• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این جونز خاک بر سر هم در زمین نفعی به حال تیم نداره که هیچ در تمرینات هم می زنه رونی رو مصدوم می کنه فن پرسی و دیگه مهره های کلیدی رو باید از این جونور دور نگه داشت تا باز تلفات به تیم نده :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

من بودم بهش میگفتم بابا قبول کن افتضاح بودیم. البته بازم میگم لیورپول واقعا تیم خاصی نبود. ما اگه بازی هفته پیش رو انجام داده بودیم و رونی بود شاید میتونستیم نتیجه بهتری بگیریم.

بهش میگفتم بابا یوسین بولت هم فهمید مشکل تیم چیه. دردتون چیه که یه بازیکن نمیتونید بگیرید.

امروز بازی دورتموند رو میدیدم. میخیتاریان

بازی رئال رو میدیدم. ایسکو

بازی ارسنال رو میدیدم. ویلشر

بازی بایرن رو پریشب دیدیم. وسط زمینش چقدر بازیکن شاخ داره

بازی چلسی اون بازیکنا

بابا جون مادرت 1 2 تا بازیکن خوب و متفکر برای مرکز خط میانه بخر. پول که دارید.

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
حالا دیگه اینقدر هم منفی گرا نباشید با 1 گل توی آنفیلد به لیورپول باختیم در حالی که باخت زیاد هم حقمون نبود فاجعه که نشده برید بازیهای قبلی لیورپول رو ببینید با اینکه همه رو 1 - 0 بردن ولی خیلی حمله می کردن و موقعیت های بسیار زیادی ایجاد می کردن که یا به تیر می خورد یا با کم دقتی از دست می دادن یا از کنار دروازه رد می شد
مقابل منچستر در زمین خودشون تقریبا دست و پا بسته بودن ما هفته ی قبل مقابل چلسی هم درسته بدون گل متوقف شدیم ولی یک پنالتی می تونستن برامون بگیرن و پیروز باشیم همون چلسی 10 نفره بایرن رو با اون همه ادعا تا دقیقه ی 120:50 شکست داده و جام رو گرفته بودن در ضربات پنالتی هم میلی متری باختن
الان دورمون افتاده با تیمهای قوی این تنگه رو رد کنیم راهمون کمی بازتر میشه انشاالله هفته ی بعد بازی مقابل کریستال پالاس رو می بریم تا تیم یکم انگیزه بگیره و با روحیه ی خوب بریم به نبرد سیتی

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان زوم كردن روي گيگز !

مقصر باخت امروز مشخص شد پس :eek:

يادتون باشه امسال سال آخر گيگزي هست ... هر چند از نظر من هنوزم توانايي هاش بيشتر از والنسيا و اورا هست كه اين روزا واقعا رو اعصاب هستن!

واقعا امروز ليورپول چيكار كرد ؟!
مهم تر از اون ...
ما چيكار كرديم ؟!

فقط توپ رو ميبردن جلو
لو ميدادن
...

نيمه دوم خصوصا
اين كار اينقدر تكرار شد كه حوصله همگي سر رفت !

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
به نظر من سوای نتیجه مویس حرف عجیبی نزد
شما به من بگین لیورپول تو آنفیلد جلوی ما چیکار کرد جز یه کرنر شانسی که رفت تو گل؟
منچستر تو بدترین وضعیت خودش اجازه یه حمله به این تیمو نداد. به نظر من بازی از لحاظ تاکتیکی کاملا به نفع ما بود اما مشکل بازیکنانی بودند که تاکتیک رو بد پیاده کردندگیگز اسطوره منچستره و هیچوقت نمیخوام بهش توهین کنم. از دوستان هم میخوام با یکی دوتا بازی به کسی توهین نکنند. مشکل بازیکن نیست که فیکس بازی میکنه. مشکل از مربی هست که از بازیکنی به این سن و سال انتظارهای زیادی داره. منچستر کنترل بازی رو داشت و لیورپول کار خاصی نکرد. اما اشتباه فردی بازیکنان که ناشی از چینش بد مربی بود باعث شد فقط مالکیت توپ داشته باشیم و موقعیتی خلق نکنیم.
عملا استفاده از گیگز باعث شده بود میانه میدان رو واگذار کنیم. به نظر من کریک امروز وظیفه شو انجام داد و حتی جور بازی ضعیف گیگز رو کشید. حالا چه اصراری بود که مویس 70 دقیقه به گیگز بازی بده نمیدونم. در هر صورت من طرفدار منچسترم. دوست دارم تیمم ببره. ولی همیشه نمیتونی برنده باشی. تو بازی امروز شجاعت تیم کم بود و اونم بخاطر تعویض های دیرهنگام مویس بود. ولی در هر صورت امروز روز ما نبود. از این روزها بازم هست. فقط امیدوارم زیاد نباشه.
-----------------------------------------
در هر صورت از باخت امروز خیلی ناراحتم و برخلاف بعضی از دوستان که اسمایلی های شاد و بی تفاوت می زارند باید اسمایلی عصبانیت و ناراحتی بزارم. تعصبتون کجا رفته!!!!!!!!!!!!!!!!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چیزی که در تیم وجود نداره هافبک خلاقه من بازهم میگم در این شرایط خرید یک هافبک اختیار نیست بلکه التزامه کاش اینو بفهمن خوب امیدوارم فهمیده باشند...
مقداری قرعه ها هم بده هر چند مویس کم تو این مدت مصاحبه عجیب و غریب نکرده و به نظرم بی تجربگی کرده ولی باید گفت خوب ما با فرگی هم تو آنفیلد صد در صد برنده نبودیم یعنی روز بد هم داشتیم ولی یک چیزی کاملاً مشخصه تیم بعد از رفتن فرگی اون اعتماد به نفس همیشگی رو نداره و البته طبیعی هم است......

