• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یا ابر فرض
4fvgdaq_th.gif

درست میبینم؟ 4تا گل خوردیم؟
326.gif

اصلا فکرشو نمیکردم که جلوی من سیتی انقد بد بازی کنیم، گرچه نبود فن پرسی هم خیلی تاثیر گذار بود
تا حالا با 3 تا از تیم های قوی بازی کردیم و فقط 1 امتیاز گرفتیم این امار برای تیم یکم نگران کنندست
واقعا حالا میفهمم رئیس کی بود!!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
راستش من شوکه هستم. نه برای نتیجهٔ بدی که گرفتیم. ما بدتر از این هم نتیجه گرفتیم. شوکه هستم از آنچه برخی از دوستان نوشتند.

به خاطر می‌آورم روزی که ۶ تا از سیتی خوردیم و برخی از همین شماها فرگوسن را پیرمرد خرفت خطاب کردند:exclamati آن موقع همچنان در روزهٔ سکوت بودم و علیرغم بهت زده شدنم (باز هم نه از نتیجهٔ ۶، بلکه از خواندن آن توهین)، نخواستم چیزی بنویسم. اصلاً فرگوسن چند بار با همین توهین‌های شما (ظاهراً) هواداران شش آتشه، مواجه شده باشد خوب است:questionm

چه کسی گفته که شما هوادار منچستریونایتد هستید:questionm به چه حقی چنین ادعایی دارید:questionm هوادار یعنی حمایت از تیم در هر شرایطی. مگر قرار است یک تیم همیشه خوب، جسور، با طراوت، با برنامه (و خیلی از این حرف‌های قشنگ) بازی کند؟ مگر تیم سرالکس همیشه و در همهٔ سال‌ها چنین تیمی بود؟ البته که نبود. بازی‌هایی بود که از کسالت یک چشم به تلویزیون بودم و یک چشم هم کتاب می‌خواندم. فوتبال همین است، پلی‌استیشن که نیست. آدم‌ها یک روز خوب دارند، یک روز بد. تیم را آدم‌ها می‌سازند، نه روبات‌ها، نه تحلیل‌گرها، نه مفسرین. فوتبال همین است.

شما که با یک باخت، با یک بازی مزخرف، تمام تاریخ و جغرافیای تیم را به باد توهین و ناسزا می‌گیرید، از فوتبال چه انتظاری دارید. شما کجا یونایتدی هستید:questionm شما طرفدار بردهای منچستریونایتد هستید. من به هواداران دیرپای منچسترسیتی درود می‌فرستم. یک لحظه خودتان را بگذارید جای آن‌ها. ۳۰ سال ۴۰ سال عاشق تیمی مانده‌اند که آرزوی یک جام داشت. نمی‌توانستند دو تا کوچه بالاتر بروند و با یونایتد، سرشار از افتخار و غرور باشند:questionm کاری داشت:questionm

ضمناً می‌توانستند با هر ننه قمری هم کل بیندازند و افتخاراتشان و جام‌هایشان را بشمارند. اما نکردند. هر فصل متلک یونایتدی‌ها را شنیدند و عاشق پیراهن سیتی باقی ماندند. شما (مثلاً) یونایتدی‌های محترم، وجدانا یک لحظه وجودش را داشتید که جای آن‌ها باشید:questionm

شماهایی که مویس را احمق، عن تر (البته منظور عنتر بود)، آشغال و دلقک خواندید. میدانید با این حرفتان به تیم و به هواداران واقعی و فهیمش توهین می‌کنید:exclamati به سر الکس توهین می‌کنید وقتی که گفت الآن زمانی است که ما باید از سرمربی‌مان حمایت کنیم. دیوید مویس سرمربی تیم‌مان است. پدر تیم‌مان است. امروز تیم ما یک پدر ترسو داشت (یا نداشت)، یک سرمربی سردرگم داشت (یا نداشت)، یک رئیس دست و پا بسته داشت. قبول.

خوب که چی؟ چون این‌طور بود باید جد و آباء‌اش را یاد کنیم:questionm و یا آرزوی داشتن آدم عوضی و بی‌مرامی مثل مورینیو را بکنیم؟ یا حتی آرزو کنیم که ای کاش عرب‌ها تیم‌مان را می‌خریدند :questionm:exclamati

