• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
ما اصلا به کنترائو احتیاجی نداشتیم بهتر نیومد

--------------------

دوستان هررا اگر ژانویه بیاد میتونه تو لیگ قهرمانان بازی کنه؟(البته اگر یه عرب نوشمک سازی فرانسه رو نخره و نیاد از دست این بی عرضه ها بدزدتش!)
حالا هررا کی باشه که ما بخوایم براش سر و دست بشکونیم. مرتیکه های دزد میخواستن 40 تا بکنند تو پاچه ما. تاتنهام با 10-12 تا اریکسن رو گرفت اونوقت واسه این یارو 40 تا می خواستن
در هر صورت گلیزرهای لعنتی سه ماه ملت رو سرکار گذاشتند. خداروشکر رونی موند(البته من همیشه گفتم امکان نداره رونی بره تیم دیگه ای، اسنادشم موجوده)

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
این فصل فقط باید بشینیم و تاسف خوریم چطور یک انتخاب اشتباه یک حرکت غلط میتونه یک تیم رو به طور کامل از دور خارج کنه فقط امیدوارم مثل لیورپول که دیگه رنگ قهرمانی رو هم نمیبینه و بازیکن های بزرگ به این تیم نمیان نشیم چقدر دلم یه مربی شجاع مثل یورگن کلوب میخواست که متاسفانه نشد و با این مالکان احمق و مدیران احمقتر شک نکنید امثال اگه هفتم یا 8 هم بشیم مویس برای حداقل 2 یا سه سال دیگه اینجاست و این فوتبال علی اصغری رو تو تیم منچستر پیاده خواهد کرد احتمالا بعد از دو سه سال هم دیگه تیم به این سبک و هیچی نشدن عادت میکنه و مثل اورتون میشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
حالا هررا کی باشه که ما بخوایم براش سر و دست بشکونیم. مرتیکه های دزد میخواستن 40 تا بکنند تو پاچه ما. تاتنهام با 10-12 تا اریکسن رو گرفت اونوقت واسه این یارو 40 تا می خواستن
در هر صورت گلیزرهای لعنتی سه ماه ملت رو سرکار گذاشتند. خداروشکر رونی موند(البته من همیشه گفتم امکان نداره رونی بره تیم دیگه ای، اسنادشم موجوده)

بالاخره از هیچی بهتره

دیگه بازیسازی نمونده که بخوایم بگیریم مگر...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب فصل کابوس وار برامون با پنجره نقل و انتقالات کابوس وار اغاز شد.

تصویر کنید. منچستر بدون شماره 7

و بدون شماره 9

===========================
شخصا فکر نمیکنم با این پتانسیل و این مدیریت و خب طرح کادر فنیمون در این فصل حرفی برای گفتن داشته باشیم. اوج هنرمون چهارم شدن تو گروهمون باشه.

مگه اینکه واقعا یه تحولی در این بازیکنا انجام بشه. مثلا والنسیا بشه اون والنسیای سابق ، یا این فلینی بترکونه یا ........

شخصا خوشحالم کوئنترائو نیومد. ازش خوشم نمیاد. تو رئال هم که حاشیه نشین شده بود. ما دفاع کناری های بدی نداریم.

امیدوارم این فصل به جوونامون بیشتر بازی بده حداقل ببینیم وضعشون چیه. بازیکنایی مثل عدنان ، لینگارد و زاها (اگه ردشون نکرده باشن جای دیگه)

ما که فکر قهرمانی رو از سرمون بیرون کردیم اقلا پشتوانه سازی کنیم برای فصل بعد به این شرط که مثل قضیه پوگبا نشه.

من فکر کنم باید بریم از این شال گردنهای زرد و سبز بگیریم بریم ورزشگاه. امیدوارم تماشاگرا با این شال گردنها از گلیزرهای احمق و بی خاصیت و اون مدیران احمق پذیرایی کنند.

در فصلی که ادمی مثل ونگر که اعتقادی به رقم های نجومی نداشت برای خرید اوزیلی که تمایلش به منچستر بیشتر بود 50 میلیون داد اینها میشه گفت تقریبا هیچ غلطی نکردند.

