باز جای شکرش باقی است که چنین نوشتهٔ وزینی هم در بین نوشتهها بود. دست مریزاد.من تموم نظرات رو خوندم. یه هفت هشت صفحه ای بود.
و اما بعد هیچکس به این نکته توجه نکرد که تیم چه زمانی گل خورد.
بعضی ها از مویس به عنوان یه ترسو نام می برند. به نظرم تو بازی با لیورپول خیلی ترسو بود اما این بازی نه
حالا دلیلش
ما دقیقه 45 نیمه اول گل خوردیم. مطمئن باشین گل خوردن از روی کرنر ربطی به هیچ ضعف تاکتیکی از ظرف مربی نداره. مشکل جایگیری بد بازیکنان بود. بلافاصله در شروع نیمه تنها مشکل بازی دادن به یانگ بود که همون نیمه اول هم با توپ های زیادی که لو داد زمینه رو برای ضد حمله حریف فراهم کرد
در هر صورت بازی رو باختیم و همه نارحتند. همه از کلوپ و مورینیو و نیمدونم کی و کی گفتند. اما کسی نگفته که کلوپ بعد از سال ها تو دورتموند تازه یکی دو فصل تیمش نتیجه گرفته. چرا از یک مربی که تازه از یه تیم متوسط اومده انتظار دارین یک شبه معجزه کنه. اگرخوب باشه یا بد باشه حداقل یه نیم فصل باید منتظر بشینید و ببینید. امیدوارم بعد از سال ها درک کرده باشین که فوتبال یعنی شادی و غم.امشب قسمت غمگینش بود
راستش من شوکه هستم. نه برای نتیجهٔ بدی که گرفتیم. ما بدتر از این هم نتیجه گرفتیم. شوکه هستم از آنچه برخی از دوستان نوشتند.
به خاطر میآورم روزی که ۶ تا از سیتی خوردیم و برخی از همین شماها فرگوسن را پیرمرد خرفت خطاب کردند:exclamati آن موقع همچنان در روزهٔ سکوت بودم و علیرغم بهت زده شدنم (باز هم نه از نتیجهٔ ۶، بلکه از خواندن آن توهین)، نخواستم چیزی بنویسم. اصلاً فرگوسن چند بار با همین توهینهای شما (ظاهراً) هواداران شش آتشه، مواجه شده باشد خوب است:questionm
چه کسی گفته که شما هوادار منچستریونایتد هستید:questionm به چه حقی چنین ادعایی دارید:questionm هوادار یعنی حمایت از تیم در هر شرایطی. مگر قرار است یک تیم همیشه خوب، جسور، با طراوت، با برنامه (و خیلی از این حرفهای قشنگ) بازی کند؟ مگر تیم سرالکس همیشه و در همهٔ سالها چنین تیمی بود؟ البته که نبود. بازیهایی بود که از کسالت یک چشم به تلویزیون بودم و یک چشم هم کتاب میخواندم. فوتبال همین است، پلیاستیشن که نیست. آدمها یک روز خوب دارند، یک روز بد. تیم را آدمها میسازند، نه روباتها، نه تحلیلگرها، نه مفسرین. فوتبال همین است.
شما که با یک باخت، با یک بازی مزخرف، تمام تاریخ و جغرافیای تیم را به باد توهین و ناسزا میگیرید، از فوتبال چه انتظاری دارید. شما کجا یونایتدی هستید:questionm شما طرفدار بردهای منچستریونایتد هستید. من به هواداران دیرپای منچسترسیتی درود میفرستم. یک لحظه خودتان را بگذارید جای آنها. ۳۰ سال ۴۰ سال عاشق تیمی ماندهاند که آرزوی یک جام داشت. نمیتوانستند دو تا کوچه بالاتر بروند و با یونایتد، سرشار از افتخار و غرور باشند:questionm کاری داشت:questionm
ضمناً میتوانستند با هر ننه قمری هم کل بیندازند و افتخاراتشان و جامهایشان را بشمارند. اما نکردند. هر فصل متلک یونایتدیها را شنیدند و عاشق پیراهن سیتی باقی ماندند. شما (مثلاً) یونایتدیهای محترم، وجدانا یک لحظه وجودش را داشتید که جای آنها باشید:questionm
شماهایی که مویس را احمق، عن تر (البته منظور عنتر بود)، آشغال و دلقک خواندید. میدانید با این حرفتان به تیم و به هواداران واقعی و فهیمش توهین میکنید:exclamati به سر الکس توهین میکنید وقتی که گفت الآن زمانی است که ما باید از سرمربیمان حمایت کنیم. دیوید مویس سرمربی تیممان است. پدر تیممان است. امروز تیم ما یک پدر ترسو داشت (یا نداشت)، یک سرمربی سردرگم داشت (یا نداشت)، یک رئیس دست و پا بسته داشت. قبول.
خوب که چی؟ چون اینطور بود باید جد و آباءاش را یاد کنیم:questionm و یا آرزوی داشتن آدم عوضی و بیمرامی مثل مورینیو را بکنیم؟ یا حتی آرزو کنیم که ای کاش عربها تیممان را میخریدند :questionm:exclamati
باز جای شکرش باقی است که چنین نوشتهٔ وزینی هم در بین نوشتهها بود. دست مریزاد.
