• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Parisa_Cris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها میشه عکسای قهرمانی منچسترو بفرستید؟

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
اینم چند تا عکس

فایل های ضمیمه

• capt.mjs11705131742.britain_soccer_mjs117.jpg
    capt.mjs11705131742.britain_soccer_mjs117.jpg
    74.2 KB · نمایش ها: 6
  • 4yotush.jpg
    4yotush.jpg
    43.4 KB · نمایش ها: 7
  • t1_rooneyronaldo.jpg
    t1_rooneyronaldo.jpg
    47.5 KB · نمایش ها: 5
  • capt.mjs11105131706.britain_soccer_mjs111.jpg
    capt.mjs11105131706.britain_soccer_mjs111.jpg
    91.1 KB · نمایش ها: 5

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633158744798016096.jpg

سرالكس فرگوسن، ‌سرمربي منچستريونايتد آماده ارايه پيشنهاد همكاري به ساموئل اتوئو مهاجم ارزنده بارسلونا است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا و به نقل از ديلي ميل مذاكرات مقدماتي ميان مقامات منچستريونايتد و مسوولان نيوكمپ در مورد اتوئو ملي پوش كامروني آبي و اناري‌پوشان كه گفته مي‌شود با هم تيمي برزيلي‌اش رونالدينيو اختلاف دارد آغاز شده است.
هفته گذشته اتوئو با ابراز اينكه به انتقال رئال مادريد فكر خواهد كرد و مقابل مخالفانش در نيوكمپ واكنش نشان خواهد داد هم تيمي‌هايش را آزرد و مقامات باشگاه را خشمگين كرد.
او گفته بود: "لازم است كه ديگر به شايعه پراكني در مورد رختكن پايان داده بشود. از همان روز اول آنها دوست داشتند كه رونالدينيو را مقابل اتوئو قرار دهند. ما بايد جلوي اين افراد بدخواه و شايعه پراكن در رختكن را بگيريم.
من با هم تيمي‌هايم مشكلي ندارم و اگر روزي احساس كنم كه براي بارسلونا مشكل ساز شده‌ام اين باشگاه را ترك خواهم كرد."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633159568061310576.jpg

اوون هارگريوز بي صبرانه در انتظار بازي در بهترين ليگ فوتبال جهان است.
هافبك انگليسي بايرن مونيخ اوايل اين هفته به شهر منچستر سفر كرد تا با شياطين سرخ قراردادي را به امضا برساند.
وي در آستانه جدايي از بايرن مونيخ تيمي كه او را به فوتبال دنيا معرفي كرد، قرار دارد.
هارگريوز در اين خصوص گفت: "بسيار خوش شانس بودم كه در بازي‌هاي بزرگي حضور پيدا كردم و عنوان‌هاي پرافتخاري را به دست آورده‌ام. هر چند كه شكست هايي را در آلمان تجربه كرده‌ام، اما به همراه بايرن توانستم ليگ قهرمانان اروپا را كه بزرگ ترين جام دنيا است فتح كنم.
در حال حاضر به مكان جديدي منتقل مي‌شوم و قصد دارم همه چيز را از نو آغاز كنم."
سران باشگاه بايرن مونيخ با انتقال وي موافقت كرده‌اند و در صورت پرداخت مبلغ مورد نظر هارگريوز به منچستريونايتد منتقل خواهد شد.
وي در پايان اذعان داشت: "در ليگ برتر بايد در سطح بالايي قرار داشته باشيد تا بتوانيد بازي‌هاي بسيار زيادي را انجام دهيد. من وقتي به تماشاي بازي‌هاي ليگ برتر مي‌نشستم بسيار متعجب مي‌شدم كه چگونه آنها اين تعداد بازي را انجام مي‌دهند. مشتاق هستم تا در بهترين و قدرتمندترين ليگ فوتبال جهان بازي كنم."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633159560061908000.JPG

ميكائيل سيلوستره اين شايعه كه در بازار نقل و انتقالات تابستاني به همكاري‌اش با منچستريونايتد پايان خواهد داد را تكذيب كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ گفته مي‌شود مدافع فرانسوي اولدترافورد ممكن است پيش از آغاز فصل جديد تصميم به انتقال به تيم ديگر بگيرد و مسوولان باشگاه ليون نيز علاقه‌مند به جذب وي هستند.
با اين حال او در واكنش به اين خبر اظهار داشت: "اگر شما در تيم حضور نداشته باشيد و در مصاحبه‌اي تلويزيوني ظاهر نشود مردم بي درنگ به اين نتيجه مي‌رسند كه مرده‌ايد! اما من به همه اطمينان مي‌دهم كه هنوز زنده‌ام و مدتي از تيم خارج شده بودم تا خود را براي فصل آينده آماده كنم. هنوز 2 سال ديگر با شياطين سرخ قرارداد دارم سرمربي در تابستان گذشته تلاش فراواني را به كار برد تا من در باشگاه بمانم.
بنابراين دليلي وجود ندارد كه فكر كنم شرايط تغيير كرده است و بايد اينجا را ترك كنم. او اخيراً نيز تاكيد كرده كه مثل هميشه به من اعتماد كامل دارد. بنابراين فصل آينده نيز يكي از سرخپوشان اولدترافورد خواهم بود تا ارزش واقعي‌ام در اين باشگاه را به اثبات برسانم."

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
مرسی مهسا جان از اخبار!