من تموم نظرات رو خوندم. یه هفت هشت صفحه ای بود.
و اما بعد هیچکس به این نکته توجه نکرد که تیم چه زمانی گل خورد.
بعضی ها از مویس به عنوان یه ترسو نام می برند. به نظرم تو بازی با لیورپول خیلی ترسو بود اما این بازی نه
حالا دلیلش
ما دقیقه 45 نیمه اول گل خوردیم. مطمئن باشین گل خوردن از روی کرنر ربطی به هیچ ضعف تاکتیکی از ظرف مربی نداره. مشکل جایگیری بد بازیکنان بود. بلافاصله در شروع نیمه تنها مشکل بازی دادن به یانگ بود که همون نیمه اول هم با توپ های زیادی که لو داد زمینه رو برای ضد حمله حریف فراهم کرد
در هر صورت بازی رو باختیم و همه نارحتند. همه از کلوپ و مورینیو و نیمدونم کی و کی گفتند. اما کسی نگفته که کلوپ بعد از سال ها تو دورتموند تازه یکی دو فصل تیمش نتیجه گرفته. چرا از یک مربی که تازه از یه تیم متوسط اومده انتظار دارین یک شبه معجزه کنه. اگرخوب باشه یا بد باشه حداقل یه نیم فصل باید منتظر بشینید و ببینید. امیدوارم بعد از سال ها درک کرده باشین که فوتبال یعنی شادی و غم.امشب قسمت غمگینش بود
باز جای شکرش باقی است که چنین نوشتهٔ وزینی هم در بین نوشته‌ها بود. دست مریزاد.

از باخت تیمم غمگینم. از باخت به تیمی که هویتش را به پول فروخت غمگینم. از شاد شدن صاحبان مفت‌خور سیتی غمگینم. اما بسیار بیش‌تر غمگینم وقتی می‌بینم که عدهٔ زیادی که خود را یاران یونایتد می‌خوانند به واقع یار نیستند. شریک روزهای خوشی و هم‌پیالهٔ جام‌های پیروزی هستند. این که کاری ندارد. برای لحظات پیروزی، همه رفیق هستند. هوادار واقعی، هوادار در روزهای سخت است. هوادار در روزهای باخت، هوادار در فصل‌های بی‌جام.
غمگینم :(

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
راستش من شوکه هستم. نه برای نتیجهٔ بدی که گرفتیم. ما بدتر از این هم نتیجه گرفتیم. شوکه هستم از آنچه برخی از دوستان نوشتند.

به خاطر می‌آورم روزی که ۶ تا از سیتی خوردیم و برخی از همین شماها فرگوسن را پیرمرد خرفت خطاب کردند:exclamati آن موقع همچنان در روزهٔ سکوت بودم و علیرغم بهت زده شدنم (باز هم نه از نتیجهٔ ۶، بلکه از خواندن آن توهین)، نخواستم چیزی بنویسم. اصلاً فرگوسن چند بار با همین توهین‌های شما (ظاهراً) هواداران شش آتشه، مواجه شده باشد خوب است:questionm

چه کسی گفته که شما هوادار منچستریونایتد هستید:questionm به چه حقی چنین ادعایی دارید:questionm هوادار یعنی حمایت از تیم در هر شرایطی. مگر قرار است یک تیم همیشه خوب، جسور، با طراوت، با برنامه (و خیلی از این حرف‌های قشنگ) بازی کند؟ مگر تیم سرالکس همیشه و در همهٔ سال‌ها چنین تیمی بود؟ البته که نبود. بازی‌هایی بود که از کسالت یک چشم به تلویزیون بودم و یک چشم هم کتاب می‌خواندم. فوتبال همین است، پلی‌استیشن که نیست. آدم‌ها یک روز خوب دارند، یک روز بد. تیم را آدم‌ها می‌سازند، نه روبات‌ها، نه تحلیل‌گرها، نه مفسرین. فوتبال همین است.

شما که با یک باخت، با یک بازی مزخرف، تمام تاریخ و جغرافیای تیم را به باد توهین و ناسزا می‌گیرید، از فوتبال چه انتظاری دارید. شما کجا یونایتدی هستید:questionm شما طرفدار بردهای منچستریونایتد هستید. من به هواداران دیرپای منچسترسیتی درود می‌فرستم. یک لحظه خودتان را بگذارید جای آن‌ها. ۳۰ سال ۴۰ سال عاشق تیمی مانده‌اند که آرزوی یک جام داشت. نمی‌توانستند دو تا کوچه بالاتر بروند و با یونایتد، سرشار از افتخار و غرور باشند:questionm کاری داشت:questionm

ضمناً می‌توانستند با هر ننه قمری هم کل بیندازند و افتخاراتشان و جام‌هایشان را بشمارند. اما نکردند. هر فصل متلک یونایتدی‌ها را شنیدند و عاشق پیراهن سیتی باقی ماندند. شما (مثلاً) یونایتدی‌های محترم، وجدانا یک لحظه وجودش را داشتید که جای آن‌ها باشید:questionm

شماهایی که مویس را احمق، عن تر (البته منظور عنتر بود)، آشغال و دلقک خواندید. میدانید با این حرفتان به تیم و به هواداران واقعی و فهیمش توهین می‌کنید:exclamati به سر الکس توهین می‌کنید وقتی که گفت الآن زمانی است که ما باید از سرمربی‌مان حمایت کنیم. دیوید مویس سرمربی تیم‌مان است. پدر تیم‌مان است. امروز تیم ما یک پدر ترسو داشت (یا نداشت)، یک سرمربی سردرگم داشت (یا نداشت)، یک رئیس دست و پا بسته داشت. قبول.