از باخت تیمم غمگینم. از باخت به تیمی که هویتش را به پول فروخت غمگینم. از شاد شدن صاحبان مفتخور سیتی غمگینم. اما بسیار بیشتر غمگینم وقتی میبینم که عدهٔ زیادی که خود را یاران یونایتد میخوانند به واقع یار نیستند. شریک روزهای خوشی و همپیالهٔ جامهای پیروزی هستند. این که کاری ندارد. برای لحظات پیروزی، همه رفیق هستند. هوادار واقعی، هوادار در روزهای سخت است. هوادار در روزهای باخت، هوادار در فصلهای بیجام.
غمگینم![]()
سلام داداشعلی آقا (old ali) کلیت حرفاتون درسته و من هم باهاشون موافقم. تو همین تاپیک بارها و بارها ذکر کردیم که مویس سال اول حضورش در اولترافورد هست و باید بهش زمان داد تا بتونه تاکتیکهای خودش رو در تیم اجرا کنه و کسی انتظار گرفتن جام از ایشون نداره.
ولی چندتا موضوع هست که بشخصه واسه من سواله و هنوز جوابی واسشون پیدا نکردم:
- چرا بازیکنی مثل زاها که 15 میلیون پوند خریداری شده و بهترین بازیکن چمپیونشیپ بوده و جزو 5 کاندیدای بهترین بازیکن جوون اروپا در سال گذشته هست نباید چند دقیقه تو این 5 بازی اول تیم، بازی کنه؟ 2تا از این 5 بازی سخت نبودن و یکیشون در برابر کریستال پالاس بود که تیم سابق زاها بود ولی بازی نکرد! از طرفی همین زاها و عدنان و لینگارد که قرضی رفت جزو بهترینهامون در تور بازیهای پیش فصل بودن.
- چرا در تمام 6 بازی از زوج دفاعی فردیناند و ویدیچ استفاده میشه علی رغم وجود ایوانز ، جونز و حتی اسمالینگ در مرکز خط دفاعی؟ ریو و ویدا پا به سن گذاشته ان و احتمال مصدومیت در انجام بازیهای فشرده براشون وجود داره ولی باز به هیچ کدوم از جوونها اعتماد نمیشه؟
- چرا در تمام بازیهای این فصل از یک سیستم استفاده شده : 4411 ؟ مگه نمیشه با توجه به سیستم بازی حریف ما سیستممون رو تغییر بدیم؟
- چرا کاگاوا نباید بازی کنه؟ مشکل رونی فقط با اومدن پشت رابین حل میشه؟ اینجوری که مطمءنا کاگاوا نابود میشه و سال دیگه رفتنی! چرا از سیستم 4141 یا 442 لوزی یا 352 استفاده نکنیم تا بتونیم از کاگاوا در پست اصلیش استفاده کنیم و خلاقیت رو به تیم برگردونیم؟ چه لزومی داره در هر بازی از دو هافبک با توجیه دفاعی بازی کردن استفاده کنیم (کریک - کلورلی یا کریک -فلینی) و در نتیجه وسط زمین رو از دست بدیم؟ و با اینکار روی بیاریم به دادن پاس به وینگرها و سانتر از جناحین؟ من از این 6 بازی اول یونایتد 5تاشو دیدم و به جرات میگم تاکتیک عمده تیم در حمله استفاده از وینگرها بوده و کمتر شده که از وسط بازیسازی کنیم و پاس توی عمق بدیم. علتش هم گذاشتن 2هافبک با توجیه دفاعی بازی کردن و رونی در جلو این دو که علیرغم فوق العاده بودن واقعا خلاقیت لازم برای پست AMF رو نداره. شما توی بازی چندتا حرکت ترکیبی در وسط زمین میبینید؟ چقدر بازیسازی از وسط میبینید؟ چقدر پاس تودر و عمقی میبینید؟ دیروز یک سوال راجع به بازی رونی در پست AMF گذاشتم و پرسیدم آیا واقعا رونی واسه این پست مناسبه که فقط یک جواب گرفتم.
- بازی دیروز بد بودیم به هر دلیلی ولی واقعا نمیتونستیم از تعویضها استفاده کنیم؟ یعنی بازیکنهای روی نیمکتمون اینقدر بدن؟ من نمیگم تعویض انتحاری من میگم تعویض درست و در همون پست. یانگ دیروز افتضاح بود و البته بنظر من این بازیکن اصلا در حد و اندازه های یونایتد نیست، اونوقت هیچ بازیکنی در پست یانگ نداشتیم که بهش میدون بدیم؟ اگه نداشتیم چرا نخریدیم و اگه داشتیم چرا بهش بازی نمیدیم؟ نانی - زاها - عدنان مگه عضو تیم ما نیستن. البته دقیقه 52 بجای یانگ کلورلی به زمین اومد و از زمان اومدن تام واقعا بازی بهتر شد. اسمالینگ هم دیروز خیلی ضعیف بازی کرد و نه در کارهای دفاعی و نه کارهای تهاجمی موثر نبود اونوقت نمیشد از فابیو استفاده کرد؟
- مویس مشکل رونی رو با بازی در پست AMF و پشت مهاجم هدف حل کرده ولی با اینکار مشکل یونایتد رو هم حل کرده؟ بازی دیروز که رابین نبود نمیشد از رونی در پست مهاجم نوک و کاگاوا در پشت سرش استفاده کنیم؟
اینها نمونه ای از ابهاماتی هستن که واسه من یکی با دیدن بازیهای یونایتد در این فصل پیش اومده و هنوز جوابی واسشون پیدا نکردم.
آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــا من کلا فراموش کرده بودم همچین بازیکنی هم داریم... عـــــــجب:blink:بازیکن فرصت طلب و تموم کننده ای مثل هرناندز رو میذاره رو نیمکت و تا اخر بازی از ولبک بی مصرف استفاده میکنه!!!