• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از این طرف ویدیچ داره یه تنه تیم رو به فنا میده

از اون طرف تا الان 4 تا شانس گل داشتیم که هم بدشانس بودن بازیکنا هم بی دقت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم بد بازی نمیکنه. حمله میکنه اما رو دروازه حریف که میرسن گیج میشن

بهترین بازیکنمون فعلا یانوزای هست

فان پرسی و رونی خیلی خوب بازی نمیکنن

اورا هر چی توپ دستش میاد سانتر میکنه

دفاع تیم هم لوله است. دلم برای مویس میسوزه. این همه بد و بیراه نثارش میکنیم اما وقتی ویدیچ سوتی میده این بنده خدا تقصیری نداره. تو یه صحنه مهاجم اونها 5 تا بازیکن ما رو جا گذاشت.

اونها هم 2 3 تا فرصت عالی داشتند که از دست دادند. یک سیو عالی هم دخه آ داشت.

در کل تیم میخواد بازی کنه و گل بزنه اما انگار توان اجرای درست نقشه های حمله رو نداره.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بازی رو نمیبینم،بازم عین قبل بازی میکنیم یا بهتر شدیم؟

sadegh196

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
38
رونی هم که فکر کنم قاطی کرده یه حرکت زده کارت زرد گرفته...ای بابا

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
نیمه اول 1-0 به سود ساندرلند به پایان رسید.

منچستریونایتد همیشه به داشتن دفاع خوب مشهور بوده اما، این فصل دفاع فاحعه است. ویدیچ دو بازی پشت سر هم داره پاس گل میده! اورا و رافائل اتوبانند و از هر 10 پاسشون یکیشون سالمه!
گل هم اول جونز اشتباه دفع کرد بعد ویدیچ بعد بازیکنشون راحت گل زد!

وقتی گل اینجوری میخوریم و بازیکن ها اینقدر بد بازی میکنند اصلا تقصیر مویس نیست! بازیکنان یونایتد 50% خودشون هم نیستند.

تمام بازی دستمون بود ولی اونا خطرناک تر بودند! تیم تا پشت محوطه میاد سانتر میکنند اونا هم همشون قد بلند و سرزنند. بازیساز نداریم! به خدا نداریم! به مولا نداریم! به روح بازبی قسم بازیساز نداریم!

اگر ببازیم مویس 1% هم مقصر نیست به نظرم! مقصر بازیکن ها هستند که هیچکدومشون بازی نمی کنند!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

منچستریونایتد همیشه به داشتن دفاع خوب مشهور بوده اما، این فصل دفاع فاحعه است. ویدیچ دو بازی پشت سر هم داره پاس گل میده! اورا و رافائل اتوبانند و از هر 10 پاسشون یکیشون سالمه!

وقتی گل اینجوری میخوریم و بازیکن ها اینقدر بد بازی میکنند اصلا تقصیر مویس نیست! بازیکنان یونایتد 50% خودشون هم نیستند.

تمام بازی دستمون بود ولی اونا خطرناک تر بودند! تیم تا پشت محوطه میاد سانتر میکنند اونا هم همشون قد بلند و سرزنند. بازیساز نداریم! به خدا نداریم! به مولا نداریم! به روح بازبی قسم بازیساز نداریم!

اگر ببازیم مویس 1% هم مقصر نیست به نظرم! مقصر بازیکن ها هستند که هیچکدومشون بازی نمی کنند!

درسته. این بازی واقعا دفاع اتوبانه.... بهترین بازیکنای دفاعی تیم هستند. من هم مربی بودم همینا رو میذاتشم اما نمیدونم چرا اینقدر داغون شدن اینا.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تیم بد بازی نمیکنه. حمله میکنه اما رو دروازه حریف که میرسن گیج میشن

بهترین بازیکنمون فعلا یانوزای هست

فان پرسی و رونی خیلی خوب بازی نمیکنن

اورا هر چی توپ دستش میاد سانتر میکنه

دفاع تیم هم لوله است. دلم برای مویس میسوزه. این همه بد و بیراه نثارش میکنیم اما وقتی ویدیچ سوتی میده این بنده خدا تقصیری نداره. تو یه صحنه مهاجم اونها 5 تا بازیکن ما رو جا گذاشت.

اونها هم 2 3 تا فرصت عالی داشتند که از دست دادند. یک سیو عالی هم دخه آ داشت.

در کل تیم میخواد بازی کنه و گل بزنه اما انگار توان اجرای درست نقشه های حمله رو نداره.

اگه اینطور میگین تیم یه نفر رو میخواد که وسط زمین میدون داری کنه و توپ پخش کنه،البته جدا از بحث دفاع!

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
از تیم 1 امتیازی جدول هم داریم میبازیم. دیگه گندشو دراوردن اینا
نریم لیگ ۲ صلوات

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

مقصر گل اول اصلاً جونز نبود، کاملاً تقصیره ویدیچ بود. اون توپی که با اون سرعت اومد تو محوطه رو دفع کرد!
اون تکل اول بازیشم که سوتیه خودشو جمع کرد خیلی خوب بود.
در کل خیلی خیلی نگران کنندس وضع تیم، هیچ تیمی ندیدم انقد سانتر کنن بی خودی رو دروازه!
یانوزای خوب بازی می کنه اما بی تجربگی و خودخواهیش و پاسای اشتباهش گاهی اوقات آزار دهنده بود.
امیدوارم نیمه دوم این وضع عوض شه.
در کل با این که همیشه از مویس حمایت کردم کم کم دارم فکر می کنم کاریزمای لازم برای سرمربیگری منچسترو نداره

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مقصر گل اول اصلاً جونز نبود، کاملاً تقصیره ویدیچ بود. اون توپی که با اون سرعت اومد تو محوطه رو دفع کرد!
اون تکل اول بازیشم که سوتیه خودشو جمع کرد خیلی خوب بود.
در کل خیلی خیلی نگران کنندس وضع تیم، هیچ تیمی ندیدم انقد سانتر کنن بی خودی رو دروازه!
یانوزای خوب بازی می کنه اما بی تجربگی و خودخواهیش و پاسای اشتباهش گاهی اوقات آزار دهنده بود.
امیدوارم نیمه دوم این وضع عوض شه.
در کل با این که همیشه از مویس حمایت کردم کم کم دارم فکر می کنم کاریزمای لازم برای سرمربیگری منچسترو نداره

خیلی فشار روش هست،اگه بتونه خودش رو از این وضعیت بکشه بیرون و به خودش بیاد وضعیت خوب میشه،دفاع هم از بازی های آخر فصل پیش معلوم بود داره افت میکنه،دو تا دفاع متوسط هم حتی اگه میگرفتیم الان وضعمون خیلی بهتر بود

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
هر کی بگه مشکل از مویس هست داره اشتباه میکنه ...

بهترین ترکیب رو چیده ... منتهی از شانس یا حالا یه سری مسائل پشت پرده یه نفر تو این تیم دل به بازی نمیده !

اورایی که ما یادمون میاد عین چیز همیشه بازیکن هارو میخورد الان انگار براش فرقی نمیکنه کی بیاد کی بره ... و مخصوصا بازی ویدیچ !

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
مشکل بازیکنهای پیره دیگه از پس بازی برنمیان باید اینارو انداخت بیرون از تیمهای پایه آورد جایگزین کرد
فصل قبل تیم پایه منچستر قهرمان لیگ زیر 21 سال انگلیس شده مطمئنم بازیکنهای جوان اون تیم از این پیرهای به درد نخور بهتر هستن

بالا