• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خبر خوندم که زاها با دختر مویس رابطه داشته :)))
به خاطر همین توی تیم زیر 21 ساله ها مقابل بولتون هم بازی نکرده ... حق با شماست یه سری مسائل هم هست ... سر بازی نکردن رونی فصل پیش و حتی بازی نکردن نانی ، هم داستان بود....

فعلا که تکذیب کردند، اما به این درجه از ایمان رسیدم که تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها، شاید رابطه ی 100% نبوده :lol:

Lauren-Moyes-hija-del-actual-t_54388254829_54115221154_600_396.jpg

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من نمیگم شاختار تیم بدی هست فقط میگم شما جوری حرف میزنی که انگار عملکرد ضعیف تیم فقط مربوط به این بازی میشه

منم طرفدار یونایتدم حتی فراتر یونایتد رو یکی از سه ستون اصلی زندگیم میدونم! دوست ندارم این ستون خراب بشه

همین الان هم دیر نشده میتونن مویس رو برکنار کنن و مربی خوبی مثل هیدینگ رو بیارن.اگر این کار رو نکنن یونایتد به وضعیت لیورپول دچار میشه
خُب پس همدیگرُ درک میکنیم...

خودت هم میتونی که نمیان بعد 10 تا بازی مویس رو بندازن بیرون .. قبول داری یا نه ؟:دی
تازه میخوان بودجه هم بدن به مویس برای خرید ژانویه ....

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
فعلا که تکذیب کردند، اما به این درجه از ایمان رسیدم که تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها، شاید رابطه ی 100% نبوده :lol:

Lauren-Moyes-hija-del-actual-t_54388254829_54115221154_600_396.jpg

قبل از ورود به اتاق ظاهرا لو رفتن :))) :دی
ولی آره قبول دارم غیر منطقیه کسی که توی پیش فصل عالی بود الان یه بازی هم نرسیده بهش ....

• Like
Reactions: rms

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خُب پس همدیگرُ درک میکنیم...

خودت هم میتونی که نمیان بعد 10 تا بازی مویس رو بندازن بیرون .. قبول داری یا نه ؟:دی
تازه میخوان بودجه هم بدن به مویس برای خرید ژانویه ....

بله:دی

متاسفانه بله:دی !

کی رو میخواد بخره دیگه؟ کدوم بازیکنی حاضره ژانویه تیمشو ترک کنه؟

به نظر من یونایتد بعد حدود 27 سال برای شروع دورانی تازه نیاز به یه تفکر جدید داشت نه مدل فوق العاده ضعیف رئیس !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قبل از ورود به اتاق ظاهرا لو رفتن :))) :دی
ولی آره قبول دارم غیر منطقیه کسی که توی پیش فصل عالی بود الان یه بازی هم نرسیده بهش ....

مقصر باباشه، خوب دختر وقت شوهرشه، بنده خدا معلوم نیست به چه دلـــیلی :دی ترجیح داده با این آقای رنگین پوست معاشقه کنه :دی ما که نمیدونیم :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
مقصر باباشه، خوب دختر وقت شوهرشه، بنده خدا معلوم نیست به چه دلـــیلی :دی ترجیح داده با این آقای رنگین پوست معاشقه کنه :دی ما که نمیدونیم :D

اخه مالی هم نیست :دی

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

:)))
آقا نمیذارن این 2تا کفتر عاشق به هم برسن :دی

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
بله:دی

متاسفانه بله:دی !

کی رو میخواد بخره دیگه؟ کدوم بازیکنی حاضره ژانویه تیمشو ترک کنه؟

به نظر من یونایتد بعد حدود 27 سال برای شروع دورانی تازه نیاز به یه تفکر جدید داشت نه مدل فوق العاده ضعیف رئیس !

چی بگم والا ...
فعلا که وضع تیم همینیه که میبینی ... من فقط امیدوارم به کاگاوا توی پست شماره 10 بازی بده :/
میشه ینی ؟
چرا نمیفهمن اینا که این بنده خدا وسط خداس !!!

یا همین زاها رو بازی بده ... یانوزاج هم همینطور... یه سری رو هم بده برن ...مثه اندرسون ... یانگ....

