• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دخیا
اورا - ویدیچ - اوانز - رافائل
کریک - فلینی
رونی - کاگاوا - نانی
ون پرسی

لیندگارد
فابیو - فردیناند - اسمالینگ - جونز
کلورلی - اندرسون
ولبک - ینوزای - زاها
چیچاریتو​

بوتنر ، یانگ ، والنسیا و گیگز رو چیکار کنیم؟ :دی

از والنسیا میشه در دفاع هم استفاده کرد
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
از والنسیا میشه در دفاع هم استفاده کرد
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

به نظر منم والنسیا تو خط دفاع خیلی خوب کار میکنه. قدرت بدنی بالا و سرعت فوق العاده اش میتونه بهش خیلی کمک کنه
برخلاف دوستان هم که خیلی میکوبنش به نظر من بازیکن خوبیه. فقط نمیدونم حس میکنم بعد مصدومیتش یکم اعتماد به نفسش اومده پایین
-----------------------------------------------------
پست 666 رو تقدیم میکنم به آنتونیو والنسیا

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من دوست دارم کاگاوا رو بازي بده اونم وسط فليني هم عقب جاي استاد کريک

زاها و ناني هم دو طرف

و روني و رابين رو با هم بذار حمله

اصن يه وضعي

با تشکر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
وین رونی برای افرادی که تعهد این بازیکن را به تیم ملی انگلیس زیر سئوال برده بودند عکس مصدومیت خود را در اینترنت منتشر کرده است.

انتشار عکس مصدومیت دلخراش وین رونی

n00015523-b.jpg

وین رونی که در جریان جلسه تمرینی منچستریونایتد در روز شنبه به دلیل برخورد با فیل جونز دچار مصدومیتی جدی از ناحیه صورت شد نمی تواند جمعه شب برای تیم ملی انگلیس در رقابتهای مقدماتی جام جهانی به میدان برود. رونی در پاسخ به افرادی که تعهد او به تیم ملی انگلیس را زیر سئوال برده بودند عکس زیر را در اینترنت منتشر کرده و در شرح آن نوشته: برخی افراد تعهد من به تیم ملی انگلیس را زیر سئوال برده و به دنبال دلیل غیبت من در دو بازی اخیر را هستند.

مهاجم منچستریونایتد در ادامه افزود: هیچ چیزی برایم با ارزش تر از کمک کردن به تیم ملی کشورم به منظور صعود به جام جهانی نیست. مطمئنم مردم این تصاویر را می بینند و دلیل اینکه من نمی توانم برای تیم ملی کشورم بازی کنم را خواهند فهمید. رونی به دلیل همین مصدومیت در شکست یک بر صفر منچستریونایتد مقابل لیورپول در آنفیلد غایب بود. انگلستان روز جمعه در ومبلی با مولداوی دیدار می‌کند و سه شنبه هفته آینده با اوکراین در کی‌یف روبه رو می‌شود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه

من دیدن کلیپ فلینی که دوستان گذاشتند رو به شدت پیشنهاد میدم

Marouane Fellaini ● Quality Player ● Everton 201213 HD by MrBundesteam.flv

فوق العاده بازیکن خوبیه. ماشالله به همه بیگ فور ها هم گل زده. به منچستر ، ارسنال ، منچستر سیتی

پاسهاش هم خوب بود. بخصوص اون پشت پاهاش. اما چیزی که تحسین من رو در پی داشت قدرت حمل توپ و نگهداریش بود. در صحنه هایی که حتی یکی به قدرتمندی رونی هم نمیتونه اونطوری توپ رو از چنگ حریف حفظ کنه این با قدرت بدنی و جثه بزرگش عملا حریف رو ناک اوت میکرد.

پاسهای تو عمقش خوب بود. و شوت زنیش هم بد نبود. هوش خوبی هم داره و من فکر میکنم توی منچستر به یه بازیکن شاخص تبدیل بشه.

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فلینی یا فلاینی بازیکن و خرید فوق العاده ای هست و خلا همچین هافبک دفاعی فیزیک و قلدری تو تیم ما حس میشه.کلا نمیزاره توپ رد بشه.امسال 30 درصد کمتر از پارسال گل میخورید با وجود فلینی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
سلام به همه

فوق العاده بازیکن خوبیه. ماشالله به همه بیگ فور ها هم گل زده. به منچستر ، ارسنال ، منچستر سیتی

پاسهاش هم خوب بود. بخصوص اون پشت پاهاش. اما چیزی که تحسین من رو در پی داشت قدرت حمل توپ و نگهداریش بود. در صحنه هایی که حتی یکی به قدرتمندی رونی هم نمیتونه اونطوری توپ رو از چنگ حریف حفظ کنه این با قدرت بدنی و جثه بزرگش عملا حریف رو ناک اوت میکرد.

پاسهای تو عمقش خوب بود. و شوت زنیش هم بد نبود. هوش خوبی هم داره و من فکر میکنم توی منچستر به یه بازیکن شاخص تبدیل بشه.