خوب که چی؟ چون این‌طور بود باید جد و آباء‌اش را یاد کنیم:questionm و یا آرزوی داشتن آدم عوضی و بی‌مرامی مثل مورینیو را بکنیم؟ یا حتی آرزو کنیم که ای کاش عرب‌ها تیم‌مان را می‌خریدند :questionm:exclamati

باز جای شکرش باقی است که چنین نوشتهٔ وزینی هم در بین نوشته‌ها بود. دست مریزاد.

از باخت تیمم غمگینم. از باخت به تیمی که هویتش را به پول فروخت غمگینم. از شاد شدن صاحبان مفت‌خور سیتی غمگینم. اما بسیار بیش‌تر غمگینم وقتی می‌بینم که عدهٔ زیادی که خود را یاران یونایتد می‌خوانند به واقع یار نیستند. شریک روزهای خوشی و هم‌پیالهٔ جام‌های پیروزی هستند. این که کاری ندارد. برای لحظات پیروزی، همه رفیق هستند. هوادار واقعی، هوادار در روزهای سخت است. هوادار در روزهای باخت، هوادار در فصل‌های بی‌جام.
غمگینم :(

بخش عمده ی صحبت هاتون رو قبول دارم.حالا صرف نظر از یه سری حرفا و واکنش های تندی که بعضی از بچه ها نشون دادن چکیده صحبت هاشون اینه که اشتباه یه بحثه پافشاری رو اشتباه یه بحث دیگه
چه چیزی در یانگ و والنسیا دیده بود مویس که تو نانی و کاگاوا و عدنان و زاها ندیده بود؟
لابد میخواید بگید اون سرمربی تیمه و بهتر میدونه که کدوم بازیکن رو بزاره تو ترکیب ولی وقتی یانگ با یه آجر فرقی نداشت تو بازی پس چرا بین 2 نیمه نباید عوض بشه؟ همینطور والنسیا
پس تعویض رو برای چی گذاشتن تو فوتبال...پس اهمیت بین 2 نیمه چیه؟ اینه که مربی در مواقع نیاز تاکتیک تیم رو عوض کنه
لابد میخواید بگید با کدوم ابزار؟ که اینجا میرسیم سر حرف من و خیلی از دوستان...اون موقعی که این پاشون رو میندازن رو اون پاشون و تو نقل و انتقالات دست میزارن رو دست و نقص ها و ضعف های تیم رو انکار می کنند و هیچ تلاشی برای برطرف کردنش نمیکنن و میزارن دقیقه 90 یه بازیکن درجه 2 که به زور شاید 10 میلیون بیارزه رو به اون مبلغ میگیرن نتیجش همین میشه که هیچ ابزاری برای خنثی کردن تاکتیک تیم مقابل و کنترل بازی نداری
بحث بازیکن به کنار...ما حتی مقابل چلسی و لیورپول که تقریبا در اکثر دقایق توپ رو در اختیار داشتیم هیچ برنامه و تاکتیک مشخصی توی حمله ها نداشتیم و به قول افشین تیم کاملا بی برنامه و سردرگم بنظر میومد

در کل منم با توهین به سرمربی و بازیکنا به شدت مخالفم ولی با شما هم موافق نیستم که انقدر راحت همه چیز براتون قابل هضمه
اگر بخوایم به دیده شما نگاه کنیم و سعی در بر طرف کردن ضعف های تیم نداشته باشیم ممکنه با چندتا باخت سنگین و افتضاح دیگران به بخشی از تاریخ و عظمت باشگاه خدشه وارد کنند و این برای ما قابل هضم نیست
زمان سرآلکس از اسم یونایتد می ترسیدن سایر تیم ها و 90 در 100 خودشون رو از پیش باخته میدونستن و ترس ما از اینه که این هیبت و بزرگی کم بشه
مگه قراره به هرکسی چند فصل فرصت بدی بشه سر آلکس؟
چه بسا به یک شخص چند فصل فرصت داد و به سرنوشت لیورپول دچار نشد؟
باید به مویس اعتماد کرد و در این شکی نیست ولی غیر قابل درکه که چرا ضعف های تاکتیکی خودش رو نمی بینه.تا حالا تو این چندتا بازی نشون داده که اعتقادی به تعویض و تغییر جریان بازی نداره در صورتی که سرآلکس خیلی از نتیجه ها رو با همین تعویض ها برگردوند.ای بابا سرآلکس...حالا می فهمم که با چه بازیکنای معمولی ای چه نتایج درخشانی گرفتی و به همین دلیل که تو بزرگترین و بهترین سرمربی تاریخی
در کل تیم باید غربال بشه و یه فیلترینگ اساسی می خواد تا یه دست بشه...حداقل 2 یا 3 بازیکن سطح بالا می خوایم که ضعف هامون رو پوشش بده
امیدوارم تو نقل و انتقالات زمستونی چندتا بازیکن خوب جذب کنیم
WE ARE UNITED