hoomanutd99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
سلام به همه منچستری های گل دوستان یه مقدار صبور باشید و به مربی تیم یه کم فرصت بدید تازه اول فصل هستش و اونم بازی با بزرگان لیگ، من مطمئن هستم اگه بازیکنای مصدوم مثل رونی و رافائل برسن و مربی جدید (البته با مشاوره های سر الکس) هم به وضعیت تیم عادت کنه رو مشکلات تیم حل میشه و رو غلطک میوفته.

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
هر جند اختیار وجود داره برای هر کس ولی خواهشاً به گیگز توهین نکنید من به شخصه اگر فینال جام قهرمانان هم باعث باختمون بشه باز بهش احترام میگذارم اون بازیکن بزرگی بوده و یادتون باشه در بهترین شرایطش از تیم جدا نشده و الان هم به زور که بازی نمیکنه اون حس میکنه آماده است و خوب میشه در دقایق آخر از تجربه اش استفاده کرد و خود گیگز این وسط برای بازی کردنش از دقیقه اول مقصر نیست....

میخوام به یک نکته ای اشاره کنم همیشه میگن بعد از هر واقعه تراژیکی همون واقعه در سالهای بعد به شکل کمیک تکرار میشه و امیدوارم اون منچستر دست نیافتنی سالهای فرگی کبیر همچنان پر قدرت بمونه هر چند تصورش خیلی سخته

ببینید روزی که فرگی از تیم جدا شد خیلی چیزها تغییر کرد حضور فرگی روی نیمکت حتی اگر دستور ویژه ای هم به بازیکنها نمیداد تن همه تیمها رو به لرزه در می آورد و همه در مقابل ما محتاط بودند و کسی تقریباً به بردن در مقابل ما به سادگی فکر نمیکرد بلکه برای اونها یک آرزوی شیرین بود.

باید قبول کنیم خیلی چیزها عوض شده و خوب هر کس روی نیمکت مینشست سایه فرگی بالای سرش بود و تا مدتها شاید چند دهه سایه فرگی از روی نیمکت برداشته نشه من تقریباً اطمینان دارم شرایط خیلی قطبی تر از این خواهد شد چون فرگی یک عامل طبیعی نبود و با رفتنش از تیم هم وضعیت تیم رو وخیم خواهد کرد.

مشخصاً آینده مویس در گروی تلاش و تفکرات خودشه ولی اگر میخواید حرص نخورید با خاطرات فرگی خوش باشید و اون رو با هیچ کسی مقایسه نکنید چون نه مویس بلکه هیج مربی در تاریخ نتونسته با ثبات فرگی کار بکنه و اگر این اتفاق برای مویس رخ بده میشه گفت یک معجزه رخ داده...

در نهایت باید بگم که توقعات خودتون رو نرمال کنید چون دیگه عامل غیر طبیعی مثل فرگی در تیم ما نیست که مارو همیشه در بالاترین سطح نگه داره..........اینکه میگم همیشه یعنی اکثر موارد.........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دارم بازی بارسلونا رو میبینم. واقعا ما با این پتانسیل فعلی جلو بارسلونا بازی کنیم دستهای هممون میلرزه.

فوق العاده سریع و بی نقص بازی میکنن.

ای کاش یه دونه فابرگاس یا اینیستا هم تو تیم ما بود.

راستی این قضیه ترانسفر اوزیل به ارسنال درسته ؟ اگه اینطور باشه واقعا باید به مسئولان منچستر گفت خاک بر سرتان ....

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
دارم بازی بارسلونا رو میبینم. واقعا ما با این پتانسیل فعلی جلو بارسلونا بازی کنیم دستهای هممون میلرزه.