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
توی این وضعیت بحران تیم همین بچه بازی ها رو کم داشتیم یکی نیست بگه آخه لعنتی تو با دختر مربیت چکار داری اگه شق کردی کفتری تو برو
این دختر ابله مویس هم انگار پسر قحطی بوده که رفته با این میمون سیاه عشق بازی کرده حداقل یه حالی به رونی و فن پرسی می دادی تا یه خورده شارژ بشن
ببخشید که این حرفارو زدم
امشب در بازی سیتی مقابل بایرن تحقیر شده ی اصلی ما بودیم به تیمی 4-1 باختیم که بایرن 3-1 شکستش داد مقابل شاختار هم برد رو از دست دادیم لورکوزن هم برد رو با تساوی در دقیقه 93 عوض کرد
امشب ما نه در یک بازی بلکه در 3 بازی بازنده بودیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

مگه دوست پسر کیم کارداشیان چی داشت که :دی نگم بهتره :D

:)))
آقا نمیذارن این 2تا کفتر عاشق به هم برسن :دی

آقا من میگم مویس سخت گرفته دختره رو بچپونه به زاها، حالا اگه خانواده ی زاها رو مجبور نکرد بیان خواستگاری :دی این روش سنتی دختر شوهر دادن اسکاتلندی هاست :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من نمیگم شاختار تیم بدی هست فقط میگم شما جوری حرف میزنی که انگار عملکرد ضعیف تیم فقط مربوط به این بازی میشه

منم طرفدار یونایتدم حتی فراتر یونایتد رو یکی از سه ستون اصلی زندگیم میدونم! دوست ندارم این ستون خراب بشه

همین الان هم دیر نشده میتونن مویس رو برکنار کنن و مربی خوبی مثل هیدینگ رو بیارن.اگر این کار رو نکنن یونایتد به وضعیت لیورپول دچار میشه

دقیقا من هم از همین قسمتش میترسم.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
مگه دوست پسر کیم کارداشیان چی داشت که :دی نگم بهتره :D

آقا من میگم مویس سخت گرفته دختره رو بچپونه به زاها، حالا اگه خانواده ی زاها رو مجبور نکرد بیان خواستگاری :دی این روش سنتی دختر شوهر دادن اسکاتلندی هاست :D

سنت یا مدرنیته ، مسئله این است :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
.........................
امشب در بازی سیتی مقابل بایرن تحقیر شده ی اصلی ما بودیم به تیمی 4-1 باختیم که بایرن 3-1 شکستش داد مقابل شاختار هم برد رو از دست دادیم لورکوزن هم برد رو با تساوی در دقیقه 93 عوض کرد
امشب ما نه در یک بازی بلکه در 3 بازی بازنده بودیم

من هم دقیقا به همین فکر میکردم وقتی داشتم بازی رو میدیدم. سیتی ای که تو نیمه اول حتی نمیتونست توپ رو از خط نیمه رد کنه.

و نیمه دوم قبل از اینکه گل بزنه شانس اورد که 6 تای نشد. بایرنیها از رو شکم سیری بازی میکردند و تازه به تیر دروازه هم زدند.

ما به این سیتی باختیم. اونم با 4 گل و سیتی از بایرن تو زمین خودش 3 تا خورد 3 تا هم نخورد. فکر کنید اگه با این وضع ما بریم بالا و مرحله بعد میفتیم با بایرن. با توجه به کینه المانها و انگلیسها و اون فینال 99 بایرن چه بلایی سر تیم ما میاره

