Kamran137
Registered User
- نوشتهها
- 1,072
- لایکها
- 808
[h=1]فلاييني روياي کودکياش را فاش کرد[/h] [h=2]هافبک بلژيکي و جديد منچستريونايتد روياي دوران کودکياش را فاش کرد.[/h] |
![]() |
ماروانه فلاييني در روز پاياني فصل نقل و انتقالهاي تابستاني با 27.5 ميليون پوند از اورتون راهي منچستريونايتد شد. در حالي که مدت زيادي در مورد انتقال وي به اولدترافورد صحبت ميشد، او چند ساعت پيش از پايان نقل و انتقالها از سران اورتون خواست تا با حضور وي در منچستريونايتد موافقت کنند. او که اکنون به پنجمين بازيکن گرانقيمت در تاريخ يونايتدها بدل شده اعلام کرد از دوران کودکي قصد داشته روزي به اين تيم بيايد. «منچستريونايتد بزرگترين باشگاه دنيا است. بدون شک دوست داشتم روزي در اين تيم بازي کنم. براي پيوستن به شياطين سرخ هر کاري که از دستم برميآمد را انجام دادم. وقتي جوانتر بودم، رويايم حضور در ترکيب اين تيم بود. زمان زيادي منتظر ماندم، سخت کار کردم و اکنون نيز از حضور در ترکيب يونايتدها بسيار خوشحالم. وي در ادامه افزود: اکنون که به آرزويم رسيدهام ميخواهم بهترين بازيهايم را براي منچستريونايتد انجام دهم. ميخواهم در جامهاي مختلف قهرمان شوم. اين مهمترين هدفي است که دارم. شده مثه ایران هر کی میره یه تیم دیگه میگه ارزو داشتم |