منچستر بازی آخرش رو به وست هام باخت تا این تیم در لیگ برتر موندنی بشه.
البته نباید فراموش کرد که منچستر بازی رو زیاد جدی نگرفت..............
منچستر بازی آخرش رو به وست هام باخت تا این تیم در لیگ برتر موندنی بشه.
در خط میانی ، با اومدن تقریبا قطعی هارگریوز ، مشکلی نخواهند داشت ...
![]()
قضیه برباتوف جدی تر از بقیه است.
Despite interest from Manchester United and Chelsea, striker Dimitar Berbatov says he's happy to stay at Tottenham Hotspur.
Berbatov told The Sun newspaper: "I am really happy that I made the choice to come here to Tottenham to work with the manager Martin Jol - he is a great man.
"I have said it many times, when you play good, when you score goals, especially here in England, everyone is watching you.
"Manchester, Chelsea they take an interest but I'm settled at Tottenham."
اين مورينيو هم عجب خوره ايه ها همه جا بلای جون منچستره. منچستر انگشت رو هر کی می ذاره مورینیو هم اونو می خواد همین تورسو الان اخبار گفت درخواست کرده از مسئولین باشگاه بخرنش. برباتوفم که می خوان. از اونور یه زمانی منچستر صحبت اتوئو رو می کرد چلسیم می خواستتش. هر جا میریم مورینیو هم همونجاست.در خط حمله با توجه به کیفیت پایین ساها توی فصل اخیر و پیر شدن سولشر ، حتما یه خرید خواهد داشت : ممکنه بره سراغ اوون ( اگه باشگاهش بذاره ) ، تورس ( اتلتیکو مادرید ) ، یا حتی برباتوو ( تاتنهام ) ..
یوزر: مهسا
شما تازه طرفدار شدید. صبر کنید بازی جام حذفی راه بیفته.......
البته من شخصا در جنسیت شما شک دارم (البته جسارت نباشه)
برداشت شخصی من از نوع طرفداری - یوزر نیم و سخنانتون هست.
احتمال هم میدم که اسم شما متفاوت از نامی باشه که در یوزرنیمتون استفاده کرده اید.
واسه همین شما را با عنوان یوزرنیم: مهسا صدا زدم.
گیگز با قهرمانی امسال منچستر ، نهمین جام قهرمانی لیگ رو جشن گرفته که یه رکورد در فوتبال انگلیسه .. قبل از اون فیل نیل و آلن هنسن ، هشت بار قهرمان لیگ شده بودند .. ضمنا اگه هفته دیگه ، منچستر بتونه چلسی رو شکست بده ، گیگز تبدیل به تنها بازیکنی در تاریخ میشه که پنج بار جام FA رو برده ...![]()
در خط حمله با توجه به کیفیت پایین ساها توی فصل اخیر و پیر شدن سولشر ، حتما یه خرید خواهد داشت : ممکنه بره سراغ اوون ( اگه باشگاهش بذاره ) ، تورس ( اتلتیکو مادرید ) ، یا حتی برباتوو ( تاتنهام ) ..