پارسال هم سر قرعه کشی میگفتم که بارسا بدترین قرعه اش اینه که بخوره به بایرن و بچه ها میگفتن نه بابا بایرن که تیم نیست و از این حرفها ، خورد به بایرن و 7 تایی هم شد (ولو با ناداوری ولی خب بایرن واقعا فصل قبل از بارسا سرتر بود)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اینها همش دری وریه شایدهم درست باشه ولی در اصل موضوع فرقی نمیکنه زاها یک بازیکن جوونه و نمیتونه در صورتی که در تیم هم نقشی پیدا کنه در کوتاه مدت تاثیرگذار باشه الان حرف از 80 میلیون خرید در ژانویه زده میشه که خنده داره کدوم تیمی بازیکن میده و کدوم بازیکن سطح بالایی ژانویه تیمش رو بیخیال میشه از اینها گذشته بعید میدونم کم کاری بازیکنها باشه اونجوری که مویس میگه بازیکنهایی که در این سطح دارن فوتبال بازی میکنند بعیده که بخوان کم فروشی کنند ولی مویس میگه هر چی هواداران گفتن من گوش داد پس بازیکنها مقصر هستند نه جناب مویس شما مقصرید البته به همراه بازیکنها چون اگر سرالکس بود فقط فکر به قوانین خودش میکرد و به حرف تماشاچیان هم کسی رو نیمکت نشین نمیکرد و یا بازی نمیگرفت......
این حرفهایی هم که زده میشه فرگی هفت سال طول کشید جام بگیره بارها گفتم فرگی وقتی رفت منچستر تیم 20 سال بود جام نگرفته بود حالا 7 سالم روش این تیم فعلی هر چی جام بوده رو همین 10 سال اخیر بارها درو کرده و با وضعیت فعلی فوتبال هف ساله دیگه شدیم سوژه خنده این تیم های نوظهور جوجه.....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من از چیزی که میترسم منش گلیزرهاست ببینید اونها علاقه ای به فوتبال ندارند برعکس یک عده مثل آبرام عشق معروفیت هم نیستن بیان دائماً ورزشگاه بشینند یا کارهای بکنن که دل هوادارها رو بدست بیارند اونها منسچستر رو خریدن چون براشون سود داشت الان هم قراردهای نجومی با پشتوانه تاریخی تیم در بساطشون دارند که قراردادهای سفت و سختی هم باهاشون دارند درسته در صورت قهرمان نشدن ضرر میکنن ولی ضررش اونقدر نیست و با نخریدن بازیکن جبران میشه بعد از 8-9 سال هم که حامیان مالی قراردادشون تموم شد میگن خداحفظ باشگاه رو میفروشن و یک پول توپول تحویل میگیرن و جنازه منچستر یونایتد کبیر رو تحویل صاحبان جدید خواهند داد.....

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
اینها همش دری وریه شایدهم درست باشه ولی در اصل موضوع فرقی نمیکنه زاها یک بازیکن جوونه و نمیتونه در صورتی که در تیم هم نقشی پیدا کنه در کوتاه مدت تاثیرگذار باشه الان حرف از 80 میلیون خرید در ژانویه زده میشه که خنده داره کدوم تیمی بازیکن میده و کدوم بازیکن سطح بالایی ژانویه تیمش رو بیخیال میشه از اینها گذشته بعید میدونم کم کاری بازیکنها باشه اونجوری که مویس میگه بازیکنهایی که در این سطح دارن فوتبال بازی میکنند بعیده که بخوان کم فروشی کنند ولی مویس میگه هر چی هواداران گفتن من گوش داد پس بازیکنها مقصر هستند نه جناب مویس شما مقصرید البته به همراه بازیکنها چون اگر سرالکس بود فقط فکر به قوانین خودش میکرد و به حرف تماشاچیان هم کسی رو نیمکت نشین نمیکرد و یا بازی نمیگرفت......
این حرفهایی هم که زده میشه فرگی هفت سال طول کشید جام بگیره بارها گفتم فرگی وقتی رفت منچستر تیم 20 سال بود جام نگرفته بود حالا 7 سالم روش این تیم فعلی هر چی جام بوده رو همین 10 سال اخیر بارها درو کرده و با وضعیت فعلی فوتبال هف ساله دیگه شدیم سوژه خنده این تیم های نوظهور جوجه.....

با این روند ادامه پیدا نمیکنه به نظرم ولی اگر پیدا کنه طبیعتا جایی برای مویس نیست .. یه مقاله خوندم که نوشته بود ،مویس خودشُ گم کرده ... مویس سختگیرُ خشن اورتون کجا ، مویس یونایتد کجا .....

