• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
منچستر 2007 تا 2011 یکی از بهترین دوران تیم بود که متاسفانه از بدشانسی مصادف شد با اون بارسلونای گواردیولا
وگرنه تعداد جامها در اروپا رو می تونستیم افزایش بدیم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اخراج رافائل تو بازی برگشت من یو و بایرن باعث شد بایرن جون بگیره و با تعداد بیشتر ....

بر خلاف بازی با رئال در حالت 10 نفره هم به بایرن برتری داشتیم .....

mhmd10co

Registered User
لایک‌ها
58
wow! اشک تو چشام جمع شد...
خیلی خوب خاطره سازی کردی

منچستر 2007 تا 2011 یکی از بهترین دوران تیم بود که متاسفانه از بدشانسی مصادف شد با اون بارسلونای گواردیولا
وگرنه تعداد جامها در اروپا رو می تونستیم افزایش بدیم

بر خلاف بازی با رئال در حالت 10 نفره هم به بایرن برتری داشتیم .....

درخشش نانی تو اون بازی ( البته نیمه اول ) و اون حرکت آکروباتیک شادی گلش هم از لحظه های جالب اون بازی بود

و نیمه دومی که در آن شانس نبود ....

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
10 گل برتر منچستر یونایتد در سال 2010 - 2009
http://video.varzesh3.com/clip1/92/uclip/Best_goals/10top_goals_ManU_2009_10.mp4

با اینکه ما این فصل قهرمانی لیگ رو به چلسی باختیم و در لیگ قهرمانان بخاطر قانون گل زده در خانه ی حریف توسط بایرن حذف شدیم ولی تیم جذاب و شادابی داشتیم
یکی از زیباترین لباسهای تیم هم در این فصل بود
به یاد بازیهای زیبای رونی و برباتف به یاد روزهایی که نانی و والنسیا در اوج بودن به یاد منچستری که هر چند نتیجه نمی گرفت ولی قابل احترام و با ابهت و سر زنده بازی می کرد به یاد رئیس مرد افسانه ای
بعد از سکوتی طولانی، نتونستم با دیدن این تصاویر حرفی نزنم و همچنان فقط خواننده باشم. دوست عزیز مهدی، ممنونم برای این حسن ذوق و لینکی که گذاشتی :thumbsup:

همهٔ گل‌ها یک طرف، گلی که مایکل اوون (که برای من یکی از دوست داشتنی‌ترین و با شخصیت‌ترین بازیکنان دههٔ اخیر است و ای کاش از روز اول منچستری بود) یک‌طرف. و همهٔ این‌ها یک‌طرف، شادی پس از این گل از سر الکس، رئیس، فرگی، فرگوسن (نمی دونم باید چه نامیدش، این اسطوره رو :wub: ؟) طرف دیگه.

باز هم لحظه‌ای دیدمش و باز هم این حس ناباوری، که اون دیگه روی نیمکت نیست، بهم هجوم آورده :eek: نمی دونم تا کی این شوک، این منگی، این فقدان رفع میشه؟ لااقل برای من :(

و امیدوارم این حس فقط برای من باقی مونده باشه و نه برای تیم. منچستر مثل خانوادهٔ خوشبختی می موند که همه دور میز و با صفا و صمیمیت می‌نشستند و گل می‌گفتند و شاد می‌خوردند و یک‌دفعه مادر یا پدر خانواده در یک حادثه، از دست میره (خیلی سینمایی شد) :cool:

بارها به خودم گفتم که این اتفاق باید می‌افتاد. یک روز سر الکس هم می‌بایست کناره‌گیری می‌کرد و زبونم لال، یک روز خبر فقدان همیشگی این عزیز را هم خواهیم شنید :skull: همهٔ این‌ها رو بارها به خودم گفتم ولی هنوز نمی‌تونم این خلأ رو هضم کنم :blush:

باز هم ممنونم :heart:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من که دیگه بی خیال شدم. اینا کلا کاری نمیکنن. تیمهای دیگه همه جلو زدن

از وقتی که سر الکس هم رفته من دیگه اون دل و دماغ پیگیری رو ندارم.

