• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
واي اين "ناني " چي بود ؟! خيلي بد بازي كرد !
من كه نا اميد شدم ازش ! البته نميشه با يه بازي تصميم گرفت ، ولي اصلا" مسلط نبود !
اون بازيكن بلژيك در عوض اعجوبه اي بود ! Marallas رو ميگم !
سطح بازي واقعا" بالا بود !

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
سيلوا" تاتنهام و چلسي را به ليورپول ترجيح مي‌دهد
مقامات باشگاه تاتنهام نيز به جمع علاقه‌مندان به امضاي قرارداد با داويد سيلوا هافبك تيم فوتبال والنسيا پيوستند.
رافائل بنيتس سرمربي ليورپول مي‌ خواهد سيلواي جوان را در تابستان امسال به آنفيلد بياورد.
با اين حال روزنامه ميرر نوشته كه مسوولان والنسيا قيمت اين بازيكن ارزنده را 12 ميليون پوند تعيين كرده‌اند و 2 باشگاه ليگ برتري ديگر يعني تاتنهام و چلسي متمول نيز به دنبال جذب وي هستند كه به شدت به زندگي در لندن علاقه دارد.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633171532800129700.JPG

منچستريونايتد پس از 4 سال فاتح ليگ برتر شد و در تقابل با چلسي موفق به شکست آبي‌پوشان لندني شد.
در اين راه بازيکنان بسياري تأثيرگذار بودند و هر يک به اندازه مشخصي سهمي در اين قهرماني داشتند.
ادوين فان درسار سنگربان بلند قامت شياطين سرخ از مردان موفق اين تيم بود و در چارچوب دروازه مانع گلزني رقبا مي‌شد.
مرد هلندي فصل رويايي را سپري کرد و به گفته فرگوسن، فان درسار بازيکن قابل اعتمادي براي هر تيمي محسوب مي‌شود.
او با تجربيات فراواني که در آژاکس و يوونتوس به دست آورد، موفق شد در اولدترافورد عملکرد مثبتي از خود بر جاي بگذارد.
فان درسار همچنان در منچستر باقي خواهد ماند و به طور حتم به دنبال افتخارات جديدي است که به همراه تيم‌هاي قبلي‌اش به دست آورده تا از اين طريق بتواند تجديد خاطره کند.
وي در گفت و گويي در خصوص فصل گذشته و قهرماني تيمش در جزيره سخن گفت.
پس از قهرماني با منچستريونايتد در ليگ برتر چه احساسي داريد؟
به طور حتم احساس بسيار خوشايندي دارم چرا که براي نخستين بار فاتح ليگ برتر مي‌شوم. من قهرماني با آژاکس و يوونتوس را در هلند و ايتاليا تجربه کرده‌ام اما شيريني قهرماني در جزيره بسيار لذتبخش بود. ليگي پويا با ستاره‌هاي بزرگ که همه به دنبال فتح ليگ برتر هستند بر جذابيت‌ رقابت‌ها مي‌افزايد به همين دليل براي قهرماني راه سختي را پيش رو داريد. وقتي شما در چنين رقابتي قهرمان مي‌شويد، احساس دلنشيني به شما دست خواهد داد.
نقش شما در اين قهرماني به چه ميزان بود؟
همه به يک اندازه از اين قهرماني سهم خواهند داشت. فرگوسن به عنوان **** تيم، کريس رونالدو به عنوان گلزن، رايان گيگز به عنوان مرد باتجربه تيم و ساير بازيکناني که نمي‌توانم اسم ببرم. ما يک تيم کامل بوديم که هدف خاصي را دنبال مي‌کرديم و خوشبختانه به آن چيزي که مي‌خواستيم دست پيدا کرديم. منچستريونايتد در فصل گذشته بسيار کامل بود.
اما اين تيم کامل در ليگ قهرمانان و فينال جام حذفي مقابل چلسي ناموفق عمل کرد.
در تقابل با ميلان ما مصدومان زيادي داشتيم تا با مجموعه ناقص برابر قهرمان اروپا قرار بگيريم. وقتي تيمي چند ستاره کليدي را نداشته باشد با مشکلات بسيار زيادي مواجه مي‌شود. ما در مقابل ميلان توانايي مبارزه را نداشتيم. اگر مهره‌هاي ارزشمند تيم با ما بودند شايد نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. در فينال جام حذفي هم در دقايق پاياني نتيجه را واگذار کرديم و اين هم از زيبايي‌هاي فوتبال است که بايد با آن کنار آمد.
اما براي تيم بزرگي مثل منچستريونايتد يک قهرماني در فصل بسيار ناچيز است.
حق با شماست اما نبايد بيش از اين انتظار داشت. حالا شرايط فوتبال بسيار متفاوت شده و کسب چند عنوان قهرماني طي يک فصل کار سختي است. ليورپول و آرسنال هم تيم‌هاي بزرگي هستند اما آنها هيچ قهرماني را در فصل اخير به دست نياوردند و به طور حتم از قدرت و اعتبار آنها کاسته نخواهد شد.
منچستريونايتد را در فصل آتي چگونه مي‌بينيد؟
رؤساي باشگاه و کادر فني در حال ترميم نقاط ضعف تيم هستند و بازيکنان موردنظر را هم جذب خواهند کرد. ما براي رقابت در فصل آتي کار بسيار سختي را پيش رو داريم و از هم اکنون بايد با تجهيزات کامل به استقبال حريفان برويم. تجربه ثابت کرده هر تيمي که در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کند، نتيجه‌اش را خواهد ديد. ما تيم خوبي داريم و با اضافه شدن چند بازيکن کليدي ديگر مي‌توانيم به اهداف جديدي دست پيدا کنيم. فصل آينده رقابت‌هاي سختي را پيش رو خواهيم داشت و به همين دليل بايد با تدابير خاصي به جنگ با رقبا برويم. من احساس مي‌کنم مي‌توانيم دو جام را به دست آوريم، اما هنوز نمي‌دانم کدام يک از چهار جام فصل آينده را فتح خواهيم کرد.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633171602015556596.jpg

