون پوند در يك سال با مسوولان اينتر به توافق رسد ممكن است به يكي از 4 باشگاه بزرگ ليگ برتر برود، اما هيچ تيمي مناسب‌تر از يونايتد براي ابراهيموويچ نيست كه منتقدان فكر مي‌كند به خوبي مي تواند با شهرت جهاني كريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي اولدترافورد رقابت كند.

آها..این خرید خوبیه....فقط گل زن شیش دانگی نیست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من اگه منچستر تو گوشه های خط دفاع هم نیاز به مهره های جدید داره.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
الان اخبار گفت منچستر نانی و اندرسون رو به خدمت گرفته.
اینا کین؟ من اصلا نمی شناسمشون! بازیکنای خوبین؟ کدوم پست بازی می کنن؟ یه کم اطلاعات می دین؟
باید یه دروازه بان توپم بیارن. وان در سار که پیر شده این اخریام سوتی کم نمی داد کوژاکم که تو بازی منچستر و چلسی رو سفیدمون کرد اصلا وقتی اون دروازه بانه نباید نگرانی به خودمون راه بدیم. بخصوص با اون خروجای قشنگش:blink:!!!

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
الان اخبار گفت منچستر نانی و اندرسون رو به خدمت گرفته.
اینا کین؟ من اصلا نمی شناسمشون! بازیکنای خوبین؟ کدوم پست بازی می کنن؟ یه کم اطلاعات می دین؟
باید یه دروازه بان توپم بیارن. وان در سار که پیر شده این اخریام سوتی کم نمی داد کوژاکم که تو بازی منچستر و چلسی رو سفیدمون کرد اصلا وقتی اون دروازه بانه نباید نگرانی به خودمون راه بدیم. بخصوص با اون خروجای قشنگش!!!
ظاهرا هر دو تا تو خط میانی بازی میکنن..
به یکیشون کریس رونالدو جدید و به اون یکی رونالدینهو جدید میگن...
من فقط نفهمیدم اینا رو چند خریدن...مثل اینکه خیلی پول دادن...
منچستر مهاجم میخواهد...

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
یافتم..این دو تا رو 31 میلیون پوند سرفیدن....خیلیه..هارگریوز هم که خیلی بود...کلا 50 تایی تا حالا خرج کردن...این یعنی مهاجم جدید بی مهاجم جدید.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
یافتم..این دو تا رو 31 میلیون پوند سرفیدن....خیلیه..هارگریوز هم که خیلی بود...کلا 50 تایی تا حالا خرج کردن...این یعنی مهاجم جدید بی مهاجم جدید.

واي نگو توروخدا. حتما باید یه مهاجم بخرن.:(

Parisa_Cris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در هر صورت هیچ کی به پای وان در سار نمی رسه.حیف که یکم سنش بالاست.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اول چند تا خبر از تیمهای دیگه لیگ برتر :
به احتمال خیلی زیاد پیزارو می خواد به چلسی بیاد. اتوئو هم که گفته نسبت به تیمهای انگلیسی دیگه دوست داره تو لیورپول بازی کنه و بنیتز هم بهش پیشنهاد 40 میلیون پوندی کرده.!!! ایول...!!!(کریس رونالدو واسه این که نره رئال قرارداد 26 میلیون پوندی بسته!)
از همه بدتر ابراموویچ می خواد اسکولاری رو به چلسی بیاره گر چه دیگه قیافه مورینیو رو نمی بینیم ولی بدبخت می شیم با این اسکولاری. من این مربی و هم دوسش دارم هم خیلی قبولش دارم. شاید با رفتن مورینیو یه کم از نفرتم نسبت به چلسی کم بشه.
مایکل له له رو هم که می خوان فرانسوی ها بخرن ولی هنوز معلوم نیست.لمپارد م که به احتمال زیاد میره. آنری هم که گفته آرسنال می مونه.
پیوستن هارگریوزم که به منچستر رسمی شد. نانی و اندرسونم که دارن میان منچستر.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
مطبوعات انگليس و فرانسه از تماس منچستريونايتد با نيكولا آنلكا مهاجم بولتون خبر داده‌اند.
آنلكا مهاجم فرانسوي بولتون كه در تابستان گذشته براساس قراردادي 8 ميليون پوندي از تيم فنرباغچه تركيه به اين تيم انگليسي منتقل شد در اولين فصل حضورش در ريباك استاديوم 11 گل براي تيمش به ثمر رساند.
به گزارش نشريه فرانس فوتبال مقامات شياطين سرخ نيوكاسل و بارسلونا خواهان به خدمت‌گيري اين مهاجم ارزنده هستند و در تلاشند تا زودتر از يكديگر با اين بازيكن قرارداد همكاري به امضا برسانند، اما گفته مي‌شود كه مسوولان تيم قهرمان اين فصل ليگ برتر ضمن تماس با مقامات بولتون و سوال در مورد در دسترس بودن اين مهاجم 28 ساله سابق آرسنال يك گام از ديگر رقباي خود پيش افتاده‌اند.

