• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستر بازی آخرش رو به وست هام باخت تا این تیم در لیگ برتر موندنی بشه.

البته نباید فراموش کرد که منچستر بازی رو زیاد جدی نگرفت..............

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مقاله قشنگی بود درباره خریدهای احتمالی فصل آینده منچستر : ( BBC )

در خط دفاع باید فکری به حال یه جانشین برای گری نویل بشه تا در صورت مصدومیت های احتمالی بعدی ، بتونه جاش رو پر کنه ... گرت بیل از سوتهمپتون ، یکی از خریدهای احتمالیه ...

_42479291_garethbale_pa203.jpg

در خط میانی ، با اومدن تقریبا قطعی هارگریوز ، مشکلی نخواهند داشت ... کایران ریچاردسون هم فصل سختی رو خواهد داشت ، یا خودش رو ثابت می کنه یا احتمالا می دنش به یه باشگاه دیگه ...

_41386369_hargreaves2203.jpg

در خط حمله با توجه به کیفیت پایین ساها توی فصل اخیر و پیر شدن سولشر ، حتما یه خرید خواهد داشت : ممکنه بره سراغ اوون ( اگه باشگاهش بذاره ) ، تورس ( اتلتیکو مادرید ) ، یا حتی برباتوو ( تاتنهام ) ..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قضیه برباتوف جدی تر از بقیه است.

اما در دفاع های میانی هم باید به فکر یه جانشین بری فردیناند و ویدیچ باشند.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
منچستر بازی آخرش رو به وست هام باخت تا این تیم در لیگ برتر موندنی بشه.

البته نباید فراموش کرد که منچستر بازی رو زیاد جدی نگرفت..............

من می ترسم تو جام حذفیم اینجوری بازی کنن. آخه دیدی چقدر راحت توپا رو از دست می دادن رونی که آخر بازی من ندیدم یه توپو بتونه نگه داره همش لو می داد.
البته خیلی از اونایی که تو زمین بودنو فرگوسن تو بازیای حساس تو زمین نمیاره حتی تو ذخیره هاشم نمی ذاره

yazizam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قضیه برباتوف جدی تر از بقیه است.

Berbatov gofte ke alagheyi baraye enteghal be hich kodam az team haye manutd va chelsea dar in fasl nadare. man hanooz omidvaram ke fergouson bezare poshtesh baraye be khedmat gereftane Eto'o. :cool:

Despite interest from Manchester United and Chelsea, striker Dimitar Berbatov says he's happy to stay at Tottenham Hotspur.

Berbatov told The Sun newspaper: "I am really happy that I made the choice to come here to Tottenham to work with the manager Martin Jol - he is a great man.

"I have said it many times, when you play good, when you score goals, especially here in England, everyone is watching you.

"Manchester, Chelsea they take an interest but I'm settled at Tottenham."

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
دلم نيومد اين جك جديد رو برا عشق منچسترهاي پي تي نزارم . خواستم ترجمه اش كنم اما ديدم انگليسيش باحال تره . البته من خودم آخرت ليويرپوليما :devil: سو تفاهم نشه !

A bloke on his way home from work comes to a dead halt in traffic and thinks to himself, wow, this traffic seems worse than usual. Nothing's moving." He notices a police officer walking back and forth between the lines of cars so he rolls down his window and asks: "Officer what's the hold up?"
The officer replies: "It's a Chelsea fan, he's just so depressed about losing the premiership to United, being knocked out of Europe and not even being able to beat a reserve Man Utd side midweek. He's threatening to douse himself in petrol and set himself on fire. He says his family hates him, his mates are all laughing at him and he has never had a job. I'm walking around taking a collection for him."

"Oh really?" says the bloke "How much have you collected so far?".