امروز تشییع جتازه یکی از اشناهای من بود. دیروز خبر فوتش رو شنیدم و واقعا دپرس شدم.

از طرفی این بچه های سابق دیگه نیستند. تقریبا همه بچه های قدیمی رفتند و تک و توک موندن. جدیدا هم دیگه دوستان رعایت همدیگه رو نمیکنن و به همدیگه بی احترامی میکنند. (منظورم در کل فروم هست)

من حال کل کل کردن رو ندارم با دیگران. از طرفی وقتی میبینم کسی حرمت نگه نمیداره واقعا عصبانی میشم.

تصمیم گرفتم کم کم خودم رو از فرومها بازنشسته کنم و فعالیتم رو محدود کنم به بخش مربوط به کارمون که وب سایت و اینا هست. هر چند بازار وب سایت هم اینقدر خراب شده که چند دفعه ای تصمیم گرفتم به کل از اینترنت خارج بشم اما نتونستم.

حتی چندین بار هم تصمیم گرفتم مراجعاتم رو به فروم کم و کمتر کنم تا ببینم میتونم دل بکنم از این بخش فوتبال یا نه. اما موفق نشدم ولی الان که دیگه سر الکسی نیست و تیم هم واقعا خاموش خاموشه دیگه دل و دماغ ندارم. خیلی دوست داشتم رونالدو دوباره برگرده به تیم ولی خب اینم خیال واهی هست. رئال بازیکن شاخصش رو براحتی از دست نمیده و نداد.

نمیدونم شاید نتایج خوب منچستر در لیگ باعث بشه زود زود دلمون برای این تاپیک تنگ بشه. اما واقعا دیگه حال و حوصله ندارم.

خلاصه اگه دیدید دیگه نیومدم هر بدی ای خوبی از ما دیدید حلالمون کنید.

به امید موفقیت و با ارزوی سلامتی برای منچستر یونایتد و همه بچه های فروم بخصوص فوتبالیهاش (فارغ از اینکه طرفدار چه تیمی هستند)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مهرداد عزیز، در قالب دوستانه انتقادی رو به شما وارد میدونم، با خوندن یکی از تاپیک ها متوجه علت دلخوریتون شدم! اما پس از اینکه چندبار بی دلیل به صحبت های بی طرفانه ی شما توی تاپیک مذکور تاختند بهتر میبود به مباحثه ادامه نمیدادی حتی با این وجود که حسن نیتت بر هیچ کس پوشیده نبود و نیست. اصلا قصد کل کل یا بگم کی کارش درست بوده یا نبوده رو ندارم اما مطمئنم منظور من رو متوجه شدی!

در کل حضور دوستانی چون شماست که کیفیت این بخش رو بالا نگه داشته!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد عزیز، در قالب دوستانه انتقادی رو به شما وارد میدونم، با خوندن یکی از تاپیک ها متوجه علت دلخوریتون شدم! اما پس از اینکه چندبار بی دلیل به صحبت های بی طرفانه ی شما توی تاپیک مذکور تاختند بهتر میبود به مباحثه ادامه نمیدادی حتی با این وجود که حسن نیتت بر هیچ کس پوشیده نبود و نیست. اصلا قصد کل کل یا بگم کی کارش درست بوده یا نبوده رو ندارم اما مطمئنم منظور من رو متوجه شدی!

در کل حضور دوستانی چون شماست که کیفیت این بخش رو بالا نگه داشته!