"كارلوس كوئيروز" ‌كمك مربي منچستريونايتد اعلام كرد كه روزي جانشين "سرالكس فرگوسن" سرمربي شياطين سرخ خواهد شد.
كوئيروز در گفت‌وگويي با خبرنگاران از وضعيت تيم و آرزوهاي خود پرده برداشته و گفت: "فصل بعد مي‌خواهيم تمام عناوين را كسب كنيم. هميشه حداكثر را خواسته‌ايم. شخصاً خواهان قهرماني در ليگ برتر و اروپا هستم. در فصل جاري نزديك بود قهرمان اروپا شويم، اما مي توانيم از تجربياتمان براي فصل بعد بهره ببريم. در عوض چلسي زحمت زيادي متحمل شد و ما نشان داديم تيم بهتري نسبت به آبي‌هاي استمفوردبريج داريم. تيم ما قوي‌تر از گذشته شده است.
سرالكس هنوز در انديشه سرمربيگري است و توان بالايي براي اين كار دارد و هنوز زمان خاصي براي خداحافظي‌اش اعلام نكرده است. هر روز تجربيات جديدي از او ياد مي‌گيرم و اميدوارم روزي جانشين اين سرمربي بزرگ شوم."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633170746603800816.jpg

سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد در حال مذاكره با مسوولان وستهام براي به خدمت‌گيري كارلوس ته‌وز مهاجم ارزنده اين تيم است.
مذاكره مقامات بلندپايه اولدترافورد با همتايانش در وستهام بر سر ته وز 23 ساله مدتي است آغاز شده و چنانچه شياطين سرخ پيش از ليورپول موفق به امضاي قرارداد با اين مهاجم آرژانتيني شود ممكن است اين موفقيت بر پيروزي آنها در امضاي قرارداد در مجموع به ارزش 50 ميليون پوند با اوون هارگريوز، ناني و اندرسون نيز سايه بيفكند.
سرمربي اسكاتلندي يونايتد كه مجذوب تلاش فوق‌العاده ته‌وز براي نجات وستهام از خطر سقوط از ليگ برتر شده است در بازي وي اظهار داشت: "او يكي از بازيكنان تاثيرگذار وستهام كه حيات اين تيم در ليگ برتر را تضمين كرد.
ته‌وز با چند ضربه آزاد كارآمد گل‌هاي بسيار زيبا و سرنوشت‌سازي را براي وستهام به ثمر رساند و نشان داد كه بازيكن بسيار با انگيزه‌اي است."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
IMAGE633170733582276784.jpg