ایول...!

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633163882047743728.jpg

كريستيانو رونالدو از اينكه ناني و اندرسون در اين هفته به جمع شياطين سرخ ملحق خواهد شد بسيار خوشحال است.
ناني نيز مانند رونالدو ستاره پرتغالي اولدترافورد از اسپورتينگ ليسبون و آندرسون از پورتو به منچستريونايتد منتقل خواهند شد.
رونالدو كه از انتقال اين 2 بازيكن به تيمش در پوست خود نمي‌گنجد درباره آنها گفت: "ناني بازيكني بسيار با استعدادي است و من به خوبي او را مي‌شناسم.
اندرسون نيز مانند ناني بازيكني بسيار با آتيه است. آنها دو تن از پديده‌هاي دنياي فوتبال هستند و منچستريونايتد در كنار آنها بهتر از قبل خواهد شد."

خداکنه...
156.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633166499910724448.jpg

آلن اسميت قصد دارد براي حفظ جايگاهش در منچستريونايتد بجنگند.
مهاجم انگليسي اولدترافورد در مصاحبه‌اي با روزنامه عصر منچستريونايتد در مورد ادامه همكاري‌اش با شياطين سرخ گفت: "همه مي‌دانند كه مقامات يونايتد هر سال تنها با بازيكنان تراز اول قرارداد امضا مي‌كنند.
بازيكناني كه باعث مي‌شوند شانس شما براي شركت در مسابقات روزمره كمتر شود. با آنكه اين فصل به جمع ديگر هم تيمي‌ها ملحق شدم و در بازي‌هاي ليگ قهرمانان مقابل رم نيز احتمالا يكي از بهترين عملكردهايم در يونايتد را به نمايش گذاشتم، اما بازهم به شركت در مسابقات ليگ اطمينان ندارم و اين موضوع باعث مي‌شود كه از نظر روحي قوي‌تر و قوي‌تر شوم.
شايد علت اينكه توانستم بر مصدوميت‌هايم غلبه كنم و به آمادگي ايده‌آل برسم همين ويژگي بارز اين باشگاه باشد دوران پرفروغ يك بازيكن چندان طولاني نيست و بايد تلاش كند كه شانس شركت در هر بازي تيم را به دست بياوريد. من از دوران كودكي تاكنون با چنين تفكري زندگي كرده‌ام و هرگز اعتقادم به آن را از دست نمي‌دهم.
باشگاه‌‌هاي اورتون، تاتنهام، ميدلزبرو و ساندرلند علاقه‌مند به خريد اسميت هستند. با اين حال اين مهاجم ارزنده كه با شجاعانه مصدوميت بزرگي كه در اوايل فصل 2006 در آنفيلد با آن مواجه شد پشت سر گذاشته است در نظر دارد قراردادش با يونايتد را تمديد كند و براي شركت در بازي‌هاي روزمره شياطين سرخ بجگند.
او در اين خصوص گفت: "وقتي مصدوم شدم از انجام مذاكره براي تمديد قراردادم با باشگاه صرف نظر كردم، زيرا اين كار به صلاح آنها نبود، اما اينكه به آمادگي ايده‌آل رسيده‌ام و دوست دارم در اين باشگاه بمانم و براي قرار گرفتن در تركيب اصلي تيم تلاش كنم. به همين منظور وكيلم با مسوولان اولدترافورد تماس گرفته است و چنانچه شرايط مهيا شود مذاكراتم براي تمديد قرارداد با آنها را آغاز خواهيم كرد."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد مي‌گويد هرگز دست از برنامه‌هاي جدي خود در اولدترافورد برنخواهد داشت.
به رغم اينكه سرمربي اسكاتلندي شياطين سرخ ادعا مي‌كند كه پيري و گذشت زمان باعث شده كه مثل سابقه عصباني مزاج و تندخو نباشد، اما تاكيد مي‌كند كه زندگي براي بازيكنان جديد در اولدترافورد چندان راحت نخواهد بود.
او كه قصد داشت به نوعي به چهره‌هاي جديد باشگاهش از جمله اوون هارگريوز، ناني و اندرسون هشدار بدهد، در مصاحبه‌اي با خبرنگاران گفت: "پس از هر بازي که آن را با پيروزي پشت سر نگذاشته باشيم و عملكرد قابل قبولي را ارايه نكنيم براي يافت علت اين نارسايي ها تشكيل جلسه مي‌دهيم، زيرا براي ما پيروزي در هر بازي بسيار حائز اهميت است.
با چنين روشي به هيچ بازيكني در جلسات تمريني انتقاد نمي‌شود و جو مثبتي در تيم برگزار مي‌شود. بنابراين در روزهاي شنبه شما انتظار داريد كه نتايج خوبي را به ثبت برسانيد.
با توجه به تلاش كادر مربيگري و پزشكي تمرينات آماده‌سازي بازيكنان و زماني كه براي تجزيه و تحليل فيلم بازي‌ها صرف مي‌شود، ما بايد انتظار ثبت نتايج ايده‌آل را داشته باشيم. من دوست ندارم كه تا روز دوشنبه صبر كنم تا بازيكنانم به اشتباهاتش در بازي‌هاي پي ببرند، بلكه مايلم درست پس از هر ديدار آنها توجيه شوند."

