AslanSalarkia
همکار بازنشسته
wow! اشک تو چشام جمع شد...اخراج رافائل تو بازی برگشت من یو و بایرن باعث شد بایرن جون بگیره و با تعداد بیشتر ....
خیلی خوب خاطره سازی کردی
wow! اشک تو چشام جمع شد...اخراج رافائل تو بازی برگشت من یو و بایرن باعث شد بایرن جون بگیره و با تعداد بیشتر ....
اخراج رافائل تو بازی برگشت من یو و بایرن باعث شد بایرن جون بگیره و با تعداد بیشتر ....
wow! اشک تو چشام جمع شد...
خیلی خوب خاطره سازی کردی
منچستر 2007 تا 2011 یکی از بهترین دوران تیم بود که متاسفانه از بدشانسی مصادف شد با اون بارسلونای گواردیولا
وگرنه تعداد جامها در اروپا رو می تونستیم افزایش بدیم
بر خلاف بازی با رئال در حالت 10 نفره هم به بایرن برتری داشتیم .....
بعد از سکوتی طولانی، نتونستم با دیدن این تصاویر حرفی نزنم و همچنان فقط خواننده باشم. دوست عزیز مهدی، ممنونم برای این حسن ذوق و لینکی که گذاشتی :thumbsup:10 گل برتر منچستر یونایتد در سال 2010 - 2009
http://video.varzesh3.com/clip1/92/uclip/Best_goals/10top_goals_ManU_2009_10.mp4
با اینکه ما این فصل قهرمانی لیگ رو به چلسی باختیم و در لیگ قهرمانان بخاطر قانون گل زده در خانه ی حریف توسط بایرن حذف شدیم ولی تیم جذاب و شادابی داشتیم
یکی از زیباترین لباسهای تیم هم در این فصل بود
به یاد بازیهای زیبای رونی و برباتف به یاد روزهایی که نانی و والنسیا در اوج بودن به یاد منچستری که هر چند نتیجه نمی گرفت ولی قابل احترام و با ابهت و سر زنده بازی می کرد به یاد رئیس مرد افسانه ای
مهرداد عزیز، در قالب دوستانه انتقادی رو به شما وارد میدونم، با خوندن یکی از تاپیک ها متوجه علت دلخوریتون شدم! اما پس از اینکه چندبار بی دلیل به صحبت های بی طرفانه ی شما توی تاپیک مذکور تاختند بهتر میبود به مباحثه ادامه نمیدادی حتی با این وجود که حسن نیتت بر هیچ کس پوشیده نبود و نیست. اصلا قصد کل کل یا بگم کی کارش درست بوده یا نبوده رو ندارم اما مطمئنم منظور من رو متوجه شدی!
در کل حضور دوستانی چون شماست که کیفیت این بخش رو بالا نگه داشته!
من که دیگه بی خیال شدم. اینا کلا کاری نمیکنن. تیمهای دیگه همه جلو زدن
از وقتی که سر الکس هم رفته من دیگه اون دل و دماغ پیگیری رو ندارم.
امروز تشییع جتازه یکی از اشناهای من بود. دیروز خبر فوتش رو شنیدم و واقعا دپرس شدم.
از طرفی این بچه های سابق دیگه نیستند. تقریبا همه بچه های قدیمی رفتند و تک و توک موندن. جدیدا هم دیگه دوستان رعایت همدیگه رو نمیکنن و به همدیگه بی احترامی میکنند. (منظورم در کل فروم هست)
من حال کل کل کردن رو ندارم با دیگران. از طرفی وقتی میبینم کسی حرمت نگه نمیداره واقعا عصبانی میشم.
تصمیم گرفتم کم کم خودم رو از فرومها بازنشسته کنم و فعالیتم رو محدود کنم به بخش مربوط به کارمون که وب سایت و اینا هست. هر چند بازار وب سایت هم اینقدر خراب شده که چند دفعه ای تصمیم گرفتم به کل از اینترنت خارج بشم اما نتونستم.
حتی چندین بار هم تصمیم گرفتم مراجعاتم رو به فروم کم و کمتر کنم تا ببینم میتونم دل بکنم از این بخش فوتبال یا نه. اما موفق نشدم ولی الان که دیگه سر الکسی نیست و تیم هم واقعا خاموش خاموشه دیگه دل و دماغ ندارم. خیلی دوست داشتم رونالدو دوباره برگرده به تیم ولی خب اینم خیال واهی هست. رئال بازیکن شاخصش رو براحتی از دست نمیده و نداد.
نمیدونم شاید نتایج خوب منچستر در لیگ باعث بشه زود زود دلمون برای این تاپیک تنگ بشه. اما واقعا دیگه حال و حوصله ندارم.
خلاصه اگه دیدید دیگه نیومدم هر بدی ای خوبی از ما دیدید حلالمون کنید.
به امید موفقیت و با ارزوی سلامتی برای منچستر یونایتد و همه بچه های فروم بخصوص فوتبالیهاش (فارغ از اینکه طرفدار چه تیمی هستند)
شاید هم امثال من دیگه زیادی برای این تاپیک ها پیر شدیم و تاریخ مصرفمون سر رسیده
به قول این جناب 000 باید کانال رو عوض کنیم یا ببریم دنبال بیمه هامون
راستش از مدتها قبل تصمیم داشتم که خداحافظی کنم اما خب فوتبال لعنتی نمیذاره
اما بالاخره هار کسی یه روزی باید بره و نوبت رفتن ما هم داره کم کم میرسه
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2