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
علی آقا (old ali) کلیت حرفاتون درسته و من هم باهاشون موافقم. تو همین تاپیک بارها و بارها ذکر کردیم که مویس سال اول حضورش در اولترافورد هست و باید بهش زمان داد تا بتونه تاکتیکهای خودش رو در تیم اجرا کنه و کسی انتظار گرفتن جام از ایشون نداره.
ولی چندتا موضوع هست که بشخصه واسه من سواله و هنوز جوابی واسشون پیدا نکردم:
- چرا بازیکنی مثل زاها که 15 میلیون پوند خریداری شده و بهترین بازیکن چمپیونشیپ بوده و جزو 5 کاندیدای بهترین بازیکن جوون اروپا در سال گذشته هست نباید چند دقیقه تو این 5 بازی اول تیم، بازی کنه؟ 2تا از این 5 بازی سخت نبودن و یکیشون در برابر کریستال پالاس بود که تیم سابق زاها بود ولی بازی نکرد! از طرفی همین زاها و عدنان و لینگارد که قرضی رفت جزو بهترینهامون در تور بازیهای پیش فصل بودن.
- چرا در تمام 6 بازی از زوج دفاعی فردیناند و ویدیچ استفاده میشه علی رغم وجود ایوانز ، جونز و حتی اسمالینگ در مرکز خط دفاعی؟ ریو و ویدا پا به سن گذاشته ان و احتمال مصدومیت در انجام بازیهای فشرده براشون وجود داره ولی باز به هیچ کدوم از جوونها اعتماد نمیشه؟
- چرا در تمام بازیهای این فصل از یک سیستم استفاده شده : 4411 ؟ مگه نمیشه با توجه به سیستم بازی حریف ما سیستممون رو تغییر بدیم؟
- چرا کاگاوا نباید بازی کنه؟ مشکل رونی فقط با اومدن پشت رابین حل میشه؟ اینجوری که مطمءنا کاگاوا نابود میشه و سال دیگه رفتنی! چرا از سیستم 4141 یا 442 لوزی یا 352 استفاده نکنیم تا بتونیم از کاگاوا در پست اصلیش استفاده کنیم و خلاقیت رو به تیم برگردونیم؟ چه لزومی داره در هر بازی از دو هافبک با توجیه دفاعی بازی کردن استفاده کنیم (کریک - کلورلی یا کریک -فلینی) و در نتیجه وسط زمین رو از دست بدیم؟ و با اینکار روی بیاریم به دادن پاس به وینگرها و سانتر از جناحین؟ من از این 6 بازی اول یونایتد 5تاشو دیدم و به جرات میگم تاکتیک عمده تیم در حمله استفاده از وینگرها بوده و کمتر شده که از وسط بازیسازی کنیم و پاس توی عمق بدیم. علتش هم گذاشتن 2هافبک با توجیه دفاعی بازی کردن و رونی در جلو این دو که علیرغم فوق العاده بودن واقعا خلاقیت لازم برای پست AMF رو نداره. شما توی بازی چندتا حرکت ترکیبی در وسط زمین میبینید؟ چقدر بازیسازی از وسط میبینید؟ چقدر پاس تودر و عمقی میبینید؟ دیروز یک سوال راجع به بازی رونی در پست AMF گذاشتم و پرسیدم آیا واقعا رونی واسه این پست مناسبه که فقط یک جواب گرفتم.
- بازی دیروز بد بودیم به هر دلیلی ولی واقعا نمیتونستیم از تعویضها استفاده کنیم؟ یعنی بازیکنهای روی نیمکتمون اینقدر بدن؟ من نمیگم تعویض انتحاری من میگم تعویض درست و در همون پست. یانگ دیروز افتضاح بود و البته بنظر من این بازیکن اصلا در حد و اندازه های یونایتد نیست، اونوقت هیچ بازیکنی در پست یانگ نداشتیم که بهش میدون بدیم؟ اگه نداشتیم چرا نخریدیم و اگه داشتیم چرا بهش بازی نمیدیم؟ نانی - زاها - عدنان مگه عضو تیم ما نیستن. البته دقیقه 52 بجای یانگ کلورلی به زمین اومد و از زمان اومدن تام واقعا بازی بهتر شد. اسمالینگ هم دیروز خیلی ضعیف بازی کرد و نه در کارهای دفاعی و نه کارهای تهاجمی موثر نبود اونوقت نمیشد از فابیو استفاده کرد؟
- مویس مشکل رونی رو با بازی در پست AMF و پشت مهاجم هدف حل کرده ولی با اینکار مشکل یونایتد رو هم حل کرده؟ بازی دیروز که رابین نبود نمیشد از رونی در پست مهاجم نوک و کاگاوا در پشت سرش استفاده کنیم؟
اینها نمونه ای از ابهاماتی هستن که واسه من یکی با دیدن بازیهای یونایتد در این فصل پیش اومده و هنوز جوابی واسشون پیدا نکردم.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خيلي بد بوديم و بازيکن ها اصن نميدويدند اصن

