• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فکرکنم اگرفرگی کنار زمین بود هیچوقت جرات نمی کرد همچین کاری بکنه! حداقل 5 دقیقه طول کشید تا دوباره توپ برگردونیم زمین حریف.

یادمه یه بازی نیمه اول تیم افتضاح بود ولی نیمه دوم عالی بازی کردن

از اوانز پرسیدن بین دو نیمه چه اتفاقی افتاد؟ گفت مطمئنم دوست ندارید بشنوید(یه همچین حرفی زد دقیق یادم نیست ) منظورش این بود که رئیس از خجالتشون بدجور در اومده!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یعنی مدیران منچستر اینقدر ناتوان بودن که نتونستن لیتون بینز رو بخرن؟ حالا بیل رو بگیم قیمتش نجومی بود... دیگه بینز رو چرا نخریدن؟ یعنی همه هیمنه و اراده منچستر یونایتد، رئیس بود؟ بقیه کشک؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
به گزارش فارس،اکنون از اين باشگاه خبر مي‌رسد قرارداد اين مهاجم ملي پوش انگليس به زودي تمديد خواهد شد. نام روني در طول تابستان در ارتباط با چلسي به گوش رسيده اما اکنون ديويد گيل، مدير اجرايي پيشين يونايتدها مي‌گويند قرارداد اين بازيکن که تا سال 2015 اعتبار دارد به زودي تمديد مي‌شود.

گيل در اين زمينه به راديو BBC گفت: بدون هيچ شکي سران منچستريونايتد به موضوع تمديد قرارداد روني توجه ويژه‌اي خواهند داشت. ما برنامه‌هاي خوبي براي تمديد قرارداد با بازيکنان تيم و نگه داشتن ستاره‌ها در باشگاه داشتيم. اميدوارم اکنون مديران اجرايي، ديويد مويس و مالکان باشگاه همان رويه را پيش گرفته و مانع از خروج روني از اولدترافورد شوند.

فقط میتونم بگم شانس آوردیم رونی رو از دست ندادیم !
منظور از ستاره ها یانگ و والنسیا و اینان ؟!!

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
من هم اولین بازی با حضور مویس بود که میدیدم... :hmm:

منم اولین بازی بود که دیدم .البته نتایجو دنبال میکردم .............. یه حس خاص داشتم ...شاید حس خالی بودن ! ......(به هیچ توپی هم که نه نگفتن!)......... منچستر بدون رئیس برام منچستر نبود:( ..امیدوارم برا بقیه بشه!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان کسی صحبتهای دیوید مویس بعد از بازی رو خونده که چی گفته؟ دوست دارم ببینم چی گفته!
این خبر هم برای تغییر حال و هوای تاپیک:
http://www.tribalfootball.com/articles/man-utd-now-valued-3-billion-3981584
[h=1]Man Utd now valued at £3 BILLION[/h] Submitted by tribalfootball.com on Sun, 09/22/2013 - 11:23

Manchester United are now valued at an amazing £3 BIILLION.
The Sunday Express says if the owners – the USA-based Glazer family – ever decided to cash in, they could expect an incredible profit of more than £2billion as the club continues to grow.
A record-breaking renewed deal with long-time shirt suppliers Nike worth around £1billion is in the pipeline while 12 sponsorship and partnership deals have been announced since the end of last season to keep the coffers overflowing.

Last edited:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی رو نتونستم ببینم ولی ظاهرا اصلا خوب نبودیم.

بازی به کتار، این چند صفحه آخر آدمو یاد آهنگ روزای روشن خداحافظ ... میندازه! با اینکه بد باختیم و ناراحتم ولی همچنان فکر می کنم روزای روشن تو راهه. بازی قبل رو یادتون نرفته که چقدر عالی بودیم. مطمئنم دوباره هم میتونیم اونجوری بازی کنیم.