ما این تیم رو سپردیم به خدا.سعی میکنم حساسیتم رو روش کمتر کنم. 3 4 ماه با هوادارا بازی کردن که روز اخر اینطوری عمل کنند ارواح عمه اشون

فقط میشه تاسف خورد از اینکه هوادار رو جیگر فرض کردند.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
Fabio Coentrao loan deal did not go through as it seems the fax didn't arrive before the deadline
متاسفانه به دلیل نرسیدن فکس قبل از موعد بسته شدن پنجره نقل و انتقالات کونترائو از دستمون پرید
واقعا برا مسئولین باشگاه متاسفم

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
دیروز خیلی ها نمی خواستن خبر انتقال اوزیل رو باور کنن
ولی دیدیم که در آخرین لحظات نقل و انتقالات توسط تمامی
سایت های معتبر دنیا این خبر منتشر شد
و بلاخره اوزیل به آرسنال پیوست
خبری که هواداران رئال از شدت ناراحتی
و هواداران آرسنال رو از شدت خوشحالی دچار شوک کرد
مسوت اوزیل می تونه یکی از بهترین خرید های تاریخ باشگاه آرسنال باشه و آرسنال با این بازیکن حتی به سمت قهرمانی گام برداره...

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
خوب این مطلب از sky درباره انتقال قرضی فابیو کوءنتراءو هم جالبه و گفته این انتقال صورت نگرفته!!
مشاهده پیوست 445063
نمیدونم بالاخره این انتقال صورت گرفته یا نه!!
راستی یونایتد، به به رو هم بصورت قرضی به یک تیم داد.
i ghanoni hast migan agar 2 taraf bashgah khahan foorosh bashan ta 48 saat 4sat daran ke bian enteghalo anjam bedan

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
خب فصل کابوس وار برامون با پنجره نقل و انتقالات کابوس وار اغاز شد.

تصویر کنید. منچستر بدون شماره 7

و بدون شماره 9

===========================
شخصا فکر نمیکنم با این پتانسیل و این مدیریت و خب طرح کادر فنیمون در این فصل حرفی برای گفتن داشته باشیم. اوج هنرمون چهارم شدن تو گروهمون باشه.

مگه اینکه واقعا یه تحولی در این بازیکنا انجام بشه. مثلا والنسیا بشه اون والنسیای سابق ، یا این فلینی بترکونه یا ........

شخصا خوشحالم کوئنترائو نیومد. ازش خوشم نمیاد. تو رئال هم که حاشیه نشین شده بود. ما دفاع کناری های بدی نداریم.

امیدوارم این فصل به جوونامون بیشتر بازی بده حداقل ببینیم وضعشون چیه. بازیکنایی مثل عدنان ، لینگارد و زاها (اگه ردشون نکرده باشن جای دیگه)

ما که فکر قهرمانی رو از سرمون بیرون کردیم اقلا پشتوانه سازی کنیم برای فصل بعد به این شرط که مثل قضیه پوگبا نشه.

من فکر کنم باید بریم از این شال گردنهای زرد و سبز بگیریم بریم ورزشگاه. امیدوارم تماشاگرا با این شال گردنها از گلیزرهای احمق و بی خاصیت و اون مدیران احمق پذیرایی کنند.

در فصلی که ادمی مثل ونگر که اعتقادی به رقم های نجومی نداشت برای خرید اوزیلی که تمایلش به منچستر بیشتر بود 50 میلیون داد اینها میشه گفت تقریبا هیچ غلطی نکردند.