من هر چی نگاه می کنم می بینم بیشتر بازیکنای روز حال حاضر تو لیست خرید چلسی هستند. پولداریه دیگه. ببینیم منچسترمون چه میکنه. راستی دیوید ویا گفته به تمام پیشنهادات با کمال میل نوجه می کنه. خداکنه منچسترم پیشنهاد بده. چلسی و لیوه که رو شاخشن!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سولشر هم داره خوب میشه و سال آینده هم تو منچستره ... گفته که هنوز نمی خواد بازنشسته بشه ... ( بنده خدا چقدر مصدومیت اش طولانی شد )

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
ناني كه به تازگي با باشگاه منچستريونايتد قرارداد همكاري امضاء كرده، مطمئن است كه خيلي زود به اولدترافورد عادت خواهد كرد.
ناني با شروع فصل جديد پورتو را به مقصد منچستريونايتد ترك خواهد كرد تا به دو هموطن ديگرش در اين باشگاه يعني كارلوس كوئيروز دستيار سر الكس فرگوسن سرمربي و همچنين كريستيانو رونالدو ستاره كناري شياطين سرخ ملحق شود.
يكي ديگر از امتيازات ناني در اولدترافورد اين است كه آندرسون هم تيمي‌ برزيلي‌اش در پورتو نيز به وي بپيوندد.
او در مصاحبه‌اي با سايت يوفا در اين خصوص گفت: "حداقل مزاياي حضور من در يونايتد اين است كه مي‌توانم با زبان پرتغالي با 2 تن از هموطنانم ارتباط برقرار كنم! اين موضوع براي من بسيار حائز اهميت است و مي تواند مرا در هماهنگ شدن با يك كشور بيگانه ياري برساند."
او در پاسخ به اين سوال كه آيا وي، اندرسون و رونالدو مي‌توانند در كنار يكديگر بازي كنند اظهار داشت: "به نظر من بسيار فوق‌العاده مي‌شود كه ما 3 نفر در كنار يكديگر قرار بگيريم، اما اين موضوع بستگي به تصميم‌گيري سرمربي دارد. آنها 2 تن از بهترين بازيكنان جهان هستند و به خوبي مي‌دانم كه داشتن چنين هم تيمي‌هاي سرشناسي يك امتياز بزرگ براي هر بازيكن محسوب مي‌شود.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633169860899589088.JPG