پ.ن : تنها مساله ای که برام سواله عدم تعویض مویس هست.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
از دو بار پست دادنت
معلومه حال همه ی ما خوب است...ولی باور نکرد... :D

با موبایل پست دادم، متوجه نشدم دوبار ارسال شده واسه همین ادیت کردم. معذرت.:)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
هر بار رفرش میکنم تاپیک منچستر پست داره!!
بابا یه باخت که اینهمه بحث نداره، ایشاللا همه چی خوب میشه!!
مــــــــــــــــــرد باید از شکست درس بگیره...
تازه شم منچــــــــــــــــــــستر تیم بزرگی هــــــــــــست.
دل طرفدارنشــــــــــــــــــم بزرگـــــــــــــــه عین یه مــــــــــــرد...

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
من تموم نظرات رو خوندم. یه هفت هشت صفحه ای بود.
و اما بعد
هیچکس به این نکته توجه نکرد که تیم چه زمانی گل خورد.
بعضی ها از مویس به عنوان یه ترسو نام می برند. به نظرم تو بازی با لیورپول خیلی ترسو بود اما این بازی نه
حالا دلیلش
ما دقیقه 45 نیمه اول گل خوردیم. مطمئن باشین گل خوردن از روی کرنر ربطی به هیچ ضعف تاکتیکی از ظرف مربی نداره. مشکل جایگیری بد بازیکنان بود.
بلافاصله در شروع نیمه دوم نتیجه شد 3-0
حالا سواله من اینه. این شوکی که وارد شده رو یه مربی میتونه جمع و جور کنه؟
امشب ما بد بازی کردیم تو نیمه اول. اما اگر گل دقیقه آخر رو نمیخوردیم اینقدر با استرس نیمه دوم وارد زمین نمیشدیم
بدترین بازیکن زمین بی شک اشلی یانگ بود(امیدوارم تو بازی های بعدی از رو نیمکت پا نشه)
نتیجه بسیار بد بود و عملا هیچ حرفی برای مربی نمیمونه. اما به نظر من وقتی گل سوم رو خوردیم باید قبول می کردیم که کار تموم شد
تعویض بازیکنان و اوردن عناصر تهاجمی و در نتیجه احساسی بازی کردن و به قول دوستا بازی انتحاری چیزی نداشت جز یه نتیجه افتضاح تر
هر چه قدر مویس در این شکست مقصر باشه( که به نظر من 90 درصد هست) اما در زمینه تعویض این حق رو به مربی میدم
تنها مشکل بازی دادن به یانگ بود که همون نیمه اول هم با توپ های زیادی که لو داد زمینه رو برای ضد حمله حریف فراهم کرد
در هر صورت بازی رو باختیم و همه نارحتند. همه از کلوپ و مورینیو و نیمدونم کی و کی گفتند. اما کسی نگفته که کلوپ بعد از سال ها تو دورتموند تازه یکی دو فصل تیمش نتیجه گرفته. چرا از یک مربی که تازه از یه تیم متوسط اومده انتظار دارین
یک شبه معجزه کنه. اگرخوب باشه یا بد باشه حداقل یه نیم فصل باید منتظر بشینید و ببینید.
در هر صورت من از عملکرد تیم به شدت ناراحتم. اما به شخصه از دقیقه 75 واقعا کوبوندیمشون.
بزرگترین ایراد مویس بازی به یک مهاجمه. عملا مدافعان حریف هیچ فشاری روشون نبود. باید از اول با دو مهاجم بازی می کرد که دیگه مدافعان حریف جرات نکنند تا دروازه ما جلو بیان
امشب فقط دشمن شاد کن بودیم و بس. اما یه روزی میرسه از همه این ها یه زهر چشم حسابی میگیریم.
همه میگن ما بازیکن نداریم. اره ما بازیکن نداریم. اما هیچ تیمی تو دنیا خط حمله رویایی مارو نداره. زوج رونی و فن پرسی
به موقع به همه نشون میدیم که منچستر یعنی چی.
تمامی بازیکنان ما خوب هستند. فقط باید شجاعت مربی زیاد بشه و تیم رو هماهنگ کنه.
از اینکه زیاد حرف زدم معذرت میخوام
امیدوارم بعد از سال ها درک کرده باشین که فوتبال یعنی شادی و غم.امشب قسمت غمگینش بود

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
هر بار رفرش میکنم تاپیک منچستر پست داره!!
بابا یه باخت که اینهمه بحث نداره، ایشاللا همه چی خوب میشه!!

