Mehdiwol
Registered User
این ویدیچ در لیگ قهرمانان هم پاس گل رو به بازیکن شاختار داد! کلا بد ری....ده به تیم
ریدیم دا وشبازی رو نمیبینم،بازم عین قبل بازی میکنیم یا بهتر شدیم؟
نیمه اول 1-0 به سود ساندرلند به پایان رسید.
منچستریونایتد همیشه به داشتن دفاع خوب مشهور بوده اما، این فصل دفاع فاحعه است. ویدیچ دو بازی پشت سر هم داره پاس گل میده! اورا و رافائل اتوبانند و از هر 10 پاسشون یکیشون سالمه!
گل هم اول جونز اشتباه دفع کرد بعد ویدیچ بعد بازیکنشون راحت گل زد!
وقتی گل اینجوری میخوریم و بازیکن ها اینقدر بد بازی میکنند اصلا تقصیر مویس نیست! بازیکنان یونایتد 50% خودشون هم نیستند.
تمام بازی دستمون بود ولی اونا خطرناک تر بودند! تیم تا پشت محوطه میاد سانتر میکنند اونا هم همشون قد بلند و سرزنند. بازیساز نداریم! به خدا نداریم! به مولا نداریم! به روح بازبی قسم بازیساز نداریم!
اگر ببازیم مویس 1% هم مقصر نیست به نظرم! مقصر بازیکن ها هستند که هیچکدومشون بازی نمی کنند!
تیم بد بازی نمیکنه. حمله میکنه اما رو دروازه حریف که میرسن گیج میشن
بهترین بازیکنمون فعلا یانوزای هست
فان پرسی و رونی خیلی خوب بازی نمیکنن
اورا هر چی توپ دستش میاد سانتر میکنه
دفاع تیم هم لوله است. دلم برای مویس میسوزه. این همه بد و بیراه نثارش میکنیم اما وقتی ویدیچ سوتی میده این بنده خدا تقصیری نداره. تو یه صحنه مهاجم اونها 5 تا بازیکن ما رو جا گذاشت.
اونها هم 2 3 تا فرصت عالی داشتند که از دست دادند. یک سیو عالی هم دخه آ داشت.
در کل تیم میخواد بازی کنه و گل بزنه اما انگار توان اجرای درست نقشه های حمله رو نداره.
مقصر گل اول اصلاً جونز نبود، کاملاً تقصیره ویدیچ بود. اون توپی که با اون سرعت اومد تو محوطه رو دفع کرد!نیمه اول 1-0 به سود ساندرلند به پایان رسید.
منچستریونایتد همیشه به داشتن دفاع خوب مشهور بوده اما، این فصل دفاع فاحعه است. ویدیچ دو بازی پشت سر هم داره پاس گل میده! اورا و رافائل اتوبانند و از هر 10 پاسشون یکیشون سالمه!
گل هم اول جونز اشتباه دفع کرد بعد ویدیچ بعد بازیکنشون راحت گل زد!
وقتی گل اینجوری میخوریم و بازیکن ها اینقدر بد بازی میکنند اصلا تقصیر مویس نیست! بازیکنان یونایتد 50% خودشون هم نیستند.
تمام بازی دستمون بود ولی اونا خطرناک تر بودند! تیم تا پشت محوطه میاد سانتر میکنند اونا هم همشون قد بلند و سرزنند. بازیساز نداریم! به خدا نداریم! به مولا نداریم! به روح بازبی قسم بازیساز نداریم!
اگر ببازیم مویس 1% هم مقصر نیست به نظرم! مقصر بازیکن ها هستند که هیچکدومشون بازی نمی کنند!
مقصر گل اول اصلاً جونز نبود، کاملاً تقصیره ویدیچ بود. اون توپی که با اون سرعت اومد تو محوطه رو دفع کرد!
اون تکل اول بازیشم که سوتیه خودشو جمع کرد خیلی خوب بود.
در کل خیلی خیلی نگران کنندس وضع تیم، هیچ تیمی ندیدم انقد سانتر کنن بی خودی رو دروازه!
یانوزای خوب بازی می کنه اما بی تجربگی و خودخواهیش و پاسای اشتباهش گاهی اوقات آزار دهنده بود.
امیدوارم نیمه دوم این وضع عوض شه.
در کل با این که همیشه از مویس حمایت کردم کم کم دارم فکر می کنم کاریزمای لازم برای سرمربیگری منچسترو نداره