بد خيلي بد

jozam

Registered User
لایک‌ها
36
علی آقا (old ali) کلیت حرفاتون درسته و من هم باهاشون موافقم. تو همین تاپیک بارها و بارها ذکر کردیم که مویس سال اول حضورش در اولترافورد هست و باید بهش زمان داد تا بتونه تاکتیکهای خودش رو در تیم اجرا کنه و کسی انتظار گرفتن جام از ایشون نداره.
ولی چندتا موضوع هست که بشخصه واسه من سواله و هنوز جوابی واسشون پیدا نکردم:
- چرا بازیکنی مثل زاها که 15 میلیون پوند خریداری شده و بهترین بازیکن چمپیونشیپ بوده و جزو 5 کاندیدای بهترین بازیکن جوون اروپا در سال گذشته هست نباید چند دقیقه تو این 5 بازی اول تیم، بازی کنه؟ 2تا از این 5 بازی سخت نبودن و یکیشون در برابر کریستال پالاس بود که تیم سابق زاها بود ولی بازی نکرد! از طرفی همین زاها و عدنان و لینگارد که قرضی رفت جزو بهترینهامون در تور بازیهای پیش فصل بودن.
- چرا در تمام 6 بازی از زوج دفاعی فردیناند و ویدیچ استفاده میشه علی رغم وجود ایوانز ، جونز و حتی اسمالینگ در مرکز خط دفاعی؟ ریو و ویدا پا به سن گذاشته ان و احتمال مصدومیت در انجام بازیهای فشرده براشون وجود داره ولی باز به هیچ کدوم از جوونها اعتماد نمیشه؟
- چرا در تمام بازیهای این فصل از یک سیستم استفاده شده : 4411 ؟ مگه نمیشه با توجه به سیستم بازی حریف ما سیستممون رو تغییر بدیم؟
- چرا کاگاوا نباید بازی کنه؟ مشکل رونی فقط با اومدن پشت رابین حل میشه؟ اینجوری که مطمءنا کاگاوا نابود میشه و سال دیگه رفتنی! چرا از سیستم 4141 یا 442 لوزی یا 352 استفاده نکنیم تا بتونیم از کاگاوا در پست اصلیش استفاده کنیم و خلاقیت رو به تیم برگردونیم؟ چه لزومی داره در هر بازی از دو هافبک با توجیه دفاعی بازی کردن استفاده کنیم (کریک - کلورلی یا کریک -فلینی) و در نتیجه وسط زمین رو از دست بدیم؟ و با اینکار روی بیاریم به دادن پاس به وینگرها و سانتر از جناحین؟ من از این 6 بازی اول یونایتد 5تاشو دیدم و به جرات میگم تاکتیک عمده تیم در حمله استفاده از وینگرها بوده و کمتر شده که از وسط بازیسازی کنیم و پاس توی عمق بدیم. علتش هم گذاشتن 2هافبک با توجیه دفاعی بازی کردن و رونی در جلو این دو که علیرغم فوق العاده بودن واقعا خلاقیت لازم برای پست AMF رو نداره. شما توی بازی چندتا حرکت ترکیبی در وسط زمین میبینید؟ چقدر بازیسازی از وسط میبینید؟ چقدر پاس تودر و عمقی میبینید؟ دیروز یک سوال راجع به بازی رونی در پست AMF گذاشتم و پرسیدم آیا واقعا رونی واسه این پست مناسبه که فقط یک جواب گرفتم.
- بازی دیروز بد بودیم به هر دلیلی ولی واقعا نمیتونستیم از تعویضها استفاده کنیم؟ یعنی بازیکنهای روی نیمکتمون اینقدر بدن؟ من نمیگم تعویض انتحاری من میگم تعویض درست و در همون پست. یانگ دیروز افتضاح بود و البته بنظر من این بازیکن اصلا در حد و اندازه های یونایتد نیست، اونوقت هیچ بازیکنی در پست یانگ نداشتیم که بهش میدون بدیم؟ اگه نداشتیم چرا نخریدیم و اگه داشتیم چرا بهش بازی نمیدیم؟ نانی - زاها - عدنان مگه عضو تیم ما نیستن. البته دقیقه 52 بجای یانگ کلورلی به زمین اومد و از زمان اومدن تام واقعا بازی بهتر شد. اسمالینگ هم دیروز خیلی ضعیف بازی کرد و نه در کارهای دفاعی و نه کارهای تهاجمی موثر نبود اونوقت نمیشد از فابیو استفاده کرد؟
- مویس مشکل رونی رو با بازی در پست AMF و پشت مهاجم هدف حل کرده ولی با اینکار مشکل یونایتد رو هم حل کرده؟ بازی دیروز که رابین نبود نمیشد از رونی در پست مهاجم نوک و کاگاوا در پشت سرش استفاده کنیم؟
اینها نمونه ای از ابهاماتی هستن که واسه من یکی با دیدن بازیهای یونایتد در این فصل پیش اومده و هنوز جوابی واسشون پیدا نکردم.
سلام داداش
منم کاملا باهات هم عقیدم
امسال منچستر واقعا تاکتیک خاصی نداره؟شاید توپو تا پشت محوته جریمه حریف بیاریم ولی بعدش دیگه هیچ کار خاصی نداریم انجام بدیم؟؟؟؟؟
ما بیشتر گل هامون رو رو خلاقیت فردی یا اشتباهات فردی بازیکنان حریف زدیم
بیشتر بازی منچستر روی حرکت والنسیا از راست بوده که اونم تا یه حدی جواب میده
من دیشب بازی رو دیدم واقعا ضعیف بودیم و هیچی برا گفتن نداشتیم شاید با فرگوسن بد می باختیم ولی اینطور بازی نمی کردیم که نا امید کنندس
دیشب کارشناس بازی می گفت منچستر با این شیوه و پتانسیل باید برای چمپیونزلیگ سال اینده بجنگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما ار 3 تا بازی سخت و سرنوشت ساز که برای قهرمانی حیاتی هستند فقط 1 امتیاز گرفتیم که فقط 1 گل هم زدیم که عاملش فقط ضعف هافبک و سیستم تیم بوده که بازی سازی نمیکنه
اما با این حال باید تا ژانویه صبر کرد و دید مویس چه عیاری داره؟
با امید به منچست پر قدرت همچون گذشته