ديويد گيل مدير اجرايي منچستريونايتد تاكيد كرده كه مسوولان قهرمان ليگ برتر اين فصل به هيچ وجه نگران بازنشستگي سرالكس فرگوسن سرمربي اين تيم نيستند.
سرمربي اسكاتلندي و بسيار باتدبير شياطين سرخ براي بيستمين فصل پياپي است كه در اولدترافورد مشغول به خدمت است و به رغم اينكه در سال 2002 تصميم به كناره‌گيري از دنياي فوتبال گرفت، اما برخلاف انتظار از اين تصميم صرف نظر كرد تا يك بار ديگر قهرماني ليگ برتر را به اين تيم هديه كند.
فرگوسن كه هنوز زمان مشخصي را براي بازنشستگي‌اش اعلام نكرده، مدعي است تا زماني كه سلامتي‌اش به او اجازه دهد كرسي سرمربيگري يونايتد را ترك نخواهد كرد.
گيل در پاسخ به اين سوال خبرنگاران كه آيا هنوز هم فرگوسن براي ثبت پيروزي‌هاي بيشتر اشتياقي از خود نشان مي‌دهد يا خير اظهار داشت: "صادقانه بگويم كه ذره‌اي از اشتياق وي براي رسيدن به افتخارات بيشتر كاسته نشده است و او مثل هميشه با انگيزه پيشتكار بسيار كار مي‌كند.
ما هرگز در مورد زمان بازنشستگي‌اش با يكديگر صحبت نكرده‌ايم و هرگز زمان دقيق رفتن وي از اولدترافورد مورد بحث و بررسي قرار نگرفته، زيرا اين سرمربي پرتوان بسيار با انگيزه كار مي كند و نيازي به وقت صرف كردن در مورد اين مساله وجود ندارد."

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
ديويد گيل، مدير اجرايي باشگاه منچستريونايتد از شركت مقامات تيمش در بازار نقل و انتقالات تابستاني براي خريد يك مهاجم جديد خبر داد.
گيل در مصاحبه‌اي با ديلي اكسپرس درباره برنامه‌هاي خريد شياطين سرخ در فصل تابستان اظهار داشت: "ما در نظر داريم كه براي به خدمت‌گيري يك مهاجم ارزنده در بازار تابستان شركت كنيم و چنانچه بازيكن موردنظر خود را بيابيم بي ترديد جوانب امر را بررسي خواهيم كرد."
قطعاً اين اعتراف گيل زنگ خطرها را براي مسوولان تاتنهام و بولتون به صدا درخواهد آورد، زيرا يونايتد به شدت علاقه‌مند به امضاي قراراداد با ديميتار برباتوف و نيكولا آنلكا ستاره‌هاي خط حمله به ترتيب تيم‌هاي مذكور است.
سران اولدترافورد ممكن است براي پيدا كردن بازيكن مورد نظر خود به تيم‌هاي ليگ‌هاي خارجي نيز مراجعه كنند.
آنها معتقدند كه ساموئل اتوئو و ژاوير ساويولا مهاجمان بارسلونا كلاس – يان هانتلار ستاره جوان تيم فوتبال آژاكس هلند و فرناندو تورس از اتلتيكو مادريد نيز مي‌توانند با وين روني زوج موفقي را در اولدترافورد بسازند.

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
IMAGE633170746603800816.jpg

سرالكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد در حال مذاكره با مسوولان وستهام براي به خدمت‌گيري كارلوس ته‌وز مهاجم ارزنده اين تيم است.
........"

نگو ترو خدا حیفه این بازیکن .....

خراب میشه....

باید بیاد ایتالیا اون هم یووه.... :happy:

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
نوشته ای از الـــــیـــــاس View Post
نگو ترو خدا حیفه این بازیکن .....

خراب میشه....

باید بیاد ایتالیا اون هم یووه....

ارزونی خودتون.... آخه این هم شد مهاجم ....1.01 سانتی متر قد داره!!!!!