البته من همیشه از مباحثه ها استقبال میکنم. اینکه ما همش بشینیم از تیم محبوبمون تعریف کنیم خوبه اما معمولا پیشرفتها در سایه انتقادات و بحث ها هست که حاصل میشن

من کلا در مورد مسائل زیاد با رفقا مباحثه داریم بخصوص در مسائل کاری که خب تا اینجا همیشه برامون نتیجه مثبت به همراه داشته

منتها بحث مودبانه و محترمانه

من مثال با میلاد که از بچه های جوان تاپیک رئال هست خیلی کل داشتیم و عکس و تصویر و آمار و ارقام برای هم گذاشتیم

بارها شد من به عنوان یکی که سنم بیشتره نصیحتش کردم که همینجا هم ازش عذر میخوام اگه از من دلخور شد

جاهایی هم بد ریپورتش رو دادم به دلایل مختلف که بابت اون حلالمون کن میلاد خان

اما بحثمون هیچ وقت تو خاکی و توهین نرفت

نه از طرف میلاد خان و منم همیشه سعی کردم خارج از ادب نباشم

اما خب جدیدا فضا ها تغییر کرده

شاید هم امثال من دیگه زیادی برای این تاپیک ها پیر شدیم و تاریخ مصرفمون سر رسیده

به قول این جناب 000 باید کانال رو عوض کنیم یا ببریم دنبال بیمه هامون

راستش از مدتها قبل تصمیم داشتم که خداحافظی کنم اما خب فوتبال لعنتی نمیذاره

اما بالاخره هار کسی یه روزی باید بره و نوبت رفتن ما هم داره کم کم میرسه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من که دیگه بی خیال شدم. اینا کلا کاری نمیکنن. تیمهای دیگه همه جلو زدن

از وقتی که سر الکس هم رفته من دیگه اون دل و دماغ پیگیری رو ندارم.

امروز تشییع جتازه یکی از اشناهای من بود. دیروز خبر فوتش رو شنیدم و واقعا دپرس شدم.

از طرفی این بچه های سابق دیگه نیستند. تقریبا همه بچه های قدیمی رفتند و تک و توک موندن. جدیدا هم دیگه دوستان رعایت همدیگه رو نمیکنن و به همدیگه بی احترامی میکنند. (منظورم در کل فروم هست)

من حال کل کل کردن رو ندارم با دیگران. از طرفی وقتی میبینم کسی حرمت نگه نمیداره واقعا عصبانی میشم.

تصمیم گرفتم کم کم خودم رو از فرومها بازنشسته کنم و فعالیتم رو محدود کنم به بخش مربوط به کارمون که وب سایت و اینا هست. هر چند بازار وب سایت هم اینقدر خراب شده که چند دفعه ای تصمیم گرفتم به کل از اینترنت خارج بشم اما نتونستم.

حتی چندین بار هم تصمیم گرفتم مراجعاتم رو به فروم کم و کمتر کنم تا ببینم میتونم دل بکنم از این بخش فوتبال یا نه. اما موفق نشدم ولی الان که دیگه سر الکسی نیست و تیم هم واقعا خاموش خاموشه دیگه دل و دماغ ندارم. خیلی دوست داشتم رونالدو دوباره برگرده به تیم ولی خب اینم خیال واهی هست. رئال بازیکن شاخصش رو براحتی از دست نمیده و نداد.

نمیدونم شاید نتایج خوب منچستر در لیگ باعث بشه زود زود دلمون برای این تاپیک تنگ بشه. اما واقعا دیگه حال و حوصله ندارم.

خلاصه اگه دیدید دیگه نیومدم هر بدی ای خوبی از ما دیدید حلالمون کنید.

به امید موفقیت و با ارزوی سلامتی برای منچستر یونایتد و همه بچه های فروم بخصوص فوتبالیهاش (فارغ از اینکه طرفدار چه تیمی هستند)

اول از همه بابت اشناتون متاسفم و امیدوارم روحشون در ارامش باشه

مهرداد خان عزیز صحبت های شما درست ولی الان وقتش نیست پشت تیمو خالی کنیم

بالاخره نمیشه همیشه تو اوج موند تیم الان بیشتر از هر وقت دیگه ای به حمایت احتیاج داره

در مورد فروم هم باید بگم که وقتی بخش موسیقی و تمام زحمت های ما رو نابود کردن منم دیگه نمیخواستم بیام اما نتونستم تیمو تنها بذارم

تنها دلیل اومدنم منچستر هست و بس!