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633159506231103104.jpg

مقامات باشگاه تاتنهام با گستاخي تمام قصد دارند براي به خدمت‌گيري رايان گيگز هافبك كهنه‌كار و ارزنده منچستريونايتد تلاش كنند.
گيگز ستاره 33 ساله خط مياني شياطين سرخ درصدر فهرست خريد مارتين يول قرار دارد و گفته مي‌شود كه مسوولان تاتنهام در بازار نقل و انتقالات ژانويه نيز علاقه‌مندي خود به جذب اين ملي پوش ولزي را به همتايانش در منچستريونايتد ابراز كردند، اما با مخالفت شياطين سرخ مواجه شد كه به دنبال 3 عنوان قهرماني اين فصل بودند.
سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد بر ماندن گيگز در جمع شاگردانش تاكيد كرد و هم او و هم گيگز بارها گفته‌اند كه در فصل 8-2007 نيز در كنار يكديگر كار خواهند كرد

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
بوش داره میاد که لمپارد و جان تری دارن از چلسی میرن. انگار ابراموویچ گفته که نمی خواد دیگه پول زیادی خرج کنه و باید با همین بودجه فعلی بسوزن و بسازن!
کاش لمپارد تو تیم منچستر بود!
164.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از خریدای احتمالی منچستر خبر نداره؟
من اینا رو پیدا کردم:
Mark Viduka (Middlesbrough), Nani (Sporting Lisbon), Fernando Torres (Atletico Madrid), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Samuel Eto'o (Barcelona), Michael Owen (Newcastle), Afonso Alves (Heerenveen) and Dimitar Berbatov (Tottenham)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کسی از خریدای احتمالی منچستر خبر نداره؟
من اینا رو پیدا کردم:
Mark Viduka (Middlesbrough), Nani (Sporting Lisbon), Fernando Torres (Atletico Madrid), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Samuel Eto'o (Barcelona), Michael Owen (Newcastle), Afonso Alves (Heerenveen) and Dimitar Berbatov (Tottenham)
اگه چیزی دیگه ای هم باش، شک دارم لو بدن ... چون احتمالا مثل سالهای اخیر ، رقابت پیش بیاد ... یعنی بعضی از باشگاههای دیگه می خوان از روی دست اینا نگاه کنن ...
MeUgly.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
هر چی که هست امیدوارم خرید های خوبی داشته باشند...

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد در حال پيگيري اختلافات علني زلاتان ابراهيموويچ با مقامات اينتر است.
سرمربي اسكاتلندي سرخپوشان اولدترافورد كه تلاشش براي به خدمت‌گيري ديميتار برباتوف مهاجم بلغاري تاتنهام با ناكامي مواجه شد اينك به ابراهيموويچ چشم دوخته كه با هيات مديره نراتزوري‌ها مشكل پيدا كرده است.
اين اختلاف باعث شده است كه مسوولان اينتر براي تمديد قرارداد با وي دچار ترديد شوند. چنانچه ابراهيموويچ نتواند بر سر دريافت حقوق 7 ميليون پوند در يك سال با مسوولان اينتر به توافق رسد ممكن است به يكي از 4 باشگاه بزرگ ليگ برتر برود، اما هيچ تيمي مناسب‌تر از يونايتد براي ابراهيموويچ نيست كه منتقدان فكر مي‌كند به خوبي مي تواند با شهرت جهاني كريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي اولدترافورد رقابت كند.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
"رايان گيگز" هافبك منچستريونايتد قصد دارد به طور رسمي كناره‌گيري‌اش از فوتبال ملي را اعلام كند.
كاپيتان تيم ملي ولز پس از 16 سال حضور ملي و انجام 64 بازي براي اين تيم براي هميشه از فوتبال ملي خداحافظي خواهد كرد.
به نظر مي‌رسد تصميم گيگز براي خداحافظي به خاطر عملكرد ضعيف تيم ملي در ماه مارس كه به عدم راهيابي تيم در رقابت‌هاي يورو 2008 اتريش و سوئيس منجر شد، بوده است.
يكي از منابع خبري اتحاديه فوتبال ولز در اين باره گفت: "شايد رايان به اين نتيجه رسيده كه اميدهاي ولز راي حضور در يورو 2008 پوچ شده است.
واقعاً باعث تاسف است. او جزو مهره‌هاي تاثيرگذار تيم ملي بود و از زماني كه بازوبند كاپيتاني را بر بازو بسته تاثيرات واقعاً شگرفي در تيم ايجاد كرده است."
گفتني است رايان گيگز در سن 17 سالگي و در اكتبر سال 91 اولين ديدار ملي‌اش برابر آلمان را رقم زد.
16.gif
16.gif
16.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
الان خوندم بنیتز حسابی تلاش می کنه دیوید ویا یا سیلوا رو از والنسیا بیاره لیوه.
من این 2 تا رو دوست دارم نمی تونم ببینم مقابل منچستر قرار می گیرن
258.gif
54.gif

کاش فرگوسن یه نیم نگاهیم یه اینا می کرد. اونا فقط باید تو منچستر بازی کنن...!!!
258.gif

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
الان خوندم بنیتز حسابی تلاش می کنه دیوید ویا یا سیلوا رو از والنسیا بیاره لیوه.
من این 2 تا رو دوست دارم نمی تونم ببینم مقابل منچستر قرار می گیرن
258.gif
54.gif

کاش فرگوسن یه نیم نگاهیم یه اینا می کرد. اونا فقط باید تو منچستر بازی کنن...!!!
258.gif

اين رافا بنيتز داره حداكثر استفاده شو از اسپانيايي بودنش ميبره!
البته بعيد ميدونم ويا رو به ليوه بدند ولي شايد سيلوا رو بدند كه اون هم بازيكن خوش آتيه اي نشون ميده !
ما كه منتظريم اونا رو تو بارسا ببينيم! :happy:

بالا