ما این تیم رو سپردیم به خدا.سعی میکنم حساسیتم رو روش کمتر کنم. 3 4 ماه با هوادارا بازی کردن که روز اخر اینطوری عمل کنند ارواح عمه اشون

فقط میشه تاسف خورد از اینکه هوادار رو جیگر فرض کردند.
be hamaton hagh midam ama vaghti ke fergi az manchester raft va mies omad jash tavagho ha azash besyar bala rafte bebinid parsal manchester ba hamin tarkib ba ekhtelaf ghareman shod felini bazi kone khobie jangandas belakhare nim fasl ham baz mishe bazikon gereft moshkele asasi ma modiriat geleyzer hast
albate ba sathe savad footbal ma nesbate be moies va tim ma niaz hayee tim ro nemidonim hala nani ham bazi mikone kagawa ham miadesh be nazare man emsal time khobi darim taze parsal nani ham masdomm bood

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ارتش شکست خورده پیش از جنگ که میگن ماها هستیم! دهها صفحه ست که همینطور از زمین و آسمان ناله می کنید و به این و اون لعنت می فرستید فایده ای داره؟ درست در نقل و انتقالات بد عمل کردیم ولی مشکل ما با یکی دو خرید خوب هم حل نمی شد
مشکل ما فراتر از کمبود یکی دو تا بازیکنه مشکل ما افت روحی و انگیزه ای بازیکن هاست مشکل ما ضعف تاکتیکی و بی برنامه گی تیمه ما با همین بازیکن ها فصل پیش قهرمان شدیم از پس رئال هم تقریبا براومدیم که افت تیم هم از همون موقع شروع شد اگه یه زمانی ویدیچ و فردیناند نماد استقامت و استواری در خط دفاع بودن الان به این روز افتادن یا نانی و والنسیا و اورا و ..... که حرفهای زیادی برای گفتن داشتن و الان شدن بازیکن های بی بخار اینا همه بر می گرده به برنامه ی تیمی و تاکتیک بدش
با خرید بازیکنی مثل اوزیل نه تنها مشکلمون حل نمی شد بلکه ممکن بود اون بازیکن هم در تیم دچار افت بشه در ترکیب حاضر به غیر از رونی و فن پرسی و تا حدودی ولبک بقیه همگی در رکود و افت هستن
ما سال پیش کاگاوا رو از دورتمند گرفتیم که در ترکیب تیم خودش عالی بازی می کرد ولی اومد منچستر دیگه هیچوقت اون بازیکن سابق نشد چون تیم ما بدون برنامه بازی می کنه و سبک خاصی نداره در چنین حالتی نه تنها شما نمی تونید از پتانسیل و توانایی بازیکنی استفاده کنید بلکه باعث افتش هم می شید
در تیمهای با برنامه و تاکتیک بازیکن های بزرگ متولد میشن ولی در تیمهای بدون تاکتیک و برنامه بازیکن های بزرگ تلف میشن
منچستر باید دنبال شیوه های نوین و مدرن فوتبالی باشه تا بازیکن کاری که دورتمند به خوبی انجام داد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
هیچوقت بیاد ندارم در زمان سرالکس من خیلی به نقل و انتقالات توجه خاصی کرده باشم معمولاً یک مروری میکردم و تمام چون دلم قرص بود سر الکس کارشو بلده میدونه داره چیکار میکنه و رو تیم سواره حالا اگر اروپا رو هم نگیره انگلیس رو میگیره الان هم اگر فرگی بود و فقط یک فلینی رو میگرفتیم میگفتم خوب اروپا یحتمل نمیشه هرفصل همه تیمها خرید میکردن متحول میشدن ولی ما آخرش قهرمان بودیم ولی حالا نمیگم چیزی نمیشیم ولی باید فقط صبر کرد و دید چی میشه ولی اینو میدونم شرایط طبیعی نیست.........

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
رفیق لطفاً فارسی بنویس حالا فارغ از قوانین فروم، بتونیم نوشته هات رو بخونیم.......

منم میخواستم بگم. میشه کاریش کرد فارسی دار بشه. عصر تکنولوزیه مثلا
چون واقعا فینگلیش خوندن خیلی سخته

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
تیم نیاز به یه سبک جدید داره کاش به جای مویس گواردیولا رو میووردن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چیزی که خیلی هامون فراموش کردیم مخصوصا خودم این هست که ما یونایتدیم ! تیمی که حداقل تو انگلیس از سایش هم میترسن! این رفتار های ما بازم میگم مخصوصا خودم باعث شده طرفدارای تیمای دیگه جسارت پیدا کنن !