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
به نظر من که چیز غیر قابل پیش بینی نبود
همه ما میدونستیم فرگوسن رفته...بدترین تیم از لحاظ فعالیت تو نقل و انتقالات بودیم ... بازیکنامون کیفیت لازم رو ندارند خیلی هاشون
فصل پیش هم گفتم فقط فرگوسن که می تونه با این بازیکن ها یک تیم و قهرمان کنه وگرنه توی همه خطوط جز خط حمله ضعف داریم که تو همون حمله هم اگر رونی یا فان پرسی یکی شون نباشه کارمون سخته
نمی دونم شاید نتایج این فصل برای مویس تلنگری باشه که بدون درسته منچستر تو این چند سال همیشه قهرمان بوده ولی خوب دلیل اصلیش الان دیگه حضور نداره راستش فکر نمی کردم این قدر بی خیال باشه که بهترین خریدمون فلینی اونم دقیقه 90 باشه
به نظر من راحت می تونستند اوزیل رو هم بخرند با توجه به ضعف هاشون ولی واقعا بد عمل کردند امیدوارم نتایج امسال تجربه ای بشه برای سال بعد
حداقل من بودم از این فرصت استفاده می کردم و به جوون ها بیشتر میدون میدادم که مثل پوگبا نزارن برند و هم اینکه جا بیفتند توی تیم مثلا فکر می کنید بازیکنی مثل زاها اندازه اشلی یانگ نمی تونه بازی کنه؟
بعضی بازیکن ها هم که حتی اندازه لیگ ایران نیستند من موندم چه جوری تو ترکیب منچسترند اندرسون چندین سال ثابت کرده یک خرید افتضاح بوده چه جوری این همه سال هنوز مونده توی تیم نمی دونم : ))
واقعا نبود یک بازیکن خلاق حس می شه مشکلی که بعد از رفتن رونالدو حل نشده و عجیبه مثل اینکه قرار نیست کلا حل شه فکر می کنم اگر به عدنان و زاها میدون بدن شاید امیدی برای حل این مشکل باشه حتی کاگاوا هم پتانسیل خیلی بیشتری داره نسبت به مهره هایی الان استفاده میشه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دوست داشتم لااقل کاگاوا و ناني رو هم بازي ميداد