از شما هم تقاضا دارم تجدید نظر کنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میدونی افشین جان ما تو بین بچه های اقوام کلا چهار منچستری هستیم

متاسفانه ما هیچوقت نتونستیم با هم بشینیم بازی منچستر رو ببینیم

تنها جایی که من بچه های منچستری رو میبینم همین تاپیک هست

برای همین جدایی ازش سخته

این فوتبال عین مواد مخدر میمونه

نمیشه ترکش کرد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شاید هم امثال من دیگه زیادی برای این تاپیک ها پیر شدیم و تاریخ مصرفمون سر رسیده

به قول این جناب 000 باید کانال رو عوض کنیم یا ببریم دنبال بیمه هامون

راستش از مدتها قبل تصمیم داشتم که خداحافظی کنم اما خب فوتبال لعنتی نمیذاره

اما بالاخره هار کسی یه روزی باید بره و نوبت رفتن ما هم داره کم کم میرسه

آقا مهرداد بی خیال از روی احساسات زود گذر تصمیمات عجولانه نگیر و اینکه داری با کلمات خودت رو کوچک تر جلوه میدی اصلا کار جالبی نیست
بدون تردید تاپیک با وجود افراد باتجربه ای مثل شما حال و هوا پیدا می کنه با دیدن کاربرای قدیمی افکار آدم ناخودآگاه به دوران گذشته و طلایی تیم میره ناخواسته خاطرات اسطوره ها و رئیس در یادها زنده میشه
بدون اغراق میگم تاپیک بدون حضور کاربران پیشکسوت روح نداره من اولین باری که چند هفته پیش وارد این تاپیک شدم با دیدن کاربرای پیشکسوتی مثل شما جذب بحثهای تاپیک شدم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
مهرداد عزيز
بچه ها گفتني ها رو گفتن
منم دوست ندارم دوست عزيز و فهيمي مثل تو رو از دست بدم
و علاقه دارم که بموني
و برات احترام زيادي قائل هستم

ehteram.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش این ماه پاره ما انگاری خراب شده یا شاید هم جدیدا نویز ها رو زیاد کردن

حتی زد دی اف رو هم نداریم

سابق کانال پریمیر لیگ رو با پک دیجی تورک باز میکرد اما اون کانال هم انگاری پک کدش تغییر کرده

بازی ها چند روز دیگه شروع میشه و نمیدونم چه کار میشه کرد

این اکانت سی سی مون هم تمام شد و پک سی تومنی سه ماهه رو طرف کرده پنجاه تومن که بخاطر مشکلات مالی و تعطیلات نرفتم دنبالش

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
زندگی همینه و قرار نیست تخته گاز تا آخر زندگی روی خوشش رو به آدم نشون بده سرالکس بدجوری ما رو به برد عادت داده مویس خیلی کار سختی داره شاید تیم ما در حد فاجعه نتیجه بگیره و همه چیز حتی در کوتاه مدت به هم بریزه ولی این تیم پشتوانه قوی داری اسطوره هایی که دور و بر این تیم هستند نمیگذارند کار به جاهای باریک بکشه......

یک حرفی دارم با آقا مهرداد، مهرداد من و تو هم دوره ایم فکر کنم هم سن و سال هم باشیم حالا کمی بالا پایین میدونی برادر من و شما باید با پیر شدن خودمون و تو سراشیبی افتادن جوونیمون کنار بیایم شاید حق با شما باشه و این نسل جدیدی که حالا وارد کار شدن کمی ادب رو رعایت نکنند ولی خوب نمیشه به اونها هم خرده گرفت
به هر شکل زندگی جریان داره میدونی بهتره سیاه و سفید به قضیه نگاه نکینم چرا خودت رو محروم کنی از اومدن تو این جو و این تاپیک منم شده احساسی تصمیم بگیرم ولی میدونی آدم میتونه مدیریت کنه مثلاً جاهایی که ممکنه تنش پیش بیاد یا از آدم وقت و اعصاب بگیره نرو و مقداری گشت و گزار مجازیت رو محدود کن به جاهایی که بیشتر بهشون تعلق داری و بیشتر بهت آرامش میدن به هر رو برادر نوبت تاریخ مصرف گذشته شدن همه میرسه و برای من و شما هم وقتی دیگه داریم به 30 سال نزدیک میشیم یا رد کردیم شاید تحمل یکسری جاها که توش خاطره داریم و خوب دیگه اون شکلی که ما میخوایم نیستن سخت باشه ولی به نظر من ما نباید کوتاه بیایم بلکه باید فضا رو مدیریت کنیم و زمان خودمون و همچنین دوستان و کانکشن های خودمون رو میتونیم محدود تر کنیم ولی قطع کردنش یک جور تسلیم شدنه بازهم خودت میدونی ولی فکر نکنم این تاپیک به خصوص ازت انرژی بگیره....