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من از چیزی که میترسم منش گلیزرهاست ببینید اونها علاقه ای به فوتبال ندارند برعکس یک عده مثل آبرام عشق معروفیت هم نیستن بیان دائماً ورزشگاه بشینند یا کارهای بکنن که دل هوادارها رو بدست بیارند اونها منسچستر رو خریدن چون براشون سود داشت الان هم قراردهای نجومی با پشتوانه تاریخی تیم در بساطشون دارند که قراردادهای سفت و سختی هم باهاشون دارند درسته در صورت قهرمان نشدن ضرر میکنن ولی ضررش اونقدر نیست و با نخریدن بازیکن جبران میشه بعد از 8-9 سال هم که حامیان مالی قراردادشون تموم شد میگن خداحفظ باشگاه رو میفروشن و یک پول توپول تحویل میگیرن و جنازه منچستر یونایتد کبیر رو تحویل صاحبان جدید خواهند داد.....

حق با شماست ....

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بنده خدا معلوم نیست به چه دلـــیلی :دی ترجیح داده با این آقای رنگین پوست معاشقه کنه :دی ما که نمیدونیم :D
یک ضرب‌المثل اونطرفی میگه:

Once you go black, you never come back

راستش ما که امتحان نکردیم، اما مثل این که موضوع به کیفیت ارتباط پیدا می‌کند :lol:

پ.ن. اصلاً فرصت نمی‌کنم بیایم چیزی بنویسم، حتی فرصت خواندن هم کم دارم. بابا چقدر می‌نویسید :exclamati آدم چهار روز به صفحه سر نزند، صد ورق جلو می‌رود. مرگ من یواش :blink:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
این دختر ابله مویس هم انگار پسر قحطی بوده که رفته با این میمون سیاه عشق بازی کرده حداقل یه حالی به رونی و فن پرسی می دادی تا یه خورده شارژ بشن ببخشید که این حرفارو زدم
از دوستان تعجب می‌کنم که چرا برای استفاده از لفظی به این زشتی، به این کاربر جدید تذکر جدی داده نشده :eek:

دوست تازه وارد، ریو فردیناند فقط با این فرض که جان‌ تری به برادرش توهینی نژادپرستانه کرده، لیگ برتر را به آتش کشید و همهٔ ما، و کل دنیا (بجز برخی خشک مغزهای ِمتعصب چلسی) از او حمایت کردیم.

قطعاً از شما می‌خواهم که نوشته خود را تصحیح کنید :exclamati باز هم از سکوت شما عزیزان متعجبم :thumbsdow

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چی بگم والا ...
فعلا که وضع تیم همینیه که میبینی ... من فقط امیدوارم به کاگاوا توی پست شماره 10 بازی بده :/
میشه ینی ؟
چرا نمیفهمن اینا که این بنده خدا وسط خداس !!!

یا همین زاها رو بازی بده ... یانوزاج هم همینطور... یه سری رو هم بده برن ...مثه اندرسون ... یانگ....

کاملا موافقم. :thumbup::thumbup::thumbup:
پست کاگاوا پشت مهاجم هست نه بال کناری. باید بجای رونی بیاد پشت مهاجم و رونی هم بره کنار رابین. با فروش اندرسون و یانگ هم کاملا موافقم.
واقعا حیف زاها که بهش بازی نمیده:(
دوستان لطف میکنن راجع به قضیه زاها یک لینک خارجی بدن. من تنها جایی که این موضوع رو خوندم توی پیج کل کل باشگاههای اروپا FB اونم توسط ادمین لیورپول! بود و بدون لینک خارجی.
اگه لینکی هست بدین ماهم بخونیم و بدونیم قضیه چی بوده یا اینکه شایعه سازی ایرانیها مجددا شروع شده!
پ.ن: بعضی دوستان تو پستهاشون اصلا رعایت نمیکنن و واقعا جای تعجب داره! به فرض این شایعه درست باشه، با توجه به قوانین انگلیس و اروپا مشکلی نداره و هردو بزرگتر از 18 سال هستن. واقعا درسته که بخاطر رنگ پوست یک بازیکن بهش توهین کنیم؟! از طرفی همین زاها مطمءنم که بزودی یکی از ستارگان یونایتد و انگلیس میشه البته اگه مویس بهش بازی بده. من که خیلی بیشتر از یانوژای قبولش دارم.

بالا