اخرین روز نقل و انتقالات امروزه یا 13 شهریور ؟
نظرتون در مورد کاکا چیه ؟؟
اخرین روز نقل و انتقالات امروزه یا 13 شهریور ؟
دو شنبس فکر می کنم.اخرین روز نقل و انتقالات امروزه یا 13 شهریور ؟
حتماً خرید خوبیه. کاکا بازیکنی فوق العاده عالی بود و فکر کنم هنوز هم خیلی خوبه. ضمنا بازیکن باشخصیتی هم هست، سرش به کار خودشه و کم حاشیه است. حیف که یک مدت در خدمت برلوسکنی (این زگیل مزمن جامعهٔ ایتالیانظرتون در مورد کاکا چیه ؟؟
ناگفته نماند یونایتد پیشنهاد 30 میلیون پوندی رو برای جذب اینجانب ارائه کرد ولی چون سر الکس نبود ردش کردم !!!
امکان نداره برای هررا 40 میلیون بدن.هررا در بازی بیلبائو با رئال نیست و این نشونه های خوبی برای ماست شاید فردا ثبت کنه و اوزیل هم در رئال مادرید بازی نمیکنه که البته خیلی عجیب نیست ولی هررا چون ستاره تیمشه عجیبه که نیست شاید هررا بیاد و شماره 7 رو هم بپوشه کسی چه میدونه وودوارد هم در مادرید دیده شده.......دی
امیدوارم دست خالی بر نگرده 3 تا آپشن هست الاناونجا هررا، اوزیل، و کاکا که البته هررا تو بیلبائو ولی چون امروز در مادرید بازی دارند امروز اونجاست......
ویرایش: همین الان ESPN خبری آورده که ما خیلی به خرید فلینی و هررا نزدیک شدیم اگر هر دو منتقل بشن در واقع در روز آخر فصل نقل و انتقالات رو بردیم چون واقعاً دو تا بازیکن در این سطح اونهم توی نقطه ضعفمون و حفظ کردن رونی عالی میتونه باشه قیمت ها هم از منچستر عجیبه ظاهراً 40 میلیون پوند هررا و 24 میلیون پوند فلینی.......
هررا در بازی بیلبائو با رئال نیست و این نشونه های خوبی برای ماست شاید فردا ثبت کنه و اوزیل هم در رئال مادرید بازی نمیکنه که البته خیلی عجیب نیست ولی هررا چون ستاره تیمشه عجیبه که نیست شاید هررا بیاد و شماره 7 رو هم بپوشه کسی چه میدونه وودوارد هم در مادرید دیده شده.......دی
امیدوارم دست خالی بر نگرده 3 تا آپشن هست الاناونجا هررا، اوزیل، و کاکا که البته هررا تو بیلبائو ولی چون امروز در مادرید بازی دارند امروز اونجاست......
ویرایش: همین الان ESPN خبری آورده که ما خیلی به خرید فلینی و هررا نزدیک شدیم اگر هر دو منتقل بشن در واقع در روز آخر فصل نقل و انتقالات رو بردیم چون واقعاً دو تا بازیکن در این سطح اونهم توی نقطه ضعفمون و حفظ کردن رونی عالی میتونه باشه قیمت ها هم از منچستر عجیبه ظاهراً 40 میلیون پوند هررا و 24 میلیون پوند فلینی.......
بازی هنوز شروع نشده گل رو خوردیم این دفاع فاجعه ست