"Only about 1/2 a litre, but a lot of people are still siphoning."​

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
در خط حمله با توجه به کیفیت پایین ساها توی فصل اخیر و پیر شدن سولشر ، حتما یه خرید خواهد داشت : ممکنه بره سراغ اوون ( اگه باشگاهش بذاره ) ، تورس ( اتلتیکو مادرید ) ، یا حتی برباتوو ( تاتنهام ) ..
اين مورينيو هم عجب خوره ايه ها همه جا بلای جون منچستره. منچستر انگشت رو هر کی می ذاره مورینیو هم اونو می خواد همین تورسو الان اخبار گفت درخواست کرده از مسئولین باشگاه بخرنش. برباتوفم که می خوان. از اونور یه زمانی منچستر صحبت اتوئو رو می کرد چلسیم می خواستتش. هر جا میریم مورینیو هم همونجاست.
:blink: :wacko:
من نمی دونم بالاخره منچستر می خواد با این دفاع و خط حمله اش چه کار کنه. برباتوفم که قبول نمی کنه بیاد.
به نظر شما چه کار می کنن؟ کیا رو میارن؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یوزر: مهسا

شما تازه طرفدار شدید. صبر کنید بازی جام حذفی راه بیفته.......

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
یوزر: مهسا

شما تازه طرفدار شدید. صبر کنید بازی جام حذفی راه بیفته.......

طرفدارش که خیلی وقته هستم.
تازه اینجا اومدم.
شایدم حق با شما باشه . من خیلی هولم:blush:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من شخصا در جنسیت شما شک دارم (البته جسارت نباشه)

برداشت شخصی من از نوع طرفداری - یوزر نیم و سخنانتون هست.

احتمال هم میدم که اسم شما متفاوت از نامی باشه که در یوزرنیمتون استفاده کرده اید.

واسه همین شما را با عنوان یوزرنیم: مهسا صدا زدم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
گیگز با قهرمانی امسال منچستر ، نهمین جام قهرمانی لیگ رو جشن گرفته که یه رکورد در فوتبال انگلیسه .. قبل از اون فیل نیل و آلن هنسن ، هشت بار قهرمان لیگ شده بودند .. ضمنا اگه هفته دیگه ، منچستر بتونه چلسی رو شکست بده ، گیگز تبدیل به تنها بازیکنی در تاریخ میشه که پنج بار جام FA رو برده ...
square.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
البته من شخصا در جنسیت شما شک دارم (البته جسارت نباشه)

برداشت شخصی من از نوع طرفداری - یوزر نیم و سخنانتون هست.

احتمال هم میدم که اسم شما متفاوت از نامی باشه که در یوزرنیمتون استفاده کرده اید.

واسه همین شما را با عنوان یوزرنیم: مهسا صدا زدم.

:happy: جالبه چرا فکر می کنی من دختر نیستم؟ مگه چه جوریم؟
راستش من تا یکی دو سال قبل اصلا از فوتبال خوشم نمیومد ولی تو جام جهانی وقتی نشستم همه بازیا رو دیدم عاشق فوتبال شدم بیشترم به خاطر رونالدو طرفدار منچستر شده بودم ولی الان دیگه مسئله اون نیست کلا تیمو از ته قلب دوست دارم چون واقعا قشنگ بازی می کنه.
البته می دونم بین شماها تازه کار حساب می شم.
اسمم مهساست. معمولا دیگران از اسمای واقعیشون استفاده نمی کنند ولی حالا من استفاده می کنم.
حالا تو چرا فکر کردی من پسرم؟

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
گیگز با قهرمانی امسال منچستر ، نهمین جام قهرمانی لیگ رو جشن گرفته که یه رکورد در فوتبال انگلیسه .. قبل از اون فیل نیل و آلن هنسن ، هشت بار قهرمان لیگ شده بودند .. ضمنا اگه هفته دیگه ، منچستر بتونه چلسی رو شکست بده ، گیگز تبدیل به تنها بازیکنی در تاریخ میشه که پنج بار جام FA رو برده ...
square.gif

امیدوارم بتونه این رکوردو حتما بزنه
263.gif
263.gif

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13

از این ها فقط تورس بدرد میخوره...الباقی کشک بادمجونن

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
به نظر شماها این هارگریوز موجود بدرد بخوری هست....؟؟ این همه دارن بالاش پول میدن...

مثل اون کریک بی خاصیت نباشه ؟ 18 میلیون پوند ناقابل حرومش کردن رفت... :(

بالا