من امیدم به تیم برگشته ما با ترکیبی که پایین بهش اشاره میکنم میتونیم حداقل دو جام تو انگلیس بگیریم. مشکل من این هست که مویس حداقل تو ظاهر داره خیلی اشفته و دستپاچه نشون میده در صورتی که شخصیت فرگی طوری بود که همه ازش حساب میبردن!

امیدوارم بازیکنا به خودشون بیان . امثال گیگز و فردیناند هم به نظرم باید بهشون هشدار داده بشه !! اسطوره اید برای تیم زحمت کشیدید درست . ولی دیگه اینکه انقدر بیخیال بازی کنید رو نمیتونم تحمل کنم!

مویس حالا که بازیکن نخریده وظیفشه تاکید میکنم وظیفشه از بین این سه بازیکن حداقل دو تا رو تبدیل به ستاره کنه . زاها -عدنان-لینگارد

اما ترکیبی که ازش حرف زدم

دخیا

اورا--------ویدیچ--------اوانز!------رافائل

کریک

کاگاوا------فلایینی ---------نانی

رونی

رابین

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
تیم نیاز به یه سبک جدید داره کاش به جای مویس گواردیولا رو میووردن

گفتم فارسی بنویس اما نه این چیزارو :دی

من الان تو این موندم که چرا فکر میکنید مویس باید با چهارتا بازی خودشو نشون میداد.
بابا یکم بهش وقت بدین. هیچ مربی اینقدر زود جا نمیافته. مخصوصا مربی که تیمی رو بدون خریدهای دلخواهش تحویل گرفته( کاری به بازار نقل و انتقالات ندارم)
تا یه نیم فصل نشه اصلا نمیتونم بگم مویس به درد ما میخوره یا نه
ولی من میگم کارشو بلده و به زودی به همه ثابت میکنه. این خط و این نشون:happy:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
چیزی که خیلی هامون فراموش کردیم مخصوصا خودم این هست که ما یونایتدیم ! تیمی که حداقل تو انگلیس از سایش هم میترسن! این رفتار های ما بازم میگم مخصوصا خودم باعث شده طرفدارای تیمای دیگه جسارت پیدا کنن !

من امیدم به تیم برگشته ما با ترکیبی که پایین بهش اشاره میکنم میتونیم حداقل دو جام تو انگلیس بگیریم. مشکل من این هست که مویس حداقل تو ظاهر داره خیلی اشفته و دستپاچه نشون میده در صورتی که شخصیت فرگی طوری بود که همه ازش حساب میبردن!

امیدوارم بازیکنا به خودشون بیان . امثال گیگز و فردیناند هم به نظرم باید بهشون هشدار داده بشه !! اسطوره اید برای تیم زحمت کشیدید درست . ولی دیگه اینکه انقدر بیخیال بازی کنید رو نمیتونم تحمل کنم!

مویس حالا که بازیکن نخریده وظیفشه تاکید میکنم وظیفشه از بین این سه بازیکن حداقل دو تا رو تبدیل به ستاره کنه . زاها -عدنان-لینگارد

اما ترکیبی که ازش حرف زدم

دخیا

اورا--------ویدیچ--------اوانز!------رافائل

کریک

کاگاوا------فلایینی ---------نانی

رونی

رابین
تعجب جلوی اوانز منو کشته
اگرچه معتقدم اوانز خیلی بشه میشه یکی مثل براون
------------
ترکیب به نظر خوبیه اما به نظر من رقابت فشرده تو لیگ برتر اجازه نمیده همیشه یه ترکیب ایده ال فرستاد تو زمین.
به نظر من سیستم چرخشی و استفاده از همه بازیکنان بهترین شیوه ممکنه. حیف بازیکنی مثل زاها که منتظر مصدومیت کسی باشه تا فیکس بازی کنه
در هر صورت چالش تازه شروع شده و همیشه این چالش هاست که باعث غیرقابل پیش بینی شدن و ایجاد جذابیت میشه

بالا