پ.ن:واقعاً جدا شدن سرالکس غیرقابل هضمه ولی من با خاطرات و نوستالژیهاش هم خوشم قرار نیست که همش ما برنده باشیم اینجوری دیگه بردن لذتی نداشت ولی همینکه سالهای نوجوانی و جوانیم رو در بخش فوتبالیش خاطرات خوبی داشتم رو مدیون فرگی هستم و همیشه در خاطرم هست هر جا هست شاد و سرزنده باشه.......

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
پرتماشاگرترین تیم های فوتبال اعلام شدند...

فهرست تیم‌هایی که در دیدارهای خانگی بیشترین تعداد تماشاگر را به خود اختصاص می‌دهند اعلام شد.
این فهرست بر اساس نسبت گنجایش ورزشگاه به صندلی‌هایی که در هر دیدار پر می‌شود اندازه گیری شده است.

فهرست کامل به شرح زیر است:

۱. منچستریونایتد کبیر
۲. رئال مادرید
۳. بارسلونا
۴. بایرن مونیخ
۵. بروسیا دورتموند
۶. آرسنال
۷. لیورپول
۸. چلسی
۹. یوونتوس
۱۰. میلان
۱۱. اینترمیلان
۱۲. المپیک مارسی
۱۳. سلتیک
۱۴. شالکه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داش مهرداد گل یک خواهشی که دارم اینه که مارو ترک نکنی چون ما هم سن بالا هستیم و فکر کنم از همه بالاتر باشم.:D از روی تجربه میگم کل کل کردن با طرفدارای یکی دوتیم و طرفدارای یک مربی خاص واقعا اشتباهه حتی اگه حرف شما منطقی باشه چون حجم توده های خاکستری مغز پایین تر از این هست که بدونن حرف شما منطقی هست البته چون در سن رشد هستن و هنوز به بلوغ نرسیدن نباید ایراد گرفت.هر حرف عاقلانه ای :Dکه میزنن رو از این گوش بگیرید و از اون گوش اوت کنید که ارزش فکر کردن رو هم نداره کسی که اشناییش با فوتبال بیشتر از طریق ایکس باکس و پلی استشن و فیفا و ... هست چه انتظاری ازش داری شما به میانگین سنی طرفداری یکی دو تیم خاص توی فامیلتون یا توی محلتون دقت کنی کاملا مشهود و مشخص هست .سطع توقع رو بیار پایین و تو همین تایپیک و تایپیک بارسا و ... فعالیت کن.کوچیک همه اونایی هستم که تشخیص میدن کجا ارزش موندن و حرف زدن نداره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بازم به رونی!
الان که نگاه می کنم میبینم بازیکنایی مثه لواندوفسکیو که میخواست بره و سوارز که میخواد بره دارن چی کار میکنن! هیچ حرمتی بینشون نمونده!
اما رونی یه کلمه هم نیومده حرف مستقیم بزنه علیه باشگاهش یا مربیش. به نظر من که قابل تحسینه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز خبری بود در این مورد که کریس رونالدو مساله تمدید قرارداد رو تکذیب کرده و اعلام کرده مسائل بین اون و باشگاه هنوز به قوت خودش باقی هست

بالا