Dark-Prince
Registered User
مثل اینکه نهایتا منچستر با 80 میلیون پوند وارد مذاکره برای خرید کریس رونالدو شده. مصاحبه ی دیروز اوزیل یه جورایی این شایعه رو تایید کرده. اوزیل گفته بود که رئال باید رونالدو رو حفظ کنه.
خدا کنه کریس برگرده به خانه
مثل اینکه نهایتا منچستر با 80 میلیون پوند وارد مذاکره برای خرید کریس رونالدو شده. مصاحبه ی دیروز اوزیل یه جورایی این شایعه رو تایید کرده. اوزیل گفته بود که رئال باید رونالدو رو حفظ کنه.
خدا کنه کریس برگرده به خانه
من که ازش متنفر شدم،ولی اگر برگرده دوباره دوستش میدارم اونم فقط به خاطر این که بازیکن یونایتده نه چیز دیگه ای!!!
من که ازش متنفر شدم،ولی اگر برگرده دوباره دوستش میدارم اونم فقط به خاطر این که بازیکن یونایتده نه چیز دیگه ای!!!
در بازی لیگ قهرمانان مقابل منچستر قشنگ معلوم بود هنوز هم قلبش در اولدترافورده و یک منچستریه , بعد از اینکه گل دوم و پیروزی بخش رئال رو زد اشک در چشمهاش جمع شد
از حق نگذریم بعد از گل دوم رئال در ضد حملاتشون یکی دو موقعیت تقریبا تک به تک رو هم زد به اوت! در حالی که کریس بازیکنی نیست که چنین موقعیتهایی رو اونم چندباره از دست بده
به هر صورت این روند فرگی بود و باید دیر یا زود این اتفاق میفتاد من فکر میکنم این فصل حتی اگر فرگی هم بود فصل بسیار سختی رو داشتیم چون تیمهای دیگه خیلی دارن تو خرید بازیکن و آماده سازی خوب کار میکنن نمونه اش من سیتی و چلسی و حتی تاتنهام که خوب خریدهای خوبی داشتند هر چند خرید خوب نتیجه ای مشخص نداره و دلیل بر بالا رفتن سطح کیفی تیم نیست ولی میتونه بسیار کمک بکنه ما روند باشگاهمون این نیست که بازیکن خیلی بزرگ بگیریم ولی حداقل در جد همین فلینی هم باید بتونیم بگیریم که ظاهراً انگار زورمون به این هم نمیرسه به هر صورت من فکر میکنم خبرهایی که در مورد رونالدو هست بیشتر باعث میشه هوادارها الکی خوشحال بشن نمیشه گفت به هیچ عنوان رونالدو بر نمیگرده چون ما توانایی خرید هر بازیکنی رو داریم (از لحاظ پول و اسپانسرهایی که داریم) ولی با مطالعه تاریخ باشگاه و روند تیم در این فصل نقل و انتقالات بعید به نظر میرسه حتی خرید بالای 30 میلیون داشته باشیم چه برسه به 80 میلیون پوند.......
من فکر میکنم که مقایسه مویس با رییس کار درستی نیست مقایسه فرگی با هر مربی در دنیا کار درستی نیست رییس یک پسر کارگر بود که همین اواخر پیشنهاد لردی و عضویت در مجلس پادشاهی رو رد کرد به راستی چند نفر در جهان میتونن از طریق فوتبال به این مقام ها برسن به هر صورت اون رفته و یک دوره پیچیده و عجیب شاید تلخ شاید شیرین در انتظار باشگاهه ولی میراثی که اون باقی گذاشته شاید نجات بخش باشه که همون روند رشد جوانان و ثبات در تیم هستش......
منم موافقم داداش
اون شب کریس بعد اخراج و گل دومشون خیلی مراعات کرد
هنوز که یادم میاد بدنم می لرزه کمربند میانیشون مودریچ کاکا ژابی الونسو و اوزیل ...:wacko:
.Papers: Ronaldo set to sign?
United on the brink of Ronaldo reunion
United and Real Madrid have spent the past 12 days negotiating an £80m package – and the Premier League champions are increasingly confident of getting their man. David Moyes made his move two weeks ago when the club heard through the grapevine Madrid had stepped up their interest in signing Gareth Bale. And for the first time they found their Spanish rivals prepared to negotiate after the player told them he would be interested in returning to England. New United chief executive Ed Woodward made contact with Real president Florentino Perez in the knowledge Ronaldo had yet to agree and extension to his current deal at the Bernabau which has just two years left to run. “United and Real Madrid have spent the past 12 days negotiating an £80m package for Ronaldo” Starsport understands Perez then sought assurances Ronaldo would commit to the new deal – and was stunned to learn he was keen on returning to Manchester instead. That forced them to open up to United’s advances, knowing they would only get a fraction of the fee for one of the world’s best players if he stayed another season. It also explains why they are prepared to break the world record to ensure they clinch the signing of Bale in an effort to appease fans worried by Ronaldo’s departure.
In the Daily Mail, Rio Ferdinand admits his starting place at United is under threat from the club’s youngsters – but it is a challenge he is determined to overcome. “It was the same last season,” he said. “There is a great history and it is part of the club with young players coming through and establishing themselves and I am all for that, but I want to play games. I want to play for Man United and the young lads are going to have to fight to get in the team just like I did when I was a kid.”
Elsewhere, the Mirror claims United have apologised to Everton for the way David Moyes was appointed Sir Alex Ferguson’s managerial successor at Old Trafford
حوصله ندارم دوباره با رئالی ها کل کل کنم ولی همین کمربندی که میگی بدجور قفل شده بود تا قبل اخراج ناجوان مردانه نانی
خب بیل رفت رئال. قراردادش مثل اینکه اکی شده.
امروز هم باز شایعات در مورد رونالدو بوده و پیشنهاد 92 میلیونی
مثل اینکه داره به حقیقت میپیونده![]()
مبلغ زیادیه .. البته نه اینکه رونالدو اینقدر نمی ارزه. من شخصا بعید میدونم منچستر اینقدر پول بده. امسال فکر کنم تو نقل و انتقالات ناکام باشه تیم.
دقیقاً حق با توهه. من دو آتیشه طرفدار یونایتدم اما از الان خودمو آماده کردم واسه یکی دو فصل بد! مطمئن باش منچستر بدجوری خراب می کنه این فصلو. زمان لازمه تا مویس بتونه خودشو تثبیت کنه. علت اینکه بازیکنای بزرگم نمیان همینه. من یو در شرف یه سری تغییرات بزرگه که به این زودی نتیجه نمیدن!من فکر میکنم قضیه از این قرار هست که اکثرا فکر میکنن چون فرگی رفته یونایتد دیگه کارش تموم شده هست و میترسن بیان یونایتد! با این مسخره بازی هایی هم که رونی راه انداخت جو تیم رو بد نشون داد
امیدوارم مویس این فصل یه تو دهنی محکم به همشون بزنه
بعید میدونم!خدا کنه کریس برگرده به خانه
امروز یه شایعه جدید هست
رونالدو گفته اگه بیل بیاد به رئال باید دستمزدش 2 برابر بشه.