• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخرین روز نقل و انتقالات امروزه یا 13 شهریور ؟

نظرتون در مورد کاکا چیه ؟؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

بهتر از خرید نکردن و دست خالی موندنه بنظرم این بازیکن هم پتانسیل خوبی داره هم استعداد توی رئال به حقش نرسید

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

دو شنبس فکر می کنم.
کاکا شاید توی این مقطع کوتاه مدت جواب بده اما راه حل کلی نیست واسه مشکل وسطمون!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
حتماً خرید خوبیه. کاکا بازیکنی فوق العاده عالی بود و فکر کنم هنوز هم خیلی خوبه. ضمنا بازیکن باشخصیتی هم هست، سرش به کار خودشه و کم حاشیه است. حیف که یک مدت در خدمت برلوسکنی (این زگیل مزمن جامعهٔ ایتالیا :puke:) بود. می تونه مشکلات میونهٔ زمین رو خیلی حل کنه.

ولی اوزیل خیلی بهتر بود. حیف شد که یک‌دفعه تغییر عقیده داد :eek:

من خیلی مشکوکم که این بازیکنای رئال مصاحبه های بازیکنای لیگ ایران رو می خونن. مرتب ناراضین و می خوان برن. بعد یک‌دفعه یادشون میاد که همهٔ عمر عاشق رئال بودن :p احتمالاً توی کامپیوترشون رو نگاه کنیم کلی رو اسم مجتبی جباری و حسین کعبی کلیک خورده :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ناگفته نماند یونایتد پیشنهاد 30 میلیون پوندی رو برای جذب اینجانب ارائه کرد ولی چون سر الکس نبود ردش کردم !!!

نمی دونستم قیمت توپ جمع کن ها اینقدر بالا رفته!:D (شوخی)
البته خودم حاضرم توپ جمع کنی برای منچستر رو با کمال میل بپذیرم!

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
1237182_449288871845530_692981901_n.jpg

این هم از خریدهای تاتنهام : ))

یعنی یونایتد و ارسنال رسما گند زدن حتی این روز اخر هم کاری کنند چیزی از بی عرضگیشون تو جذب بازیکن کم نمی کنه
تقریبا همه به ما نه گفتند امسال !!!
اریکسن از اوناست که حسرتش و می خوریم بعدا مخصوصا با این قیمت پایین که پرید

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
منبع خاصی رو نمیتونم به صورت جداگانه ذکر کنم شاید میرور دیلی میل و حتی صفحه های تویئتر ولی با جمع بندی که داشتم فلینی فردا به تیم اضافه میشه و خوب بعد از تست پزشکی باید بره به آرایشگاه و موهاش رو بزنه...دی
و خوب هررا هم احتمال اومدنش هست ولی بینتز رو اورتون تمایل نداره که از دستش بده. به نظر من قرارداد فلینی قطعی شده و مبلغ هم 24 میلیون پوند هستش...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
هررا در بازی بیلبائو با رئال نیست و این نشونه های خوبی برای ماست شاید فردا ثبت کنه و اوزیل هم در رئال مادرید بازی نمیکنه که البته خیلی عجیب نیست ولی هررا چون ستاره تیمشه عجیبه که نیست شاید هررا بیاد و شماره 7 رو هم بپوشه کسی چه میدونه وودوارد هم در مادرید دیده شده.......دی
امیدوارم دست خالی بر نگرده 3 تا آپشن هست الاناونجا هررا، اوزیل، و کاکا که البته هررا تو بیلبائو ولی چون امروز در مادرید بازی دارند امروز اونجاست......

ویرایش: همین الان ESPN خبری آورده که ما خیلی به خرید فلینی و هررا نزدیک شدیم اگر هر دو منتقل بشن در واقع در روز آخر فصل نقل و انتقالات رو بردیم چون واقعاً دو تا بازیکن در این سطح اونهم توی نقطه ضعفمون و حفظ کردن رونی عالی میتونه باشه قیمت ها هم از منچستر عجیبه ظاهراً 40 میلیون پوند هررا و 24 میلیون پوند فلینی.......

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
هررا در بازی بیلبائو با رئال نیست و این نشونه های خوبی برای ماست شاید فردا ثبت کنه و اوزیل هم در رئال مادرید بازی نمیکنه که البته خیلی عجیب نیست ولی هررا چون ستاره تیمشه عجیبه که نیست شاید هررا بیاد و شماره 7 رو هم بپوشه کسی چه میدونه وودوارد هم در مادرید دیده شده.......دی
امیدوارم دست خالی بر نگرده 3 تا آپشن هست الاناونجا هررا، اوزیل، و کاکا که البته هررا تو بیلبائو ولی چون امروز در مادرید بازی دارند امروز اونجاست......

ویرایش: همین الان ESPN خبری آورده که ما خیلی به خرید فلینی و هررا نزدیک شدیم اگر هر دو منتقل بشن در واقع در روز آخر فصل نقل و انتقالات رو بردیم چون واقعاً دو تا بازیکن در این سطح اونهم توی نقطه ضعفمون و حفظ کردن رونی عالی میتونه باشه قیمت ها هم از منچستر عجیبه ظاهراً 40 میلیون پوند هررا و 24 میلیون پوند فلینی.......
امکان نداره برای هررا 40 میلیون بدن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

والا این بازی که من از ایسکو و مودریچ میبینم بعید میدونم همین الانش هم بازی ای به اوزیل برسه.

تازه خدیرا هم هست که که به نظر میرسه کارلتو بهش اعتقاد داره. بیل هم اضافه بشه که دیگه کار سخت تر هم میشه.

به نظرم رونالدو ، بیل و ایسکو و مودریچ فیکس های رئال هستند. راه پیدا کردن به ترکیب فیکس رئال برای بقیه سخته.

کاکا خوب قضیه رو فهمید البته 2 سال دیر فهمید برای همین الان مثل اینکه داره کار قراردادش با میلان نهایی میشه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اتفاقاً من بعید نمیدونم الان برای هررا 40 میلیون بدن البته به یورو که من اشتباهاً گفتم پوند به این خاطر که الان شرایط با هر زمانی فرق میکنه و باشگاه وضعیت طبیعی نداره........
به هر صورت امیدوارم این دو بازیکن جذب بشن و امروزم بازی رو ببریم من برعکس پست های قبلیم که معتقد بودم بازیکن نمیگیریم ولی این یکی دو روزه حس میکنم احتمال داره خبرهایی باشه......

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بالا