مقامات باشگاه منچستريونايتد همچنان علاقه‌مند به استخدام فرناندو تورس مهاجم تيم فوتبال اتلتيكو مادريد هستند.
از آنجايي كه هنوز سرنوشت لويي‌ ساها در اولدترافورد مشخص نشده و داستان جدايي وي از اين باشگاه بسيار كشدار شده، سرالكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ همچنان در تلاش است تا يك گلزن قهار به خدمت بگيرد.
به رغم اينكه مسوولان اتلتيكو مادريد قيمت تورس را 20 ميليون پوند تعيين كرده‌اند، اما اين مهاجم ارزنده در صدر ليست خريد يونايتد قرار دارد.
ديويد گيل مدير اجرايي يونايتد در اين خصوص گفت: "چنانچه ما يك گلزن كارآمد بيابيم و الكس احساس مي‌كند كه با خريد وي مي‌تواند تيم بهتري را براي فصل آينده بسازد، بي ترديد با بازيكن موردنظر قرارداد همكاري امضا خواهيم كرد."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
مقامات باشگاه منچستريونايتد در تلاشند تا رناتو آگوستو بازيكن ارزنده تيم فوتبال فلامينگو را به خدمت بگيرند.
كلبد ليت نايب رئيس فلامينگو تاييد كرد كه نمايندگان شياطين سرخ براي جذب آگوستو با وي تماس گرفته‌اند به رغم اينكه مسوولان اولدترافورد ماه گذشته در مورد شرايط رناتو سوال كرده‌اند و روز جمعه نيز اولين گام براي امضاي قرارداد با اين بازيكن را برداشته‌اند، اما ليت تاكيد كرد كه اين فوتباليست جوان فروشي نيست و مي‌خواهد در كنار فلامينگو به فوتبالش ادامه بدهد.
رناتو نيز در اوايل هفته در مورد تمايل يونايتد به امضاي قرارداد با وي گفت: "باعث افتخار است كه باشگاه‌هاي بزرگ اروپا در انديشه همكاري با من هستند، اما مي‌خواهم در فلامينگو بمانم و تاريخساز اين باشگاه و به اسطوره‌هايي چون آندارده و آديلو تبديل شوم."
رناتو تا سال 2010 با فلامينگو قرارداد دارد و چنانچه باشگاهي مايل به امضاي قرارداد با وي باشد بايد مبلغ 20 ميليون پوند به مالكين اين بازيكن بپردازد.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
كاكا ستاره ميلان از كريستيانو رونالدو مهره كناري منچستريونايتد به عنوان انتخاب اول خود براي دريافت توپ طلاي اين فصل نام برد.
مهاجم برزيلي و سرشناس سن سيرو كه در كنار هافبك پرتغالي اولدترافورد جزو گزينه‌هاي نخست دريافت عنوان بازيكن سال اروپا در فصل 7-2006 به شمار مي‌رود، در مصاحبه‌اي با خبرنگاران در مورد رونالدو 22 ساله گفت: "مطمئناً رونالدو شايسته دريافت اين جايزه است، زيرا اين ستاره پرتغالي تقريباً يك تنه تيمش را تا قهرماني ليگ برتر پيش برد. پس از رونالدو نيز مالديني دوست صميمي‌ام در مقام دوم قرار دارد.
باعث افتخار و خوشحالي است كه پائولو بتواند اين جايزه را به خود اختصاص بدهد، زيرا تاكنون نتوانسته اين عنوان را به دست بياورد."

کاکا دیگه زیاد شکست نفسی می کنه. قهرمانی باشگاههای اروپا رو اون واسه میلان آورد من مطمئنم کاکا انتخاب میشه

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633167220512899488.jpg

ديميتار برباتوف، مهاجم تاتنهام از علاقه فراوان خود نسبت به باشگاه منچستريونايتد خبر داد.
ستاره بلغاري خط حمله وايت هارت لين درباره يونايتد اظهار داشت: "از بازي براي تاتنهام بسيار خوشحالم. مقامات اين باشگاه تمام تلاششان را به كار بردند تا در كنار آنها احساس رضايت كنم. با اين حال تيم سرالكس فرگوسن را نيز دوست دارم. آنها تهاجمي بازي مي‌كنند و بازي‌هاي تماشايي و جذابي را به نمايش مي‌گذارد و اين شيوه بسيار با بازي من هماهنگ است.
رايان گيگز، پل اسكولز و وين روني بازيكنان فوق‌العاده‌اي هستند و كريستيانو رونالدو نيز در جناح راست جادويي توپ مي‌زند. بنابراين ترديدي وجود ندارد كه بازي كنار اين ستاره‌ها براي من بسيار هيجان‌انگيز و پرافتخار است."

پس چرا انقدر ناز می کنی؟!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
نظر شخصی من اینه که ساها بمونه! تاکید می کنم نظر شخصی...

بالا