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
چنانچه رود فان نيستلروي مهاجم رئال مادريد در كنار اين تيم قهرماني مسابقات لاليگا را در هفته آينده به دست بياورد، 2 ميليون پوند خالص روانه خزانه منچستريونايتد خواهد شد.
سرالكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ هنگام فروش فان نيستلروي به رئال به ارزش 3/10 ميليون پوند چند بند به قرارداد اين بازيكن هلندي اضافه كرد تا بتواند بخشي از هزينه‌هاي سرسام‌آور باشگاهش را تامين كند.
بر همين اساس مقامات يونايتد براي قهرماني رئال در لاليگا 500 هزار پوند و در صورت رسيدن فان نيستلروي به عنوان برترين گلزن اسپانيا 500 هزار پوند ديگر از همتايانشان در برنابئو دريافت خواهند كرد.
سرمربي كهنه‌كار مردان اولدترافورد هنگام فروش ديويد بكام به اين باشگاه در سال 2003 نيز شرط كرد در صورتي كه اين هافبك سرشناس در كنار قوهاي سفيد قهرماني لاليگا را به دست بياورد يك ميليون پوند بگيرد كه اکنون و با اين شرايط منچستريونايتد مجموعاً 2 ميليون پوند مي تواند به دست آورد.
از آنجايي كه كهكشاني‌ها تنها 90 دقيقه تا تصاحب قهرماني ليگ اسپانيا فاصله دارند و در صورت پيروزي مقابل مايوركا در بازي شنبه شب بر سكوي نخست اين ليگ خواهند ايستاد، فرگوسن به شدت به دريافت اين مبلغ اميدوار است.

فرگوسنم واسه خودش ناقلایه ها! همین 2 میلیونم بهتر از هیچیه...!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب

مهسا خانوم من هنوزم در جنسیت شما شک دارم

یه دختر چطوری میتونه این موقع از شب بیدار باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عجیبه واسم

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
ماشالله بزنم به تخته چه تیم اصیل و ریشه دار و پر افتخاری داریم
17.gif

1994-1993 منچستر یونایتد
1995-1994 بلکبورن
1996-1995 منچستر یونایتد
1997-1996 منچستر یونایتد
1998-1997 آرسنال
1999-1998 منچستر یونایتد
2000-1999 منچستر یونایتد
2001-2000 منچستر یونایتد
2002-2001 آرسنال
2003-2002 منچستر یونایتد
2004-2003 آرسنال
2005-2004 چلسی
2006-2005 چلسی
2007-2006 منچستر یونایتد

من نمی دونستم لیورپول عنوان قهرمانی کسب نکرده! تعجب کردم!!!

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
عجب

یه دختر چطوری میتونه این موقع از شب بیدار باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عجیبه واسم
به خاطر اینکه تا لنگ ظهر می خوابه
110.gif

(گیر دادیا)

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
عجب

یه دختر چطوری میتونه این موقع از شب بیدار باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

عجیبه واسم

حالا مگه جنسیت این بنده خدا مهمه الان!!!!!

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
با قهرماني رئال مادريد منچستريونايتد پولدارتر مي‌شود!
چنانچه رود فان نيستلروي مهاجم رئال مادريد در كنار اين تيم قهرماني مسابقات لاليگا را در هفته آينده به دست بياورد، 2 ميليون پوند خالص روانه خزانه منچستريونايتد خواهد شد.
سرالكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ هنگام فروش فان نيستلروي به رئال به ارزش 3/10 ميليون پوند چند بند به قرارداد اين بازيكن هلندي اضافه كرد تا بتواند بخشي از هزينه‌هاي سرسام‌آور باشگاهش را تامين كند.
بر همين اساس مقامات يونايتد براي قهرماني رئال در لاليگا 500 هزار پوند و در صورت رسيدن فان نيستلروي به عنوان برترين گلزن اسپانيا 500 هزار پوند ديگر از همتايانشان در برنابئو دريافت خواهند كرد.
سرمربي كهنه‌كار مردان اولدترافورد هنگام فروش ديويد بكام به اين باشگاه در سال 2003 نيز شرط كرد در صورتي كه اين هافبك سرشناس در كنار قوهاي سفيد قهرماني لاليگا را به دست بياورد يك ميليون پوند بگيرد كه اکنون و با اين شرايط منچستريونايتد مجموعاً 2 ميليون پوند مي تواند به دست آورد.
از آنجايي كه كهكشاني‌ها تنها 90 دقيقه تا تصاحب قهرماني ليگ اسپانيا فاصله دارند و در صورت پيروزي مقابل مايوركا در بازي شنبه شب بر سكوي نخست اين ليگ خواهند ايستاد، فرگوسن به شدت به دريافت اين مبلغ اميدوار است.

فرگوسنم واسه خودش ناقلایه ها! همین 2 میلیونم بهتر از هیچیه...!

2 میلیون....!!!!!توجه میکنیم که یونایتد سالی 85 میلیون پوند دستمزد میده !!!

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
سرالكس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ !!!!!!...![/B]

خوب من که مطمئن هستم رئال میشه..... :)

بالا