دادا شما یک نگاه به تعداد پستهای تاپیک یونایتد بنداز. این تاپیک همیشه فعال بوده و دوستان با پستهاشون باعث رونق تاپیک میشن. از طرفی تازه اول فصله و اول شروع کار مویس در یونایتد. ناگفته نمونه که یونایتد از 5 تا بازی اولش 3 تا بازی سخت داشته. باید صبر کرد و دید در آینده چی پیش میاد.
پ.ن: من یکی که از بحث و گپ و گفت با دوستان لذت میبرم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بازی رو نتونستم ببینم ولی ظاهرا اصلا خوب نبودیم.

بازی به کتار، این چند صفحه آخر آدمو یاد آهنگ روزای روشن خداحافظ ... میندازه! با اینکه بد باختیم و ناراحتم ولی همچنان فکر می کنم روزای روشن تو راهه. بازی قبل رو یادتون نرفته که چقدر عالی بودیم. مطمئنم دوباره هم میتونیم اونجوری بازی کنیم.

پ.ن : تنها مساله ای که برام سواله عدم تعویض مویس هست.

مویس تیمش با سه تا تیم بزرگ بازی کرد تو هر سه بازی افتضاح بود !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
دادا شما یک نگاه به تعداد پستهای تاپیک یونایتد بنداز. این تاپیک همیشه فعال بوده و دوستان با پستهاشون باعث رونق تاپیک میشن. از طرفی تازه اول فصله و اول شروع کار مویس در یونایتد. ناگفته نمونه که یونایتد از 5 تا بازی اولش 3 تا بازی سخت داشته. باید صبر کرد و دید در آینده چی پیش میاد.
پ.ن: من یکی که از بحث و گپ و گفت با دوستان لذت میبرم.
صددرصد منچستر تو انگلیس و این فروم پرطرفدارترین تیم انگلیسی هست و تاپیکشم همیشه پررونقه! ولی امشب فکر کنم 50 پست بعد بازی دادید که میتونه با deadline day تاپیک آرسنال کل بندازه!!! :دی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یسر رفتم FB دو تا نکته جالب دیدم:
1) توی پیجهای فوتبال اروپا و کل کل تقریا ادمین همه تیمها راجع به شکست یونایتد پست گذاشته بودن و خوشحال بودن و این خودش نشون میده که یونایتد چه به سر بقیه تیمها آورده که از یک باختش بقیه اینجوری خوشحال میشن.
و البته یاد یک جمله از کینگ اریک کانتونا افتادم که جایی خوندم با این مضمون گفته: وقتی میبینی طرفدارهای بقیه تیمها ازت متنفرن بدون که کارت رو درست انجام دادی.
2) تو پیجهای یونایتد اکثر کامنتهایی که کاربرها گذاشته بودن از بازی خیلی ضعیف یانگ گفته بودن. البته از بازی ضعیف اسمالینگ هم نمیشه چشم پوشی کرد.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
یادمه سه چهارسال پیش و قبلنا هر از گاهی رئیس از فلچراستفاده می کرد واغلب اوقات هم خوب بود... بعدش تو فیفا 08 و اینا امتیاز 74 واینا بود!
بعدش رئیس ولی خوب بلد بود تو چه بازی ازش استفاده کنه ....هرچندتا بازی یک بار یه وقت میدیدی بازی می کنه
جالبیش این بود بعضی وقت ها یه بازیکن تو یه بازی عالی بود بازی بعدی نیمکت نشین! چون تو بازی بعدی به درد سیستم رئیس برای بازی با تیم حریف نمی خورد!

بالا