نيمکتمون بازيکن هاي به مراتب بهتري از بازيکن هاي داخل زمين داشت

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به هر حال باختیم و همه عصبی بودیم و مثل همیشه دنبال مقصر تا خودمون رو روش خالی کنیم تلخی شکست باید یک شبه باشه و به فراموشی سپرده باید از این شکست ها درس گرفته بشه
نباید بخاطر چند شکست اسطوره ها و بزرگان تیم رو به باد فحاشی بگیریم غیر قابل قبول ترین این موارد در چند بازی اخیر وقتی که به لیورپول باختیم و مقابل چلسی امتیاز از دست دادیم سر یکی دو تا بازی کل گذشته ی گیگز رو زیر سوال بردیم یکی از بچه ها گفته بود که گیگز همیشه یه بازیکن معمولی بوده من اینو هنوز هم نتونستم هضم کنم گیگز در دوران جوانی یکی از ستاره های تیم بود ویدئوی هر کدوم از بازیهای مهاجمان گذشته ی منچستر رو نگاه می کنی گیگز یکی از ارکان اصلی موفقیت این بازیکن ها بوده با پاسهایی که می داد و با حمایت هایی که به خوبی مهاجمان رو در نوک تغذیه می کرد هیچ وقت نباید بخاطر بازی حال گذشته ی بازیکنان رو زیر سوال ببریم
تمام کاسه کوزه ها رو هم نباید سر مویس بشکونیم این تیم در زمان رئیس و درست بعد از اون حذف ناعادلانه مقابل رئال زمین خورد و نتونست خودشو بلند کنه جام اتحادیه و حذفی رو به راحتی هر چه تمام از دست دادیم دیگه خبر از جنگندگی و کام بکهای دقایق آخری نبود در بازی آخر لیگ هم مقابل وست برمویچ در حالی که 5-2 تا دقیقه ی 85 در زمین حریف جلو بودیم 5-5 شدیم فاجعه ی دفاعی همراه شده بود با بی انگیزه گی عجیب تیم
اگه اون بازی 2 دقیقه بیشتر وقت تلف شده داشت گل 6 رو هم می خوردیم
مشکل اصلی تیم بحث روحی روانیه شوق و انگیزه ای در تیم دیده نمیشه بنظر میاد در لیگ کاملا اشباع شدن در دقایقی از بازی تیم از درون فرو می ریزه مثل همون بازی آخر فصل قبل مقابل وست برمویچ دیروز هم تا اواسط نیمه ی دوم مقابل سیتی همین وضع رو داشتیم این تیم به یک موفقیت اروپایی نیاز داره تا دوباره خودشو پیدا کنه
این شکست های لیگ هم نباید بیش از اندازه پر و بال داده بشه بازیهای لیگ همینه فصلی که در اولدترافورد 6-1 به سیتی باختیم آرسنال رو 8-2 بردیم همون فصل هم در ثانیه های پایانی جام رو به سیتی باختیم (دقت کنید جام رو باختیم جام یک فصل کامل نه فقط یک بازی 3 امتیازی)

Alireza999

Registered User
لایک‌ها
80
کاگاوا خرید فرگوسن بوده، مربی جدید هم تفکر جدید داره، مویس هم که کمک مربی فرگوسن نبوده، که مثل ویلانوا که از گواردیولا تقلید کرد، اونم از فرگوسن تقلید کنه. مدیریت منچستر باید دست مویسو باز بذاره تا یه سری بازیکن بفروشه و یه سری بازیکن بخره.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مويس: اين نتيجه بد را جبران مي‌کنيم

سرمربي منچستريونايتد مي‌گويد همه مربيان يک شب بد دارند و او در بازي با منچستر‌سيتي اين شب بد را تجربه کرد.

منچستريونايتد در داربي شهر منچستر با نتيجه‌ پر گل چهار بر يک مغلوب منچسترسيتي شد تا نتايج ضعيفش در ليگ برتر ادامه داشته باشد.

ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد که اولين داربي منچستر را تجربه مي‌کرد پس از شکست سنگين تيمش گفت: بازي خوبي انجام نداديم. حريف خيلي از ما بهتر بود. آنها بازي را خيلي بهتر و سريع‌تر از ما شروع کردند. در ادامه مسابقه کمي بهتر شديم.

او پس از دور شدن تيمش از صدر جدول ليگ برتر انگليس گفت: فصلي بسيار طولاني خواهيم داشت. مطمئنا نتيجه‌ بد برابر منچسترسيتي را جبران خواهيم کرد. بازي‌هاي زيادي باقي مانده است که بايد براي آنها آماده شويم. اگر بازي در نيمه نخست يک بر صفر مي‌شد، مي‌توانستيم اين نتيجه‌ را در نيمه دوم جبران کنيم اما بدشانسي آورديم که در ثانيه‌هاي پاياني نيمه نخست دروازه‌ ما باز شد. در نيمه دوم نيز تمرکز کافي نداشتيم و خيلي زود دروازه‌مان باز شد. تيم ما در آن دقايق آشفته بازي مي‌کرد و تمرکزي نداشت. به هيچ وجه از عملکرد مدافعانم در اين ديدار راضي نبودم.