کاملا با حرفاتون موافقم آقا مهرداد.
من همیشه دوست داشتم یکی مثل یحیی توره یا شواینی توی یونایتد باشه و چندین بار این موضوع رو تو همین تاپیک گفته بودم. اوایل فصل نقل و انتقالات که استروتمن به یونایتد لینک شده بود خوشحال بودم که یک هافبک جنگنده و بازیساز داره به تیم اضافه میشه ولی الان با اومدن فلاینی مطمئنم اون هافبکی که مدنظرم بود به تیم اضافه شده. فلاینی یک هافبک چند پسته هست یعنی هم میتونه DMF بازی کنه، هم CMF و حتی AMF چون فکر کنم یک مدت تو اورتون هافبک تهاجمی بازی میکرد پس صرفا یک هافبک قلدر و دفاعی نیست. فلاینی مطمئنا میتونه در پست CMF تا حد زیادی مشکلات یونایتد رو حل کنه. این بازیکن با قد 194 سانتیمتر و 85 کیلو وزن علاوه بر قدرت بدنی بالا و حفظ توپ خیلی خوب و قدرت سرزنی عالی، توانایی بازیسازی و پخش کردن توپ در مرکز زمین رو داره. با وجود فلاینی، کاگاوا هم راحت تر میتونه در پست هافبک تهاجمی خلاقیت خودش رو نشون بده.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Fellaini:

'Will we win the Premier League? I really hope so. I will do everything I can to make it happen'
'I'll never forget sitting at home and watching the 1999 CL Final all those years ago and I made up my mind that United were my team.'
'I was Captivated and it has been a dream ever since that I might one day pull on the Jersey and call myself a Man United player.'
I have counted myself a Manchester United fan all these years and when the call came, I didn't have to think twice'

'The Clock was ticking and when the form was put in front, I signed straightaway. I've never signed my name so fast in all my life'
'I sacrificed some money , but that didn't matter. All that counted was getting the deal done and realising my dream.'

----------

Usain Bolt backs and wishes Fellaini good luck

"Hi this is Usain Bolt the fastest man in the world. We have a new player in Manchester United, as everybody know I'm a big United fan and we have a Belgium player in Manchester United..Fellaini !! so I like to say good luck for this season and I know you gonna play, do great and we gonna be the champions of England again." - Bolt

1240385_629571047082902_647863707_n.jpg

ای کاش بولت رو استخدام می کردن تا روی سرعت بازیکنا کار کنه

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تو لیست 50 بازیکن برتر فیفا 14 سه تا بازیکن داریم

Vidic is 87
Rooney 87
Van Persie 89

بقیه نفرات 50 بازیکن برتر

جالبه بیل 87 هست

مرسی از EA که واقع گرایانه کار کرد

The Top 50 Players in FIFA 14 | FIFA | EA SPORTS

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بر خلاف شما من جونز رو یه استعداد بزرگ میدونم

فرگی مجبور بود ازش تو پستای غیر تخصصیش استفاده کنه

اگر به عنوان یه مدافع مرکزی بازی کنه اونوقت توانایی هاشو میبینید

-------

Mark Bosnich claims Manchester United just didn’t offer enough money for their top transfer targets this summer.

And former Old Trafford favourite Bosnich believes the Premier League champions’ approach to transfers needs to be looked at.

“I would hate to judge Edward Woodward too soon, everyone deserves an opportunity, but it is a different ball game altogether [to signing commercial deals],” he told the Alan Brazil Sports Breakfast show....

“Sir Alex Ferguson has been doing business for 26 years at Manchester United and David Gill for god knows how many years. People trust them and know them very well. All of a sudden there's some news guys in town and there's lots of people out there who aren't going to deal with them until they know how they operate.

“When you start offering money for top players which is not enough, then the selling club is going to turn round and question whether you know what you're doing.

“If Barcelona have said that they want £50million for Cesc Fabregas, and you offer £46m, then you're going to shake them. They're going to turn around and say, ‘if you offer £48m we'll take it’. But if you offer so much below the odds then you are going to get people who question whether they know what they're doing.”

--------------

Congratulations to Nani on signing a new five-year contract with the champions. "I'm very happy that the new manager has shown this faith in me. I'm looking forward to helping the team compete for more honours this season."

خوشحالم بالاخره یه کار درست انجام دادن

نانی رو دوست دارم چون میتونست کلی جنجال بپا کنه و برای تیم حاشیه درست کنه بخاطر بازی ندادنش توسط رئیس

ولی همیشه به رئیس و باشگاه احترام گذاشته و یه یونایتدی واقعی بوده

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بر خلاف شما من جونز رو یه استعداد بزرگ میدونم

فرگی مجبور بود ازش تو پستای غیر تخصصیش استفاده کنه

اگر به عنوان یه مدافع مرکزی بازی کنه اونوقت توانایی هاشو میبینید

افشین جان منم کاملا مطمءنم که جونز یکی از آینده دارترین بازیکنامون هستش و من که خیلی دوسش دارم. گودزیلا رو هم بخاطر محکم بودن و سرسختیش بهش میگم;)

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
سلام به همه

کلیپش رو کامل دیدم
چیزی که در نگاه اول میشه از این بازیکن گفت، ضریب هوشی بالاشه. البته باید بازی هاش رو تو یونایتد دید و بعد قضاوت کرد
اما تو این خلاصه بازی هایی که ازش دیدم در کنار هوش خوبی که داره، قدرت بدنی و قدرت حفظ توپ بالاش از مهمترین مزایای فلینی هست
امیدوارم بتونه تو تیم بزرگی مثل منچستر با اعتماد به نفس کار کنه و به کار تیم بیاد. در ضمن از اینکه تونستیم این فصل بازیکن های خوبمونو حفظ کنیم خوشحالم
به نظر من بازیکن نخریدن یه شکسته اما حفظ بازیکنان خوبمون یه برد محسوب میشه.
به شخصه از موندن رونی و نانی خیلی خوشحالم.
با تشکر به سبک سید:D

بالا