راستی این قضیه ترانسفر اوزیل به ارسنال درسته ؟ اگه اینطور باشه واقعا باید به مسئولان منچستر گفت خاک بر سرتان ....
are shaye shode ama emrooz nabood rooney vaghan hes shod age onam bere dg hichi

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

بارسا چیه برادر! ازت میخوام چشماتو ببندی و بازی با سیتی تو اتحاد رو تصور کنی !!

شرم اوره واقعا

زمان رئیس از بازی با هیچ تیمی ترس نداشتیم ولی الان ...!

حداقل بازیکنای احمق یه خرده به رئیس وفادار باشن :hmm:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
احتمال ضعیف! وجود داره فردا بین هررا و فلایینی یکی به یونایتد بیاد

البته به نظر من احتمال قوی فردا شب همه دور اتیش نشستیم و به خاطرات خوبمون مربوط به زمان رئیس فکر میکنیم و حسرت میخوریم :D

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی اینقدر بیچاره شدیم که بابت اومدن این یارو فلاینی که به نظر من اصلا و ابدا و به هیچ عنوان مالی نیست باید خوشحال بشیم کاش نیاد همون بی بازیکن بمونیم بهتره

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یعنی اینقدر بیچاره شدیم که بابت اومدن این یارو فلاینی که به نظر من اصلا و ابدا و به هیچ عنوان مالی نیست باید خوشحال بشیم کاش نیاد همون بی بازیکن بمونیم بهتره

وقتی به بازی درخشان کریک و کلورلی نگاه میکنم میبینم همین فلایینی هم میتونه برای ما حکم ستاره رو داشته باشه!

ای کاش اسکولز بازم بر میگشت!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ارسنال داره پیشنهاد 50 میلیونی میده برای اوزیل

اونوقت اینا. .....

یعنی ببین یه باشگاه مقتصدی مثل ارسنال هم فهمیده که چه خبره. اینا هنوز نفهمیدن.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ارسنال داره پیشنهاد 50 میلیونی میده برای اوزیل

اونوقت اینا. .....

یعنی ببین یه باشگاه مقتصدی مثل ارسنال هم فهمیده که چه خبره. اینا هنوز نفهمیدن.

رئال طی چند سال اخیر بهترین بازیکن هاشو از یونایتد گرفته حالا که یونایتد دنبال یکی از بازیکناشه اگر اون رو به حریف یونایتد بده یه جورایی بهش توهین کرده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال طی چند سال اخیر بهترین بازیکن هاشو از یونایتد گرفته حالا که یونایتد دنبال یکی از بازیکناشه اگر اون رو به حریف یونایتد بده یه جورایی بهش توهین کرده

خب صحبت مسائل مالی هم هست. ارسنال اومده 50 میلیون پیشنهاد داده اونوقت اینا نمیان که مرامی بگن خب اوزیل مال شما با 20 تا. بازیکن دادیم بهشون اما خب پولشو هم دادن. مجانی که ندادیم.

واقعا نمیدونم در مخلیه اینا چی میگذره اما الان همه سر کیسه رو شل کردن اینا هنوز که هنوزه دارن فکر میکنن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

شما توی فوتبال امروز چشم انتظار اخلاق پهلوانی هستی؟ مانی یعنی اخلاق و تعهد، جاست مانی :hmm:

بارسا هم کم بازیکن از آرسنال نگرفت اما نمیدونم روی چه فکری پیشنهاد 10 میلیون یورویی آرسنال رو رد کرد و با 2.1 میلیون یورو به اتلتیکو مادرید فروختش.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
شما توی فوتبال امروز چشم انتظار اخلاق پهلوانی هستی؟ مانی یعنی اخلاق و تعهد، جاست مانی :hmm:

بارسا هم کم بازیکن از آرسنال نگرفت اما نمیدونم روی چه فکری پیشنهاد 10 میلیون یورویی آرسنال رو رد کرد و با 2.1 میلیون یورو به اتلتیکو مادرید فروختش.

من عذر میخوام:دی

خب صحبت مسائل مالی هم هست. ارسنال اومده 50 میلیون پیشنهاد داده اونوقت اینا نمیان که مرامی بگن خب اوزیل مال شما با 20 تا. بازیکن دادیم بهشون اما خب پولشو هم دادن. مجانی که ندادیم.

واقعا نمیدونم در مخلیه اینا چی میگذره اما الان همه سر کیسه رو شل کردن اینا هنوز که هنوزه دارن فکر میکنن.

اخه فکر کنم یونایتد هم پیشنهاد 40 میلیونی داده

اگر ارسنال همچین پیشنهادی رو میده فکر نکنم یونایتد هم مشکلی داشته باشه که انقدر پرداخت کنه

بالا