مويس ادامه داد: بايد هر چه سريع‌تر به روند پيروزي برگرديم. با شکل بازي ديشب نمي‌توانيم در ادامه فصل نتايج خوبي بگيريم. همه مربيان يک روز بد دارند و ممکن است نتيجه بدي بگيرند. امشب (ديشب) شب بدم بود. با بازيکنانم پس از اين شکست صحبت کردم. آنها از اين باخت ناراحت بودند.

سرمربي منچستريونايتد درباره غيبت روبين فان‌پرسي در اين مسابقه گفت: پر واضح است که در صورت حضور فان‌پرسي در اين ديدار مي‌توانستيم تيم هجومي‌تري داشته باشيم. غيبت او در اين ديدار کاملا حس شد. فکر نمي‌کنم مصدوميت او زياد طول بکشد. اميدوارم که در بازي بعدي فان‌پرسي را در ترکيب خود داشته باشيم.

مويس درباره عملکرد روني نيز گفت: روني در اين ديدار عملکرد فوق‌العاده‌اي داشت. او شايسته بودن در تيم بازنده نبود. روني يک مهاجم سطح عالي در تيم ماست.

منچستريونايتد در پنج بازي ابتدايي خود در فصل جديد خود در ليگ برتر انگليس تنها هفت امتياز کسب کرده است و برابر تيم‌هايي همچون ليورپول و منچسترسيتي شکست خورد.

مويس در پايان درباره بازي‌هاي سخت منچستر در آغاز فصل گفت: قبلا هم گفته‌ام قرعه‌کشي رقابت‌ها خيلي براي ما سخت بود. نمي‌دانم چطور اين قرعه‌ها براي تيم ما انتخاب شد. هيچ وقت قانع نشده و نمي‌شوم.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
ویــــــن رونــــی :

"همه ما هرجای دنیا که رشد کردیم چه در منچستر چه در لیورپول یا هر جای دیگه دنیا ، باختن دربی ها هیچ جا قشنگ نیست. "

"شکست در دربی لحظه خوبی نیست اما خوشبختانه چهارشنبه با لیورپول بازی داریم و ما امیدواریم انتقام شکست برابر سیتی رو در برابر لیورپول بگیریم"

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سروش جان شما از عدم تعویض مویس حمایت میکنی اما من نه

دلیلشو میگم

همه یونایتدی ها میدونن ولبک مهاجم خوبی نیست چه برسه به اینکه ازش در نوک حمله استفاده بشه این اقا خیلی باید احمق باشه که تا الان این نکته رو نفهمیده

بازیکن فرصت طلب و تموم کننده ای مثل هرناندز رو میذاره رو نیمکت و تا اخر بازی از ولبک بی مصرف استفاده میکنه!!!

دیگه تا الان باید مشخص شده باشه یانگ در حد یونایتد نیست ولی بازم نانی رو میذاره رو نیمکت و از یانگ استفاده میکنه

یونایتد یه چیزی حدود 20 میلیون یورو(اگر اشتباه نکنم) برای زاها پول داد و حتی نیم فصل هم اجازه داد قرضی تو تیمش بمونه اونوقت این طرف حتی جزو ذخیره ها هم نمیذارتش

عدنان یانوژای من دیگه نمیدونم چجوری باید خودشو ثابت کنه!!!

چرا از اینا استفاده نمیکنه و هنوزم به استفاده از والنسیا و یانگ اصرار میورزه!؟ واقعا اینا چه غلطی تا الان تونستن بکنن؟ حداقلش این دو نفر هم در حد همینا میتونن بازی کنن

من مویس رو یه مربی ترسو میدونم که فاقد شخصیت کاریزماتیک هست

زمانی که سر بازبی از مربی گری یونایتد کناره گیری کرد چندین تا مربی اومدن و رفتن

دلیلی نداشت همون مربی که جایگزینش شد تا اخر تو یونایتد بمونه

یونایتد باید از یه مربی مثل هیدینگ استفاده می کرد تا وارد بحران نشه

فوتبال امروز با قدیم فرق داره ذره ای شل بگیرن قضیه رو دیگه نمیتونن درستش کنن

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بازیکن فرصت طلب و تموم کننده ای مثل هرناندز رو میذاره رو نیمکت و تا اخر بازی از ولبک بی مصرف استفاده میکنه!!!
آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــا من کلا فراموش کرده بودم همچین بازیکنی هم داریم... عـــــــجب:blink:

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
یک آمار امیدوارکننده هم بدیم خوشحال بشیم:

6 تا از 13 قهرمانی اخیر منچستر در حالی بوده که یونایتد از 5 بازی اولش فقط 2 تا رو برده بود.

امیدوار باشید به این تیم 5 بازی اول مویس خیلی سخت بودند انصافاً! سه تا هم خارج از خونه!

بالا